Jump to content
Schumi

Μία... περίεργη ιστορία. Για έναν τίγρη κι εμένα.

Recommended Posts

Ωρε φιλε καλα ξεμπερδερματα.

Καλη ψυχολογικη δυναμη σου ευχομαι και κουραγιο.

Αμα κατσει και κανα τζοκερ βεβαια ακομα καλυτερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα. Μήπως ρώτησες πόσο πάει καινούργιο το μοτέρ μήπως συνέφερε περισσότερο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστώ.

Καινούργιο όχι. Μεταχειρισμένο βρήκα μόνο.

Καινούργιο λογικά δεν γίνετε. Τα εξαρτήματα ένα ένα και συναρμολόγηση αλλά δεν συμφέρει σίγουρα...

Έτσι κι αλλιώς τα υπόλοιπα πράγματα του μοτέρ δεν έχουν θέμα.

Κεφαλή, εκκεντροφόροι, μπεκ, σώματα, βαλβίδες, μπιέλες, στρόφαλος, κύλινδροι κλπ είναι μια χαρά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλό κουστουμάκι σου βγήκε... Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα τον προηγούμενο ιδιοκτήτη τηλέφωνο... Και θα τον έκανα με τον τρόπο μου να μου πει την αλήθεια. Καλό κουράγιο, σου βγήκε τελικά καλό κουστουμάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ λυπαμαι για το κουστουμακι που θα πληρωσεις αλλα και για την πουστια που σου παιξανε...Θυμαμαι οταν το πηρες,ατομα απο εδω μεσα που το ξερανε το μηχανακι σου λεγαν οτι χτυπησες ευκαιρια κτλ......Τελος παντων,αν και εχεις παρει τα πραγματα ηδη,στη θεση σου θα εψαχνα πιστονια aftermarket wossner,wiseco,vertex κτλ,σιγουρα καποια εταιρια βγαζει σε δευτερο και τριτο σταδιο και τα χιτωνια επισκευη ή η πιο ακριβη και χρονοβορα λυση ειναι φτιαχτα νικασιλ χιτωνια απο ευρωπη και πιστονια που δουλευουν σε τετοια επιστρωση...Σιγουρα πιο ακριβο(ισως σου εβγαινε τα ιδια με αυτα που πληρωσες τωρα) αλλα μακραν η πιο αξιοπιστη λυση.

Επισης βρες εναν καλο προγραμματιστη και πηγαινε φτιαξε προγραμμα απο την αρχη,για το μηχανακι σου ειναι πανευκολο.Το λαθος που εχει κανει η εταιρια στο 1050 διορθωνεται αλλα πρεπει να το προλαβεις απο νωρις.ΦΤΙΑΞΕ ΧΑΡΤΗ

Οπως και να εχει περαστικα...

Τροποποιήθηκε από τον ΓιωργοςΚΤΜ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.......Την υγεια σου να χεις μαν,και εργασια κι ολα θα γινουν.

Μεγαλη πουστια κι απ τους 2 πωλητη-αντιπροσωπο αλλα φιλε ροδα ειναι και γυριζει,μη μασας!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thanks παιδιά. Όντως την υγεία μας να χουμε να τα φτιάχνουμε. 

Όσο για τα πιστόνια, φίλε μου όσο κι αν έψαξα για wossner, wiseco κλπ δεν βρήκα. Μόνο της Je βρήκα αλλά ήταν απαγορευτικη η τιμή...

Τώρα για τον χάρτη έχεις δίκιο. Περιμένω να κλείσει το μηχανάκι και θα πάω να κάνω ένα χάρτη. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρω κάναν καλό όπως λες. Πρέπει να ρωτήσω και να πάρω γνώμες γιατί εγώ ξέρω κάνα δυο εδώ στη Θεσσαλονίκη μόνο και δεν θέλω να πάω σε αυτούς. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pined απο μένα το θέμα είναι αναλυτικότατο- ενημερωτικό και προσδίδει πληροφορίες σε όποιον αντίστοιχο έχει υποπέσει σε αντίστοιχο πρόβλημα!

το μηχανάκι είναι γαμάτο και καλά κάνεις που το επισκευάζεις και εγώ το ίδιο θα έκανα. Το θεωρώ δεδομένο για την μοτοσυκλετιστική και ηθική συνείδηση να μη το φορτώσει σε κάποιο φουκαρά και διαιωνιστεί η μαλακία και το κουκούλωμα του σοβαρού αυτού προβλήματος.

επίσης η περίπτωσή να πληρώσει ο πωλητής απο την τσέπη του τον μάστορα για έλεγχο αγοράς μεταβίβασης είναι NO DEAL. Δεν γίνεται γιατί βάζει υποψίες ακόμη και έαν δεν κλονίζεται πραγματικά η εμπιστοσύνη, όμως δε μπορείς να μείνεις εκεί ξέχασε το πήγαινε παρακάτω, φτιάξτο όσο δυνατό καλύτερα για να μη χαλάσει ποτέ ξανά και τότε τα 2 χιλιαρικά της επισκευής να πάνε χαλάλι του 

κάτι ακόμη πάσα για τους υπόλοιπους αυτό με τα πουσαρισμένα μοτερ vs τάφος που σκοτώνεστε καθημερινά στα φόρα....1000 χρόνια τάφος να σε πάει στην δουλειά σου / βόλτα σου παρά να έχεις την κάψα μη ψάχνεις οτοστοπ κάποια στιγμή στο δρόμο  

Τροποποιήθηκε από τον doctoras9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτον ήταν ανήθικο προς τον επόμενο αγοραστή. Εγώ πιστεύω ότι ο προηγούμενος από μένα το ήξερε και μου έπαιξε μεγάλη πουστιά. Αν το έκανα κι εγώ θα γινόμουν ίδιος...

αυτα κραταω παλιο παοκτζι...εισαι ωραιος κ ευχομαι να το χαρεις οσο δεν παει!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλακια εγινε, αλλα οτι εγινε, πισω δεν γυρναει.

αφου το μηχανακι σου αρεσει, αυτο μετραει πιο πολυ.

κουραγιο, υπομονη, φτιαχτο και ξεσκισε το στις βολτες και στα γκαζια να κανεις αποσβεση.

καλα χιλιομετρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτον μπράβο σου που βγαίνεις κ τα λες κ δεν κρύβεσαι.

δευτερον μαλακια σου που δεν αναφέρεις το ονομα της αντιπροσωπείας για αποφυγή.

τριτον καθυστερείς πολυ να γλεντήσεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη για το ανήθικο της πράξης του.τι περιμένεις;

τεταρτον κ τελευταίο,συγχαρητήρια κ μπράβο κ άξιος που δεν έπαιξες την ιδια πουστια σε άλλον!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτόν τον αντιπρόσωπο στην Θεσσαλονίκη, μια φορά τον έχω συναντήσει για μια γεννήτρια daytona 675 που τυλίχθηκε σε ''συνεργάτη'' του, κάηκε μέσα σε 250km αφήνοντάς με στην Λαμία, ξανατυλίχθηκε ως εγγύηση στον ''συνεργάτη'' και πάλι, και φυσικά ξανακάηκε πριν 1000σει σε km.

Λεπτομέρειες τύπου, είχε κάνει περιέλιξη σε διάταξη αστέρι, ενώ απόσο ξέρω το daytona έχει διάταξη τρίγωνο, και όταν του το είπα, δεν είχε ιδέα τι του έλεγα και τι να μου απαντήσει, και ρώτησε τον συνεργάτη που είπε ''εγώ ότι είδα αντέγραψα''.

Χώρια από αυτό, το όλο feeling της συνομιλίας.... Πως σας φαίνονται καλοί μάστορες και τους προτείνετε για καλό όνομα αυτούς ρε παιδιά... Δεν τους βλέπετε; Δεν είναι ανάγκη να είσαι ψυχολόγος...

....

Περαστικά, αγύριστα και καλόφτιαχτο εύχομαι, και ΜΑΚΡΙΑ από το επίσημο δίκτυο, στον τεχνίτη που ξέρεις και έχεις μια καλή σχέση μαζί του 1000 φορές καλύτερα, για να στο φτιάξει

΄Ήρεμο'' χάρτη απόσο ξέρω, που ζορίζει λιγότερο το μοτέρ, έχει βγάλει η ίδια η Τ.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pined απο μένα το θέμα είναι αναλυτικότατο- ενημερωτικό και προσδίδει πληροφορίες σε όποιον αντίστοιχο έχει υποπέσει σε αντίστοιχο πρόβλημα!

το μηχανάκι είναι γαμάτο και καλά κάνεις που το επισκευάζεις και εγώ το ίδιο θα έκανα. Το θεωρώ δεδομένο για την μοτοσυκλετιστική και ηθική συνείδηση να μη το φορτώσει σε κάποιο φουκαρά και διαιωνιστεί η μαλακία και το κουκούλωμα του σοβαρού αυτού προβλήματος.

επίσης η περίπτωσή να πληρώσει ο πωλητής απο την τσέπη του τον μάστορα για έλεγχο αγοράς μεταβίβασης είναι NO DEAL. Δεν γίνεται γιατί βάζει υποψίες ακόμη και έαν δεν κλονίζεται πραγματικά η εμπιστοσύνη, όμως δε μπορείς να μείνεις εκεί ξέχασε το πήγαινε παρακάτω, φτιάξτο όσο δυνατό καλύτερα για να μη χαλάσει ποτέ ξανά και τότε τα 2 χιλιαρικά της επισκευής να πάνε χαλάλι του 

κάτι ακόμη πάσα για τους υπόλοιπους αυτό με τα πουσαρισμένα μοτερ vs τάφος που σκοτώνεστε καθημερινά στα φόρα....1000 χρόνια τάφος να σε πάει στην δουλειά σου / βόλτα σου παρά να έχεις την κάψα μη ψάχνεις οτοστοπ κάποια στιγμή στο δρόμο  

το μεγαλύτερο like που υπάρχει για την τελευταία παράγραφο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρώτον μπράβο σου που βγαίνεις κ τα λες κ δεν κρύβεσαι.

δευτερον μαλακια σου που δεν αναφέρεις το ονομα της αντιπροσωπείας για αποφυγή.

τριτον καθυστερείς πολυ να γλεντήσεις τον προηγούμενο ιδιοκτήτη για το ανήθικο της πράξης του.τι περιμένεις;

τεταρτον κ τελευταίο,συγχαρητήρια κ μπράβο κ άξιος που δεν έπαιξες την ιδια πουστια σε άλλον!

Σε ευχαριστώ. 

Στο 1) Θα έβγαινα anyway. Δεν είμαι από αυτούς που θα κρύψουν ένα πρόβλημα, δεν θα το πουν κλπ όπως θα πω και τα καλά μιας μηχανής.

Τα καλά της συγκεκριμένης είναι και ένας από τους λόγους που το φτιάχνω και δεν το πέταξα / πούλησα.

Στο 2) και να το αναφέρω δεν αλλάζει κάτι. Πρώτον γιατί όλοι τον ξέρουν. Ένας είναι στη Θεσσαλονίκη. Και δεύτερον γιατί κλείνει... Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα έχει κλείσει και φεύγει στη Μαλαισία στο εργοστάσιο της Τ. Από ότι έμαθα.

Στο3) τι ακριβώς να κάνω με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη; Δεν γίνετε κάτι.

Στο 4) ευχαριστώ πολύ αν και πέρασε από το μυαλό μου όταν μου είπε ένας για ανταλλαγή με ένα φαινομενικά πένα R1 του '07, χωρίς λεφτά διαφορά. Αλλά είπα όχι τελικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με το καλο και παλι στους δρομους Οδυσσεα.....

Δυστυχως ανθρωποι σταρατοι λιγοι ειναι στις μερες μας.....και αυτο φανηκε απο τον αντιπροσωπο και απο τον πωλητη με τον "καφε" προς αυτον ωστε να βγαλει το μηχανακι καλο προς αγορα.

Οπως ειπωθηκε και πιο πανω......ροδα ειναι,εγω παντως θα του εκανα ενα τηλεφωνο αυτου που το αγορασες οχι για να ζητησω τα ρεστα......απλα για να ειμαι μεσα μου οκ και να μην περνιεται για εξυπνος με αυτο που εκανε.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πάντως θα τον γλεντούσα..η τουλάχιστον θα αφοδευα στην νέα του Μότο:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγαλη πουστια αυτο που σου παιξε ο αντιπροσωπος.

Πες το το ονομα και ας κλεισει.

Τουλαχιστον τωρα ξερεις τι παιζει μεσα στο μοτερ και οτι ειναι σχεδον καινουργιο.

Θεωρω αυτονοητο οτι εχεις μετρησει ανοχες σε ολα τα υπολοιπα ετσι?

Επειδη δε καταλαβα,θα παρεις καινουργια χιτωνια?

Εαν ναι,δε θα ερχοταν το ιδιο με το να επαιρνες τα Je πιστονια?

Παντως πουσαρισμενο δε το λες και το μοτερ του tiger(απο αποψη ιπποδυναμης)

Καλως η κακως ειναι το 955 υπερκυβισμενο,δηλαδη ενα μοτερ 15ετιας.

Μπραβο σου παντως που δε το εδωσες ετσι οπως ηταν.Για γερο ξυλο και ο προηγουμενος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κρίμα ρε... Μία Οδύσσεια πέρασες αλλά σίδερα είναι μη μασάς. 

Κρατάμε το ότι δεν έκανες την  πάπια να το πουλήσεις σαν "άριστο" όπως θα κάνανε πολλοί εδώ μέσα  

Αυτός δηλαδή θα πάει στη Μαλαισία να διασφαλίσει ότι θα έρχονται γαμημενα τα triumph απευθείας από το εργοστάσιο; :-D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο είσαι παλικάρι.

Να είσαι υγιής  και με δουλειά και από εδώ και πέρα πραγματικά να την χαίρεσαι απροβλημάτιστη. Τώρα θα έχεις ένα μοτέρ καινούργιο, καλορίζικο. Πολύ ωραίο κείμενο, γεμάτο σασπένς! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω ρε πστμ τι λούκι είναι αυτό...και επίπονο και ψυχολογικά και οικονομικά.

Καλά ξεμπερδέματα και καλές απροβλιμάτιστες βόλτες απο δω και πέρα ρε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην στεναχωριέσαι και εγώ όταν ανεβώ θα πάμε βόλτα στην Τούμπα και θα σου φτιάξω και τορτελίνι αλα κρεμ να δεις πώς είναι με σάλτσα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα