ρώτησα τον ελπ και έμαθα. τώρα τα υπόλοιπα που γράφεις ξανά,είναι δικές σου υποθέσεις και πάνω σε αυτές μόνο απαντάς. Επειδή οι δικές μου απαντήσεις σε ζορίζουν,δε τις γουστάρεις ίσως?ξαναδιάβασε τις απαντήσεις του elp και του ghostkon. Καλήμερα.
δεν χρειάζεται,φρόντισα να μάθω αν έχω καταλάβει σωστά. Ζήτησα να διαγραφούν ορισμένα απο τα μηνύματα μου,έτσι και έγινε.όμορφα και ωραία.ζήτησα να σβηστούν γιατί τσάμπα έγραψα ότι έγραψα,όχι φυσικά ντροπή όπως υποθέτεις.. Δεν θέλω και δεν έχω σκοπό να φανώ υπεράνω,δεν μετράμε εδώ ποιος είναι ο καλύτερος,έτσι νομίζω δηλαδή. Έχεις μια Α γνώμη πάνω στο θέμα και εγώ μια Β και όπως φαίνεται ότι και να πούμε,δεν θα συμφωνήσουμε.Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό και μάλιστα εν αντιθέσει με εσένα,εγώ αγαπητέ,εκτός από το παραπάνω μήνυμα,δεν σε χαρακτήρισα ποτέ.
ε καλά στην Μακλάρα έμεινε και σε αγώνες που θα μπορούσε να κερδίσει. Τες πα. Τέλος τα τσετ,σε λίγο αρχίζει το ματς που λέει και το άσμα. Ελπίζω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.