Jump to content

Όλη η δραστηριότητα

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Το έχω. X lite all the way , επιμένω
 3. To xlite είναι swaggg. @ΓιωργοςΤΤ Airoh δεν είμαι τόσο ιν στο να ξαναπάρω θέλω κάτι διαφορετικό. Το bell το κοίταξα να πω την αλήθεια αλλά το βάρος +250 γρ. Από αυτά που είπα πιο πάνω με κολλάει λίγο. Βέβαια το prostar rachet , είναι πανέμορφο. Hjc φαίνεται να είναι γενικά η hot μάρκα της αγοράς εδώ και 1-2 χρόνια δεν ξέρω γιατί , δεν έχω εμπειρία με κράνη της. Πριν λίγο καιρό δεν την ήξερα καν σκέψου. Κάποια άλλη εναλλακτική που θα έπρεπε να διερευνηθεί?
 4. GRR

  (ΛΑΔΙΑ) Silkolene vs Ipone

  Τα λάδια με προδιαγραφές API SN καλύπτουν τα μηχανάκια που κατασκευάστηκαν το 2005?
 5. GRR

  Funny pics 3

  Μηχανάκι με τουαλέτα:
 6. Οπότε ασφάλεια παίρνω τ χαρτιά σφου πληρώσω τα τέλη 21 περνάω ΚΤΕΟ κ μετά μεταβίβαση ;;ευχαριστώ
 7. Απαιτούμενο έγραφο για μεταβίβαση. Χωρίς αυτό μεταβίβαση, δεν...
 8. Λογικά έχει λήξει φίλε μπορεί να τ κάνει ο νέος ιδιοκτήτης η πρέπει να γίνει πριν τη μεταβίβαση
 9. X lite μέχρι να σβήσει ο ήλιος από εμένα
 10. Airoh GP500: Ελαφρύ, 1.250gr ζυγισμένο στο medium, φοβερή αεροδυναμική, δεν μπαζει αέρα στις υψηλές ταχύτητες, δεν κουνάει, αλλά σε μεγάλη απόσταση καλό θα είναι να φοράς ωτοασπιδες. Bell race star: Σαφώς πιο βαρύ λόγω Snell, ποιότητα υλικών και κατασκευής που δεν συναντάς εύκολα, αεροδυναμική κλπ δεν χρειάζεται καν να μπω στον κόπο να γράψω. HJC RPHA 11: Επίσης πολύ καλή επιλογή από άποψη κατασκευής, βάρους και αεροδυναμικής. Λένε ότι είναι πιο θορυβώδες από τα υπόλοιπα της κατηγορίας, προσωπικά δεν το έχω διαπιστώσει.
 11. https://www.instyle.gr/omorfia/cult-mondays-zele-flipper-zi-ke-vasilevi/
 12. ..εχει το Lidl. Τα Καρμπόν, είναι δίπλα στα ζαμπόν. Πάς χορτάτος.
 13. Denzo

  Επιλογή κράνους

  Ήρθε ο καιρός να αποσυρθεί μετά από 6 χρόνια υπηρεσίας airoh κρανακι μου. Εκτός από 2 στατικές δεν δοκιμάστηκε πουθενά αλλού και έτσι ελπίζω να είναι και το επόμενο. Βλέποντας ότι η τεχνολογία στα κασκετα έχει προχωρήσει αρκετά από το 2015 και με το επίκεντρο να είναι οι λοξές κρούσεις θα ήθελα κάτι που να με καλύψει στο γνωστό βολτακι της Κυριακής και το όχι τόσο συχνό track day. Ελάχιστα δεδομένα θέτω το βάρος με το ταβάνι τα 1300γρ +/-50, τις καλύτερες δυνατές εγκρίσεις τύπου , όχι πλαστικά είτε λέγονται abs είτε πολυκαρμπονατα. Ο θόρυβος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα . Δεν καβαλάω για ώρες συνήθως. Επίσης αν κάποιος μπορεί να με ενημερώσει τι παίζει με την εφαρμογή της έγκρισης FIM στα κράνη που αγοράζει ο απλός καταναλωτής θα ήταν κατατοπιστικό . Για λόγους ευκολίας ας υποθέσουμε ότι το μπαγιοκο βρίσκεται κάπου στα 5 με 6 πράσινα. Δυο κρανακια που έχω δει (στο νετ)και μου αρέσουν είναι το xlite 803 rs ultra carbon , και το suomy sr- GP. Αν υπάρχουν ιδιοκτήτες από αυτά τα κράνη ας μας κάνουν μια μίκρη ανασκόπηση . Προτάσεις και γνώμες ευπρόσδεκτες , ευχαριστώ.
 14. ShapeshifterGR98

  Funny pics 3

  Plot twist: φαντάσου το συγκεκριμένο να είναι ηλεκτρικό
 15. Ξερει κανεις τι διαμετρο aftermarker φιλτρο αερα παιρνει το sprinter. 'Εχψ βρει κατι φιλτρα της απιντο αλλα δεν ξερω την διαμετρο.
 16. Aν έχει λήξει το ΚΤΕΟ, να ξέρεις θα χρειαστεί να περάσει εντός 15 ημερών από την άρση ακινησίας. Αν δεν έχει λήξει, καλώς.
 17. Τελευταία βδομάδα
 18. Το πρώτο αξεσουάρ aftrmarket που θα βγεί θα είναι το μούτρο.
 19. Πρώτα θα πας να κάνεις μια ασφάλεια. Στην συνέχεια θα πας στην ΔΟΥ με την ταυτότητα σου, το χαρτί της ακινησίας και την ασφάλεια. Θα πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 είτε ηλεκτρονικά είτε επιτόπου. Με την απόδειξη πληρωμής θα παραλάβεις την πινακίδα και θα ζητήσεις μια βεβαίωση μη οφειλής τελών. Το χαρτί γράφει ότι το τάδε όχημα δεν χρωστάει τέλη κυκλοφορίας. Δεν λέει για κάθε χρονιά ξεχωριστά. Αφού ολοκληρωθεί η μεταβίβαση, θα ακυρώσεις την ασφάλεια, θα πάρεις πίσω το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σου και τέλος.
 20. ωραια αρα στην εφορια που θα ζητησω τ χαρτιν παλαιοτερων ετων πληρωνω τα φετινα και στου 20 τι θα γραφει το χαρτι???
 21. Όχι αλλά πρέπει να πληρωθούν του 21.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...