Jump to content

FlyingInADream

Μέλη
  • Δημοσιεύσεις

    6.670
  • Εγγράφηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    199

FlyingInADream last won the day on Νοέμβριος 22

FlyingInADream had the most liked content!

Πόντοι

10.305 Excellent

1 Παρακολουθητής

Σχετικά με το μέλος FlyingInADream

  • Κλάση
    Γραναζωτός

Μέθοδοι Επικοινωνίας

  • Ιστοσελίδα
    http://forcev4.blogspot.gr/

Άλλα Στοιχεία

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τόπος
    Μεσόγεια
  • Ενδιαφέροντα
    Αποφυγή γραφειοκρατίας κάθε είδους, τσούλημα τυρόμπαλας από το λόφο του Βαραμπά, παρενόχληση όμορφων ταμειατζούδων στο Σκλαβενίτη, θανατερές ατάκες σε ύφος James Bond, κατασκευή stealth προσωπικού αεροσκάφους. Μόνο ένα από αυτά είναι ψέμμα.

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

21.846 προβολές προφίλ
  1. Με την βίδα της ρύθμισης του συμπλέκτη, έχει προσπαθήσει να το βελτιώσεις;
  2. Η αλήθεια είναι ότι αν για το χάλι της σημερινής παιδείας φταίει η προηγουμενη γενιά και η προπροηγούμενη, ΤΡΕΜΩ στην ιδέα πως θα διαμορφωθεί η παιδεία, όταν η σημερινή γενιά φτάσει να διοικεί τα πράγματα. Ο κόσμος του idiocracy έρχεται αυτοεπιταχυνόμενος.
  3. Δεν ειναι θεμα ονομάτων, και αυτά που γράφεις σαν φυσική περιγραφή, δεν ισχύουν. Δεν ''δίνουν οι πηγές ρεύμα Α'' έτσι γενικά και όπου πάνε. Οι καταναλώσεις (δλδ η αντίσταση) ορίζουν πόσα Α τρέχουν σε ένα κύκλωμα. Επίσης βασική δουλειά της γεννήτριας δεν είναι να φορτίζει μια μπαταρία, είναι να ισοφαρίζει τις καταναλώσεις του συστήματος ώστε η μπαταρία να μην εκφορτίζεται. Από την στιγμή που η μπαταρία είναι φορτισμένη και η γεννήτρια ισοφαρίζει τις καταναλώσεις (φώτα, ανάφλεξη, ηλεκτρονικά κ.ο.κ.) η μπαταρία παραμένει φορτισμένη. Δεν φορτίζεται ΚΑΘΕ φορά από την αρχή.
  4. Είδαμε και τους απόφοιτους ΑΕΙ. Ασε, η κατάσταση είναι απελπιστική, και ουδείς καταλαβαίνει ότι ΑΥΤΗ η παιδεία που έχουμε, είναι το μεγαλύτερο κακό που μας έχει συμβεί. Μια γενιά πολιτών, ανίκανων να σκεφτούν με αρχή-μέση-τέλος.
  5. Ειναι ολες οι ψηλές γυναίκες ξανθές; Ή υπάρχουν και τα άλλα χρώματα;
  6. Οσο και να το πλύνεις, πάλι λάδια θα καίει, οπότε εφόσον έχεις τα λεφτά, είναι καλύτερα να πας να πάρεις ένα καινούριο.
  7. Α είναι το σύμβολο του Αμπερ, που είναι μονάδα ηλεκτρικού ρεύματος. Ηλεκτρικό ρεύμα είναι ΠΟΣΟ φορτίο περνάει από μια διατομή καλωδίου ΔΙΑ σε ΠΟΣΗ ΩΡΑ. Αν Ι είναι το ρεύμα, Q είναι το φορτίο και t ο χρόνος, τότε I=Q/t Αν όμως λύσουμε την τελευταία σχέση ως προς φορτίο, βγαίνει Q=I*t δλδ φορτίο=ρεύμα*ώρα. Ετσι λοιπόν, στις μπαταρίες, χρησιμοποιούμε το σύμβολο Ah, που σημαίνει Αμπερώριο, και είναι μονάδα χωρητικότητας ηλεκτρικού φορτίου. Δλδ μια μπαταρία 1Ah, θεωρητικά, μπορεί να δίνει ρεύμα 1Α επί 1 ώρα μέχρι να αδειάσει τελείως ή 0.5Α επί 2 ώρες, κ.ο.κ. Μια μπαταρία με περισσότερα Ah , θα κάνει ανάλογα παραπάνω ώρα να αδειάσει το φορτίο της όταν της βάζεις μια κατανάλωση. Π.χ. μια μπαταρία 6Ah θα κάνει 1.5 φορά τον χρόνο να αδειάσει που θα έκανε μια μπαταρία 4Ah, αν για απλοποιημένο παράδειγμα η 4Ah αρχίζει και γονατίζει μετά από 1 λεπτό μιζιάς, η 6 θα κάνει 1,5 λεπτά μιζιάς.
  8. Δοκίμασες να μπεις με το username και τον κωδικό του πατέρα σου στο taxisnet, και να το δηλώσεις προσωρινή ακινησία;
  9. Πήρες τα φορουμ σβάρνα ε;
  10. Πάντως να ξέρεις στον Δήμο Αθήνας, βλέπω συχνά αυτοκόλητο ''ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, το παρόν όχημα θα περισυλλεγεί ως ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ'' και όντως έχω δει να μαζεύονται, οπότε υπάρχει σαν υπηρεσία.
  11. Δεν μου έχει τύχει να ασχοληθώ αν και συχνά βλέπω το φαινόμενο ''είμαι έξυπνος και κρατάω μια θέση που γουστάρω με το κουφάρι μιας μοτό''. Λογικά αυτές οι μοτό, στερούνται άδειας (σε κίνηση), ασφάλισης κ.ο.κ. Δεν νομίζω να πληρώνει κανείς τέλη κυκλοφορίας και ασφάλιση για ένα κουφάρι. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ σε οποιοδήποτε ΔΥΤΙΚΟ κράτος που υπάρχουν νόμοι, εφαρμόζονται και προστατεύεται ο πολίτης από την αυθαιρεσία, συμβαίνουν δύο τινά: 1-Καλείς την αστυνομία και έρχεται, διαπιστώνει την παρανομία, βρίσκει από τον αριθμό πλαισίου τον ιδιοκτήτη και τον καλεί για τα ''καθέκαστα''. Αν δεν έχει αριθμό πλαισίου, φωνάζει η αστυνομία τον γερανό να πάει για ΟΔΔΥ το όχημα. 2-Καλείς κάποια αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, διαπιστώνει την εγκατάλειψη του οχήματος και αν δεν έχει αριθμό πλαισίου να βρεθεί ο ιδιοκτήτης, έφυγε για ΟΔΔΥ. Ζώντας τόσες δεκαετίες στην Ελλάδα, έχοντας μια γνώση και αντίληψη των πραγματων, φαντάζομαι η διαφορά από το ''θεωρητικά'' στο ''πρακτικά'' είναι σαν το ανέκδοτο με την κόρη και την σύζυγο στο σπίτι. Πρακτικά, είμαι σχεδόν βέβαιος, δεν θα γίνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε αποτέλεσμα είτε με το 1, είτε με το 2. Προσωπικά, αν με ενοχλούσαν τόσο πολύ, αν είναι όντως παλιοσίδερα εξυπνάκηδων που πιάνουν χώρο, θα φρόντιζα εντελώς μοναχικώς-ιδιωτικώς-διακριτικώς-ητανκαλόπαιδιδενενοχλούσε-κανείςδενκατάλαβετίποτα κ.ο.κ. , ''ενα βράδυ πούβρεχε'' να μην είναι πχια εκεί.
  12. Κάντο και θα δεις, δεν θα στο ξανακάνει. Ακόμα καλύτερα, να έχει και πρώτη μέσα. Δεν θα το ξανακάνει ποτέ ξανά.
  13. Ξεκίνα με ακόμα πιο πολύ. Ανοίγεις το γκάζι τέρμα και ΜΕΤΑ μιζάρεις.
  14. Καλημέρα Μάγκα. Το λαμπάκι πίεσης λαδιού, σβήνει όταν υπάρχει πίεση λαδιού στον κινητήρα. Την πίεση δημιουργεί η αντλία λαδιού, η οποία παίρνει κίνηση από τον κινητήρα. Με τον κινητήρα σβηστό, η αντλία είναι κι αυτή ακίνητη, άρα πίεση λαδιού μηδέν, άρα ανάβει λαμπάκι. ΟΛΟ ΑΥΤΟ είναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ. Οταν δουλεύει ο κινητήρας πρέπει το λαμπάκι να σβήνει και όταν δεν δουλεύει ο κινητήρας να ανάβει. Πρόβλημα είναι, αν ανάβει το λαμπάκι ενώ δουλεύει ο κινητήρας. Εκεί σταματάς αμέσως τον κινητήρα. Πρόβλημα είναι, αν ΔΕΝ ανάβει το λαμπάκι με σβηστό κινητήρα. Αυτό πάει να πει ότι δεν δουλεύει το λαμπάκι, πράγμα πολύ ύπουλο, γιατί εν ώρα λειτουργίας του κινητήρα ο οδηγός βασίζεται ότι θα ανάψει το λαμπάκι να τον προειδοποιήσει αν συμβεί έλλειψη πίεσης λαδιού κι αυτό είναι καμμένο. Αρα το να ανάβει το λαμπάκι όταν κινητήρας είναι σβηστός είναι καλό, γιατί έτσι ξέρουμε και ότι δεν είναι καμμένο. Τέτοια εποχή που έχουν κάπως πέσει οι θερμοκρασίες, δεν είναι εντελώς φυσιολογικό να ανάβει σε κάθε σταση το βεντιλατέρ. Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία να το δούνε, μπας και λείπει ψυκτικό υγρό (συμβαίνει κάποιες φορές, όταν παραδίδεται ολοκαίνουριο όχημα) Μαζί με το καινούριο σκούτερ σου, ήρθε κι ένα εγχειρίδιο χρήσης. Ενα βιβλίο οδηγιών. Καλό θα ήταν να το διαβάσεις προσεκτικά, για να μην ρωτάς πράγματα που θα έπρεπε να ξέρεις.
×
×
  • Create New...