Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 25/01/2024 in all areas

 1. 5 points
 2. 3 points
  Καμία ειρωνεία δεν προκύπτει από το κείμενο του CRX. Μια δόση χιούμορ, μέσω της επανάληψης περί ερώτησης στην τροχαία, τη διακρίνω. Που και πάλι όμως υπάρχει για να τονίσει πως ο ενδιαφερόμενος που ψάχνει απαντήσεις στο πρόβλημά του, οφείλει να βρει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ απαντήσεις στην τροχαία, πριν αποφασίσει οτιδήποτε. Πριν μπει σε έξοδα μεταφοράς του μοτοποδηλάτου, πριν θεωρήσει πως είναι εφικτό να βγάλει πινακίδες για να κυκλοφορήσει νόμιμα στην Ελλάδα. Το βασικότερο όμως, είναι πως δέχθηκες κι εσύ μια «σφαλιάρα» από τον Crazycow (που συνέχισε ως Q_Q), όπως ο CRX. Γιατί η απάντηση, εκ νέου επιθετική και με χαρακτηρισμούς, προσβάλλει κι εσένα που τον υποστήριξες και σαφέστατα δείχνει το ποιόν του Crazycow/Q_Q. Προσωπικά όχι μόνο δε μου αρέσει, αλλά μου επιβάλλει εκ νέου να πατήσω τα κουμπάκια συντονισμού. Γιατί αγαπητέ A-nik-i, δε μπορώ να δεχθώ πως μια ομάδα ανθρώπων καλωσόρισαν έναν περαστικό και ο περαστικός άρχισε να τους λέει μαλάκες. Μάλλον είναι η μόνη του ικανότητα προσφοράς, όπως είπε αργότερα: προφανώς όχι γνώσης, αλλά αγένειας και επιθετικότητας. Στο σπίτι μου, απλά θα τον πετούσα με τις κλωτσιές έξω. Στο φόρουμ όμως που φιλοξενούμαι, όπως ΌΛΟΙ ΜΑΣ, γιατί κάποιος «μαλάκας» πληρώνει και αγχώνεται για να μας χαρίζει χώρο/χρόνο και ανθρώπους να μιλάμε, οφείλω να τηρήσω απλά τους κανόνες, αυτούς που οφείλουμε όλοι μας να έχουμε διαβάσει πριν κάνουμε οποιοδήποτε post. Και οι κανόνες αυτοί απαιτούν να μην αρχίσω τις κλωτσιές, αλλά να κάνω τα κατάλληλα κλικ ανά περίπτωση.
 3. 3 points
  Τις προάλλες ο άλλος σπάστηκε γιατί αποτύχαμε να του φτιάξουμε το μηχανάκι τηλεπαθητικά, που όπως έλεγε "αλλού κοιτάει το τιμόνι, αλλού κοιτάει η ρόδα" Εδώ καντήλια γιατί δεν δόθηκε μια 100% αναλυτική και επιστημονικά ορθή απάντηση στο αρχικό ερώτημα. Εγώ απλά θα παραθέσω αυτό: https://www.skroutz.gr/c/2778/sakoi-box.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Έχει και σε διάφορα χρώματα/σχέδια για κάθε γούστο... ΥΓ: άντε και με το καλό να το γυρίσουμε και σε shitpost, έχω χρόνια εμπειρίας σε αυτό.
 4. 3 points
  Όταν τελειώσεις με τη διαδικασία να πας αλλού να την εξιστορήσεις. Γιατί εδώ είσαι ανεπιθύμητος. Τα μπογαλάκια σου κ σε άλλη παραλία... Όταν χαρακτηρίζεις ανθρώπους που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν, χωρίς να σε ξέρουν, κ απαντάς με μπινελίκι, δείχνει τι είσαι ο ίδιος. Κοιτάξου στον καθρέπτη και σάλτα και γράψου αλλού να βρεις απαντήσεις. Υ.Γ.: Το μήνυμά σου δε το διαγράφω για να σκεφτούν όλοι τους Goin' Through
 5. 3 points
  Εγω λεω να μη βιάζεστε να μεγαλώσετε, απολαύστε την κάθε ηλικία με ότι σας προσφέρει, μία χαρά είναι και οι μοτοσικλέτες για Α2, δεν είναι ψοφίμια, μαζέψτε εμπειρία που θα σας φανεί χρήσιμη για το μέλλον.
 6. 3 points
  Αν θέλεις οπωσδήποτε το συγκεκριμένο μηχανάκι, πάρε ένα κυλινδροπίστονο 50αρι και βάλε το πάνω να είσαι εντάξει. 8 βίδες και 2 φλάντζες ζημιά είναι. Περί υπερκυβισμού και κινδύνων: υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει η κατάσταση. Ακόμα και το να σε πιάσουν σε ένα έλεγχο ανήκει στην καλή πλευρά του θέματος. Η κακή πλευρά έρχεται σε περίπτωση στραβής. Αν εμπλακείς σε ατύχημα και υπάρξει τραυματισμός ή θάνατος και πέσεις σε γατόνι πραγματογνώμονα που θα μυριστεί τον υπερκυβισμό, η ασφαλιστική έχει κάθε δικαίωμα να προσβάλλει το συμβόλαιο και τυπικά να το κηρύξει άκυρο αφήνοντάς σε ακάλυπτο σε περίπτωση που φταις. Αν δεν φταις και η άλλη πλευρά έχει γάτα δικηγόρο, θα βγάλει το μηχανάκι παράνομο άρα δεν έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί σε δημόσιο δρόμο άρα επικίνδυνο άρα φταις. Και η ασφαλιστική σου θα κάνει την πάπια λόγω των παραπάνω... Τώρα θα μου πεις "γίνονται αυτά;" Δυνητικά, όπως ξαναείπα, ναι. Μπορούν να γίνουν. Ιδιαίτερα τώρα που σφίγγουν τα πράγματα ακόμα πιο πολύ. Αλήθεια, τι μηχανάκι είναι;
 7. 2 points
  Ευχαριστώ για το κοσμητικό. Σου ανταποδίδω την ευγένεια.
 8. 2 points
  Ωραίο φαίνεται. Βαμμένο ψαλίδι βλέπω, βαμμένη δαγκάνα μπροστά βαμμένες μπότες πηρουνιού, καλά πλαστικά, γενικά καλό φαίνεται. Τσέκαρε ότι λειτουργεί σωστά, το μοτέρ πρέπει να δουλεύει βελούδο, χωρίς κρότους, χωρίς καθόλου άσχημους ήχους. Να κρατάει σταθερό το ρελαντί, να μην σβήνει μετά από απότομες γκαζιές. Τσέκαρε μην βρωμάει ο τόπος καμμένο λάδι, όταν δίνεις γκαζιά. Γενικά να ξέρεις, μια καταναλωσούλα λαδιού, θα την έχει μετά από τόσα χρόνια ζωής, δεν μας πειράζει αυτό, μας πειράζει αν έχει ΠΟΛΥ, δλδ το νοιώθεις με την μύτη και ακόμα χειρότερα το βλέπεις με το μάτι. Τσέκαρε τα κλασσικά, οτι δεν τραβάει στην ευθεία, ότι δουλεύουν στρωτά φρένα και αναρτήσεις. Δώσε βάση μην έχει κανά φαγωμένο καρέ, εκεί που δένει το γρανάζι κίνησης της αλυσίδας. Θα χρειαστεί να βγάλεις καπάκι να το δεις αυτό. Αυτό το παθαίνουν πιο πολύ τα transalp 650, όχι τα bros αλλά συγγενής είναι, δεν βλάπτει να ψάξεις. Μέτρα και με ένα βολτόμετρο τάση στους πόλους της μπαταρίας όταν δουλεύει, στο ρελαντί και στις 5000rpm. Πρέπει να δείχνει 13+, 14+ αιντε και 15 χαμηλό volt με αναμένα φώτα. Παραπάνω ή παρακάτω σημαίνει πρόβλημα στο κύκλωμα φόρτισης. Από τις μοτοσυκλέτες που πάντα μου άρεσαν και ποτέ δεν είχα. Είναι εξαιρετικό, καλύτερο από αρκετά σημερινά. Μακάρι να είναι καλό και καλές βόλτες.
 9. 2 points
  Με χάλαγε να είχα ένα CFmoto 450SR-S που οδηγιέται με Α2, πω πωωωω πόσο θα με χάάάάάλαγεεεεεεεε
 10. 1 point
  Ομάδα μπαίνω δυναμικά μετά από 14 χρόνια με KDX250SR οποίος εχει ανταλλακτικά η μπορεί να βοήθειση που να βρω είναι ευπρόσδεκτο….για να δούμε πόσοι από εσάς είστε ακόμα on go
 11. 1 point
  Επειδή έχω κ γω Dr big του 97 , τον πρώτο καιρό έκανε το ίδιο, με ρελαντί μετά από λίγο έσβηνε,,ενώ όλα δούλευαν ρολόι. Το πρόβλημα λύθηκε όταν ρύθμισα τον τεντοτηρα από τα αντίβαρα, όχι της καδένας, κ το σβήσιμο σταμάτησε, τώρα που χαλάρωσε πάλι , έχει ξεκινήσει το σβήσιμο.
 12. 1 point
  Αν το κράνος κάθεται καλά στο κεφάλι του μικρού και δεν έχει τζόγο τότε θα είναι μια χαρά. Προσοχή μόνο στο βάρος του κράνους....τα κράνη στο πίσω μέρος δηλώνουν και το βάρος τους. Εγώ με το LS2 που είχα πάρει το 2020, μετά από κάνα μισάωρο ένιωθα σαν πιάσιμο στον αυχένα μου πίσω κάπως. Από ένα σημείο και μετά το συνήθισα βέβαια, αλλά μιλάμε για παιδί 10 χρονών, οπότε καλό είναι να το προσέξεις. Να μην πιαστεί δηλαδή μετά απο λίγη ώρα. Τυχόν σφίξιμο από τα μαξιλαράκια στα μάγουλα θα βελτιωθεί με τον καιρό που θα μαλακώσει το υλικό από μέσα. Μπράβο πάντως που σκέφτεσαι σωστά για την ασφάλεια! Έχω δει άφθονα περιστατικά στον δρόμο με γονείς με 1-2 παιδιά στα μηχανάκια πάνω, ούτε ένας με κράνος...μιλάμε για ακατάλληλους ανθρώπους.
 13. 1 point
  Σιγά μην κλάψουμε κιόλας... Αν θεωρείς λάθος μια απάντηση, διόρθωσέ την ή αγνόησέ την. Αν δεν σου αρέσει το ύφος, ζήτα εξηγήσεις. Αν νιώθεις προσβεβλημένος, χρησιμοποίησε τα μέσα που διαθέτει το forum και αν έχεις δίκιο, θα δικαιωθείς. Τα έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και πίστεψε με, δουλεύουν. Προφανώς και δεν κατάλαβες ούτε τι σου έγραψα ούτε γιατί τα έγραψα. Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά από το ελληνικό δημόσιο για να έχω σχετική εμπειρία και γνώση. Από εκεί και πέρα, ακολούθησε όποια συμβουλή θέλεις. Δεν μου καίγεται καρφί είτε μπλέξεις είτε ξεμπλέξεις. Και προς κάθε επίδοξο μιμητή σου: εδώ είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι. Ούτε εγώ, ούτε εσύ πληρώνουμε για τη λειτουργία, ούτε χάνουμε το χρόνο μας για τη συντήρηση του χώρου. Οπότε καλό είναι να δείχνουμε το στοιχειώδη σεβασμό. Όσον αφορά στους χαρακτηρισμούς σου, να ξέρεις ότι ένα generic username δεν σου προσφέρει καμία ασφάλεια ανωνυμίας. Εδώ και πολλά χρόνια ότι γράφει δεν ξεγράφει και πολύ εύκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε νόμιμο λόγο συμπεριλαμβανομένης και της νομικής οδού. Γι' αυτό, καλό είναι πριν προβείς σε οποιοδήποτε χαρακτηρισμό και γενικά, γραφόμενο λόγο, να θυμάσαι ότι θα σε κυνηγάει ισοβίως... Φιλιά και αντίο.
 14. 1 point
 15. 1 point
  Η λογική λέει οτι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα απο τη στιγμή που έχει σωστή εφαρμογή στο κεφάλι του παιδιού.
 16. 1 point
  Δεν έχεις πιάσει τον εαυτό σου να επαναλαμβάνεται; Αυτό ακριβώς έκανα. Προκειμένου να κάνω edit το κείμενο, πρόσθεσα την τελευταία πρόταση. Προφανώς και έχουμε διαφορετική αίσθηση του χιούμορ. Δεν απαιτώ να κατανοήσεις το ύφος μου. Αντιλαμβάνομαι ότι ο καθένας μας αντιδρά με διαφορετική σοβαρότητα σε οποιαδήποτε διεργασία εμπλέκεται. Κάπου εδώ θα σε αφήσω.
 17. 1 point
  @A-nik-iΚαθόλου ειρωνεία. Και λυπάμαι πολύ που το ύφος μου το εκλαμβάνεις σαν ειρωνικό. Ιδιαίτερα τη τελευταία πρόταση, μάλλον χιούμορ θα τη χαρακτήριζα με μπόλικη δόση αυτοσαρκασμού. Και νομίζω ότι δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια δείγματα γραφής εδώ μέσα ώστε να χαρακτηριστώ είρωνας. Απεναντίας, θα έλεγα.
 18. 1 point
  Αρχικά δεν είναι του 1997, το 1997 εισήχθη στην χώρα. Θα προσέξεις ότι θα προσεχές σε οποιαδήποτε μεταχειρισμένη μηχανή. Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για αυτό. Όποτε πρέπει να βρεις δεύτερο για να κανιβαλισμό σε περίπτωση βλάβης. Εγώ, που μπορώ να φτιάξω μόνος μου το μεγαλύτερο μέρος των βλαβών που μπορεί να προκύψουν, θα εμένα μακρυά από τέτοιες μοτοσυκλέτες. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου ή δεν το έχεις με τις επισκευές θα τρέχεις κάθε λίγο σε συνεργεία και θα σου βγει ο κούκος αηδόνι. Αν θες την γνώμη μου, διάλεξε κάτι πιο σύγχρονο, αυτά πλέον είναι να τα έχεις για τρίτη μηχανή, μια φορά τον μήνα.
 19. 1 point
  Σίγουρα παρέχει προστασία, το βασικό σημείο που το διαφοροποιεί και μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα, σε χρήση μοτό, είναι οτι δεν θα σου κρατάει θερμοκρασία και θα κρυώνει το κεφάλι σου το χειμώνα.
 20. 1 point
  Προς θεού μη δώσεις 300 ευρώ για ενα κράνος που κάνει 230 μόνο και μόνο για το χρώμα, το εχω κάνει και το μετάνιωσα, πάρε το πορτοκαλί που θα ταιριάζει με το ΚΤΜ που θα πάρεις αργότερα.
 21. 1 point
  Τελικά, πηγα στα Continental all season , 340ε τοποθετημενα (2/2024). Η τιμη τους ειναι καλή, και μενει να δω πως θα πάνε σε βάθος χρόνου. Εξτρα (που δεν το γνωριζα), η Conti δινει 2 έτη δωρεαν οδικη βοήθεια, την οποία αποδέχθηκα φυσικά.
 22. 1 point
  Μην υποτιμάς τόσο τις Α2 μοτοσυκλέτες. Το μόνο που αντικειμενικά δεν μπρούν να κάνουν είναι να βάλουν φωτιά στην άσφαλτο, οκ, χαίρω πολύ. Πολύς κόσμος όμως έψαχνε μια προσωρινή ή ενδιάμεση λύση και βρήκε πολλά περισσότερα. Είναι πολλοί αυτοί που -ειδικά για το 500Χ της Honda- τις έχουν κρατήσει και κατευχαριστηθεί. Και στην τελική, το πουλάς και χωρίς σημαντική χασούρα down the line αν τόσο δεν σου κάνει. CB500R και Ninja 300/400 νομίζω είναι ωραιότατες επιλογές.
 23. 1 point
  Αυτά τα λέμε όλοι που είτε αγοράσαμε όταν ήταν φτηνά, είτε μας ήρθαν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που κάποιος θέλει να αγοράσει σήμερα, δεν βοηθάνε. Φίλε @psycho, τα hashtag #oldschool, #retro, #oldhonda κλπ, στην εποχή μας πληρώνονται. Αν είχες κανάλι στο youtube/insta/tiktok/pornhub για να σου βγάλουν views, θα μπορούσες να το αποσβέσεις. Αν δεν, πληρώνεις.
 24. 1 point
  Ναι, μιλάω για σαπίλα Τάσο (δεν ξερω πόσο μεγάλη) που την έχουν καλύψει κιόλας με βάψιμο και έχει κάνει αυτό το πράγμα σαν την φλουδα του πορτοκαλιού πανω στη μπογιά. Εννοείται πως έχει και παρα πολλες σκουριές. Για να το πω αλλιώς θα ήταν ΟΚ για 700 - 800 ευρώ και να θες προτζεκτ. Οντως τα εχουμε χασει, υποτιθεται οτι είναι πλεον συλλεκτικα τα παλια. Εχει και με 3.5Κ και με 5Κ.... που ισως αξιζουν και περισσοτερο απο αυτο. Το καινουριο δεν ειναι για μενα, ήθελα old school. Οπως και να εχει παμε παρακατω. Μπορει να κοιταξω καποια στιγμη και κανενα κινεζο μπομπο για φτηνο παιχνιδι, αλλα δεν ξερω τι παιζει με αυτα.
 25. 1 point
  Αν μιλας για σαπίλα και οχι απλα για σκουριά που φευγει με βουρτσα τοτε καλα κάνεις και το αφήνεις, ακόμα και τζάμπα να σου δώσουν ενα μηχανακι που θελει αρκετη κοπτοραπτική πιστευω οτι δεν αξιζει τον κόπο.
 26. 1 point
  Αν κατάλαβα καλά, 2500€ το dax; Λίγο αλμυρό μας βγήκε...
 27. 1 point
  1)Απο το 96 που υπηρχε στην οικογενεια ενα Townmate και το 2001 που το πηρα αποκλειστικα στα χερια μου μεχρι και σημερα ουδεποτε ελεγθηκε αν τα πραγματικά κυβικα του συμφωνουν με την αδεια κυκλοφοριας. 2) Εν ετη 2024 ειναι πραγματικα δυσκολο να βρεις dax χωρις σκουριά πανω του. 3) Αν πιστευεις οτι θα στο κοψουν επειδη ο κυλινδρος πανω γραφει 72 αντι 49, τοτε μπορεις με ελαχιστα χρηματα να παρεις ενα κυλινδροπιστονο και να το περασεις πανω στο μοτερ ωστε να εισαι 100% νομιμος. 4) Τα 50cc απο μόνα τους αποτελουν κίνδυνο για τον αναβάτη και ειδικα για ατομα που εχουν συνιθισει με πιο δυνατες μηχανες.
 28. 1 point
  klidoma se hrono dt. Ελληνικα μόνο, δεχεται το φορουμ.
 29. 1 point
  Να σαι καλα ευχαριστω . Το φτιαχνω τωρα και το καλοκαιρι εφυγα για πατρα-Φιλιατρα
 30. 1 point
  Αν το κατέχεις τότε κάντο. Γενικά είναι ωραίο να το φτιάχνεις μόνος σου...με το καλό να επισκευαστεί!
 31. 1 point
  Ισχύει. Βάση κανονισμού, ο αστυνομικός που θα κάνει τη μεταβίβαση είναι υποχρεωμένος να ελέγξει το μηχανάκι ως προς τον αριθμό πλαισίου, τον αριθμό κινητήρα και φυσικά τον κυβισμό του, όπως αυτός αναγράφεται στον κύλινδρο. Σου το ξαναλέω, αν αυτό θα γίνει, είναι άλλο θέμα. Και μέχρι να μεταβιβαστεί σε εσένα είναι κυρίως θέμα του πωλητή. Μετά τη μεταβίβαση, γίνεται δικό σου θέμα. Προσωπικά, σε υπερκυβισμένο παπί, το τελευταίο που θα με ένοιαζε είναι ο έλεγχος από την τροχαία. Υπάρχουν σοβαρότερα μπλεξίματα, δυνητικά. Σοβαρός άνθρωπος φαίνεσαι, σκέψου. Ξέρω και εγώ;
 32. 1 point
  Ναι αυτο θα ειναι λογικα και μακαρι να μην ειναι κατι πιο ακριβο απο αυτο . Σκεφτομαι να το αλλαξω μονος με ενα φιλαρακι αλλα δεν ξερω αν ειναι ευκολο ή δυσκολο για να μην πληρωνω τον μαστορα και για τον σταυρο . Γενικως να το φτιαξω μονος μου οπως να του κανω σερβις λαδια μπουζι κτλπ γιατι το μηχανακι ειναι ακινητο 6 μηνες
 33. 1 point
  Όταν τράκαρα πέρσι το μπροστά είχε στραβώσει και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου: το φτερό έβρισκε στην κεφαλή. Είχα πει στον μάστορα αν είναι να βάλουμε τον ΚΥΒ (Suzuki Address εμένα), αλλά μου είπε πως ο Kayaba δεν ταιριάζει 100% σωστά και δεν είναι τόσο ανθεκτικός όσο ο Suzuki σταυρός. Εν τέλει βρήκαμε μεταχειρισμένο γνήσιο σταυρό σε καλή τιμή. Για αρχή δες αν είναι όντως ο σταυρός (που λογικά αυτό θα είναι) και αν είναι βάλε καλύτερα τον γνήσιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
 34. 1 point
  Class B, 45χαω ίσον μοτοποδήλατο. Πας τροχαία και ρωτάς. Παλιά, για κάτι τέτοιο ήθελες δελτίο έγκρισης τύπου από την αντιπροσωπεία και παραστατικό αγοράς/απόδειξη κατοχής. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια. Πας τροχαία και ρωτάς. Η ελληνική αντιπροσωπεία το υποστηρίζει; Πας τροχαία και ρωτάς. Όσο για τα φλας, είναι υποχρεωτικό για οποιοδήποτε όχημα έχει δυνατότητα να κινηθεί με ταχύτητα μεγαλύτερη από 25χαω (όπως και να βγάλει πινακίδες). Α! Και αν δεν σου το είπα, πας τροχαία και ρωτάς!
 35. 1 point
  Εκδρομή στην Αρχαία Κόρινθο 27/11/23: https://postimg.cc/gallery/8jPfKqL Έκθεση Athenscon 3/12/23: https://postimg.cc/gallery/8jPfKqL Εκδρομή στον Αμάρυνθο 6/1/24: https://postimg.cc/gallery/d7xgtHF
 36. 1 point
  Βαρύ edit αλλά το έκανα φόντο στον υπολογιστή
 37. 0 points
  ----- Όταν τελειώσεις με τη διαδικασία να πας αλλού να την εξιστορήσεις. ----- Γιατί εδώ είσαι ανεπιθύμητος. ----- Τα μπογαλάκια σου κ σε άλλη παραλία... ----- Όταν χαρακτηρίζεις ανθρώπους που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν, χωρίς να σε ξέρουν, κ ----- απαντάς με μπινελίκι, δείχνει τι είσαι ο ίδιος. ----- Κοιτάξου στον καθρέπτη και σάλτα και γράψου αλλού να βρεις απαντήσεις. ----- Υ.Γ.: Το μήνυμά σου δε το διαγράφω για να σκεφτούν όλοι τους Goin' Through Εγώ έκανα report το post του CRX γιατί με ειρωνεύτηκε όχι 1 αλλά 4 φορές (και έγραψε και άλλες τόσες άκυρες μαλακιές), και εσύ έκανες ban εμένα γιατί τον χαρακτήρισα αυτό που είναι;;;;; Αλλά είπαμε, είσαστε φιλαράκια από το 2014 και βλέπεις τις χ4 μαλακίες του ως «Βοήθεια»! Μπράβο σου μαλάκα (αμερόληπτε!) admin! Εγώ στο φόρουμ γράφτηκα για να βρω και να προσφέρω γνώση, όχι για να σκοτώνω χρόνο όπως ο CRX γράφοντας μαλακίες ούτε να αισθάνομαι πως κάτι κάνω όπως εσύ, μαλάκα admin. είτε με κάνεις account ban, είτε ip ban, είτε delete το post και thread… ΧΕΣΤΗΚΑ, γιατί εγώ τις πληροφορίες που χρειάζομαι θα τις αντλώ anyway! Αυτοί που βγαίνουν χαμένοι είναι οι αναγνώστες του φόρουμ, όχι εγώ. QQ σου. ----- Class B, 45χαω ίσον μοτοποδήλατο. srsly? ----- Παλιά, για κάτι τέτοιο ήθελες δελτίο έγκρισης τύπου από την αντιπροσωπεία και παραστατικό αγοράς/απόδειξη κατοχής. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια. ΔΕΝ έγραψα για έκδοση πρώτης άδειας κυκλοφορίας καινούργιου μοτοποδηλάτου. Έγραψα για μετατροπή της ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ άδειας μοτοποδηλάτου από βελγική σε ελληνική. Προφανώς και δεν έχεις καμία απολύτως ιδέα για το θέμα. ----- Η ελληνική αντιπροσωπεία το υποστηρίζει; ΔΕΝ παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Υπάρχουν σίγουρα μοντέλα τα οποία δεν έχουν ποτέ πουληθεί στην Ελλάδα, για τα οποία δεν έχει υπάρξει ποτέ αντιπρόσωπος και ενδεχομένως και μοντέλα που δεν πάτησαν ποτέ ρόδα σε ελληνική άσφαλτο. (αν είχες δει έστω και μια φορά τις λίστες εργοστασίων, θα γνώριζες. Όμως όπως είπα δεν έχεις καμία απολύτως γνώση για το θέμα) ----- Όσο για τα φλας, είναι υποχρεωτικό για οποιοδήποτε όχημα έχει δυνατότητα να κινηθεί με ταχύτητα μεγαλύτερη από 25χαω (όπως και να βγάλει πινακίδες). Σε ευχαριστώ που το 10% του post σου δεν ήταν μαλακίες! :)
 38. 0 points
  Χαχα που το θυμήθηκες αυτο, αρχαία ιστορία
 39. 0 points
  Συμφωνώ σε όλα, απλά δεν αξίζει τα λεφτά του το συγκεκριμένο. Αξίζει να το πάρεις φτηνά και να το φτιάξεις όπως θες, αλλά στα 2.5Κ βρίσκεις καλύτερο. Επίσης δεν είναι και τόσο παλιό (δεν ειναι 40ετίας), είναι του 95-2000.
×
×
 • Create New...