Jump to content

ShapeshifterGR98

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1.777
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  41

Όλο το περιεχόμενο του μέλους ShapeshifterGR98

 1. Edit: ξέχασα να αναφέρω (τώρα μου ήρθε φλασιά), εκείνο το GLX είχε εξάτμιση και λίγο μεγαλύτερο καρμπυρατέρ (δεν θυμάμαι mm) άρα δεν ήτανε 100% εργοστασιακό. Και πάλι δεν θα έχει και μεγάλες διαφορές το ίδιο θα είναι.
 2. Ένα φιλαράκι είχε ένα GLX90 κάποτε και θυμάμαι ότι τελική έπιανε 85 km/h περίπου. Φαντάζομαι και το C90 στα ίδια επίπεδα θα είναι.
 3. Στο δικό μου πάντως όταν έκαιγε λάδια (πριν αλλάξω κυλινδροπίστονο) κάποιες φορές η μίζα ήθελε λίγο παραπάνω επιμονή για να βάλει μπρος. Μετά την αλλαγή κομπλέ... Βασικά, μια ιδέα θα ήτανε και η κατάσταση του μπουζί. Από εκεί πχ μπορείς να δεις αν από μείγμα δεν δουλεύει σωστά το μοτέρ ή αμα είναι λαδωμένο κλπ.
 4. Θα κάνω μια ολοκληρωτικά ηλίθια ερώτηση, αλλά αν έχει πέσει η συμπίεση πως και δεν μπορεί να πάρει μπρος;
 5. Το λέω γιατί το παιδί αναφέρει μόνο για την εκκίνηση, δεν είδα να λέει ότι μετά σε βόλτα το μηχανάκι δεν τραβάει κλπ. Μπαταρία κοίτα για αρχή, το πιο απλό είναι.
 6. Άμα ήτανε βρώμικο όμως δεν θα είχε και θέμα όταν έπαιρνε μπρος; Με το που δίνεις γκάζι πχ να μπουκώσει...
 7. Το πιο βασικό από όλα, από μπαταρία πως είσαι; Η μίζα γυρνάει κανονικά ή "ψόφια" να το πω;
 8. Η official γκριμάτσα του Όσκαρ....είναι για πολλά όσκαρ..
 9. αποτελώ κακή επιρροή από ότι φαίνεται
 10. Αφού δεν είπε ότι είναι 1 Million Commemorative Edition μοντέλο πάλι καλά να λέμε δηλαδή
 11. Εννοείται πως θα καθαριστεί καλά πριν δεθεί ξανά....δεν θέλω να κόβουν βόλτες τα γρέζια μέσα στο μοτέρ. Μια φορά στον δρόμο πέρασε από δίπλα μου ένα Burgman 650....σαν UFO ακουγόταν για κάποιο λόγο
 12. Άρα, μπορώ και με το χέρι να την βιδώνω και όταν εμφανίσει αντίσταση (ταπώσει δηλαδή) πολυυυ λιγο σφίξιμο για να στεγανοποιηθεί εντελώς με την ροδέλα...καλώς. Θα κάνω και ένα σημαδάκι αν είναι όπως είπε και ο Innova. Αν είναι θα πάω σε μαγαζί με εργαλεία, βίδες κλπ και θα πάρω μερικές αλουμινίου. Έγινε, ευχαριστώ!
 13. Το Address το φίλτρο βενζίνης το έχει κάτω από το ντεπόζιτο. Είναι αυτό εδώ: Για τον αέρα, κλασσικά στο φιλτροκούτι. Έχει ένα σωληνάκι το φιλτροκούτι το οποίο είναι για τις αναθυμιάσεις του κάρτερ. Δεν παίζει να έχει κάποιο άλλο φίλτρο το μοτέρ του, πέρα από λαδιού, αέρα και βενζίνης.
 14. ShapeshifterGR98

  Daytona dy 19

  Δεν ξέρω, δεν έχω/είχα Daytona ποτέ...
 15. Η ροδέλα επίσης έγινε γρέζια...ροπόκλειδο πρέπει να πάρω από ότι φαίνεται, στο manual γράφει ακριβώς με πόση ροπή θέλει η κάθε βίδα σφίξιμο. Όπως και να έχει τώρα η μαλακία έγινε. Δεύτερα θα το πάω για επισκευή.
 16. ShapeshifterGR98

  Daytona dy 19

  Παίρνει αλλά θέλει πατέντες στις βάσεις
 17. Σήμερα (μετά από 2.5κ χιλιόμετρα) ξεκίνησα όλο χαρά το σέρβις. Πλαϊνό σταντ, να στραγγίξει το κάρτερ, άλλαξα μπουζί και έβαλα καινούριο φίλτρο λαδιού. Πάω να βάλω ξανά την βίδα του κάρτερ... Γυρνάει, δεν σφίγγει όμως...ξαναδοκίμασα, τίποτα... Έκλασαν οι βόλτες από το κάρτερ...Δευτέρα πρωί θα το πάω στον μάστορα. Θα φτιάξουμε καινούριες βόλτες και θα μπει μια λίγο πιο χοντρή τάπα αυτήν την φορά. Αναμενόμενο νομίζω, μετά από 98.400km (13 χρονών...), τα κάρτερ από αλουμίνιο είναι, λίγο-λίγο τρωγόταν λογικά...
 18. 2 φίλτρα αέρα; O_o Ένα στο φιλτροκούτι προφανώς...αυτό για τι ακριβώς είναι;
 19. Γιατί, έμεινε και τίποτα άλλο πάνω στο χόνδα που θέλει βελτίωση; Καλές αγορές και θα σου χρειαστεί για τον Κίσσαβο...θα χρειαστείς ροπή για να με φτάνεις να ανέβει λίγο πιο άνετα στις ανηφόρες.
 20. "PGM-FI Low fuel consumption and emmisions" ....... #not_anymore Για την εξάτμιση τα λέγαμε και τις προάλλες...από χρώμα εγώ θα έβαζα νίκελ, για να κάνει αντίθεση με μοτέρ, ζάντες, ψαλίδι και βάσεις μασπιέ συνοδηγού...αν η εξάτμιση είναι Φ51 (που δεν το κόβω από όσο βλέπω από τις φωτό) έχω σιγαστήρα που μπαίνει εκεί που κουμπώνει λαιμός-τελικό, αν θες όταν έρχεσαι Βόλο στον φέρνω. Την 3η εξάτμιση θα διάλεγα προσωπικά.
 21. καλλυντικά; Θα ήτανε λίγο περίεργο αυτό.
 22. Πάνω από 16mm δεν θέλει το 72αρι. Μια χαρά θα είναι με αυτό.
 23. ShapeshifterGR98

  Γνώμες για 125cc

  Σαν καινούριο μοντέλο δεν βγαίνει πλέον. Σε έμπορο της Kawasaki που είχα περάσει τις προάλλες μια βόλτα για να χαζέψω λίγο καμιά μηχανή, είχε μόνο το KLX230. Σαν κινητήρας το 125 είναι αρκετά αξιόπιστο και η κατανάλωση καυσίμου σε καλά επίπεδα. Απλά μην περιμένεις τρελό γκάζι, είναι 125. Ωστόσο σε σχέση με παπιά σαν 1ο μοτό είναι σαφώς καλύτερη επιλογή.
 24. Η κοπέλα δεν ήρθε στην σημερινή βόλτα...κινητό και το φαστ, για βάση με TimerCamera ...αλλά όταν αυτή μου ζητάει να την βγάλω μια φωτογραφία και τελικά καταλήγω να την βγάζω 100 φωτογραφίες για να επιλέξει ΜΙΑ μόνο, είναι καλά; Νταξ το χόμπι μου είναι η φωτογραφία, δεν έχω θέμα.
×
×
 • Create New...