Jump to content

FlyingInADream

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6043
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  106

Όλο το περιεχόμενο του μέλους FlyingInADream

 1. Σου δίνω και transformer. Έχει το ali κάτι ωραία με 30 ευρώ, ουουουου, μια χαρα, 250 ευρώ έχουνε τα μαμά του 675.
 2. Πάρτο και θα σου δώσω εγώ ένα κλασσικό στρόγγυλο να βάλεις, άμα μου δώσεις το διπλό με το πλαισάκι του.
 3. Δες και το 10ο αριθμό ή γράμμα στον αριθμό πλαισίου. Οι χρονιές πάνε ως εξής:
 4. FlyingInADream

  Aprilia RS660

  Του το πίνει το αίμα ο Ari βλέπω.
 5. Να ξέρεις, ότι όταν συμβαίνει αυτό να τους αγαπάς όλους, τότε συνήθως σε έχουν χεσμένο οι όλοι.
 6. Για την ακρίβεια, το heater του αισθητήρα έχει καεί. Been there
 7. Αντζυ Σαμίου, 1.000.000 δίσκοι
 8. Αααα μάλιστα. Ωραία, πάει αυτό.
 9. Βάλε ένα db Killer, είναι -σχετικά- φτηνά, τα βρίσκεις εύκολα, και μπορείς να φτιάξεις κιόλλας σε ένα σιδερά.
 10. To φορητό έχει συγκεκριμένη ανάλυση, αφού έχει μια οθόνη. Ας πούμε για παράδειγμα ότι έχεις 1280*800 ανάλυση οθόνης. Αυτό μας δίνει 1,024,000 pixels, για τα οποία κάθε pixel χρειάζεται 24bits πληροφορίας, δλδ 8bit (256 στάθμες) για το κόκκινο, 8bit για το πράσινο, 8bit για μπλέ. Άρα 3 bytes για κάθε pixel, άρα ανά πάσα στιγμή, το τι δείχνει η οθόνη σου, απασχολεί 1,024,000 pixels*3 bytes/pixel=3,072,00 bytes= 3000 KB = 2,93 MB. Τόσο πιάνει η εικόνα που βλέπεις 2,93 ΜΒ Αν θα κάνει και ένα διπλό frame buffer, για να δείχνει το επόμενο καρέ σε κίνηση, αφου σχεδιαστεί πλήρως, για να μην βλέπεις την σχεδίαση να συμβαίνει, πάμε στα διπλά, ήτοι 5,86ΜΒ. Πόση άλλη καθεαυτό videoram θέλεις;
 11. Δεν είμαι ειδικός από βαφές, αλλά ξέρω πως ότι λέγεται αστάρι, είναι για να μπει μπογιά από πάνω του. Το συγκεκριμένο είναι ΚΑΙ προστασία κατά της σκουριάς. Πόσο πρόβλημα πια έχει ένα CB500F; Βάλε καμιά φωτό τα σημεία που βλέπεις πρόβλημα να τα δούμε.
 12. Το θέμα δεν είναι αν σταματάει το τιμόνι, γιατί π.χ. εκτός του χαλασμένου στοπ, συμπτωματικά φτάνει στο τέρμα και λόγω πλαστικών, καλωδίων, ψυγείου ή κι εγώ δεν ξέρω τι και γίνεται η δουλειά του στοπ, το θέμα ειναι αν είναι εντάξει το πλαίσιο. Στην φωτογραφία που μεγένθυνε ο Morx, φαίνεται σαν να λείπει, σαν να έχει κοπεί κομμάτι, η κόντρα του στοπ, το τμήμα δλδ στο πλαίσιο που πάει και ακουμπάει το ''αυτάκι'' που διακρίνεται στην τιμονόπλακα. Μπορεί και να ξεγελάει η φωτογραφία, αλλά δείχνει να ΛΕΙΠΕΙ κομμάτι εκεί. Όπως έχει ''αυτάκι'' η τιμονόπλακα, έτσι πρέπει να έχει και αντίστοιχο απέναντι ''αυτάκι'' και το πλαίσιο, που πάει το αυτάκι της τιμονόπλακας και ακουμπάει σε αυτό του πλαισίου και τερματίσει το τιμόνι. Ε αυτό στην φωτογραφία δεν φαίνεται, κι επιπλέον, φαίνεται κάτι σαν σκισμένο μέταλο, εκεί που θα έπρεπε να ξεκινάει το ''αυτάκι'' του πλαισίου. Βγάλε αν θες και μπορείς μια καλύτερη φωτογραφία την περιοχή. Δες και μόνος σου, υπάρχει η κόντρα ή όντως λείπει κάτι; Αυτό που φαίνεται σαν σκισμένο μέταλο, είναι όντως ή η φωτογραφία ξεγελάει; ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ. Είναι συμμετρικά; Βγάλε και την άλλη πλευρά μια φωτογραφία. Αν ΟΝΤΩΣ λείπει κομμάτι, και ΔΕΝ ανησύχησε αυτό τον μηχανικό, ΕΓΩ θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά περί αξιοπιστίας του μηχανικού, τέτοιο πράγμα δεν συγχωρείται να μην το δει. Αν βέβαια ΔΕΝ λείπει κομμάτι, και μας έχει γελάσει η φωτογραφία, τότε αθώος ο άνθρωπος.
 13. Να πάρεις κράνος με αερισμό, να ψύχεται καλύτερα, να μην καίγεται. Σοβαρή απάντηση. Οι ηλεκτρονικές καίγονται, τις περισσότερες φορές, όταν δέχονται υπέρταση από το κύκλωμα της μοτοσυκλέτας. Δλδ αντί το σύστημα να παράγει μια τάση 13-14-15 Volt, παράγει υπέρταση 16 και πάνω, σε πρώτο στάδιο βράζει την μπαταρία και σε δεύτερο καίει λάμπες και ηλεκτρονικά. Ένα βολτόμετρο να δείχνει στα όργανα ΣΥΝΕΧΩΣ τι τάση έχεις στους πόλους της μπαταρίας, και ένας έλεγχος στο κύκλωμα φόρτισης της μοτοσυκλέτας, θα δείξει τον πρώτο πιθανό ένοχο. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΗ, τότε είναι βραχυκύκλωμα, από κάποιο καλώδιο στην πλεξούδα ή στα βύσματα σύνδεσης, που ακουμπάει κάποια τάση τροφοδοσίας σε κάποιο σημείο που δεν πρέπει π.χ. στην είσοδο κάποιου αισθητήρα. Σε αυτήν την περίπτωση, θέλει ψάξιμο η πλεξούδα για κομμένο-φθαρμένο καλώδιο. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ, τότε κάποιο εξάρτημα που παίρνει εντολή στην ηλεκτρονική π.χ. η τρόμπα βενζίνης ή κάποιος αισθητήρας που δίνει σήμα στην ηλεκτρονική, παρουσιάζει κάποια πολύ απίθανη δυσλειτουργία που έχει σαν συνέπεια να τραβάει κάποιο ρεύμα από την ηλεκτρονική που καίγεται τελικά κάποιο κύκλωμα. Π.χ. στο Triumph Daytona 675 οι πρώτες παρτίδες, είχαν την ηλεκτρονική να δίνει ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ (χωρίς ενδιάμεσο ρελέ) εντολή στην αντλία βενζίνης. Τα τρανζίστορ εξόδου για αυτήν την δουλειά, ήταν για να δίνουν ένα σήμα, όχι να γυρνάνε με την ισχύ τους ολόκληρο μοτέρ, και μοιραία κάποια στιγμή η ηλεκτρονική... καιγόταν. Σε αυτήν την περίπτωση θέλει ψάξιμο ΟΛΑ τα πράγματα που συνδέονται στην ηλεκτρονική.
 14. Ρεαλιστικά, για να κινείσαι με μια τέτοια μοτό, και να την αξιοποιείς στην ζωή σου και όχι να την κοιτάς στο γκαράζ, θέλει ένα εισόδημα γύρω στα 700 ευρώ το μήνα, αφού βγουν τα πάγια έξοδα δλδ χώρια ενοίκια, εφορίες κ.ο.κ. Με τα 700 αυτά, δεν θα πληρώνεις κόστος μηχανής, αλλά και ενεργειών που θα απαιτεί η μηχανή, π.χ. θα πάρεις την κοπέλα σου να πάτε μια βόλτα την Κυριακή, να φάτε κάτι εκεί που θα πάτε κ.ο.κ. Έχει και γραφειοκρατικά έξοδα, έχει και βλάβες, έχει και την τακτική συντήρηση, έχει και απρόοπτα π.χ. μια χαζοπτώση που θα θέλει 1000 ευρώ η συνολική ζημειά, μια κλήση τροχαίας στο τόσο κ.ο.κ. Δεν υπάρχει στάνταρ νούμερο, του καθεαυτό κόστους της μοτοσυκλέτας διότι εξαρτάται 1) από την ίδια την μοτοσυκλέτα σε τι κατάσταση είναι και 2) από την χρήση που θα κάνεις. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν έχεις ένα εισόδημα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σαν το παραπάνω, μην μπλέξεις, θα μιζεριάσεις κι εσύ κι η μοτοσυκλέτα.
 15. Βίδες μπορείς να τις αντικαταστήσεις με αλουμινίου ή τιτανίου ή ατσάλι ανοξείδωτο ή ατσάλι γαλβανισμένο, αν κάποια έχει μεγάλο πρόβλημα. Στις γρατζουνιές σε σιδερένιο εξάρτημα, πάρε οποιουδήποτε είδους μπογιά (σπρέι, λαδομπογιά, μοντελισμού, μέχρι και μανώ κάνουν) και κάνε συμπλήρωμα με ίδιο χρώμα, π.χ. μαύρο σε μαύρο, κόκκινο σε κόκκινο κ.ο.κ. Κάποιες φορές, όταν η φθορά έχει ξεπεράσει κάποιο όριο, τα μπαλώματα δεν αποδίδουν, κι έρθει η ώρα της ηλεκτροστατικής βαφής. Το εξάρτημα πρέπει να λυθεί, και να βαφτεί με ηλεκτροστατική διαδικασία. Στο εμπόριο θα βρεις αρκετά προστατευτικά είδη, π.χ. σπρέι σιλικόνης, που προστατεύουν όχι μόνο από σκουριά, αλλά και γενικότερα την διάβρωση χρωμάτων και επιφανειών.
 16. Φαντάζεσται να διαβάζουν πωλητής και μηχανικός; Να λένε μέσα τους ''σκαστε ρε μαλάκες, ΓΜΤΧΣ, θα μας χαλάσετε την δουλειά''
 17. Ρε σεις σοβαρά τώρα. Παίρνετε τίποτα ομαδικά εκεί στην Θεσσαλονίκη;
 18. Για ίδιο χρόνο δεν ξέρω. Για Χριστομπαναγίες ξέρω.
 19. Ναι μεν αλλά, στο συγκεκριμένο V-δικύλινδρο, βγάζεις ψυγείο μπροστά, βγάζεις σέλα-σηκώνεις ντεπόζιτο πίσω , κάνεις στην άκρη καλώδια και σωληνάκια, και έχεις τα καπάκια των κεφαλών έτοιμα να λύσεις τις βιδες τους και να βγουν αέρα. Στο 4κύλινδρο εν σειρά, εκεί που είναι το καπάκι, πρέπει να λυθεί η μισή μοτοσυκλέτα, και πάλι πρέπει να κάνεις δουλειά ανάμεσα στις δοκούς του πλασίου. Εγώ ας πούμε, αν θα διάλεγα σαν μηχανικός να μου έλεγαν σε τι θες να κάνεις σερβις, το SV-Gladius θα διάλεγα.
 20. FlyingInADream

  κατεβαινω αθηνα

  Από που....κατεβαίνεις δλδ;
 21. Σσσστ, παίζει να δει την αγγελία ο Peter Graves της Θεσσαλονίκης, και να χάσει την φιλική την ευκαιρία το Ζ750 Btw θέλω ένας γνώστης να μου πει τι κάνει το ηλεκτρικό διακοπτάκι στην φωτό. Τι το ενεργοποιεί, και σε τι δίνει σήμα για να κάτι τι ακριβώς.
 22. Tο παιδί θα άκουγε TYN από Ariana Grande οπότε θα ήξερες
 23. Μπαίνει ένα τύπος στο ΤΥΝ:Π&Ξύλο στο FB και λέει, ότι έδωσε ΤΥΝ στην γκόμενά του, γιατί ήθελε ΑΥΤΗ να κάνουν τρίο με μια φίλη της, και αυτός ΔΕΝ ήθελε. Η απάντηση στα σχόλια, αναμενόμενη: Κόψου μόνος σου!
 24. Σε λειτουργία η πλατφόρμα myCar για την ηλεκτρονική προσωρινή ακινησία οχημάτων (και την πληρωμή τελών κυκλοφορίας). https://www.aade.gr/mycar Κι όμως το ελληνικό κράτος, που και που, συναντάει τον 21ο αιώνα. Θυμίζω ότι όχημα σε ακινησία, δεν πρέπει ΟΥΤΕ να κινείται ΟΥΤΕ να βρίσκεται σταθμευμένο σε ΔΗΜΟΣΙΟ δρόμο. Πρόστιμο για τους ελληνοκαουμπόιδες του ''έλα μωρέ'', που θα δηλώσουν ακινησία και θα κυκλοφοράνε-σταθμεύουν σε δημόσιο δρόμο, 10.000 ευρώ την πρώτη φορά και 30.000 την δεύτερη.
×
×
 • Create New...