Jump to content

makisr

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  390
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  2

Πόντοι

560 Excellent

Σχετικά με το μέλος makisr

 • Κλάση
  Fedor+Koga
 • Γενέθλια 05/04/1978

Άλλα Στοιχεία

 • Τόπος
  Πάτρα
 • Φύλο
  Άνδρας

Ο Εξοπλισμός μου

 • Κράνος
  AGV

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Kawasaki
 • dreamBike: Μοντέλο
  H2R

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

4.089 προβολές προφίλ
 1. Μάλιστα από 5κ προχτές, 5800 σήμερα. 2η επιτυχία σε 2 μέρες... /Close thread plz.
 2. https://www.car.gr/24850603-honda-cbr-1000rr-cbr-1000rr Μήπως ξέρει κανείς κάτι επιπλέον για την μηχανή, μιας και είμαι από Πάτρα;
 3. /κλείστε το ή διαγράψτε το κάποιος.. Ευχαριστώ.
 4. makisr

  Από Κομοτηνή κάποιος??

  Καλησπέρα, να ρωτήσω είναι κάποιος από ή στην Κομοτηνή να ρίξει μια ματιά σε ένα cbr?
 5. makisr

  2 αγγελίες zx10r,1000rr

  https://www.1000rr.net/forums/1000rr-general-discussion/52418-2008-cbr1000rr-oil-burning-thread.html Αν και πολυσέλιδο, κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για συγκεκριμένη σειρά vin, κάποιοι άλλοι ότι είναι Normal το πόσο καίει, και κάποιοι άλλοι ότι φταίνε επίσημα (σύμφωνα με τις εκάστοτε αντιπροσωπείες τους) ta piston rings τα οποία και αλλάχθηκαν (εντός εγγύησης από την Honda-άρα μιλάμε για κάποια χρόνια πίσω) και έλυσαν παντελώς το πρόβλημα. Επίσημα είχε γίνει και ομαδική μήνυση κατά της Honda http://classactionlawsuitsinthenews.com/class-action-lawsuits/honda-cbr-1000-rr-motorcycle-piston-ring-engine-oil-class-action-lawsuit-filed/ Κάπου λέει (στο πρώτο thread) ότι η honda ενέκρινε την αλλαγή των piston rings προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.
 6. makisr

  2 αγγελίες zx10r,1000rr

  ναι, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες (1000rr.net) έχει να κάνει με πολύ συγκεκριμένη 'φουρνιά' (1/08-2/08) και το είδος των λαδιών που χρησιμοποιούν κάποιοι. Το συγκεκριμένο δεν φαίνεται να ανήκει σε αυτή την κατηγορία σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει ο κάτοχος, αν και θα ελεγθεί από τον αριθμό.
 7. makisr

  2 αγγελίες zx10r,1000rr

  cbr 1000rr 2008, άσπρο-μαύρο, Σπάρτη. https://www.car.gr/23933355-honda-cbr-1000rr-cbr-1000-rr zx10r, 2008, μαύρο, Νέα Σμύρνη https://www.car.gr/22162112-kawasaki-ninja-zx-10-r Αν γνωρίζει κάποιος καμία πληροφορία πριν αρχίσω πάλι τα ταξίδια, παρακαλώ ρίξτε ένα πμ! Ευχαριστώ.
 8. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το εξής: Πριν μια πενταετία αδελφικός φίλος μετακινήθηκε στην Ολλανδία για εργασία και πήρε και το αυτοκίνητό του μαζί. Εκεί πήγε στην αντίστοιχη υπηρεσία του δικού μας μεταφορών, και μετά από αίτηση που κατέθεσε για αλλαγή πινακίδων μετά από 3 μήνες περίπου, κατέθεσε χαρτιά μόνιμης διαμονής και εργασίας και παρέλαβε επιτόπου ολλανδικές πινακίδες και νέα άδεια κυκλοφορίας. Εν συνεχεία μου έστειλε όλα τα σχετικά χαρτιά που ζήταγε το μηχανολογικό για την κατάθεση πινακίδων, αλλά μόλις τα πήγα (χρειάστηκε και κανάς μήνας για τις μεταφράσεις κλπ) με ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο μέσα στο σύστημα είχε ήδη διαγραφεί από Ελλάδα και όλες οι διαδικασίες ήταν κομπλέ, καθόσον η Ολλανδική υπηρεσία είχε τακτοποιήσει τη διαδικασία ηλεκτρονικά και είχε στείλει η ίδια τα χαρτιά (πλην των Ελληνικών πινακίδων, τις οποίες τις έχω ακόμα καθώς δεν τις παραλάμβανε το μηχανολογικό πλέον). Τώρα πέντε χρόνια μετά που επιστρέφει Ελλάδα, και αφού πούλησε το παλιό αυτοκίνητο και πήρε καινούριο πριν ένα χρόνο, θέλει να ταξινομήσει το αυτοκίνητο στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία του λένε πως δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα εκεί, καθώς πρέπει να προσκομίσει εδώ τα αντιστοιχα χαρτιά από τις Ελληνικές υπηρεσίες για να βγουν νές πινακίδες, και εν συνεχεία θα πάρουν αυτοί τα χαρτιά ηλεκτρονικά (η ακριβώς αντίστροφη διαδικασία με την πρώτη φορά). Στη σκέψη και μόνο του Ελληνικού συστήματος όμως, και με την λογική ότι δεν θα μπορεί εκ των υστέρων να ζητήσει χαρτιά από το εξωτερικό μόλις επιστρέψει εδώ, μήπως γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται να ζητήσει κάποιο άλλο χαρτί από την εκεί υπηρεσία για να μη μπλέξει μετά με αλληλογραφίες κλπ? Υπόψη, στο μηχανολογικό τον ενημέρωσαν πως εφόσον έχει τη δήλωση άφιξης οχήματος από το ελληνικό τελωνείο και τη δήλωση εισαγωγής, όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα από εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 9. Ένα θεματάκι που κολλάει γάντι και σε μένα, μιας και όπως ο φίλος που ψάχνει για μηχανή, και γω στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι. Μιας και αποφάσισα να ξαναπάρω μια μηχανούλα, ως κολλημένος με τα ss, ψάχνω για χιλιάρι ss μοντέλο after 2008 εκτος r1 (υποκειμενικά λόγω εμφάνισης). Τα λεφτά που διαθέτω είναι 4κ μετρητά και το πολύ άλλο ένα σε 2-3 δόσεις, έχω δει μέχρι σήμερα 2 μηχανές εγώ και μία ο Στέφανος για λογαριασμό μου, οι 2 από τις τρεις (η μία του Στέφναου ήταν λουκούμι στις φωτογραφίες της αγγελίας αλλά από κοντά...) φάνηκαν αντικειμενικά lose-lose για τα λεφτά τους, η τρίτη είναι στη σκέψη μου, εάν βρω αυτο το εξτρα χιλιάρικο μετρητά. Όσους πωλητές και αν πάρω στο τηλέφωνο είναι απόλυτοι για τα μετρητά όλα μπροστά (καθώς οι τιμές ξεκινάνε από τα 5 χιλιάρικα) και ακατέβατα, και λαμβάνοντας υπόψη πως πάντα υπολογίζω μετά την αγορά ένα γενικό σέρβις και ίσως λάστιχα, δεν μπορώ να διακινδυνεύσω να πάρω κάτι με 5, και να χρειαστώ άλλο ένα πεντακοσάρικο για κάτι επείγον. Στην συζήτησή μας, μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ πως σήμερα με τέτοια κρίση ζητάνε όλοι 5κ ακατέβατα και μετρητά για μηχανές δεκαετίας, αλλά είναι σωστό όπως είπε και κάποιος φίλος ανωτέρω, όλα είναι θέμα ζήτησης και προσφοράς. Πιστεύω ότι η αγορά στην Ελλάδα έχει ξεφύγει αναφορικά με τις τιμές, αλλά δυστυχώς αυτό είναι τελικά πρόβλημα των αγοραστών. Σημείωση, έχω βαρεθεί να βλέπω στις αγγελίες που ψάχνω 'δεν το έχει δει ήλιος', 'δεν έχει πλυθεί ποτέ με νερό'. Εϊναι δυνατόν ακόμα και να σου αρέσει η μηχανή σε αυτές τις αγγελίες να πάρεις τον πωλητή μετά τηλέφωνο? Εγώ επιμένω πάντα πως είναι απόλυτα λογικό στην Ελλάδα ο ήλιος να χει κάποιο effect στα πλαστικά κλπ, και δεν με απασχολεί αυτό... αλλά μόνο και μόνο αν έχει πέσει ή αν έχει κάποιο μηχανικό πρόβλημα.. Η απάντηση πάντα είναι "Άκου φίλε, η μηχανή είναι χαρτί, αν είχε πέσει θα φαινόταν κλπ".. Τεσπα, συνέχεια στην αναζήτηση..
 10. Με την μεσολάβηση του Γιάννη, ο Στέφανος έκανε έναν λεπτομερή επιτόπιο έλεγχο σε μία μηχανή που ενδιαφερόμουν να αγοράσω, και εκτός του ότι με γλίτωσε από το ταξιδάκι (έστω και δίπλα μιας μένω Πάτρα), το μάτι του είδε πολύ περισσότερα απ'ότι θα έβλεπα εγώ, λαμβάνοντας υπόψιν και της λιγούρας μου να την πάρω τσακ μπαμ! Οι φωτογραφίες και η ανάλυση επ αυτών ήταν κατατοπιστικότατες.. Και πάλι ευχαριστώ.
 11. makisr

  Στέφανε από Αγρίνιο και Ksino..

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Στέφανο από το Αγρίνιο (με το μάτι της κουκουβάγιας και την εμπεριστατωμένη ανάλυσή του) και στον Γιάννη μας (Ksino). Μένω υπόχρεος..
 12. makisr

  Ψάχνω για CBR/ZX10R 2008+

  Καλησπέρα μετά από καιρό, και πάλι εδώ! Αν και με τα παιδιά από τη Πάτρα βρισκόμαστε αραιά και που για κανά Rossi... έτσι όπως πάει ο αχώνευτος μου χει κόψει την όρεξη τελείως! Στο θέμα μας, αν κάποιος πουλάει cbr 1000rr (μαύρο ή άσπρο) ή zx10r (μαύρο) του 2008-2009, στοκ χωρίς εξτρα (θα πάρω όπως πάντα τα δικά μου) με τιμή 4-5κ, ας μου στείλει ένα μήνυμα. Τα 4 τα έχω μετρητά, από κει και πάνω μόνο με 2-3 δόσεις (μόνο μέσω μαγαζιού ή με προσωπική συμφωνία). Το μόνο που ενδιαφέρει για το cbr να χουν γίνει οι ανακλήσεις, και οι μηχανές να μην χρειάζονται ελαστικά (ας είναι και στο μέσο της ζωής τους). Αν έχω ποστάρει σε λάθος forum, παρακαλώ ας το μετακινήσει κάποιος Mod (δεν βρήκα κάποιο με αγγελίες). -Εάν υπάρχει κάποιος από Πάτρα, ακόμα καλύτερα.
 13. makisr

  Friendwars - το παιχνίδι μας

  ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και τα tips. έκανα τις διορθώσεις κατευθείαν στην ιστοσελίδα γιατί έχεις δίκιο, για το playstore σου απάντησα σε pm. υπάρχει για την ώρα ένα θέμα συζήτησης για το freemium/paid σύστημα της εφαρμογής, καθώς τα επόμενα 10 παιχνίδια είναι σχεδόν έτοιμα, και ίσως το γυρίσουμε σε free την παρούσα έκσοδη και paid την ολόκληρη με τα 20 παιχνίδια, για ευνόητους λόγους (και όσοι πληρώσουν φυσικά για την πρώτη έκδοση αν αυτό αλλάξει θα πάρουν δωρέαν την δεύτερη, αν η τρέχουσα γίνει free). Για την ώρα απλά θέλουμε να δούμε πως πάει και αποφασίζουμε. Στο appstore για την ώρα δεν έχουμε βλέψεις, αλλά αν πάει καλά, θα το συζητήσουμε σοβαρά. Ευχαριστώ και πάλι! Τόσα λάθη στην ίδια πρόταση δεν έχω ξανακάνει lol! Όποιος θέλει από το φορουμ promo code για το παιχνίδι (δωρεάν για ένα μήνα) ας μου στείλει ένα pm. Θα το εκτιμούσα αν αφού το έπαιζε και περνούσε και αυτός καλά, να άφηνε και καλό review στο playstore!
 14. makisr

  Friendwars - το παιχνίδι μας

  Όποιος θέλει από το φορουμ rpomo code για το παιχνίδι (δωρεάν για ένα μήνα) ας μου στείλει ένα pm. Θα το εκτιμούσα αν αφού το έπαιζε και παίρναγε και αυτός καλά, να άφηνε και καλό review στο playstore!
 15. makisr

  Friendwars - το παιχνίδι μας

  Καλησπέρα, πριν λίγο καιρό είχα ανοίξει ένα ποστ όπου έψαχνα έναν android dev για μια συνεργασία για μία ιδέα παιχνιδιού που είχα. Ο Γιώργος (Gks) μου απάντησε θετικά, και εκ του αποτελέσματος απεδείχθη έξοχος προγραμματιστής, επαγγελματίας στη δουλειά του και είμαι τελικώς πολύ χαρούμενος που όχι μόνο συνεργάστηκα μαζί του, αλλά και τον γνώρισα σαν άνθρωπο και φίλο. Λίγο καιρό μετά φθάσαμε στην ολοκλήρωση του πρότζεκτ αυτού και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως είμαστε live στο google appstore. Πριν τις ευχαριστίες, θα ήθελα λίγο να μιλήσω για το παιχνίδι μας. Η βασική λογική είναι να μπορεί η κάθε παρέα να παίξει το παιχνίδι αυτό παντού και οποτεδήποτε, χωρίς να είναι Online. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει όριο παιχτών, και συνεπώς όσοι περισότερο τόσο καλύτερα. Επιπλέον το παιχνίδι έχει πρωταρχικό στόχο το γέλιο και σε καμία περίπτωση δεν απαιτεί γενικές ή εκειδικευμένες γνώσεις. Στο δια ταύτα, οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες (υπάρχει και single game mode για αυτόν που θέλει να τεστάρει το παιχνίδι αλλά δεν έχει πλάκα προφανώς...) και μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 10 τύπους παιχνιδιών αυτά που τους ταιριάζουν καλύτερα. Αυτά τα 10 παιχνίδια είναι όλα διαφορετικά μεταξύ τους και περιέχουν παιχνίδια γνώσεων/quiz, παντομίμας, ταχύτητας απαντήσεων, επιλογής, περιγραφής με συγκεκριμένο τρόπο, τραγουδιού κλπ. Ποιο συγκεκριμένα τα παιχνίδια είναι τα εξής: 1. pick one- quiz game με 3 πιθανές απαντήσεις, επιλέγεται η μία. 2. men vs women- αντρικές και γυναικείες τύπου ερωτήσεις, για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε με τις γνώσεις για το άλλο φύλο. 3. age matters-όπου πρέπει να μπουν στη σωστή σειρά οι διασημότητες βάση της ηλικίας τους 4. what's my job-παιχνίδι ταχύτητας όπου πρέπει να περιγράψει κάποιος όσα περισσότερα επαγγέλματα μπορεί 5. four-word the movie-πρέπει ένας παίκτης να περιγράψει μια ταινία με 4 μόνο λέξεις 6. the train- κάθε παίκτης μιας ομάδας περιγράφει στον επόμενο μία λέξη από συγκεκριμένη κατηγορία θεμάτων 7. not another synonym-πρέπει μία ομάδα να βρει μία λέξη που περιγράφει κάποιος χωρίς να χρησιμοποιηθεί συνώνυμο της 8. do me na-ψάχνουμε να βρούμε το τραγούδι που τραγουδάει κάποιος χρησιμοποιώντας όμως μόνο τη λέξη na 9. find me-παιχνίδι ταχύτητας, με τυφλή περιγραφή λέξεων 10. faster one wins-ταυτόχρονο παίξιμο των ομάδων. ο Host λέει μια ατάκα από γνωστές ταινίες, και ο πρώτος που τη βρίσκει κερδίζει. Προφανώς τα παιχνίδια έχουν διαφορετική βαθμολόγηση (και αρνητική κάποια), κάποια έχουν χρόνους, κάποια έχουν όρια λέξεων κλπ. Ένας παίκτης είναι ο Host που μπορεί να βλέπει τις απαντήσεις και να ελέγχει τα σκορ, και όλοι οι άλλοι παίζουν... Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Gks για τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που ξόδεψε πάνω στο πρότζεκτ, χωρίς αυτόν θα ήταν απλά μία ιδέα και τίποτα άλλο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άλλο Γιώργο (meliss) για τα γραφικά του παιχνιδιού που μας έφτιαξε. Τέλος τα θερμά ευχαριστώ και στην Αλίκη (Alicia σύζυγο Gks) για τις ώρες που ξόδεψε στο τέστινγκ του παιχνιδιού. Ιδέα του παιχνιδιού και βάσεις δεδομένων από εμένα, και ελπίζω να αρέσει σε κάποιους. Σημείωση ότι το παιχνίδι είναι όλο στα αγγλικά για την ώρα, κάτι αποτρεπτικό για τους περισσότερους (αν εξαιρέσουμε και το 1.49€)... απλά ήθελα να κάνω μια παρουσίαση και εδώ! Για όποιον θέλει να το κατεβάσει και να παίξει με την παρέα του, https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.madeinpatra.fw&hl=el Ευχαριστώ πολύ!
×
×
 • Create New...