KOSTAS150 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Καλησπερα παιδια , καθως ημουνα σε μια γιορτη και επινα το ποτακι μου ξαφνικα πιανουμε κουβεντα για μηχανες. Μου λεει ενας εγω φιλε εχω το beverli το 350 το οποιο ειναι τελειο ταξιδι με 140 για πλακα κτλ και οτι κακως αγοραζετε μηχανες να προτιματε τα σκουτερ. Εγω του λεω οτι η οδικη συμπεριφορα της μηχανης δεν συγκρινετε και οτι ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Μου απανταει το suzuki burgman 650 ειναι κλασης ανωτερο και κανεις ταξιδι πολυ καλυτερα. ποια ειναι η δικια σας η γνώμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 3 πράγματα μου 'ρχονται στο μυαλό όταν τυγχάνει να πάρω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις:Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία.Το να λες την γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.Πολλοί αρέσκονται να μεταφέρουν απλά το σώμα τους...άλλοι όχι. 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Καλησπερα παιδια , καθως ημουνα σε μια γιορτη και επινα το ποτακι μου ξαφνικα πιανουμε κουβεντα για μηχανες. Μου λεει ενας εγω φιλε εχω το beverli το 350 το οποιο ειναι τελειο ταξιδι με 140 για πλακα κτλ και οτι κακως αγοραζετε μηχανες να προτιματε τα σκουτερ. Εγω του λεω οτι η οδικη συμπεριφορα της μηχανης δεν συγκρινετε και οτι ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Μου απανταει το suzuki burgman 650 ειναι κλασης ανωτερο και κανεις ταξιδι πολυ καλυτερα. ποια ειναι η δικια σας η γνώμη; Πινεις και οδηγεις; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Ακριβως οπως το εθεσε ο Στελιος. Αλλος γουσταρει να ταξιδευει με την ανεση που μονο μια πολυθρονα μπορει να προσφερει και αλλος θελει την ταλαιπωια του, ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους.Ποτε δεν ειχα σκουτερ αλλα νομιζω οτι ειναι βολικο αν θελεις απλα να πηγαινεις απο το σημειο ¨Α¨ στο σημειο ¨Β¨ και ειδικα μεσα στην πολη, καποια στιγμη θα ηθελα να παρω ενα μικρο για εργατη, αλλα αν ηταν να επιλεξω μονο ενα μηχανακι τοτε σιγουρα δεν θα ηταν σκουτερ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Πάρε ένα audi Α6 , ταξιδεύει καλύτερα από το burgman. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Kωστα150 μην δινεις βαση! Αυτος ειναι πρωην κολητος του Σαββα που απο την ωρα που αγορασε nc, στεναχωρηθηκε κ λεει τον καημο του για burgman που ομολογουμενως μου αρεσει ως μεγκασκουτερ!!, αλλα πιο πολυ πεθαινω να ακουω το σφυριγμα της μεταδοσης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Γιατι πρεπει ντε και καλα να ισχυει το ενα απο τα δυο ποτε δεν το καταλαβα Ειναι πολυ απλα τα πραματα Αλλος θελει πολυθρονα,αλλος θελει ντεποζιτο αναμεσα στα ποδια του και ταχυτητες.Και τα δυο ειναι πολυ καλες επιλογες και φυσικα περι ορεξεος!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Καλησπερα παιδια , καθως ημουνα σε μια γιορτη και επινα το ποτακι μου ξαφνικα πιανουμε κουβεντα για μηχανες. Μου λεει ενας εγω φιλε εχω το beverli το 350 το οποιο ειναι τελειο ταξιδι με 140 για πλακα κτλ και οτι κακως αγοραζετε μηχανες να προτιματε τα σκουτερ. Εγω του λεω οτι η οδικη συμπεριφορα της μηχανης δεν συγκρινετε και οτι ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Μου απανταει το suzuki burgman 650 ειναι κλασης ανωτερο και κανεις ταξιδι πολυ καλυτερα. ποια ειναι η δικια σας η γνώμη; γούστα είναι αυτά. Το burgman τον ρώτησες αν στρίβει καλύτερα από το bandit? Αν φρενάρει καλύτερα? Αν "πατάει" στο δρόμο καλύτερα? Αν ακούγεται καλύτερα? Αν νιώθεις πάνω του όπως νιώθεις όταν τυλιγουν τα πόδια σου το κορμί του bandit? (Πολυ ποιητικό μου φάνηκε αυτό). Α ναι ξέχασα. Μπορείς να ταξιδέψεις άνετα και να μεταφέρεις ευκολότερα τα ψώνια από το σουπερμάρκετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Να τον προσέχεις τον τύπο με το σκούτερ. Είναι Gay. Και μάλιστα απελπισμένος.Αν στις επόμενες μέρες, σου πει, να πας να σου δείξει το σκούτερ του, μάντεψε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos.t 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) τα δίκυκλα όλα μια χαρά ειναι !! Από εκεί και περα με χαλάνε η νοοτροπία που εχει το κάθε ενα πάνω του , και η κουλτούρα που έχουν συνήθως η ιδιοκτήτες με ελάχιστες εξαιρέσεις .ενοειται.Δλδ.... tdm= γκαγκουριλικι στο 90%Tmax = γυαλί μαλλί και παντελόνι leeΣκουτερας = συνήθως κούλος,..με λίγες εξαιρέσεις.Και πολλά παρόμοια παραδείγματα (με λίγες εξαιρέσεις πάντα)Γενικά όλα ειναι ωραία και το καθενα εξυπηρετεί καποιο σκοπό είτε πρακτικο είτε εγκεφαλικο δικό μας και όλα έχουν , τα συν και τα πλην, διαλέγεις και παίρνεις.. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 από τον nikos.t edit 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Ωχ αυτό το θέμα έγινε χότ ποτς γκενεν ατο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 ποιος κερδαει ρε παιδια?προλαβαινω να το παιξω Χ?ποσα δινει ο ασσος? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 ποιος κερδαει ρε παιδια?προλαβαινω να το παιξω Χ?ποσα δινει ο ασσος? Βασικά, γράφεις 12ος+... Δε πρέπει να σου απαντάμε καν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Βασικά, γράφεις 12ος+... Δε πρέπει να σου απαντάμε καν φτου!για ψιλο πεταχτηκα 2 λεπτακια στο μερος και κοιτα τι εγινε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 ημουν και γω εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Δεν ειναι υπεροχο αυτο το shaming που κανουν οι ανθρωποι για τις επιλογες των αλλων, γενικως, αντι για να κατσουν να κουβεντιασουν σαν ανθρωποι ενα θεματακι (πχ επιλογη δικυκλου) ; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Kωστα150 μην δινεις βαση! Αυτος ειναι πρωην κολητος του Σαββα που απο την ωρα που αγορασε nc, στεναχωρηθηκε κ λεει τον καημο του για burgman που ομολογουμενως μου αρεσει ως μεγκασκουτερ!!, αλλα πιο πολυ πεθαινω να ακουω το σφυριγμα της μεταδοσης.Ένα όμως ξέχασες ή δεν ξέρεις Σπυράκο, εξακολουθώ νάχω και σκουτ...και πάω και οπουδήποτε ακόμα στα 55 άμα λάχει με αυτό...κατεβαίνω κάτω α μπε μπα μπλομ και σε όποιο κάτσει ανεβαίνω και την κάνω.... Μεγάλη φάση πάντως οι <<καημοί>> και τα τερτίπια, έλα πάμε γερά λέμε ..μισό να πάρω....έτοιμος πάμε γερά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Burgerman vs NC VS KTM exc 350 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Το καλύτερο είναι αυτό που έχει ο καθένας 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Μπρε το καημενο το σκουντερ τι του εμελε να παθει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNtOtHeWiLdAh 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 3 πράγματα μου 'ρχονται στο μυαλό όταν τυγχάνει να πάρω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις:Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία.Το να λες την γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.Πολλοί αρέσκονται να μεταφέρουν απλά το σώμα τους...άλλοι όχι.Αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες