Jump to content
KOSTAS150

ΣΚΟΥΤΕΡ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΗΧΑΝΗΣ

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια , καθως ημουνα σε μια γιορτη και επινα το ποτακι μου ξαφνικα πιανουμε κουβεντα για μηχανες. Μου λεει ενας εγω φιλε εχω το beverli το 350 το οποιο ειναι τελειο ταξιδι με 140 για πλακα κτλ και οτι κακως αγοραζετε μηχανες να προτιματε τα σκουτερ. Εγω του λεω οτι η οδικη συμπεριφορα της μηχανης δεν συγκρινετε και οτι ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Μου απανταει το suzuki burgman 650 ειναι κλασης ανωτερο και κανεις ταξιδι πολυ καλυτερα. ποια ειναι η δικια σας η γνώμη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

3 πράγματα μου 'ρχονται στο μυαλό όταν τυγχάνει να πάρω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις:

Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία.

Το να λες την γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.

Πολλοί αρέσκονται να μεταφέρουν απλά το σώμα τους...άλλοι όχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια , καθως ημουνα σε μια γιορτη και επινα το ποτακι μου ξαφνικα πιανουμε κουβεντα για μηχανες. Μου λεει ενας εγω φιλε εχω το beverli το 350 το οποιο ειναι τελειο ταξιδι με 140 για πλακα κτλ και οτι κακως αγοραζετε μηχανες να προτιματε τα σκουτερ. Εγω του λεω οτι η οδικη συμπεριφορα της μηχανης δεν συγκρινετε και οτι ειμαι κατοχος του μικρου ληστη και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Μου απανταει το suzuki burgman 650 ειναι κλασης ανωτερο και κανεις ταξιδι πολυ καλυτερα. ποια ειναι η δικια σας η γνώμη;

Πινεις και οδηγεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβως οπως το εθεσε ο Στελιος. 

Αλλος γουσταρει να ταξιδευει με την ανεση που μονο μια πολυθρονα μπορει να προσφερει και αλλος θελει την ταλαιπωια του, ολα εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους.

Ποτε δεν ειχα σκουτερ αλλα νομιζω οτι ειναι βολικο αν θελεις απλα να πηγαινεις απο το σημειο ¨Α¨ στο σημειο ¨Β¨ και ειδικα μεσα στην πολη, καποια στιγμη θα ηθελα να παρω ενα μικρο για εργατη, αλλα αν ηταν να επιλεξω μονο ενα μηχανακι τοτε σιγουρα δεν θα ηταν σκουτερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα150 μην δινεις βαση! Αυτος ειναι πρωην κολητος του Σαββα που απο την ωρα που αγορασε nc, στεναχωρηθηκε κ λεει τον καημο του για  burgman που ομολογουμενως μου αρεσει ως μεγκασκουτερ!!, αλλα πιο πολυ πεθαινω να ακουω το σφυριγμα της μεταδοσης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι πρεπει ντε και καλα να ισχυει το ενα απο τα δυο ποτε δεν το καταλαβα :yeahright:

Ειναι πολυ απλα τα πραματα Αλλος θελει πολυθρονα,αλλος θελει ντεποζιτο αναμεσα στα ποδια του και ταχυτητες.

Και τα δυο ειναι πολυ καλες επιλογες και φυσικα περι ορεξεος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γούστα είναι αυτά. Το burgman τον ρώτησες αν στρίβει καλύτερα από το bandit? Αν φρενάρει καλύτερα? Αν "πατάει" στο δρόμο καλύτερα? Αν ακούγεται καλύτερα? Αν νιώθεις πάνω του όπως νιώθεις όταν τυλιγουν τα πόδια σου το κορμί του bandit? (Πολυ ποιητικό μου φάνηκε αυτό). 

Α ναι ξέχασα.  Μπορείς να ταξιδέψεις άνετα και να μεταφέρεις ευκολότερα τα ψώνια από  το σουπερμάρκετ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να τον προσέχεις τον τύπο με το σκούτερ. Είναι Gay. Και μάλιστα απελπισμένος.

Αν στις επόμενες μέρες, σου πει, να πας να σου δείξει το σκούτερ του, μάντεψε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα  δίκυκλα όλα μια χαρά ειναι !! Από εκεί και περα με χαλάνε η νοοτροπία που εχει το κάθε ενα  πάνω του , και η κουλτούρα  που έχουν συνήθως η ιδιοκτήτες  με  ελάχιστες εξαιρέσεις .ενοειται.

Δλδ....  

tdm= γκαγκουριλικι  στο 90%

Tmax = γυαλί μαλλί και παντελόνι lee

Σκουτερας = συνήθως κούλος,..με λίγες εξαιρέσεις.

Και πολλά παρόμοια παραδείγματα (με λίγες  εξαιρέσεις  πάντα)

Γενικά όλα ειναι ωραία και το καθενα  εξυπηρετεί  καποιο σκοπό είτε πρακτικο είτε εγκεφαλικο δικό μας και όλα έχουν ,  τα συν και τα πλην, διαλέγεις και παίρνεις.. 

Τροποποιήθηκε από τον nikos.t
edit

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος κερδαει ρε παιδια?

προλαβαινω να το παιξω Χ?

ποσα δινει ο ασσος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος κερδαει ρε παιδια?

προλαβαινω να το παιξω Χ?

ποσα δινει ο ασσος?

Βασικά, γράφεις 12ος+... Δε πρέπει να σου απαντάμε καν 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά, γράφεις 12ος+... Δε πρέπει να σου απαντάμε καν 

φτου!

για ψιλο πεταχτηκα 2 λεπτακια στο μερος και κοιτα τι εγινε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι υπεροχο αυτο το shaming που κανουν οι ανθρωποι για τις επιλογες των αλλων, γενικως, αντι για να κατσουν να κουβεντιασουν σαν ανθρωποι ενα θεματακι (πχ επιλογη δικυκλου) ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kωστα150 μην δινεις βαση! Αυτος ειναι πρωην κολητος του Σαββα που απο την ωρα που αγορασε nc, στεναχωρηθηκε κ λεει τον καημο του για  burgman που ομολογουμενως μου αρεσει ως μεγκασκουτερ!!, αλλα πιο πολυ πεθαινω να ακουω το σφυριγμα της μεταδοσης.

:2funny:Ένα όμως ξέχασες ή δεν ξέρεις  Σπυράκο, εξακολουθώ νάχω και σκουτ...και πάω και οπουδήποτε ακόμα στα 55 άμα λάχει με αυτό...κατεβαίνω κάτω α μπε μπα μπλομ και σε όποιο κάτσει ανεβαίνω και την κάνω....:2funny:  

Μεγάλη φάση πάντως οι <<καημοί>> και τα τερτίπια, έλα πάμε γερά λέμε ..μισό να πάρω....έτοιμος πάμε γερά :popcorn:.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπρε το καημενο το σκουντερ τι του εμελε να παθει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

3 πράγματα μου 'ρχονται στο μυαλό όταν τυγχάνει να πάρω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις:

Η γνώμη είναι σαν την κωλοτρυπίδα, όλοι έχουν από μία.

Το να λες την γνώμη σου δεν συνεπάγεται αυτόματα το δικαίωμα να σε παίρνουν στα σοβαρά.

Πολλοί αρέσκονται να μεταφέρουν απλά το σώμα τους...άλλοι όχι.

Αυτό :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα