Jump to content
John247

τελος το φτηνο κτεο

Recommended Posts

χθες περασα,απο 10ε εδωσα 27!

γιατι?

ξανα-ανοιξανε τα δημοσια κ τους βαλανε πλαφον να μη δουλευουν τα ιδιωτικα πιο χαμηλα απο τα δημοσια!

επειδη ο κουραδας δημοσιος υπαλληλος θελει 27ε για να κανει τη δουλεια που κανουν αλλοι με ~10 ?

ελεος...

ας μεταφερθει και στις μοτο απο καποιον αντμιν,νομιζω οτι ειναι σοβαρο

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Βασικά ας κάνουν ΣΩΣΤΑ την δουλειά τους στα ΚΤΕΟ και ας κόβουν αυτούς που δεν έχουν καθρέφτες, φώτα, εξατμίσεις σωστές, λάστιχα κλπ και ας παίρνουν κάτι παραπάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΤΕΟ πέρασε η αγαπημένη μου transalp πριν καμιά βδομάδα. Η τιμή ήταν 15 γιούρια. Έλεγχοι (ψιλο)γίνανε, αλλά... Ας το θέσω ως εξής. Αν ήμουν εγώ ο ελεγκτής, θα πέφτανε 5-6 σημειώσεις σιγουράκια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΤΕΟ πέρασε η αγαπημένη μου transalp πριν καμιά βδομάδα. Η τιμή ήταν 15 γιούρια. Έλεγχοι (ψιλο)γίνανε, αλλά... Ας το θέσω ως εξής. Αν ήμουν εγώ ο ελεγκτής, θα πέφτανε 5-6 σημειώσεις σιγουράκια...

είναι τραγικοί! Βλέπεις να περνάνε χρέπια κανονικά! Έλεγχοι στην ουσία δεν γίνονται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φταίνε τα ΚΤΕΟ και έλεγχοι γίνονται κανονικά.

Απλά σαν λαός έχουμε την λογική του "έχω έναν γνωστό που..." και οτιδήποτε άλλο πέρα απο αυτό μας φαίνεται φορτικό, κουραστικό, φασιστικό, ενώ στην πραγματικότητα ειναι το απλά τυπικό.

Και επίσης αυτοί που πάνε χωρίς καθρέφτες, φώτα, εξατμίσεις κλπ, η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι γιατί δεν τα έχει για κάποιο μαγικό λόγο ή γιατί τα έβγαλε κατα βούληση και οπότε τα ξαναβάζει για να περάσει ΚΤΕΟ και μετα βγαίνουν πάλι?

Κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ δυστυχώς, οπότε ας πληρώσουμε όλοι οι "άλλοι" κερατιάτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βλεπω περασμενα κτεο αυτοκινητα με 0 λαστιχα και απο πισω ενα ντουμανι απο τη λαδιλα λες και καινε μονο λαδι.

και μετα μιλαμε για κτεο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χθες περασα,απο 10ε εδωσα 27!

ξανα-ανοιξανε τα δημοσια κ τους βαλανε πλαφον να μη δουλευουν τα ιδιωτικα πιο χαμηλα απο τα δημοσια!

επειδη ο κουραδας δημοσιος υπαλληλος θελει 27ε για να κανει τη δουλεια που κανουν αλλοι με ~10 ?

Έτσι θα πάει την οικονομία μπροστά ο ΜΠαρουφάκης ρεεεεεεεε και θα μεταμορφώσει την Ελλάδα η ''ελπίδα που έρχεται'' λέμεεεεεεεεεε, στον 21ο αιώνα κόντρα σε όλο τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο, όλοι στον ρυθμό του δημοσίουυυυυυυυυυυυυ θέλετε δεν θέλετε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρυσι τέτοιο καιρό μου πέρασαν το δικό μου που είναι για πέταμα! Αυτό λέει πολλά! :grin: Ελέγχους κάνανε, αλλά από ότι φαίνεται ήθελαν να πάρουν μόνο τα 10€! Ακόμη και εγώ εντυπωσιάστηκα που μου το πέρασαν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτιμώ να τα πληρώσω στο συνεργείο και να είμαι πραγματικά ασφαλής,

εκεί άλωστε πραγματοποιούντε οι επισκευές και η συντήρηση,

αντί να τα δώσω σε αυτούς ώστε να είμαι <<ασφαλής>> και <<εγκεκριμένος>> από το κράτος,

ενώ στη πραγματικότητα δημόσιος κίνδυνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τα 10€ μηπως ηταν "προσφορα" ιδιωτικου ΚΤΕΟ?

γιατι στην αρχη παντα ολοι κανουν "προσφορες"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που πηγαίνατε και δίνατε κάτω από 20άρικο; Έχω περάσει 2 φορές σε ιδιωτικό κτεο πριν γίνει αυτή η ιστορία με το πλαφόν (μια τον χειμώνα που μας πέρασε και μια πριν 2 χρόνια, με το που εφοαρμόστηκε για μηχανές) και η τιμή ήταν 25 ευρώ και τις 2 φορές. Εκτός αν έχει τόσο ανταγωνισμό εκεί που είστε και ρίχνουν τις τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρασα την περασμένη εβδομάδα, 29 €. Πριν από μένα πέρασαν ένα ΧΤ χρέπι, ούτε τα εμπρός φώτα δεν άναβαν. Δίπλα μου πέρασε ένα αυτοκίνητο που άναβε μόνο ένα από τα τρία στοπ. Ρωτάω τον υπεύθυνο που είναι γνωστός και η απάντηση είναι πως αν δεν τους περάσουν, θα πάνε αλλού και θα χάσουν την πελατεία, αυτή είναι η οδηγία της διεύθυνσης. Το καταγγέλεις (και οι βλάκες και ανώριμοι σε λένε ρουφιάνο) ή το ρισκάρεις να βρεθείς στον δρόμο ενός από αυτούς τους δύο;

Πάντως δεν είμαστε χώρα ρε πστ μου, ακόμα και αυτό το σωστό μέτρο το κάναμε σαν τα μούτρα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τα ΚΤΕΟ ήταν μόνο δημόσια, θα χρειαζόταν λάδι παντού. Τώρα που τα ΚΤΕΟ είναι ιδιωτικά, παραβλέπονται τα πάντα μην τυχόν και χαθεί πελατεία. Θα το γράψω... uncensored. Τριμπούρδελο είμαστε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρασα την περασμένη εβδομάδα, 29 €. Πριν από μένα πέρασαν ένα ΧΤ χρέπι, ούτε τα εμπρός φώτα δεν άναβαν. Δίπλα μου πέρασε ένα αυτοκίνητο που άναβε μόνο ένα από τα τρία στοπ. Ρωτάω τον υπεύθυνο που είναι γνωστός και η απάντηση είναι πως αν δεν τους περάσουν, θα πάνε αλλού και θα χάσουν την πελατεία, αυτή είναι η οδηγία της διεύθυνσης. Το καταγγέλεις (και οι βλάκες και ανώριμοι σε λένε ρουφιάνο) ή το ρισκάρεις να βρεθείς στον δρόμο ενός από αυτούς τους δύο;

Πάντως δεν είμαστε χώρα ρε πστ μου, ακόμα και αυτό το σωστό μέτρο το κάναμε σαν τα μούτρα μας.

Ειχα παει να περασω το αμαξι μου και τα ειδαν ολα οκ και οταν πηγα να το κανω ευθυγραμμησης μετα απο μια βδομαδα ο μαστορας μου πε οτι ηθελαν αλλαγη τα μπαλακια στα ψαλιδια, και ειπε: καλα πως το κυκλοφορεις αυτο το πραμα, ειναι ετοιμο να ξεπρεσαρει το μπαλακι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πας με φορτηγό. 60 Ευρώ παρακαλώ. Ξέρεις τα ακρόμπαρα είναι για αλλαγή, ξέρεις ότι κανα δυο σινεμπλοκ δεν υπάρχουν πια και κοπανάνε και επίσης ακούς και ένα θόρυβο πίσω. Ξέρεις ότι δεν θα σε κόψει όπως είναι τα πράγματα και του λες αφού θα είναι από κάτω να κοιτάξει τι κοπανάει και τι άλλο χρειάζεται.

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Τον κοιτάς σαν κινέζος και φεύγεις.

Περιτό να σας πω ότι όταν ήταν τα δημόσια έχανες ένα μεροκάματο λόγω της καθυστέρησης φυσικά, και αν δεν είχες γνωστό ή δεν λάδωνες δεν πέρναγες με τίποτε. Τα διπλά λεφτά σου ερχόταν. Τώρα πας κύριος ένα Σάββατο και σε μισή ωρίτσα τελείωσες. Τα δύο άκρα δηλαδή.

Το θέμα πάντως είναι σοβαρό. Εγώ ήξερα τι προβλήματα έχω. Υπάρχουν δυστυχώς ανίδεοι που δεν καταλαβαίνουν-νιώθουν το όχημα τους αλλά και λαμόγια που περιμένουν να φύγει το ακρόμπαρο και να σκοτώσουν κανέναν για να γλιτώσουν τα έξοδα.

Να μην σας πω με τη μηχανή που ήταν δίχρονο και είχα αγχωθεί για τα καυσαέρια. Είχε χαλάσει το μηχάνημα και αφού πεδεύτηκαν και δεν τα κατάφεραν δοκίμασε με το σώμα του τα φρένα και τις αναρτήσεις, είδε αν ανάβουν τα φώτα, την έβγαλε και μια φωτογραφία και έφυγα. Απλά ξαναπέρασα γιατί χωρίς μηχάνημα δεν μπρούσαν να εκτυπώσουν το δελτίο... Με πιάσατε ε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρήκα κουπόνι για να περάσω με 10 ευρώ σε ένα καινούργιο στην Θεσσαλονίκη, ψάξτε μπορεί και εσείς να βρείτε κάτι αντίστοιχο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά ας κάνουν ΣΩΣΤΑ την δουλειά τους στα ΚΤΕΟ και ας κόβουν αυτούς που δεν έχουν καθρέφτες, φώτα, εξατμίσεις σωστές, λάστιχα κλπ και ας παίρνουν κάτι παραπάνω.

Δε σου τα ειπανε καλα θα καθομαι εγω να βγαζω την termignoni μου (που στην τελικη δεν εχω και τη μαμισια εξατμιση) και να βαζω το ταψι της πινακιδας πισω για να μη με κοβουν? Ειναι και 150 αδηλωτο, αν και δεν αλλαζει η τιμη και που το ειπα εγω στον υπαληλο ειναι απο 250 και πανω.

Παντως εγω για το μηχανακι το περασα με 20 ευρω απο 28 με καρτα ανεργιας, απο βδομαδα περναω και το DT το 200ρι με τα ιδια λεφτα.

Τροποποιήθηκε από τον Konmacro

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά δίκιο έχεις. Και στην τελική γιατί να έχουμε εξάτμιση? Να δίνουμε 300 ευρώ στους εξατμισάδες? Σωλήνα σκέτη. Και πινακίδα δεν χρειάζεται χαλάει την αεροδυναμική της οπισθέλκουσας. Τώρα για φλάς και καθρέφτες τζάμπα βάρος. Και τα φώτα τι τα έχουμε να μας τρώνε την μπαταρία? Δεν με λες φρένα να έχω ή και αυτά να τα βγάλω? Α και πού είσαι το κτεο δεν το νοιάζει αν έχεις κάνει υπερκυβυσμό στο μοτέρ σου αλλά καλά που του το είπες για να είσαι νομοταγής....Ταλεντάρα μου εσυ!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικά δίκιο έχεις. Και στην τελική γιατί να έχουμε εξάτμιση? Να δίνουμε 300 ευρώ στους εξατμισάδες? Σωλήνα σκέτη. Και πινακίδα δεν χρειάζεται χαλάει την αεροδυναμική της οπισθέλκουσας. Τώρα για φλάς και καθρέφτες τζάμπα βάρος. Και τα φώτα τι τα έχουμε να μας τρώνε την μπαταρία? Δεν με λες φρένα να έχω ή και αυτά να τα βγάλω? Α και πού είσαι το κτεο δεν το νοιάζει αν έχεις κάνει υπερκυβυσμό στο μοτέρ σου αλλά καλά που του το είπες για να είσαι νομοταγής....Ταλεντάρα μου εσυ!!!!!!

Πολυ Ευρωπαιος να 'ουμε.. εσυ αν θες ενα street μηχανακι τσιρκο με μια εξατμιση σαν βυτιοφορο με ασχημο, τσιριχτο ενοχλητικο ηχο, ενα εξισου ασχημο ταψι πισω (που κανει και πιο ορατη την πινακιδα χωρις λογο) και με δηλωση του υπερκυβισμου για να εχεις μεγαλυτερα τελη/ασφαλειες κτλ be my guest.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα