pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Αστάρι 2 χέρια. βερνίκι άλλα δυο χέρια (κόστος 31€) και η αγάπη μου έγινε μέσα στην κ@....ακέρωμα στη συνέχεια και επειδή νύχτωσε το άφησα να στεγνωσει για να το τρίψω αύριο αν προλάβω, να αστραψει και να εχει αντιληλιακό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Αλλαγή γραναζιών και αλυσίδας. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Μερος πρωτο απο το σερβις 2 κινεζικων μηχανακιων.Μου κανει ο μπαμπας "βρε νικολα πηγαινε στον μηχανικο το ρημαδι το scooter μην το πεταξω απο κανα γκρεμο. τα φρενα δεν δουλευουν πολυ καλα".Παταω μπροστα για να μην με παρει η κατηφορα, 0 επιβραδυνση. Παταω πισω , αγκυρα αλλα εκανε σαν τον chewbacca. Το αποτελεσμα: Μπροστα Πισω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) εχουν ψωμι ακομα :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2016 από τον Αλομπαρ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Περιμενω να παρω το τεποζιτο απο τον βαφεα για να την ακουσω να βρυχαται ξανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Service 1ο, των 1000 χλμ στο Suzuki Address της γυναίκας. Λάδια, φίλτρο μόνο.Έτοιμο, στρωμένο πλέον το Suzukάκι.Υ.Γ. Τώρα εξάτμιση Yoshimura, φίλτρο αέρος ΚΝ, ρεύματα, μπίλιες Malossi Κλπ κλπ χααχχαχαχαχαχαχααχΠλάκα κάνω εννοείται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 περαστικα φιλε..καλη και γρηγορη αναρρωση.Το μηχανακι μην το σκεφτεσαι κανΩχ! Εισαι καλα??Leo τι εγινε ρε? Περαστικα κι αγυριστα!Πωω κρίμα ρε φίλε αυτός είναι ο χειρότερος πόνος.. Εσύ να είσαι καλά και τα σίδερα φτιάχνονται.Σιδερένιος και πίσω στις 2 ρόδες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα !Ωχ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!Αν και είναι δύσκολο να το δεις τώρα (και σίγουρα μεγάλο το παράπονο), υπομονή και τα σίδερα φτιάχνονται.Εσύ να είσαι καλά.Σας ευχαριστώ όλους!!! Αλήθεια το εκτιμώ...ένας παππούς πήγε να στρίψει απότομα και μου έκλεισε τον δρόμο.. Δυστυχώς/Ευτυχώς βρήκε μόνο το δεξί κλιπόν πάνω το τιμόνι του... Παπί αυτός, σιδερένιο τιμόνι... Ακρωτηριάστηκε ένα δάχτυλό μου και έσπασα δυο κόκκαλα... Συνέχισα να οδηγάω την μηχανή με το ένα χέρι, την φρέναρα, σταμάτησα, την έσβησα και την πάρκαρα στην άκρη... Δεν έπεσα...Το δάχτυλο το κολλήσανε και τώρα περιμένω για τα κόκκαλα... Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι ο εξοπλισμός έπαιξε το καλύτερο σημείο: τα Dainese γάντια σταμάτησαν την αιμοραγία, καθώς σφίξαν οι ραφές με το που κόπηκε και η στολή μου κράτησε τα κόκκαλα του χεριού σε ευθεία! Απολογισμός ένα σπασμένο clipon και η γκαζιέρα... Αλλα μόνο και μόνο που την είδα εκεί.... φτάνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Αμαν... Σιδερενιος.. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 10 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Περαστικα! Γρηγορη αναρρωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Γρήγορα σιδερένιος και πάλι πλήρως λειτουργικός! Θα την φτιάξεις και θα την ξανακαβαλήσεις την κουκλάρα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 περαστικα ρε συ,πολυ προσοχη θελει το πραμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Πωω έτσι στα καλά καθούμενα , περαστικά και σιδερένιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Περαστικα και γρηγορη αναρρωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Τι εχεις πει τωρα ρε μαγκα... Καλη αναρωση, τι να πω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Σας ευχαριστώ όλους!!! Αλήθεια το εκτιμώ...ένας παππούς πήγε να στρίψει απότομα και μου έκλεισε τον δρόμο.. Δυστυχώς/Ευτυχώς βρήκε μόνο το δεξί κλιπόν πάνω το τιμόνι του... Παπί αυτός, σιδερένιο τιμόνι... Ακρωτηριάστηκε ένα δάχτυλό μου και έσπασα δυο κόκκαλα... Συνέχισα να οδηγάω την μηχανή με το ένα χέρι, την φρέναρα, σταμάτησα, την έσβησα και την πάρκαρα στην άκρη... Δεν έπεσα...Το δάχτυλο το κολλήσανε και τώρα περιμένω για τα κόκκαλα... Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι ο εξοπλισμός έπαιξε το καλύτερο σημείο: τα Dainese γάντια σταμάτησαν την αιμοραγία, καθώς σφίξαν οι ραφές με το που κόπηκε και η στολή μου κράτησε τα κόκκαλα του χεριού σε ευθεία! Απολογισμός ένα σπασμένο clipon και η γκαζιέρα... Αλλα μόνο και μόνο που την είδα εκεί.... φτάνειOuch....Να υποθέσω ήταν σε προσπέραση και ήσουν με χιλιόμετρα? Ο παππους έπεσε?Ποτέ ξανά σου ευχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Σας ευχαριστώ όλους!!! Αλήθεια το εκτιμώ...ένας παππούς πήγε να στρίψει απότομα και μου έκλεισε τον δρόμο.. Δυστυχώς/Ευτυχώς βρήκε μόνο το δεξί κλιπόν πάνω το τιμόνι του... Παπί αυτός, σιδερένιο τιμόνι... Ακρωτηριάστηκε ένα δάχτυλό μου και έσπασα δυο κόκκαλα... Συνέχισα να οδηγάω την μηχανή με το ένα χέρι, την φρέναρα, σταμάτησα, την έσβησα και την πάρκαρα στην άκρη... Δεν έπεσα...Το δάχτυλο το κολλήσανε και τώρα περιμένω για τα κόκκαλα... Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι ο εξοπλισμός έπαιξε το καλύτερο σημείο: τα Dainese γάντια σταμάτησαν την αιμοραγία, καθώς σφίξαν οι ραφές με το που κόπηκε και η στολή μου κράτησε τα κόκκαλα του χεριού σε ευθεία! Απολογισμός ένα σπασμένο clipon και η γκαζιέρα... Αλλα μόνο και μόνο που την είδα εκεί.... φτάνειπεραστικα ρε σι!!! ποτε ξανα κατι τετοιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Περαστικά σου και ποτέ ξανά. Πάντα όρθιος από δω και πέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Περαστικά και αγύριστα ρε man. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Περαστικά φίλε! ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Όλοι οι φίλοι μου παντρεύονται και εγώ είμαι σε φάση 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2016 Ανανέωση της ασφάλειας και σέρβις 15.000 χιλιομέτρων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Ouch....Να υποθέσω ήταν σε προσπέραση και ήσουν με χιλιόμετρα? Ο παππους έπεσε?Ποτέ ξανά σου ευχομαι.δεν ήταν σε προσπέραση, αυτός κινούταν από την δεξιά μεριά του δρόμου εγώ κοντά στην λορίδα.... Με 60 πήγαινα γιαυτό και κατάφερα να συνεχίσω να οδηγώ μετα την σύγκρουση! τον έξυσα στο τιμόνι... έπεσε επιτόπου, σκέψου ότι δεν τον παρέσυρα καν... μώλωπες μόνο.. την ίδια μέρα βγήκε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Kαλη αναρωση μαν,περαστικα κι αγυριστα να ναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Roaf Beast 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Μερος δευτερο απο το σερβις 2 κινεζικων μηχανακιων , και η τσεπη μου ειναι πλεον άδεια.Παω το παπι στον μηχανικο. "Αυτο τωρα γιατι μου το εφερες? Δεν σου ειπα να μην το οδηγας και να το πουλησεις περυσι." Με τα πολλα του λεω οτι καιει λαδια (3 λιτρα σχεδον σε 6000 χιλιομετρα) , εχει μαλακωσει πολυ το μπροστινο και γενικα ηθελε ενα ελεγχο.Εγινε σωστο ρεκτιφιε , αλλαγη καδενας και αλλαγη λαδιων στο μπροστινο (εκανε και μια πατεντα για να σκληρυνει αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπε). 160€ και πλεον ταπι και ψυχραιμος. Τωρα με ολα αυτα που του αλλαξα , το παντρευομαι η αξιζει να το πουλησω αργοοοοτερα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2016 Εγω λεω να το πουλησεις και να παρεις κατι πιο αξιπιστο γιατι μπορει να αρχισει τους στροφαλους τα πυρακια και δεν συμαζευεται η τουλαχιστον βαλε ενα honda κινητηρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες