Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Αστάρι 2 χέρια. βερνίκι άλλα δυο χέρια (κόστος 31€) και η αγάπη μου έγινε μέσα στην κ@....α

κέρωμα στη συνέχεια και επειδή νύχτωσε το άφησα να στεγνωσει για να το τρίψω αύριο αν προλάβω, να αστραψει και να εχει αντιληλιακό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μερος πρωτο απο το σερβις 2 κινεζικων μηχανακιων.

Μου κανει ο μπαμπας "βρε νικολα πηγαινε στον μηχανικο το ρημαδι το scooter μην το πεταξω απο κανα γκρεμο. τα φρενα δεν δουλευουν πολυ καλα".

Παταω μπροστα για να μην με παρει η κατηφορα, 0 επιβραδυνση. Παταω πισω , αγκυρα αλλα εκανε σαν τον chewbacca. 

Το αποτελεσμα:

Μπροστα

PlYiwtL.jpg24NHuAZ.jpg

Πισω

KdsqBqS.jpg

nn0us1C.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχουν ψωμι ακομα :P

Τροποποιήθηκε από τον Αλομπαρ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Service 1ο, των 1000 χλμ στο Suzuki Address της γυναίκας. Λάδια, φίλτρο μόνο.

Έτοιμο, στρωμένο πλέον το Suzukάκι.

Υ.Γ. Τώρα εξάτμιση Yoshimura, φίλτρο αέρος ΚΝ, ρεύματα, μπίλιες Malossi Κλπ κλπ χααχχαχαχαχαχαχααχ

Πλάκα κάνω εννοείται. :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα φιλε..καλη και γρηγορη αναρρωση.

Το μηχανακι μην το σκεφτεσαι καν

Ωχ! Εισαι καλα??

Leo τι εγινε ρε? Περαστικα κι αγυριστα!

Πωω κρίμα ρε φίλε αυτός είναι ο χειρότερος πόνος.. Εσύ να είσαι καλά και τα σίδερα φτιάχνονται.

Σιδερένιος και πίσω στις 2 ρόδες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα !

Ωχ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!

Αν και είναι δύσκολο να το δεις τώρα (και σίγουρα μεγάλο το παράπονο), υπομονή και τα σίδερα φτιάχνονται.

Εσύ να είσαι καλά.

Σας ευχαριστώ όλους!!! Αλήθεια το εκτιμώ...

ένας παππούς πήγε να στρίψει απότομα και μου έκλεισε τον δρόμο.. Δυστυχώς/Ευτυχώς βρήκε μόνο το δεξί κλιπόν πάνω το τιμόνι του... Παπί αυτός, σιδερένιο τιμόνι... Ακρωτηριάστηκε ένα δάχτυλό μου και έσπασα δυο κόκκαλα... Συνέχισα να οδηγάω την μηχανή με το ένα χέρι, την φρέναρα, σταμάτησα, την έσβησα και την πάρκαρα στην άκρη... Δεν έπεσα...

Το δάχτυλο το κολλήσανε και τώρα περιμένω για τα κόκκαλα... 

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι ο εξοπλισμός έπαιξε το καλύτερο σημείο: τα Dainese γάντια σταμάτησαν την αιμοραγία, καθώς σφίξαν οι ραφές με το που κόπηκε και η στολή μου κράτησε τα κόκκαλα του χεριού σε ευθεία!

Απολογισμός ένα σπασμένο clipon και η γκαζιέρα... Αλλα μόνο και μόνο που την είδα εκεί.... φτάνει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμαν... :blink: Σιδερενιος.. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση..:yes: 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γρήγορα σιδερένιος και πάλι πλήρως λειτουργικός! Θα την φτιάξεις και θα την ξανακαβαλήσεις την κουκλάρα σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εχεις πει τωρα ρε μαγκα... Καλη αναρωση, τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ένας παππούς πήγε να στρίψει απότομα και μου έκλεισε τον δρόμο.. Δυστυχώς/Ευτυχώς βρήκε μόνο το δεξί κλιπόν πάνω το τιμόνι του... Παπί αυτός, σιδερένιο τιμόνι... Ακρωτηριάστηκε ένα δάχτυλό μου και έσπασα δυο κόκκαλα... Συνέχισα να οδηγάω την μηχανή με το ένα χέρι, την φρέναρα, σταμάτησα, την έσβησα και την πάρκαρα στην άκρη... Δεν έπεσα...

Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι ο εξοπλισμός έπαιξε το καλύτερο σημείο: τα Dainese γάντια σταμάτησαν την αιμοραγία, καθώς σφίξαν οι ραφές με το που κόπηκε και η στολή μου κράτησε τα κόκκαλα του χεριού σε ευθεία!

Απολογισμός ένα σπασμένο clipon και η γκαζιέρα... Αλλα μόνο και μόνο που την είδα εκεί.... φτάνει

Ouch....
Να υποθέσω ήταν σε προσπέραση και ήσουν με χιλιόμετρα? Ο παππους έπεσε?
Ποτέ ξανά σου ευχομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περαστικα ρε σι!!! ποτε ξανα κατι τετοιο! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ouch....Να υποθέσω ήταν σε προσπέραση και ήσουν με χιλιόμετρα? Ο παππους έπεσε?
Ποτέ ξανά σου ευχομαι.

δεν ήταν σε προσπέραση, αυτός κινούταν από την δεξιά μεριά του δρόμου εγώ κοντά στην λορίδα.... Με 60 πήγαινα γιαυτό και κατάφερα να συνεχίσω να οδηγώ μετα την σύγκρουση! τον έξυσα στο τιμόνι... έπεσε επιτόπου, σκέψου ότι δεν τον παρέσυρα καν... μώλωπες μόνο.. την ίδια μέρα βγήκε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερος δευτερο απο το σερβις 2 κινεζικων μηχανακιων , και η τσεπη μου ειναι πλεον άδεια.

Παω το παπι στον μηχανικο. "Αυτο τωρα γιατι μου το εφερες? Δεν σου ειπα να μην το οδηγας και να το πουλησεις περυσι." Με τα πολλα του λεω οτι καιει λαδια (3 λιτρα σχεδον σε 6000 χιλιομετρα) , εχει μαλακωσει πολυ το μπροστινο και γενικα ηθελε ενα ελεγχο.

Εγινε σωστο ρεκτιφιε , αλλαγη καδενας και αλλαγη λαδιων στο μπροστινο (εκανε και μια πατεντα για να σκληρυνει αλλα δεν θυμαμαι τι μου ειπε). 160€ και πλεον ταπι και ψυχραιμος.

gBWRfSw.jpgArjwfNl.jpgCDwrrgL.jpg

Τωρα με ολα αυτα που του αλλαξα , το παντρευομαι η αξιζει να το πουλησω αργοοοοτερα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω λεω να το πουλησεις και να παρεις κατι πιο αξιπιστο γιατι μπορει να αρχισει τους στροφαλους τα πυρακια και δεν συμαζευεται η τουλαχιστον βαλε ενα honda κινητηρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα