brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 ...κλεμμένο το θέμα από άλλο φόρουμ... Το μόνο που έκανα σήμερα είναι με το που ξύπνησα μια μικρή βολτούλα 1-2 χιλ και μετά λάδωσα την αλυσίδα. Εσύ τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 τιποτα γιατι ειμαι 300χλμ μακρια του .... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Της έβαλα βενζίνη και την κούνησα για 40 χιλιμετράκια Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον Gen.Markus Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Την έβαλα μπρος για λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Την ξεσκέπασα λίγο και της είπα "Γειά σου μωρό μου, πάω στη δουλειά"....και έφυγα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον GkS 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stathismalossi 199 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Μπορει να μην εκανα αλλα ονειρευτικα τι θα κανω στο μελλον μαζι της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anais 90 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Την ξεσκέπασα λίγο και της είπα "Γειά σου μωρό μου, πάω στη δουλειά"....και έφυγα. Γιατι οχι <<Γεια σου μωρο μου,παμε στη δουλεια>>? δυστυχως αυτη την βδομαδα ειμαι κουτακιας.Εχω να κουνησω μηχανη πολλες μερες και σημερα παλι δεν κουνηθηκε απο την θεση της.Ισως βγει το βραδυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beverly300i 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Την πήρα μαζί για καφέ,την βόλταρα στην Αθήνα και επειδή την λέρωσα με την βροχή,για να της ζητήσω συγνώμη της έβγαλα την ζελατίνα να την καθαρίσω καλά από μέσα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 τιποτα γιατι ειμαι 300χλμ μακρια του .... Μια απο τα ίδια! Και εδώ να την είχα έχει μαμηθεί ο Δίας! 2 βδομάδες τώρα εχει γαμηθει στη βροχή! 2 βδομαδες!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 ΚΤΕΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμη -ΙΙ- 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 κοιταξα να δω αν ειναι εκει που την αφησα και χθες,αν ειχε αλλαχτει απο μονο του το λαστιχο κ αν ειχε μπει βενζινη,τπτ απ τα δυο δεν ειχε γινει,κλειδωσα κ εφυγα τσαντισμενος 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Εγω της χουφτασα τον κωλο παντως :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Τίποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) 1ο σερβις.......και 270-280 στο γυρνα!!ευτυχως που ειναι ειναι σε εξελιξη ενα μεγαλο ποδηλατικο event και οι μπατσοι ειναι απασχολημενοι αλλιως θα εχανα το διπλωμα και την μηχανη σημερα...... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον xrilek 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Την σκεφτόμαι όλη μέρα σήμερα Έκανα έρευνα αγοράς για αλλαγή ελαστικών.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) Γιατι οχι <<Γεια σου μωρο μου,παμε στη δουλεια>>? Γιατί δεν κυκλοφορώ τη μηχανή στην πόλη....για δουλειά προτιμώ πάντα τα μέσα συγκοινωνίας και καμιά φορά, όπως σήμερα, που έχει απεργίες, car pooling Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2013 από τον GkS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Το ιδιο εδω και 11 μερες , τιποτα.. απλα τη κοιταγα κουκουλομενη που ειναι στη φωλια της.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahakias sr 250 73 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 της αλλαξα φρενα πισω και εκανα μια βολτα να πατησουν, συντομα ανεβαζω φοτο για αλλαγη πισω φρενων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Σήμερα δεν την είδα καν γιατί τώρα γύρισα από τη δουλειά. Το απόγευμα όμως θα ψάξω να της βρω τι δωράκι θα της πάρω γι' αυτόν τον μήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Οταν σταματησει η βροχη θα παω να παρω βιδες με παξιμαδι ασφαλειας γιατι χθες μου φυγε η μια βιδα απ την πινακιδα και ευτυχως προλαβα να γυρισω πριν φυγει και η αλλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
joekeim 593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 τν πηρα το πρωι και πηγαμε βολτιτσα στο μενιδι για καφε σε ενα ξαδερφακι. και γυρνωντας γιναμε και οι δυο μ@υνι καπελο απο τη βροχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 ....ηταν κατα τις 06.50...Καθομουνα και τη χαζευα στη βροχη και κοιτουσα την,λες και μονο εγω εχω μοτοσυκλετα...Να σου πω οτι της μιλουσα κιολας,δεν θα σου πω ψεμματα..ναι της μιλουσα οτι σε λιγο δεν θα ειναι μονη της στη βροχη...Μετα ανεβηκα πανω της μίζα και...τραγουδαγα μισονυσταγμενος αφου μολις ειχε τελειωσει το ξενυχτι!Κρανος,ημιθαμπη στο σαγονι η ζελατινα και εριχνε καταρρακτωδως βροχη...Οχι δεν βραχηκα,φορουσα καλο εξοπλισμο...αυτη βρεχοτανε αλλά δεν την πολυενοιαζε.Το εχω ξανανοιωσει αυτο το δεσιμο στη βροχη.αυτο το "παμε και ΝΑ"......κανα 20' μετα την αφηνα να στραγγισει σε κλειστο χωρο και της εδωσα και μια Tonotil με το φορτιστη να της ζεστανει την μπαταρια..Ειπα μια κοφτή Καλημερα και αποσυρθηκα για υπνο αφηνοντας την στην ησυχια της 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Έχοντας όρεξη να βάλω πρίζα αναπτήρα για τα ταξιδάκια το καλοκαίρι και μια led ταινία ξύπνησα και βλέπω έξω βρέχει λέω τι κα κάνω δεν γ@μιετε την πείρα και έκανα 70 χλμ για να μην την αφήσω με παράπονο την σκούπισα και την άφησα να χαλάρωση. Τα λεμέ αύριο μωρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 πηγα να βρω ενα σsuper market και χαθηκα με αποτελεσμα να οδηγαω στην χιονισμενη αγγλια για πανω απο 40 λεπτα. παλι καλα εχουν δρομους, αλλα ειναι ολα τοσο ιδια που αγχωθηκα αν θα ωρω τον δρομο για πισω 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Relentless 241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Tην σκεφτομουνα. :D Την εχω παροπλισμενη για το χειμωνα. Μια απ αυτες τις μερες θα παω να δω τι κανει και να βαλω την μπαταρια στην καλη μου να κυλησει λιγο αιμα στις φλεβες της γιατι ειναι κοντα στον μηνα σε καταστολη. Και το αιμα της δεν ειναι και τοσο καθαρο. Αιμοκαθαρση προς το καλοκαιρακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες