lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2018 (τροποποιήθηκε) Πρωτη φορα στην ζωη μου ρυθμισα βαλβιδες ολομοναχος, το πειγα by the book και το κερασακι στην τουρτα....ουτε εκεντροφορους δεν χρειαζονταν να πειραξεις.... τα κοκορακια απλα τα εσμπροχνες με ενα κατσαβαδι και καναν στην ακρη. Σημερα το εκλεισα και δουλευει σαν βελουδο!!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 26 , 2018 από τον lost_angel 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: Σωστά δεν πήγε εκεί το μυαλό μου....δεν είναι κακή ιδέα αν και σπάνια μένει μόνο του.... Αν μου το δώσεις βόλτα κάνω και Γερμανικό νούμερο αν θες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Gouky7 έγραψε: Αν μου το δώσεις βόλτα κάνω και Γερμανικό νούμερο αν θες Ε να κάτσει να πάμε καμιά βόλτα μαζί να στο δώσω βρε παιδί...αλλά θα μου δώσεις κι εσύ το δικό σου. Το SH ε όχι το άλλο το Μουλτιμίξερ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2018 Την 26/7/2018 at 10:25 ΠΜ, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Nαί ή ου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2018 (τροποποιήθηκε) Πήγα μια βολτούλα μέχρι Νέα Αγχίαλο. Το νυχτερινό σκηνικό στον δρόμο ειδικά με το φως του φεγγαριού και την αντανάκλαση που έκανε στην θάλασσα ήτανε απλά πανέμορφα αν και δεν έχω περισσότερο φωτογραφικό υλικό (θα φροντίσω και για αυτό την επόμενη φορά μέσα σε αυτές τις μέρες ). Άντε και την επόμενη φορά Λαμία I guess. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 28 , 2018 από τον ShapeshifterGR98 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 Κάπου στα Pikes Peak του Νομού Μαγνησίας... Ναι εχω ξεσκιστεί στις βόλτες το ξέρω 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 @ShapeshifterGR98 Το πίσω λάστιχο έχει γίνει ελαφρός φλαταδούρα ή μου φαίνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2018 @BlackDiamond Ναι εχει φθορά. Θα το αλλάξω όταν πληρωθώ σε μερικές μέρες δηλαδή όπως και το μπροστά. Ωστόσο δεν έχει θέματα με το κράτημα στις στροφές ακολουθούσε τον δρόμο μια χαρά δεν είχε γλιστρήματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2018 φορτωσαμε βενζινη σημερα , 24,8 € για 302 κμ με τιμη βενζινη 1,608 δεν το λες και ασχημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 25 ευρω φουλαρισμα χτες και μεσα σε 24 ωρες την εκαψα σε νυχτερινες βολτες σε χωρια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 Την 29/7/2018 at 8:40 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Κάπου στα Pikes Peak του Νομού Μαγνησίας... Ναι εχω ξεσκιστεί στις βόλτες το ξέρω στο πισω φαναρι εχει ξεκουμπωσει-σπασει η βαση, γιατι το βλεπω κρεμασμενο αρκετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 @noodles το ξέρω στο είχα πει και τις προάλλες στο φβ οτι θα το αλλάξω και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα πράματα που θα γίνουνε στο μηχανάκι...δοκίμασα να το φτιάξω κάπως αλλά δεν κράτησε για πάνω απο έναν μήνα και ξαναέπεσε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2018 Aλλαξε αυτο το πίσω λάστιχο αλλιως να σε στείλω κατι m45 που χω στην αποθήκη ποιο πολύ πέλμα έχουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2018 εχθές αλλάξαμε τσιμούχες λάδια και γλύστρες, και μπουζί. ενόψη του ταξιδιού.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2018 Πήγα απο μαγαζί με μπαταρίες όπου και τελικά δεν είχε και περίμενε παραλαβή άρα θα ξαναπέρασω πάλι αύριο. Επίσης το injection σίγουρα θα χρειαστεί επισκευή γιατί το μηχανάκι αρχίζει και κάνει ύποπτα σβησίματα σε φανάρια και ανάβει και το FI παράλληλα (η αντλία ακούγεται να γυρίζει ωστόσο). Επίσης μάλλον θα χρειαστώ υγρά φρένων και τακάκια. Παράλληλα έχω και άλλα 3-4 άτομα να με πρίζουνε για μπάνιο στο Χορευτό Πηλίου. Στο Χορευτό που για να πάς πρέπει πρώτα να ανέβεις στα Χάνια με το μηχανάκι και μετά να πας προς τα κάτω πάλι. Αν το είχα σε καλή κατάσταση τότε άνετα, δεν θέλω να το ζορίσω μην μου μέινει στα χέρια. Επίσης το οτι το μπροστά δισκόφρενο πλέον είναι νερκό σχεδόν είναι απο τώρα ένα "ΟΧΙ" για το ταξίδι αυτό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2018 Την 29/7/2018 at 8:40 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Κάπου στα Pikes Peak του Νομού Μαγνησίας... Ναι εχω ξεσκιστεί στις βόλτες το ξέρω Έχεις και χρόνο να ανεβάζεις τις φωτογραφίες εδώ!! Ούτε να επισκεφθώ το ΜΒ δεν προλαβαίνω τώρα... να δω ποτέ θα πάμε παρέα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) Αλλαγή λαδιώνε και αλλαγή+σαμπρέλα στα συνεμπλόκ. Άλλαξε γενικότερα το πίσω σύστημα ως προς το καλύτερο! Τα οποία συνεμπλόκ ήταν ευγενική χορηγία του @ΓιωργοςΤΤ Τροποποιήθηκε Αύγουστος 2 , 2018 από τον Smias 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: να δω ποτέ θα πάμε παρέα Σου είπα όταν ρίξω το service στο Suzuki δίνουνε σημείο συνάντησης Χάνια για κάναν καφέ αμα είναι μπας και τα πούμε κιόλας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 Ρε είστε πολύ τυχεροί που έχετε τόσο κοντά σας το Πήλιο!!! Ζηλεύω! Τελευταία φορά ανέβηκα Πάσχα και Πρωτομαγιά, τώρα δεν το βλέπω για πολύ σύντομα.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 Όντως, γ@μ@ει το Πήλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 Τα Χάνια τεπευταια φορα τα εκανα τον περασμενο χειμωνα με φουλ χιονι. Γαμαει το Πηλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 Θα την πω την "αμαρτία" μου. Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα πάει παραπάνω απο Άνω Βόλο μέχρι τις προάλλες. Φοβόμουνα γενικά να το ανέβω ή δεν είχα όρεξη και παράλληλα έλεγα "η πόλη του Βόλου την βαρέθηκα τα έχω δει όλα πλέον", μετά όμως δοκίμασα να ανέβω μεεεχρι πάνω Πορταριά και Σταγιάτες και λέω "μα τι μλκας ήμουνα που δεν το έκανα τόσο καιρό αυτό εδω". Έχει όντως πανέμορφα τοπία και διαδρομές και πιστεύω προς φθινόπωρό ή άνοιξη που δεν έχει τίγκα υγρασία και ζέστη θα λέει πιο πολύ για καφέ εκεί πάνω. Βλέπε "Μύρτιλο" και "Αερικό", στον δρόμο απο Πορταριά προς Μακρινίτσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2018 Μιας και ο καιρός ήταν δροσερός, πλυσιματάκι 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2018 Βασικά ήταν την Κυριακή που πέρασε, αλλά ελέω σαπίλας τις ανεβάζω σήμερα. Βολτίτσα από το Δάσος της Φολόης, για καφέ στην Λάμπεια, μπριζολίτσα στην Κλειτορία και παγωτό στο Ρίο. Θα πηγαίναμε Καλάβρυτα για παγωτάκι αλλά ήταν νεκρή πόλη και κάργα ζέστη οπότε την κάναμε για Ρίο και μετά ντουφέκι στο σπίτι για ύπνο καθώς είχα κοιμηθεί μόνο 2 ώρες. Κοινώς: δρόμο, εντούρο, μαμ, τσίσα,σλουρπ και νάνι στο aircondition. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2018 Πουτ@νάκια @klab & @Avatar Θέλω 2τροχη βόλτα γ@μώ την πουτ@να μου...... Έχω μουρλαθεί..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες