ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 Δεν μπορώ να πω με σαφήνεια γιατί έχω αλλάξει γρανάζωμα και πάω στα στενά με 80 κοντερίσια 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 ~270km/h με 5η νομίζω γιατί η 6η κρέμαγε, δεν οδηγούσα εγώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 ~270km/h με 5η νομίζω γιατί η 6η κρέμαγε, δεν οδηγούσα εγώ Άσε ρε μπαρμπαλήθεια, 4ρι δεν έχει το ιννόβα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 ~270km/h με 5η νομίζω γιατί η 6η κρέμαγε, δεν οδηγούσα εγώ 4κύλινδρο θα ήταν για να κρεμάει η 6η 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 Άσε ρε μπαρμπαλήθεια, 4ρι δεν έχει το ιννόβα;Απαντησε ο... στολιδης απο κατω 4κύλινδρο θα ήταν για να κρεμάει η 6η Και Kawasaki σιγουρα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anakin 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2016 160 κ κατι ψηλα με το ninjaki κ κατι παραπανω,περι των 210, με το αυτοκινητο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 210 στο κοντερ του Hornet, ειχε λιγο ακομα αλλα επρεπε να βγω απο την εγνατια και εκοψα, πως ειναι αραγε η ζωη με 300+ ?στην ευθεία τα χιλιόμετρα δε λένε τίποτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Χμμ,κοντερισια 225 χλμ με το er.Το τουτου είναι μικρό οπότε δεν το κυνηγάω, μέχρι 180 πάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 180χαω με KTM 690sm.Δε με λες φάν της ταχυτητας παντως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Πρέπει σίγουρα να ήταν κοντά στα 100-120 που έπιασα με τα πόδια από το μαγαζί του θείου μου εδώ δίπλα μέχρι το σπίτι μου (την τουαλέτα συγκεκριμένα ) μετά από ένα πιάτο με κάτι περίεργους μεζέδες που δεν είχα ξαναματαφάει και μισό μπουκάλι Milko 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Πρέπει σίγουρα να ήταν κοντά στα 100-120 που έπιασα με τα πόδια από το μαγαζί του θείου μου εδώ δίπλα μέχρι το σπίτι μου (την τουαλέτα συγκεκριμένα ) μετά από ένα πιάτο με κάτι περίεργους μεζέδες που δεν είχα ξαναματαφάει και μισό μπουκάλι Milko Γρηγορότερο αναβάτη από το μηχανάκι του πρώτη φορά βλέπω 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Για'σένα όχι μηχανάκι...μηχανάρα ρε αλλόθρησκε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 στην ευθεία τα χιλιόμετρα δε λένε τίποταΔεν προλαβα να μαθω να στριβω ρε γαμωτο, τζαμπα τα καινουρια λαστιχα που εβαλα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Δεν προλαβα να μαθω να στριβω ρε γαμωτο, τζαμπα τα καινουρια λαστιχα που εβαλα... στο επόμενο, τι αγχώνεσαι :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thunder ace 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 280 sto κοντερ,ΑΛΛΑ...σε μια κατηφορα που την ελεγες και γκρεμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Κοντέρ 299 με Yamaha r1, kawasaki zx10r και cbr 954 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Κοντέρ 299 με Yamaha r1, kawasaki zx10r και cbr 954Οταν τρακοΣαρισεις ξαναγραψε μας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theodosis2001 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 75km/h με yamaha ybr 125 δεν έχει καλά φρένα και δεν το ανοίγω παραπάνω :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) 123 κ το λουρι της μανας με το Varaderaki! 12500 στροφες να ουρλιαζουν κ τραβουσα το συρματοσχοινο του γκαζιου με τα δοντια μπας κ μπορεσει να παρει καμια στροφη ακομα, καθως τελειωνε η κατηφορα... κ ξεκινουσε ανηφορα!!!! Στην ανηφορα δεν γραφω ποσο επεσα γιατι θα με περασετε σουβλακι με τα 299 σας! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2016 από τον venzinas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 190+ με το Αφρικα πριν χρονια και την συζυγο να με χτυπα στην πλατη φωναζοντας " Ο χαρος μου λεει καλα το πας" 200 με το αμαξι στην ευθεια της Κατερινης ετσι για να δω αν τα πιανει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sirsnow 45 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 183 με το CB500X (ένδειξη κοντέρ) δεν πήγαινε άλλο. Δεν ένοιωσα κάτι το ιδιαίτερο, άλλωστε το μηχανάκι δεν είναι για τελικές. "Προτιμάει" τις βόλτες με καλή παρέα σε επαρχιακούς δρόμους τα ΣΚ και την πόλη τις καθημερινές.202 με το αυτοκίνητο (ένδειξη GPS) .Το κοντέρ έδειχνε περίπου 20km παραπάνω (ήταν αισιόδοξο). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Dt 125R------->140 κοντερίσια σε κατηφόρα με ευνοϊκό άνεμοΤΤ600 Ε------> 188 με diablo biker μετρημένα, ψαράκι στη σέλα και τον αέρα να έχει βαλθεί να με ρίξει από τη μηχανή.....Subaru Impreza GT------->240 πάλι με diablo biker....Τα κοντέρ του είχαν τερματίσει. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2016 από τον ΓιωργοςΤΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Λιγο κατι πριν τα 200 σε peugeot 106 1.4 νομιζω πηγαινε κ αλλο αλλα ειχα χεστει απο το ταρακουνημα...με το αλφα 180 αλλα εκει φοβομουν ρανταρ...σε μηχανη 160..Γενικα δεν ειμαι φαν της τελικης ειδικα σε μηχανη που ενα πετρακι ειναι σαν να τρως σφαιρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Με το kle 160 με πολύ κοπο. Με το Zr7 200 και είχε λίγο ακόμα. Το έκανα 2 φορές για την εμπειρία του γυμνου που πηγαίνει με 200...Τη δεύτερη φορα ήμουν κατα ενα πορτοφόλι γεμάτο ελαφρυτερος αφού μου άνοιξε η τσάντα .. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 160 με το cbr 125, 215 με varadero, 240 με 350Ζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες