Jump to content
nexxon

Αστείες-περίεργες Αγγελίες

Recommended Posts

Την 22/2/2018 at 10:29 ΜΜ, το μέλος efkola έγραψε:

Mια χαρά ολοκαίνουριο είναι το ΜΤάκι... μπαίνει εδώ λόγω της αυτογνωσίας του Rocky που το πουλάει ενώ το αγόρασε καινούριο πριν 6-7 βδομάδες!

"Υπό σκέψη πώλησης"!

https://www.car.gr/12672533-yamaha-mt-09-night-fluo

αν και χειμωνας, εκανε χιλιομετρακια σε 2 μηνες που το εχει (το θυμαμαι ποτε το πηρε γιατι του ελεγα για το κρανος που εχει σε μια ομαδα στο fb)

τι δε τον καλυψε στο μηχανακι δε ξερω.

βεβαια αν κρινω απο τα λαστιχα μαλλον δεν ειδε και πολλα απο αυτα που μπορει να κανει το μοτο :laugh:

αν πεσει στα 8 πιστευω θα πουληθει.

Την 23/2/2018 at 5:04 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Σαν να λέμε ή γκρεμός ή ρέμα δλδ;

BTW, adrenaline junkies, ο παλιός καλός astroman δεν είναι; Ας πει αν ξέρει κανείς...

nope. εσυ λες τον speedjunkies.

οι adrenaline junkies ηταν-ειναι μια ομαδα-συνεργειο απο οσο γνωριζω, τρεχανε και ντραγκ.

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 20 λεπτά, το μέλος pavlosR1 έγραψε:

πεθανα στο γελιο

Πανω απ'ολα η ειλικρινεια. 

Παρεμπιπτοντως, αυτο που ανεβαζει ο αλλος αγγελια για εξοπλισμο αναβατη (ρουχα, κρανη, γαντια, κτλ) και δε γραφει το νουμερο, ποτε δεν το καταλαβα... 

Τροποποιήθηκε από τον pitapola

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος pavlosR1 έγραψε:

πεθανα στο γελιο

28337013_10216072795639338_2960448549537

Εγω δεν μπορω να καταλαβω και το αλλο... Πως ενα κρανος το οποιο φορέθηκε 10 φορες μονο! φερει εστω και ελαχιστα σημαδια χρησης... Ακομα και το κρανος που φορουσα στο βουνο δεν ειχε σημαδια στις πρωτες 10 φορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ να επιχειρηματολογήσω πάνω σε αυτό Τάσο, αλλά κάποιοι θα με πουν σωβινιστικό γουρούνι..... 
Aς μιλήσουν οι εικόνες...
0hEECwB.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 2/23/2018 at 5:04 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

BTW, adrenaline junkies, ο παλιός καλός astroman δεν είναι; Ας πει αν ξέρει κανείς...

Ο Astroman! Εχω να δω τον Γιαννη κανα 5-6άρι χρονια, ωραιες εποχες τοτε στο SupermotoGR.com..:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε τώρα θα τον δεις στο thatsracing.gr , είχε κι αυτό μια κάποια κίνηση....πέρσι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την ‎23‎/‎2‎/‎2018 at 5:04 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Νομιζω astroman είναι speedjunkies...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 3/1/2018 at 11:52 ΜΜ, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Εγω δεν μπορω να καταλαβω και το αλλο... Πως ενα κρανος το οποιο φορέθηκε 10 φορες μονο! φερει εστω και ελαχιστα σημαδια χρησης... Ακομα και το κρανος που φορουσα στο βουνο δεν ειχε σημαδια στις πρωτες 10 φορες.

Άνετα. Και εγώ στο AGV που πήρα στις πρώτες 10 μέρες είχε τα σημαδάκια του.

Επειδή εσείς δεν το κάνετε και τα προσέχετε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει. :tongue:

Αποκλείεται με το που βγεις από το κατάστημα που το αγόρασες και πας να το βάλεις για να φύγεις, να σου πέσει από τα χέρια πχ;

Όχι στις 10 φορές... Στην πρώτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακριά το πήγες. Ένα μπάμπουρα σε μέγεθος μπαλάκι του μπέιζμπολ να φας στην κούτρα αρκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Μακριά το πήγες. Ένα μπάμπουρα σε μέγεθος μπαλάκι του μπέιζμπολ να φας στην κούτρα αρκεί.

Μην το λες, υπάρχουν κι αυτοί που οδηγούν Χόντα και δεν καταφέρνουν να σκοτώσουν τον μπάμπουρα. Ηθικό δίδαγμα λοιπόν , πάρτε όλοι Χόντα να διατηρήσετε φρέσκα τα κράνη σας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Μην το λες, υπάρχουν κι αυτοί που οδηγούν Χόντα και δεν καταφέρνουν να σκοτώσουν τον μπάμπουρα. Ηθικό δίδαγμα λοιπόν , πάρτε όλοι Χόντα να διατηρήσετε φρέσκα τα κράνη σας.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 3 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Μύθοι.

Δεν πρόλαβα να βάλω την καινούργια ζελατίνα και ΜΠΑΜ.....καλορίζικη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες του ανθρώπου όλη την ιστορία, ότι ετοιμάστηκε η παραγγελία στη γιάφκα με τις πίτες - κοντοσούβλι και πετάχτηκες ελατήριο πάνω χωρίς να σε νοιάξει το κράνος :wub:

(το '12 νομίζω ήταν; )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στεφανακο μου τα ξερω, δεν χρειαζονται εξηγησεις. Μην βλεπεις που τα κανω αβαβα ορισμενα, ειναι που του εχω αδυναμια. Σκοτωσε και μπαμπουρα λεει με μηχανακι που εν κινησει εισαι και μπορεις καλλιστα να φτιαξεις τα μαλλια σου κοιτωντας την αντανακλαση σου στα τζαμια των παρκαρισμενων αυτοκινητων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος Schumi έγραψε:

Άνετα. Και εγώ στο AGV που πήρα στις πρώτες 10 μέρες είχε τα σημαδάκια του.

Επειδή εσείς δεν το κάνετε και τα προσέχετε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει. :tongue:

Αποκλείεται με το που βγεις από το κατάστημα που το αγόρασες και πας να το βάλεις για να φύγεις, να σου πέσει από τα χέρια πχ;

Όχι στις 10 φορές... Στην πρώτη.

Καλα και γω του πεταξα λιγο εξω τα ματακια αλλα το φορουσα σχεδον καθε μερα, της γυναικας μου ομως που το φορεσε καμια 10αρια φορες ειναι σαν καινουριο απο εξω... Μεσα εχει το προβλημα απο τα μεϊκάπια.. Χαχαχαχα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 15 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε:

Πες του ανθρώπου όλη την ιστορία, ότι ετοιμάστηκε η παραγγελία στη γιάφκα με τις πίτες - κοντοσούβλι και πετάχτηκες ελατήριο πάνω χωρίς να σε νοιάξει το κράνος :wub:

(το '12 νομίζω ήταν; )

Μωρή κουράδα και εσύ, από τότε έχω αλλάξει 3 ζελατίνες.

Για την τελευταία ζελατίνα μιλάω, πριν ένα μήνα.

Με το που κατέβηκα την κανελλοπούλου μου ήρθε το στούκας μέσα από τον βάλτο.

ΥΓ Το σημείο αυτό είναι που έστριψε ο Gouky δικάβαλος με το Κ και τις ανοιχτές βαλίτσες και κόντεψε να πάρει και την άσφαλτο στην Ιταλία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 5/3/2018 at 2:28 ΜΜ, το μέλος Schumi έγραψε:

Παθων.Με το που βγηκα απο το στελπετ,εφυγε κατω το κρανος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα