-
Δημοσιεύσεις
277 -
Εγγράφηκε
-
Days Won
1
-
Να κάνω μια ερώτηση: ο χιλιομετρητής στα μηχανάκια/μηχανές μεγάλου κυβισμού μηδενίζει στα 100000 χιλιόμετρα όπως στα μικρού κυβισμού? Υπάρχουν και μηχανές που μηδενίζει στα 1000000 χιλιόμετρα όπως στα αμάξια?
-
πάπλωμα είναι, όχι απλή κουβέρτα
-
Σκύλος-γαμπρός:
-
Πως λέγεται η χώρα στην οποία οι πολίτες της όσα λεφτά κερδίζουν στον λόττο τα τρώνε και δεν τα αποταμιεύουν? Η χώρα των λοττο-φάγων
-
Αν ένα μηχανάκι καίει λάδια και λαδώνει τα μπουζί, καλύτερο είναι να τα καθαρίζουμε ή να βάζουμε καινούργια? Αν βάλουμε το παλιό καθαρισμένο θα λαδώσει πιο γρήγορα απ ότι καινούργιο?
-
είναι φυσιολογικό μετά από επισκευή να είναι ποιο σφιχτό το μοτέρ όταν είναι άστρωτο, όσο περνάνε τα χιλιόμετρα θα ανοίγει σιγά-σιγά ο κινητήρας του και θα στρώσει. Έκτος κι αν έγινε κάποιο λάθος στην επισκευή ή ο μάστορας σε κορόιδεψε και δεν σου έβαλε γνήσιο κύλινδρο και πιστόνι. Κατά την γνώμη μου καλό θα ήταν να είχες αλλάξει και μπιέλα επειδή είναι πολλά τα 250000 χιλιόμετρα.
-
Αν δεν σε πειράζει και δεν θες να το ανοίξεις το μοτέρ, μπορείς να το συμπληρώνεις λάδι εφόσον δεν λαδώνει τα μπουζί. Θα προχωράει κανονικά απλώς θα πρέπει να έχεις το νου σου κάθε 10-15 μέρες να τσεκάρεις τα λάδια. Όταν θα αρχίσει να καίει ποιο μεγάλη ποσότητα λαδιού ανα 1000 χιλιόμετρα και να λαδώνει τα μπουζί τότε θα είναι το ποιο χοντρό πρόβλημα, αφού θα δυσκολεύεται να πάρει εμπρός και θα κάνει διακοπές όταν κινείσαι. Κάποιοι βάζουν στα παπάκια λάδι από τα LIDL (το 10w40 ) που είναι ποιο οικονομικά ειδικά όταν το βγάζει σε προσφορές και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ένας γνωστός μου μια φορά μου είχε πει ότι έβαζε λάδι από LIDL στο Kaze R και στα 120000 χιλιόμετρα που είχε κάνει δεν είχε κάποιο πρόβλημα.
-
GRR παρακολουθεί Honda Astrea Supra 100 καίει λαδι
-
Ρεκόρ έκανες που άντεξε τόσο πολύ για 250000 χιλιόμετρα και καίει μόνο 400 ml στα 1500 χιλιόμετρα. Τα ανθεκτικά παπάκια χρειάζονται ολική επισκευή συνήθως μεταξύ 100000-200000 χιλιόμετρα.
-
GRR changed their profile photo
-
39000 χιλιόμετρα δεν είναι πολλά για αλλαγή μπιελάς και ρουλεμάν στρόφαλου
- 14 replies
-
ίσως σε μηχανές μεγάλου κυβισμού που είναι ποιο ακριβές οι βαλβίδες να συμφέρει εκεί το τρίψιμο βαλβίδων από την αντικατάσταση των βαλβίδων
- 14 replies
-
Τα παπάκια όταν ξεπεράσουν τα 100000 χιλιόμετρα η χτυπημένη μπιέλα θεωρείται φυσιολογική φθορά και όχι ότι ήταν ελαττωματική
- 14 replies
-
και το συνώνυμο του πανηλίθιος ( πανί+ηλίθιος)