Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 πριν 6 λεπτά, το μέλος theophilos13 έγραψε: εχει δοκιμασει κανεις τακακια sbs sintered? για να ξερω τι να περιμενω απο αποψη πληροφορηση φρεναρισματος κλπ σε σχεση με τα οργανικα που παιζει να φοραει τωρα εβλεπα εγραφαν στο νετ κατι artrax,bendix απο οικονομικες επιλογες αλλα τελικα επελεξα sbs Αυτα φοραω τωρα. Αρκετα εως πολυ καλυτερα σε ολα σε σχεση με τα μαμα οργανικα αλλα με σαφως μικροτερη χιλιομετρικη αποδοση απ'οτι δειχνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 σε συνεχομενα φρεναρισματα σε σχεση με κρυα εχει διαφορα ? πριν 8 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: Αυτα φοραω τωρα. Αρκετα εως πολυ καλυτερα σε ολα σε σχεση με τα μαμα οργανικα αλλα με σαφως μικροτερη χιλιομετρικη αποδοση απ'οτι δειχνουν. σε συνεχομενα φρεναρισματα σε σχεση με κρυα εχει διαφορα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 πριν 11 λεπτά, το μέλος theophilos13 έγραψε: σε συνεχομενα φρεναρισματα σε σχεση με κρυα εχει διαφορα ? σε συνεχομενα φρεναρισματα σε σχεση με κρυα εχει διαφορα ? Σαφως και οταν ζεσταινονται αποδιδουν πολυ καλυτερα. Οταν ειναι κρυα δεν θα δεις κατι τραγικο νομιζω σαν διαφορα σε σχεση με τα οργανικα. Επισης εννοειται πως το όποιο φρεναρισμα ειναι αποτελεσμα πολλων παραγοντων και τα τακακια ειναι μονο ενας απο αυτους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 Μεταλλικά με μικρότερη αντοχή από οργανικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 (τροποποιήθηκε) μιλαω για τα μαμα παντα ετσι; Τα οποια ειναι Honda ετσι; κανονικα δεν θα επρεπε να τα αλλαζεις ποτε...αλλα τελος παντων...επειδη ειναι thailand μαλλον το cb... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2018 από τον Χ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2018 (τροποποιήθηκε) Την 5/3/2018 at 11:03 ΜΜ, το μέλος pitapola έγραψε: Τι ακριβως ειναι αυτο, σε τι χρησιμευει; Για να πιασεις το χταποδι; https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/12770941/ τα bobbins για το σταντ δεν ειναι αυτα? εκει εμπαινε η "αεροτομη" την οποια αφαιρεσε, ταιριαζανε οι βιδες απο τα bobbins και τα εβαλε. καποια λογικη χρηση για να ειναι εκει αυτα δε νομιζω να υπαρχει. πριν 3 ώρες, το μέλος theophilos13 έγραψε: εχει δοκιμασει κανεις τακακια sbs sintered? για να ξερω τι να περιμενω απο αποψη πληροφορηση φρεναρισματος κλπ σε σχεση με τα οργανικα που παιζει να φοραει τωρα εβλεπα εγραφαν στο νετ κατι artrax,bendix απο οικονομικες επιλογες αλλα τελικα επελεξα sbs καλα ειναι βαλτα. αν φρεναρεις λιγακι δυνατα, να περιμενεις λιγοτερη χιλιομετρικη αποδοση απο τα στοκ. αν φρεναρεις αρκετα δυνατα τη μιση αποδοση και λιγοτερο. το φρενο (αν το κυκλωμα-αντλια ειναι σωστα συντηρημενο θα ειναι αρκετα καλυτερο). πριν 1 ώρα, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Μεταλλικά με μικρότερη αντοχή από οργανικά; yeap. ειναι φτιαγμενα για αποδοση σε δυνατο φρεναρισμα, οχι για πολλα χλμ. με τα στοκ εβγαλα 32κ χλμ με τα μεταλλικα γυρω στα 15κ. πισω βαζεις ενα καλο ημιμεταλικο πχ στα ss, galfer χρυσα (17ε εχουν, κωδικο δε θυμαμαι) και δε τρωγεται ουτε αν κανεις ολη μερα σουζα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2018 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2018 Γνώμες για την AMTRUST ??? Προβλήματα ??? Βλέπω συγκριτικό με αυτήν που έχω τώρα να έχει 2/3 της τιμής στο 6μηνο και η παρούσα είναι στα 92€... Γιατί να μην φάω 30€ σε βενζίνα και βόλτα με πιτόγυρα και μπύρες ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2018 Γιατί ετοιμάζεις beach body αφού! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2018 έτοιμο το έχω, απλά θέλω να στήσω και την πέργολα για σκιά...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 Την 9/3/2018 at 0:22 ΜΜ, το μέλος originalksd έγραψε: Γνώμες για την AMTRUST ??? Προβλήματα ??? Βλέπω συγκριτικό με αυτήν που έχω τώρα να έχει 2/3 της τιμής στο 6μηνο και η παρούσα είναι στα 92€... Γιατί να μην φάω 30€ σε βενζίνα και βόλτα με πιτόγυρα και μπύρες ??? UP down,left, right, vlepw kyklous...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FeatherBrain 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Καλημέρα στην παρέα! Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του versys είχε αφαιρέσει από το ντεπόζιτο κάποιο αυτοκόλλητο με αποτέλεσμα να έχουν μείνει επάνω κόλλες. Καμμία ιδέα πως να τις αφαιρεσω χωρίς να κάνω ζημιά στο χρώμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Πάρε ένα μπουκαλάκι με ψεκαστήρα, κάνε ένα μείγμα 50/50 νερό/οινόπνευμα, ψέκασε στις κόλλες και σε ένα καθαρό μαλακό πανάκι (μικροϊνών κατά προτίμηση), σκούπισε την περιοχή και μετά άμα θες μπορείς να την καθαρίσεις με λίγο σαπούνόνερο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FeatherBrain 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Πάρε ένα μπουκαλάκι με ψεκαστήρα, κάνε ένα μείγμα 50/50 νερό/οινόπνευμα, ψέκασε στις κόλλες και σε ένα καθαρό μαλακό πανάκι (μικροϊνών κατά προτίμηση), σκούπισε την περιοχή και μετά άμα θες μπορείς να την καθαρίσεις με λίγο σαπούνόνερο. Σε ευχαριστώ πολύ!! Το σαββατοκύριακο θα γίνει η δοκιμή! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 Πιστολάκι μαλλιών. Μόνο έτσι βγαίνουν τα αυτοκόλλητα απροβλημάτιστα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Πιστολάκι μαλλιών. Μόνο έτσι βγαίνουν τα αυτοκόλλητα απροβλημάτιστα! Τις εναπομείναντες κόλλες θέλει να βγάλει, το αυτοκόλλητο το έβγαλε ο προηγούμενος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2018 wd 40 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Ρε παιδια conditioner για δερματινα που θα βρω?? εχουν ξεραθει κτ δερματα που εχω απο τη βροχη και θελω να τα συνεφερω (μην μου πειτε στα μαγαζια με δερματινα εδω που ειμαι δε βρισκω κτ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 οινόπνευμα και πανάκι μικροϊνών 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 Μήπως ξέρει κάποιος αυτήν την μάρκα η ακόμα καλύτερα αν την έχει δοκιμάσει? https://www.mglparts.com/lipantika/lipantiko-moto-500-sae-10w-40-4-tem Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος nikolai έγραψε: Ρε παιδια conditioner για δερματινα που θα βρω?? εχουν ξεραθει κτ δερματα που εχω απο τη βροχη και θελω να τα συνεφερω (μην μου πειτε στα μαγαζια με δερματινα εδω που ειμαι δε βρισκω κτ) τα προϊοντα saphir ειναι αυτα που θελεις. υπαρχει κρεμα και λοσιον περιποιησης δερματινων. ειναι για παπουτσια, αλλα κανει αριστη δουλεια και σε γαντια-μπουφαν-μποτες. τα συστατικα που περιεχει ειναι ιδια με αυτα της dainese στο 1/4 της τιμης. θα τα βρεις σε καταστημα με επισκευες παπουτσιων και στο ιντερνετ. τα βρησκω ανετα στην καρδιτσα να φανταστεις (την 1η φορα με ρωτησε ο ιδιοκτητης που ξερω τη μαρκα και τι ακριβως χρηση κανω στα προϊοντα. εχω βαψει μποτες με μαυρο χρωμα κτλ). υπαρχει και η επιλογη να παρεις την κρεμα προσωπου απο τη γυναικα και να τη βαλεις στο μπουφαν (μια johnsons ειχα βαλει που εχει παρομοια συστατικα), αλλα αυτο εχει συνεπειες πριν 1 ώρα, το μέλος nikos_pc έγραψε: Μήπως ξέρει κάποιος αυτήν την μάρκα η ακόμα καλύτερα αν την έχει δοκιμάσει? https://www.mglparts.com/lipantika/lipantiko-moto-500-sae-10w-40-4-tem δε τη γνωριζω. 22ε για 1 λιτρο ομως? ειναι παρα πολλα. βαλει οτιδηποτε αλλο επωνυμο στα 10-12ε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 22 ευρω τα 4 λιτρα ειναι. 5,50 το λιτρο. Προσωπικα ουτε γι αστειο δεν θα τα εβαζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2018 πανω απο την τιμη γραφει 1lt, πανω στη σελιδα 4τεμ ακομα χειροτερα αν ειναι τοσο φθηνα. χιλιες φορες shell απο βενζιναδικο, αν θες κατι στα 5κ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2018 η ασχετη ερωτηση της ημερας θα ελεγα. τα λαστιχα στη μηχανη , γιατι τοποθετουνται το μπροστα με τις αυλακωσεις να 《κοιτανε》 προς τα πανω , ενω το πισω να 《κοιτανε》 προς τα κατω οπως στη φωτο εδω https://www.dunlop.eu/en_gb/motorcycle/tires/gpr-300.SX GPR300.html#/ ??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Όταν αλλάζετε αλυσίδα στο μηχανάκι σας και πρεπει να κόψετε ένα μέρος πως το κάνετε?? Γιατί εμένα με τροχό και χτύπημα το πυράκι μου παίρνει μισή ώρα περίπου. Όμως όταν την πάω σε έναν μάστορα εδώ κοντά ακούω δύο κτυπήματα και τέλος, χωρίς εξολκέα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Όταν αλλάζετε αλυσίδα στο μηχανάκι σας και πρεπει να κόψετε ένα μέρος πως το κάνετε?? Γιατί εμένα με τροχό και χτύπημα το πυράκι μου παίρνει μισή ώρα περίπου. Όμως όταν την πάω σε έναν μάστορα εδώ κοντά ακούω δύο κτυπήματα και τέλος, χωρίς εξολκέα. ειναι συγκεκριμενο το κομματι που βγαινει. ενα μαραφετι χρησοποιουν το οποιο δε ξερω πως λεγεται αλλα ξερω πως ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες