ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος hayabusas έγραψε: Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν, απλα ΓΙΑ ΜΕΝΑ μου κανει πολυ μουρμουρα για το τιποτα Εννοείται ρε Τζορτζ!! Προσωπικά κάνω το απλούστερο: Στο ετήσιο σέρβις (ή 1.5 έτους) λέω στο μάστορα να ξηλώσει τη ντίζα, να ψεκάσει για καθάρισμα και μετά να λαδώσει. Και τέλος....... (και αν αρχίσει να «γρατσουνάει» παραγγέλνω μια ΓΝΗΣΙΑ ντίζα κομπλέ και στο σερβις την αντικαθιστούμε. Απλά και όμορφα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος Krosfala έγραψε: Γιαννη το βρηκα χθες αυτο της ipone και χαρηκα...και μετα πηρα τα... Μπηκα στο σαιτ της ipone δεν υπαρχει πλεον. Εχω καει πραγματικα να ψαχνω..Ενα μικρο update,γραφω ο,τι πληροφοριες εχω βρει,ολα ειναι υπο συζητηση. 1 WD-40 Water desplacement, ο,τι δλδ ειπαν τα παιδια παραπανω.Στην ουσια απ οτι εχω καταλαβει ειναι πολυ καλο αν κολλαει η ντιζα,στο να την ξεκολλησει κ μετα να τη λιπανεις.Αλλα με τι?? :) Aν δεν κολλαει κ πας να κανεις καλο κ ριξεις,τοτε αρχιζεις κ τη χαλας. Τρωει δλδ οχι το πλαστικο περιβλημα,αλλα το φιλμ τεφλον που εχει πανω η εργοστασιακη ντιζα.. 2 Ολα τα σπρευ απο εταιρειες που λεγονται cable spray(αν και ελαχιστα υπαρχουν) απ οτι εχω καταλαβει ειναι παρομοια με το WD-40.Γιατι με ενα περασμα καθαριζουν και λιπαινουν. Αρα ειναι κι αυτα καθαριστικα και η λιπανση τους κραταει λιγο.Δε σκουριαζει η ντιζα ευκολα αλλα στεγνωνει. Αρα θελει καθε 3κ λιγο περασμα. Αν εχεις δλδ εργοστασιακη ντιζα με επιφανεια τεφλον,τη χαλας. 3 Το ψιλο λαδι φαινεται οτι ειναι μια πολυ καλη λυση,αλλα επειδη δε στεγνωνει πανω στο συρματοσχοινο φανταζομαι οτι θα θελει συχνα περασμα κι αυτο+οτι θα ψιλοκολλαει κ σκουπιδακια. 4 Τα σπρευ γρασου-σιλικονης κλπ πολλοι λενε οτι απαξ κ στεγνωσουν παχαινουν. Κι ετσι οι ντιζες αρχιζουν κ κολλανε. Υσ:Δε βγαζω ακρη εχω καει :) Απ οτι φαινεται αυτες οι ντιζες που πηρα θελουν συχνα λιπανση Μπελα βρηκα.. http://www.stereotiki.gr/store4/morris-ptfe-grease-400ml.html πάνε και ρώτα τον για ντίζα να σου πει αν κάνει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2018 Βρηκα τελικα τι θελει.Ψιλο λαδι :) Εντωμεταξυ ψυχαναγκαστικος εγω,αλλα κι εσεις αν ειχατε δωσει κανα 200ρι για καινουρια γκαζιερα που δεν ταιριαζουν οι μαμα ντιζες κ πρεπει η να ψαξεις να φτιαξεις η να παραγγειλεις απο αμερικη αμα χαλασουν,να σας εβλεπα ποσο κλαιν θα το παιρνατε :p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2018 σε enduro-mx φορουμ νομιζω ειχα διαβασει κατι για ντιζες. καθαρισμα με wd40 η κατι τετοιο και λιπανση με λαδι μιξης 2τ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 Εστω ότι εμενα νοτια... εστω ότι εψαχνα μια απλη καταραμένη philips η osram H4 12v 60/55... Εχει κανεις καμια ιδεα? πιστευα οτι το Praktiker θα ειχε αλλα με μια ματια στο site βλεπω μονο κατι noname... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 Σε οποιο μαγαζι που θα εχει εξοπλισμο & ανταλλακτηκα αυτοκινητων και μοτο. Και σε βενζινάδικο θα βρεις, ειχα παρει μια της Wurth, επισης καλη μαρκα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 Εδώ στο Ελλαδιστάν έχει κανείς ιδέα αν τα όργανα του νόμου σε γράφουν αν δεν έχεις έχεις ειδικό φωτάκι για να φωτίζει την πινακίδα; Σκέφτομαι για κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω κατά πόσο το πίσω φανάρι θα την φωτίζει τη νύχτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 πριν 25 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Εδώ στο Ελλαδιστάν έχει κανείς ιδέα αν τα όργανα του νόμου σε γράφουν αν δεν έχεις έχεις ειδικό φωτάκι για να φωτίζει την πινακίδα; Σκέφτομαι για κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω κατά πόσο το πίσω φανάρι θα την φωτίζει τη νύχτα. Ανεπαρκής φωτισμός πινακίδας του αριθμού κυκλοφορίας (οχήματα και ρυμουλκούμενα) (ν.2696/1999 αρθ.67 παρ.1) 40,00€ Εννοειται πως "Ελλαδισταν" θα ειμασταν αν δεν προβλεποταν προστιμο... Οχι οτι σε αλλα δεν ειμαστε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 (τροποποιήθηκε) Αν σκοπεύεις να φτιάξεις μια δική σου βάση και θες να χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο φως, προτείνω το edge της drc που έχω στο drz το οποίο έχει ξεχωριστά led για την πινακίδα. Θεωρώ οτι σου ταιριάζει στο στυλ της μηχανής. Τσέκαρε και τις διαστάσεις αλλά είμαι αισιόδοξος οτι θα σου κάνει.http://www.drcproducts.com/elect/d45-29-34/index.html Και επίσης άποψη μου είναι πως αυτού του είδους οι βάσεις, όπως αυτή στην φωτογραφία, δεν κάνουν για τις πινακίδες μας και σε ένα Α χρονικό διάστημα θα σου κοπεί η πινακίδα. Προτείνω να φτιάξεις κάτι το οποίο θα κρατάει την πινακίδα σε 4 σημεία (δύο πάνω δύο κάτω). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 από τον seatcowl 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 (τροποποιήθηκε) Εάν ενδιαφέρεται κάποιος έχω αυτό το φανάρι led Edge της DRC για δώσιμο, με πμ. Ισχύει αυτό για την πινακίδα, οι δικές μας είναι τεράστιες σε σχέση με τις βάσεις σαν αυτό στην φωτογραφία, φεύγουν/σπάνε για πλάκα, μόνο με λαμάκια θα γίνει σωστή δουλειά. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 από τον Smias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 Κοιτάξτε, το ζήτημα ξεκίνησε από το ότι δεν υπάρχει έτοιμο tail tidy για το δικό μου μοντέλο μιας και δεν πούλησε ιδιαίτερα. Πάντα ήθελα να το συμμαζέψω λίγο μιας και το μαμά χαλούσε όλη την εικόνα πίσω. Οι εικόνες πάνω είναι από έναν Ολλανδό φίλο με το ίδιο μηχανάκι, ο οποίος θα μου φτιάξει και μένα μια ίδια. Όσον αφορά τις διαστάσεις οι δικές τους είναι 21χ14 ενώ οι δική μου 21χ21 (μεγαλύτερο μήκος από πάνω μέχρι κάτω). Το φανάρι της φώτο είναι το εργοστασιακό, δεν είναι κάποιο άφτερμαρκετ. Τώρα το αν θα αντέξει η πινακίδα είναι ένα ζήτημα που θα το ψάξω λίγο. Για τον φωτισμό της μπορεί να κολλήσω καμιά λωρίδα led από κάτω. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 Δεν νομίζω να σε γράψουνε για αυτό αλλά όπως είπες μπορείς να βάλεις λίγη λεντοταινία ακριβώς κάτω από το στοπ. Όσο για το μέγεθος της πινακίδας ας είναι η βάση τετράγωνη και δεν θα έχεις θέμα...αυτό πάλι που οι πινακίδες είναι σαν ταψιά που το πας? Και νομίζω ότι πλέον είναι ακόμα πιο μεγάλες (πρέπει στο επόμενο ΚΤΕΟ που θα περάσω να έχω καινούρια επειδή αυτή την είχα με λαμάκια λόγω σπασίματος αλλά δεν θέλω να την αλλάξω επειδή είδα 2 καινούριες πινακίδες και ήταν πιο μεγάλες από την δική μου..και λέω άσε για αργότερα) Αν κάνω λάθος στο μέγεθος ας μου το πει κάποιος, απλά σε δύο μηχανάκια στο χωριό μου τα οποία βγάλανε πρόσφατα πινακίδα ήτανε πιο φαρδιές από τις κοινές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 πριν 55 λεπτά, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Κοιτάξτε, το ζήτημα ξεκίνησε από το ότι δεν υπάρχει έτοιμο tail tidy για το δικό μου μοντέλο μιας και δεν πούλησε ιδιαίτερα. Πάντα ήθελα να το συμμαζέψω λίγο μιας και το μαμά χαλούσε όλη την εικόνα πίσω. Οι εικόνες πάνω είναι από έναν Ολλανδό φίλο με το ίδιο μηχανάκι, ο οποίος θα μου φτιάξει και μένα μια ίδια. Όσον αφορά τις διαστάσεις οι δικές τους είναι 21χ14 ενώ οι δική μου 21χ21 (μεγαλύτερο μήκος από πάνω μέχρι κάτω). Το φανάρι της φώτο είναι το εργοστασιακό, δεν είναι κάποιο άφτερμαρκετ. Τώρα το αν θα αντέξει η πινακίδα είναι ένα ζήτημα που θα το ψάξω λίγο. Για τον φωτισμό της μπορεί να κολλήσω καμιά λωρίδα led από κάτω. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις! Αυτο που σου ειπε ο @seatcowl πιο πανω για τις 4 βιδες ειναι πολυ σωστο. Αν η βαση ειναι ετσι οπως τη βλεπω ειναι θεμα χρονου να κοπει η πινακιδα. Ξερω πως το μηχανακι σου δεν παει τοσο γρηγορα, αλλα η ζημια δε θα γινει απο αεροδυναμικες δυναμεις οσο απο τις δονησεις που θα μεταφερονται σχεδον αυτουσιες κατα μηκος του κιτρινου αξονα στην παρακατω φωτογραφια. Εκει θα δημιουργηθει ενα τσακισμα στην πινακιδα σου και αργα ή γρηγορα θα κοπει. Αφου θα το κανεις παραγγελια οπως καταλαβαινω ζητα να σου κανει μεγαλυτερο το κομματι της πλατης της πινακιδας, περιπου οπως ειναι το κοκκινο στη φωτο (σορι για τα paint generated Special FX). Ετσι θα μπορεσεις να βαλεις 4 βιδες και οι δονησεις θα μοιραζονται σε ολη την πινακιδα. Το ιδανικο θα ειναι βεβαια αν η πλατη εχει το ιδιο μεγεθος με την πινακιδα και οχι οπως το εκανα εγω στη φωτογραφια. Καλη ιδεα ειναι και η χρηση λαστιχενιων ροδελων στο βιδωμα της πινακιδας, ωστε να απορροφαται μερος των δονησεων κι εκει. Θα βαλεις δηλαδη βιδα, ροδελα, λαστιχενια ροδελα, πινακιδα, λαστιχενια ροδελα, ροδελα, παξιμαδι ασφαλειας. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 Για λαστιχένιες ροδέλες ψάξε στο ebay 'open grommets' στην διασταση που θες, κάπως έτσι είναι: Για κάποιον λόγο σε σιδηροπωλεία Ελλάδα είναι κάπως πιο δύσκολο να βρεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 Λοιπόν γύρισα στο pc και επιτέλους μπορώ να ποστάρω σωστά και με φώτο (θέλω να το πετάξω στα σκουπίδια το ρημάδι το windows phone αλλά έχε χάρη που δε θέλω να ξοδέψω χρήματα σε κινητό ). Είναι στα πρώτα στάδια της δημιουργίας της η βάση, και λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα του pitapola και seatcowl λέω να του ζητήσω να φτιάξει πιο μακρύ το κομμάτι πάνω στο οποίο θα κάθεται η πινακίδα. Επίσης σκέφτομαι να κάνω ότι είχα κάνει και στη μαμά βάση, δηλαδή να φτιάξω ένα κομμάτι που "αγκαλίαζει" την πινακίδα το οποίο βάζω με πριτσίνια πάνω στο μέταλο οπότε να μην πιάνεται η ίδια η πινακίδα και να μεταφέρονται τόσοι κραδασμοί. Λέω επίσης να πιάσω την "βάση" που θα αγκαλιάζει την πινακίδα σε 3 σημεία, 2 ψηλά και 1 κάτω χαμηλά στη μέση. Από ταχύτητες όντως 140-150 το πολύ. Πώς το βλέπετε θα αντέξει η πινακίδα; Κάπως έτσι ελπίζω να ναι το τελικό αποτέλεσμα : 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 (τροποποιήθηκε) Θα σου παραθέσω τη δική μου εμπειρία όχι για να σε πείσω οτι έχω δίκιο αλλά για να δεις γιατί λέω ότι λέω. Αγόρασα πριν πολύ καιρό την βάση της DRC που είναι στην λογική με τις δύο βίδες. Μου έσπασε την πινακίδα.. 2 φορές... Εφόσον η πινακίδα ήταν πλέον δύο κομμάτια αναγκάστηκα να βάλω κάτι πίσω σαν δεύτερη πινακίδα (για να κρατάει τα δύο κομμάτια σαν παζλ) το οποίο μάλλον ήταν πολύ βαρύ με αποτέλεσμα να σπάσει μετά απο 2 μήνες η ίδια η βάση της DRC. Έφτιαξα άλλη σε μηχανουργείο, καρμπον ίδια με αυτή της DRC... του πήγα την drc και μου έβγαλε μια ίδια. Μάντεψε τι έγινε μετά... τα ίδια απο την αρχή! Η πινακίδα μου έγινε κομμάτια και πλέον αναγκάστηκα να βγάλω άλλη. Στην τελευταία μου λοιπόν πατέντα του ζήτησα να μου φτιάξει πάλι την ίδια ακριβώς βάση αλλά να έχει απο κάτω δύο πόδια (σκέψου είναι πλέον σαν "Π") ωστε να μπορώ να βιδώσω την πινακίδα και χαμηλά. Απο σπάσιμο σε σπάσιμο οι πατέντες ζούσαν περίπου στους 2 μήνες. Και η βάση και η πινακίδα ζουν εδώ και 6-7 μήνες αγέρωχα! Δεν είναι η ταχύτητα που πηγαίνεις που θα σου κάνει τη ζημιά, είναι οι κραδασμοί που θα ταλαντώνουν την πινακίδα σαν βατραχοπέδηλο και κάτι θα υποχωρήσει. Αυτές οι βάσεις είναι φτιαγμένες για αμερικάνικες πινακίδες που ειναι σαν καρτ ποσταλ. Μπορεί η δική σου μηχανή να μην βγάζει τόσους κραδασμούς στην ουρά αλλά η αλήθεια είναι πως απο τότε άρχησα να παρατηρώ στο δρομο τις πινακίδες άλλων και θεωρώ οτι ειναι παρα πολλές αυτές που είναι κομμένες στα 5 περίπου εκατοστά απο πάνω, δηλαδή στην νοητή φέτα που συγκρατούν οι δύο πάνω βίδες. Για την ιστορία θα πω επίσης πως όταν μου έσπασε η βάση, ήταν μια τρομακτικότατη εμπειρία . Περισσότερα εδω: πριν 10 ώρες, το μέλος Smias έγραψε: Σε οποιο μαγαζι που θα εχει εξοπλισμο & ανταλλακτηκα αυτοκινητων και μοτο. Και σε βενζινάδικο θα βρεις, ειχα παρει μια της Wurth, επισης καλη μαρκα. Κύριος! με βόλεψε η shell με τις wurth...thnx! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2018 από τον seatcowl 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: Θα σου παραθέσω τη δική μου εμπειρία όχι για να σε πείσω οτι έχω δίκιο αλλά για να δεις γιατί λέω ότι λέω. Αγόρασα πριν πολύ καιρό την βάση της DRC που είναι στην λογική με τις δύο βίδες. Μου έσπασε την πινακίδα.. 2 φορές... Εφόσον η πινακίδα ήταν πλέον δύο κομμάτια αναγκάστηκα να βάλω κάτι πίσω σαν δεύτερη πινακίδα (για να κρατάει τα δύο κομμάτια σαν παζλ) το οποίο μάλλον ήταν πολύ βαρύ με αποτέλεσμα να σπάσει μετά απο 2 μήνες η ίδια η βάση της DRC. Έφτιαξα άλλη σε μηχανουργείο, καρμπον ίδια με αυτή της DRC... του πήγα την drc και μου έβγαλε μια ίδια. Μάντεψε τι έγινε μετά... τα ίδια απο την αρχή! Η πινακίδα μου έγινε κομμάτια και πλέον αναγκάστηκα να βγάλω άλλη. Στην τελευταία μου λοιπόν πατέντα του ζήτησα να μου φτιάξει πάλι την ίδια ακριβώς βάση αλλά να έχει απο κάτω δύο πόδια (σκέψου είναι πλέον σαν "Π") ωστε να μπορώ να βιδώσω την πινακίδα και χαμηλά. Απο σπάσιμο σε σπάσιμο οι πατέντες ζούσαν περίπου στους 2 μήνες. Και η βάση και η πινακίδα ζουν εδώ και 6-7 μήνες αγέρωχα! Δεν είναι η ταχύτητα που πηγαίνεις που θα σου κάνει τη ζημιά, είναι οι κραδασμοί που θα ταλαντώνουν την πινακίδα σαν βατραχοπέδηλο και κάτι θα υποχωρήσει. Αυτές οι βάσεις είναι φτιαγμένες για αμερικάνικες πινακίδες που ειναι σαν καρτ ποσταλ. Μπορεί η δική σου μηχανή να μην βγάζει τόσους κραδασμούς στην ουρά αλλά η αλήθεια είναι πως απο τότε άρχησα να παρατηρώ στο δρομο τις πινακίδες άλλων και θεωρώ οτι ειναι παρα πολλές αυτές που είναι κομμένες στα 5 περίπου εκατοστά απο πάνω, δηλαδή στην νοητή φέτα που συγκρατούν οι δύο πάνω βίδες. Για την ιστορία θα πω επίσης πως όταν μου έσπασε η βάση, ήταν μια τρομακτικότατη εμπειρία . Περισσότερα εδω: Αυτήν είχα εγώ στο drz400, led, με έγκριση dot & EU δηλαδή φώτιζε. Καλύτερα από το μαμά φανάρι και φυσικά δεν καιγόταν λόγο λέντ! Το βγάζει και με άσπρο φανάρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2018 Υπάρχουν διακόπτες on off είτε με 2 κλιπς είτε με τρία. Ξέρω ότι από τα 3 το ένα γειώνει (γιατί όμως αφού ήδη το 1 θα πάει ούτως ή άλλως σε -??? ) Επίσης πότε χρησιμοποιώ 2 πότε με 3? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 on/off = 2 run/kill = 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος achilleasv έγραψε: Υπάρχουν διακόπτες on off είτε με 2 κλιπς είτε με τρία. Ξέρω ότι από τα 3 το ένα γειώνει (γιατί όμως αφού ήδη το 1 θα πάει ούτως ή άλλως σε -??? ) Επίσης πότε χρησιμοποιώ 2 πότε με 3? Διακοπτης με 2 ποδια (κλιπς που λες εσυ) λειτουργει ως απλος ον-οφφ. Διακοπτης με τρια ποδια μπορει να λειτουργει με δυο τροπους: ον-ον ή ον-οφφ-ον. Την πρωτη περιπτωση τη βρισκεις στο διακοπτη εναλλαγης μεσαιων/μεγαλων φωτων (θες παντα μια σκαλα να αναβει, αρα η θεση οφφ απαγορευεται να υπαρχει) ενω τη δευτερη περιπτωση τη βρισκεις στα φλας. Αριστερα φλας, σβηστα ολα, δεξια φλας. σε ποια κατηγορια ανηκει ο τριποδαρος διακοπτης το καταλαβαινεις απο τον ιδιο το διακοπτη, σε ποσες θεσεις καθεται το μπαστουνακι. Την ερωτηση σου δεν μπορω να πω οτι την καταλαβαινω, παντως επειδηΣ οι μοτο ειναι με αρνητικη γειωση, μου φαινεται τεζα απιθανο να βρηκες κυκλωμα που κοβει το - 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Εδώ ο τύπος χρησιμοποιεί με 3 πόδια και έχει μόνο ον οφ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Προφανως το μειζον καλυπτει το ελασσον και ουδεις δεν στο απαγορευει. Απλως ειναι overkill, που λενε και στο χωριο μου, χωρις να σημαινει κατι. (Πχ διαθεσιμοτητα εξαρτηματος) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Ευχαριστώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2018 Αρκετοί από τους διακόπτες θα δεις πως έχουν ως 3ο καλώδιο μια προέκταση του ενός. Αυτά κατά περίπτωση θα μπορούσαν να συνδεθούν ως ταυτόχρονη παρωχη σε 2 διαφορετικές πηγές φωτός Ή Το ένα καλώδιο με τη προέκταση του, απλά έχουν διαφορετικούς ακροδέκτες για να είναι πιο εύκολη η σύνδεση ανεξάρτητα τις συνδέσεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2018 Κάηκε η λάμπα στο ΚΛΕ,πήρα μία Η4 απλα αυτη γράφει πάνω 60/55w ενω αυτή που είχε πάνω 35/35w,12v και οι 2.Υπάρχει θέμα άμα την βάλω ή να πάω να πάρω με ίδια w? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες