Jump to content
xampos

Τιμονι vs clip on και σβελτη οδηγηση

Recommended Posts

Γιανναρε αμα σου πω πως το συγκεκριμενο zx 10 το φοβαμαι??? Το εχω οδηγησει αρκετες φορες, το εχει ο γειτονας μου με πανω απο 120.000 χιλιομετρα αλλα γενικα ειναι πολυ αποτομο και βιαιο !! Γι αυτο ελεγα cbr η Gsxr k3-k4 . Οντως ομως και τα συγκεκριμενα νιντζα τα δινουν αρκετα φθηνα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

XampoSS:

:grin:

Μπάμπη, θα σου γράψω αργότερα δυο λόγια για το δίλημμά σου, δεν προλαβαίνω τώρα!

Λάικ στο πράσινο :drool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γιανναρε αμα σου πω πως το συγκεκριμενο zx 10 το φοβαμαι??? Το εχω οδηγησει αρκετες φορες, το εχει ο γειτονας μου με πανω απο 120.000 χιλιομετρα αλλα γενικα ειναι πολυ αποτομο και βιαιο !! Γι αυτο ελεγα cbr η Gsxr k3-k4 . Οντως ομως και τα συγκεκριμενα νιντζα τα δινουν αρκετα φθηνα !

Έχει ακουστεί από πολλούς ιδιοκτήτες οτι το ΖΧ 10 του 04-05 δαγκώνει.Έχώ παρατηρήσει να λένε τα ίδια λόγια "πολύ απότομο και βίαιο"

Δυστηχώς δεν έχει τύχει να οδηγήσω ένα για να μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη.

Βέβαιά αυτό δεν είναι πάντα κακό αν απότομο,αγριο και κάτι που σου θυμίζει οτι αυτο που καβαλάς δεν αστειέυεται και θέλει σεβασμό έιναι αυτό που ζητάς :ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χαμπούλη αυτό δεν το περίμενα να το ακούσω από σένα. Και τις προάλλες δεν είπες και τίποτα στο Μήτσο...

Τέσπα, αν και έχεις πολλούς φίλους με περίσσια εμπειρία στο συγκεκριμένο δίλημμα ας σου αφήσω κι εγώ την όποια εμπειρία μου μιας και το έχω πρόσφατο.

Εγώ την αλλαγή την είχα κάνει κυρίως για την πίστα.

Αυτό που είπε παραπάνω ένας φίλος, ισχύει. Δεν ξέρω αν ο Πέτρος το συνήθισε αλλά κλειστά στροφιλίκια τύπου Λιβάδι, Πετροκέρασα, Ταξιάρμχη κλπ ειδικά στην αρχή θα σου φανεί βουνό. Εμένα τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε. Με το GSR έμπαινα τάπα σε τέτοια. Με το GSXR μετά και μέχρι που το έδωσα, αυτά τα κλειστά στροφιλίκια μου ήταν πολύ δύσκολο να το πάω τάπα. Δεν είναι μόνο ο τύπος της ασφάλτου. Είναι και το τι συγχωρεί ένα τέτοιου είδους μηχανάκι. Δύσκολα θα σε συγχωρήσει αυτά που έκανες με το GS ή με το Tiger πχ. Κοφτερό σε όλη του τη γεωμετρία. Το γυροσκοπικό δεν δουλεύει στα λίγα χλμ και τις U turns των συγκεκριμένων διαδρομών. Αντιθέτως, σε στροφές τύπου Γαλάτιστας, ή Σερρών, ή στην πίστα των Σερρών όπου είναι και το "γήπεδό" τους, δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Το πόσο θα χ@νεις από κ@υλα σε τέτοιου είδους στροφές δεν περιγράφεται και για μένα δεν συγκρινόταν με τις κλειστές τύπου Πετροκέρασα κλπ όσο τάπα κι αν πήγαινα με το GSR που δεν ήμουν και κάνας πρωταθλητής σαν κι εσένα. Και κάτι άλλο. 2ο πόδι πχ το SS θα σε καλύπτει στο μεγαλύτερο μέρος. Στα κλειστά εκεί λίγο πριν τον Αρμενιστή θα σε ζορίσει. Στα ανοιχτά και στα ψολιανοιχτά όμως από την άλλη μεριά εκεί στο πόρτο καρρά και μέχρι την Σάρτη είναι κάτσε καλά.

Σου βάζω αυτά τα κομμάτια που λίγο πολύ σε όλους μας είναι γνωστά. Τώρα από εκεί πέρα δες το ανάλογα.

Αυτά τα παραπάνω βέβαια δεν είναι και τίποτα στάνταρ. Άλλος μπορεί να γουστάρει παντού και πάντα και μην είναι σύμφωνος με αυτά που λέω. Πάνω κάτω όμως έτσι είναι κακά τα ψέμματα.

Παίζει ρόλο και το ύψος σου. Είσαι και 2 μέτρα παλικάρι. Όσο πιο ψηλός είσαι τόσο περισσότερο σε δυσκολεύει το SS, αλλά δεν είσαι και κάνας 35άρης οπότε θα προσαρμοστείς και σου περάσει.

Είναι και το άλλο που δεν είδα να το λέει κάποιος. Τέτοια αλλαγή, πέρα από το SV, αλλά για τα περισσότερα που είναι 4κύλινδρα από τις 2κυλίνδρες ροπάτες κυρίες που είχες και οδήγησες εσύ, θα σου φανεί κάπως.

Συν ότι με τέτοιο μηχανάκι θα δεις πόσα απίδια χωράει ο σάκος ρε Μπάμπη. Go for it. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οδυσσέα (ρωτάω εσένα γιατί η αλλαγή σου από GSR στο ξουράφι μου είναι πιο "κοντινή"), με το GSXR τι ακριβώς το έκανε τόσο πιο δύσκολο; Είναι καθαρά τα clip on που δεν επιτρέπουν τον ίδιο "μοχλό" ή κάνει τρελό μπαμ όλο το πιο "στημένο-ξουράφι" σύνολο και "κρατάς πίσω", ας πούμε;

Τροποποιήθηκε από τον Mr.Slow

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Είναι πολλές παράμετροι που με έκαναν να το συμπεράνω. Και τα κλιπ ον, και άλλα πράγματα στα μηχανάκια αλλά και δικά μου θέματα, προσωπικά. Που είχαν να κάνουν με το οδηγικό στυλ, την φυσική κατάσταση και με τη διαφορετική οδήγηση που χρειάζεται ένα μηχανάκι SS.

Στις αρχές που δεν είχα προπονηθεί τόσο στην πίστα και έξω, το μηχανάκι απλά δεν έστριβε χωρίς να βγάλω το σώμα μου. Και ξέρω ότι το οδηγικό στυλ του Χάμπου από τις λίγες βόλτες που έχουμε πάει μαζί, δεν είναι τέτοιο.

Πρέπει να προσαρμοστεί.

Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να έχει κάποια άλλη άποψη ή απλά μπορεί επειδή εγώ είμαι κουλός και να μην μπορούσα να το πάω σε τέτοια κλειστά κομμάτια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και μενα τετοια αισθηση μου δινει οτι δεν στριβει καθολου με το τιμονι αλλα μονο με πλαγιασμα το οποιο αμα εισαι κουλος σε φοβιζει οποτε κοβεις, γιαυτο και στα κλειστα κομμάτια ειναι δυσκολα πιστευω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όλα τα μηχανάκια με το τιμόνι στρίβουν.

Κατά βάση με το "χαστούκι" γυροσκοπικό.

Απλά τα clip ons θέλουν πιο βίαιο χαστούκι, κυρίως γιατί υπάρχει σαφώς μικρότερος μοχλός (πχ ~μισό πλάτος ως προς τα GS) αλλά κ η στάση σώματος κ κυρίως χεριών βοηθά λιγότερο.

Η τοποθέτηση του σώματος (κ κυρίως του άνω τμήματος) λειτουργεί βοηθητικά.

Αφενός γιατί μετατοπίζει το κέντρο βάρους κ περιστροφής προς το εσωτερικό της στροφής, αφετέρου η μετακίνηση του κορμού αλλάζει τις θέσεις στους πήχεις κ μπορούμε να εφαρμόσουμε πιο εύκολα το γυροσκοπικό.

Αν όμως έβαζα ποσοστά θα έλεγα πως το γυροσκοπικό είναι το 70+% του στρίβειν.

@xampos: Μπαμπίνο, να το πάρεις το κορίτσι μόνο κ μόνο για την εμπειρία. Δεν ξέρω αν θα σου κάτσει γιατί από όσα έχω καταλάβει το οδηγικό σου στυλ ταιριάζει ταμάμ με S. Adv 1290 κ στο έχω πει πολύ καιρό τώρα. Ο απόλυτος και άκαμπτος τρόπος διαχείρισης της πρόσφυσης των SS, η ανάγκη για μεσοϋψηλό στροφάρισμα θα σε ξενίσει (ίσως κουράσει κιόλας) & αν συνυπολογίσω πως τουλάχιστον το πίσω αμορτισέρ δε θα δουλεύει ιδιαιτέρως καλά στα μεταχειρισμένα 10ετία (σχεδόν σίγουρα), σκέφτομαι πως θα "κάψεις" μια κατηγορία λόγω βιαστικής επιλογής. Στη θέση σου θα το ρίσκαρα μόνο και μόνο για το γαμώτο. Επειδή όμως το mts τελικά δε σου κάθισε, φοβάμαι πως και το ss1000 θα είναι διαφορετικό από αυτό που θες. Ρίσκο οικονομικό δεν έχεις, πρόσεξε στην αγορά κ πρόσεχε και στο δρόμο για δαγκώματα. Να θυμάσαι και κάτι ακόμα.

Ναι θα είναι δυσκολότερο στα κλειστά αλλά όχι αναποτελεσματικό. Μη παρεξηγηθώ.

Να αποφεύγεις να κοιτάς το κοντέρ γιατί θα μαζεύονται αρκετά km/h και ΔΕΝ θέλουμε να τρομάξεις όσο πλησιάζεις στην στροφή.

Γιατί ένας δισταγμός λόγω ανησυχίας θα μεταφραστείς σε λάθος χειρισμό στα clip ons και το πακέτο δεν συγχωρεί.

Του λες 5 και θα κάνει 5. Του έδωσες λάθος κίνηση? Θα κάνει λάθος κίνηση.

Και τα km/h θα είναι πολλά. ....

Κ το άγχος θα δώσει και 2η λάθος εντολή. Και θα βγει στο δρόμο εκ νέου λάθος διόρθωση κοκ.

Τον ρυθμό να στον καθορίζει ο δρόμος και όχι το κοντέρ. Σου το τονίζω, κράτησέ το στο μυαλό σου Μπαμπίνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και στα κλειστά σαν ποδήλατο στρίβει... μόνο με το τιμόνι στρίβει φυσικά!... χάμπο πάρε αυτό που γουστάρει το μάτι σου και τα χέρια σου και όλα τα άλλα είναι εύκολα. ζχ10ρ 04-05 :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχάς, για το SV 1000 που με ρώτησες, δεν έχει μεγάλη διαφορά απο το (βελτιωμένο) 650 που οδήγησες. Και στο 1000 τα κλιπονς είναι κάτω απο την τιμονόπλακα.

Τώρα, αν φύγω κι εγώ οφτοπικ και μπώ στη διαδικάσια να προτείνω μηχανάκι για ΣΕΝΑ λαμβάνωντας υπόψιν:

- Λίγες βόλτες εκτός πόλης τον χρόνο (10-15)

- σε αυτές τις λίγες βόλτες, λίγα χιλιόμετρα (100 - 500)

- Fun κάθε μέρα

- το στύλ σου

- το οτι έχεις μηχανάκι back up αν χρειαστεί να κάνεις κάτι μεγάλο σε χιλιόμετρα με γυναίκα μπαγκάζια κτλ

τότε αυτό που θα έπαιρνα στην θέση σου, ΕΓΩ με αυτά τα κριτήρια είναι... Hupermotard, κούκλε μου. :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι το αναφερω οτι σαν αισθηση-εντυπωση δεν στριβει με το τιμονι...εννοείται οτι πρακτικα με αυτο στριβει και γυροσκοπικο, απλα στα κλειστα κομματια επειδη δεν κοβει το τιμονι πρεπει να το πλαγιασεις αν θες χλμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φωτιες εχεις αναψει!! :D Ωραιο θεμα για συζητηση.

Για το τζιξερ το κ5-κ6 εννοουσα πριν,μπερδευτηκα..

Πανω-κατω ολα σωστα ειναι που λενε,προσωπικα εγω

στις φουρκετες ξενερωνω,αλλα εκει ξενερωνα κ με το τιμονι.

Τροποποιήθηκε από τον Krosfala

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

στην αρχη νομιζα πως στριβουν με το σωμα, αλλα οσο και να προσπαθουσα δεν το καταφερνα. γυρναγα ιδρωμενος μετα απο καθε βολτα και ελεγα, γιατι δεν στριβει, εκανα λαθος που το πηρα κτλ. μετα απο βιντεακια και βολτες με πιο εμπειρους καταλαβα το γιατι. χωρις countersteering δεν στριβει κανενα μηχανακι. τα ςς απο 50-60χλμ και μετα θελουν γυροσκοπικο, αλλιως δεν. κουραστικα μηχανακια δεν τα λες, απλα θελουν να καθεσει με συγκεκριμενο τροπο πανω. το καθε μηχανακι εχει τον δικο του τροπο.

600 δεν παιρνω για κανεναν λογο αδερφε. Οχι οτι δεν μου φτανει αλλα ειμαι απληστος !! Θελω να υπαρχει το αρκουδογκαζο και η ροπη . Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα. Θα με πεις πως με ενα 600 μπορεις να πας πιο γρηγορα και ευκολα στο ταδε στροφιλικη η πιστα αλλα πραγματικα δεν με ενδιαφερει . Θελω να ανοιγω το γκαζι και να σπαρταραει η καρδουλα μου :grin:

τα μηχανακια που ψαχνεις ειναι 3: gsxr 1000 k5-6, gsxr 1000k9, zx10 09 :) αν εχεις περιορισμενο budget αλλαζει το πραγμα. (αν και βρησκεις καλο κ5-6 μεχρι 4000ευρω)

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και μενα τετοια αισθηση μου δινει οτι δεν στριβει καθολου με το τιμονι αλλα μονο με πλαγιασμα το οποιο αμα εισαι κουλος σε φοβιζει οποτε κοβεις, γιαυτο και στα κλειστα κομμάτια ειναι δυσκολα πιστευω.

Ολες οι μοτοσυκλετες στριβουν ΜΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ . Δεν το λεω εγω ,ετσι ειναι και ετσι μαθαμε στο πρωτο level του CSS . ΟΛΑ τα υπολοιπα βοηθανε το στριψιμο και στην κλιση που περνει η μοτοσυκλετα . (σωπα-μαρσπιε-κεφαλι κτλπ κτλπ ) Ειναι ο νομος της φυσικης ,το γυροσκοπικο.

Φωτιες εχεις αναψει!! :D Ωραιο θεμα για συζητηση.

Γι αυτο τον λογο ανοιξα και το θεμα Πετραν, για να το συζητησουμε ,οχι αποκλειστικα και μονο γοα το δικο μου παραδειγμα αλλα γενικα για εμπειριες και γνωμες πανω σε αυτο το θεμα,την αλλαγη απο τιμονι σε κλιπ ονο και το αντιστροφο . :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

. Hupermotard, κούκλε μου. :yes:

Στα λεγα εγω Μπαμπη! Δεν στα 'λεγα? :P :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το αποφάσισα θα παρεις ςς και μαλιστα το vtr sp2 που ειναι και απωθημένο μου να κανουμε καμια τραμπα! οτι και να παρεις θα βαλεις αγγελια την ιδια μερα οποτε τζαμπα σκας... παρε ενα να δεις πως ειναι στη χειρωτερη να χασεις μερικα € στη καλυτερη θα ξεκουλαθεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωραία,καλά το πάμε...ψήστε τον να πάρει ένα 600άρι cbr για να μου το πουλήσει κατά το καλοκαίρι :grin:

Kαλό θέμα που προβληματίζει(ευχάριστα) αρκετούς αναβάτες...ωραίες,ενδιαφέρουσες απόψεις που τις διάβασα με κέφι.Είχε υπάρξει παρόμοιο θέμα πριν από μήνες εδώ

Έχει περάσει και από το δικό μου μυαλό το ενδεχόμενο τέτοιας αλλαγής...ήταν ομολογουμένως τα τρία πιο σοκαριστικά δευτερόλεπτα της ζωής μου :mB_kalo_e:

Νομίζω πως το ιδανικότερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η δοκιμή.Βόλτα με 2-3 τέτοια μηχανάκια φίλων σε συνθήκες πόλης-στροφών-ευθείας κτλ ώστε να αποκρυσταλλωθεί,κατά το δυνατόν, μια γνώμη.Παρόλα αυτά,οδηγοί ούτως ή άλλως ''ανήσυχοι'' όπως ο ts αποκλείεται να ηρεμήσουν έτσι εύκολα...Χάμπο,ακόμα και αν αγοράσεις 2-3 ss και τους πιεις το αίμα,εικάζω ότι δε θα μείνεις εκεί αλλά πάλι θα βγεις στη γύρα για να ψάξεις κάτι άλλο,κάτι διαφορετικό π.χ. σε μεγάλο sport touring ή ποιος ξέρει τι άλλο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πλαααακα μας κανεις ρε παλλικαραρα μου .Εσυ απο την κ@υλα που εχεις για βολτες πας μονοκοπανια απο θεσσαλονικη στην Σπαρτη και ξαναγυρνας την ιδια μερα .Σκυλαρος εισαι,δεν μασας. Κααααποτε και εγω ετσι ημουν :cry: Τωρα ειμαι χειροτερος :tooth: .

Ολα θεμα συνηθειας ειναι . :_thumbsup:

Εγω εχω κανει πολλες 900αρες+ με το R1 χωρις να με κουρασει οσο θα πιστευα πριν μπω σε αυτην την κατηγορια.Αν δε βγαινεις συχνα στην 1η μεγαλη βολτα θα κουραστεις βεβαια και ειναι φυσιολογικο αλλα πιστευω οτι αν εχεις καυλα ανετα πας 400αρες βολτες για πλακα.

εχω 2 φιλους 55αρηδες με CBR1000 09 και καναμε περισυ τουρ στη Βορεια Ελλαδα 1800km απο Παρασκευη απογευμα επιστροφη κυριακη βραδυ.55 χρονων ολη τους τη ζωη με SS.Και ομως η καυλα τους κραταει και δεν πιστευεις μεχρι να τους δεις χωρις κρανος!

Για εμενα αν δεν ειχες ποτε χτυπα ενα Supersport ετσι γιατι μια ζωη την εχουμε και πρεπει να εχουμε οσα λιγοτερα απωθημενα γινεται.Απλα μη βιαστεις να το κρινεις στα πρωτα 10.000km διοτι μεχρι να το συνηθισεις και να το μαθεις παιρνει χρονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το αποφάσισα θα παρεις ςς και μαλιστα το vtr sp2 που ειναι και απωθημένο μου να κανουμε καμια τραμπα! οτι και να παρεις θα βαλεις αγγελια την ιδια μερα οποτε τζαμπα σκας... παρε ενα να δεις πως ειναι στη χειρωτερη να χασεις μερικα € στη καλυτερη θα ξεκουλαθεις!

Η αγγελια την ιδια μερα ειναι δεδομενο ρε .Αφου με ξερεις, τωρα πλεον κανω το εξης, Πριν το αγορασω κραταω τις φωτογραφιες και το κειμενο τις αγγελιας του προηγουμενου ιδιοκτητη για να μην τρεχω να το πλενω και να το φωτογραφιζω ξανα απο την αρχη για να το ανεβασω στο car . Σκεφτηκα να ζητησω απλα τους κωδικους της αγγελιας απο τον προηγουμενο και απλα να αλλαξω τα στοιχεια,μεχρι να το πουλισω θα το κανω και 2-3 βολτες και ολα οκ :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γι ' αυτό ήσουν σκεπτικός κι αμίλητος προχθές στον καφέ ?

Γιατί εγώ νόμιζα πως έπαθες εγκεφαλικό από τη σερβιτόρα :crazy:

Καλά σου λέει ο Multijohn. Για Hupermotard είσαι.

Τροποποιήθηκε από τον tre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

γυμναστική,πίστα(για όσους είναι κοντά) και να το θες φυσικά...Αν και απ τη στιγμή που το σκέφτεσαι λογικά θα το πουλήσεις γρήγορα,οι περισσότεροι που κρατάνε και οδηγάνε τα δυσχρηστα ss τους έχουν έρωτα από μικροί (ή για άλλους λόγους καφετερια ή απλά έτσι γουσταρουν να έχουν)

Νομίζω σε ΟΛΟΥΣ πήρε αρκετό χρόνο να συνηθίσουν τα κλιπ ον κι ας ήταν καλοί στα προηγούμενα μη κλιπονάτα μηχανάκια τους.Μη ξεχνάμε ότι παρ όλο που τα ss είναι μειοψηφία στους δρόμους συνήθως οικόπεδα αγοράζονται απ αυτά και σπανιότερα από on/off μοταρντ στρεετ και υπάρχουν λόγοι(έχουν διατυπωθεί απο προλαλήσαντες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περα απο μια αισθηση πολεμου που θα σου δωσουν τα κλιπονς στον δρομο ειναι αχρειαστα και δυσχρηστα...Στην πιστα γινονται απαραιτητα και θεωρω πως για εκει προοριζονται κιολας!Παρε ενα ss χιλιαρι τουμπανο και βαλτου μια καρατιμονα να το ευχαριστηθεις!Στο εξωτερικο αυτο κανουν τελευταια παντως...!

Τροποποιήθηκε από τον stzog

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Περα απο μια αισθηση πολεμου που θα σου δωσουν τα κλιπονς στον δρομο ειναι αχρειαστα και δυσχρηστα...Στην πιστα γινονται απαραιτητα και θεωρω πως για εκει προοριζονται κιολας!Παρε ενα ss χιλιαρι τουμπανο και βαλτου μια καρατιμονα να το ευχαριστηθεις!Στο εξωτερικο αυτο κανουν τελευταια παντως...!

ε όχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...