Jump to content
Maggellanos

Highlands,Καστρα,pub,και…Φαντασματα:Σκωτια 2013!!

Recommended Posts

Χρειάστηκε πολύ αυτοσυγκράτηση για να μην πετάξω και την δική μου σφηνόπο**σα ανάμεσα στα μηνύματα σου.

Πάρα πολύ όμορφο οδοιπορικό και σε "ζηλεύω" για τα μέρη που είδες.

Πάντα τέτοια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη γι αυτό το πανέμορφο ταξιδιωτικό σου.

Εύχομαι να είσαι γερός και να κάνεις και άλλα πολλά τέτοια ταξίδια.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την τελευταια εβδομαδα εχω οφθαλμαπατες...πρασινες! :crazy:

παντου βλεπω πρασινο κ σκορπισμενα κουκλιστικα πετροχτιστα σπιτακια να ισσοροπουν πανω σε κατακρημνους βραχους ατενιζοντας απεραντους ωκεανους.

Δημητρη σ'ευχαριστουμε θερμα για το δωρο που μας εκανες,ευχομαι οι ροδες σας να κυλουν παντοτε με ασφαλεια στους χαρτες αυτου του κοσμου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Maggelane η εν κατά κόσμο Δημήτρη προσωπικά δεν σε ξέρω, όμως θα ήθελα να σε ευχαριστώ για όλες αυτές της φωτογραφίες που ξέρω ποσό δύσκολο είναι να σταματάς την ευχαρίστηση της οδήγησης μονό και μονό για να βγάζεις απλά φωτογραφίες και για τις πολύ ωραίες αφηγήσεις που έγραψες, πιστεύω μας ταξίδεψαν όλους και μας θύμισαν το ποσό πολύ ωραίο είναι να νιώθεις ελεύθερος ειδικά πάνω σε μια μηχανή με αυτά τα καταπληκτικά τόπια που σου ανοίγουν την ψυχή και βγάζουν από μέσα σου τον καλύτερο εαυτό που όλοι ξεχνάμε ότι έχουμε. Εύχομαι να είσαι γερός να κανείς τα ίδια χλμ. η και περισσότερα χλμ. σε ταξίδια και να είμαστε όλοι γεροί να διαβάζουμε για αυτά και να βλέπουμε της φωτογραφίες που θα βγάζεις.

Ελπίζω να έρθει και για μένα η μέρα που θα ανεβάζω φωτογραφίες από τα ταξίδια που θέλω να κάνω και να οδηγώ σε δρόμους άλλων χωρών να γνωρίζω καινούργιο κόσμο και να βλέπω τοπία τα οποία θα χαίρομαι που τα βλέπω αλλά την ίδια ώρα θα λυπάμαι που τα αφήνω πίσω μου.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά και ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θερμά συγχαρητήρια και να είσαι πάντα γερός, δυνατός και άξιος να (μας) ταξιδεύεις!

Υπέροχο ταξιδιωτικό και ευχαριστούμε πολύ!!!

Ζήλεψα, τις εικόνες της Σκωτίας!

Νοστάλγησα, τις εικόνες της Γαλλίας/Ελβετίας που έζησα πριν πολλάααα χρόνια!

Κάποια στιγμή εύχομαι το ταξιδιωτικό σου αυτό να αποτελεί πηγή προγραμματισμού ενός μελλοντικού μου ταξιδιού!

ΥΓ: ερώτηση: οι θερμοκρασίες στη Σκωτία κατά τη διάρκεια της οδήγησης πως ήταν? Χριαζόσασταν ισοθερμικά? Στα χέρια πώς την έβγαλες με τόση βροχή? μόνο με απλά αδιάβροχα γάντια? Δεν έμπασαν νερά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να σε παντα καλα συντροχε και να ταξιδευεις και να μοιραζεσε μαζι μας αυτο που ζεις εκει.

Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες για να γραψεις εδω μεσα για το ταξιδι και τις πανεμορφες φωτογραφιες σου! :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ σύντροχε Δημήτρη, 22 μέρες αγρύπνιας με παρέα το σπασμένο πόδι και τους μώλωπες παντού βρήκαν ένα παυσίπονο στο υπέροχο ταξίδι σου.

Είναι από τις πέντε....έξι το πρωί που διαβάζω και με διαλείμματα μιας και το θολωμένο μου κεφάλι δεν μου επιτρέπει να διαβάζω συνέχεια.......διαβάζω, βλέπω, χάνομαι, βρέχομαι, τρώω, πίνω μπύρες μαζί σας........ζαλίστηκα.......ξαπλώνω λίγο ........ξανασηκώνομαι ..........συνεχίζω.......όμορφα πράγματα...ταξίδι......ωραία παρέα......τι καλύτερο?

Σε ευχαριστώ από καρδιάς που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το υπέροχο οδοιπορικό και σε ευχαριστώ ιδιαίτερα που με έκανες και ξέχασα τους πόνους μου για τόσες ώρες.

Σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι πάντα γερός και όρθιος, να επαναλαμβάνεις δε μέχρι τα βαθιά γεράματα τέτοιες όμορφες εμπειρίες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ευχαριστούμε Μαγγελάνε για τις εμπειρίες που μοιράστηκες μαζί μας.

Και σε άλλα τέτοια. Να σαι πάντα γερός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτέλους κατάφερα να τελειώσω το ταξιδιωτικό σου. Απλά πανέμορφες ποιητικές εικόνες και καταπληκτικά κείμενα, μπράβο σου για τον τρόπο που μας μετέφερες το ταξιδιωτικό σου.

Άντε και στα επόμενα! Πάντα όρθιος για να μας ταξιδεύεις!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημητρη σ ευχαριστουμε για τις πανεμορφες φωτογραφριες και τις ομορφες περιγραφες!!!

σου ευχομαι να ταξιδεψεις ακομα πιο μακρια και να μας ξαναγεμισεις με εικονες και περιγραφες!

να σαι καλα και στα επομενα :cheers: :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"Μακρια, πολυ μακρια να ταξιδευουμε,

κι ο ηλιος παντα μονους να μας βρισκει...'

Αδερφε ονειροβατη ΔημητροΣακη.... Απλα υπεροχο ταξιδι, μοναδικες φωτογραφιες και περιγραφη!

Να ειμαστε ολοι καλα να ταξιδευουμε για οπου διψαει η ψυχη μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φανταστικες εικονες...Να εισαι καλα να κανεις τετοια ταξιδια!

Αν θες γραψε στο περιπου το κοστος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:worshippy: :worshippy: :worshippy:

Πολλες μπυρες απο εμενα!! :cheers:

Και εμείς σε ευχαριστούμε Δημήτρη. Πάντα γερός φίλε.

Να εισαι καλα,καλους δρομους και καλες επιστροφες να εχουμε ολοι!

Συγχαρητήρια φίλε Δημήτρη γι αυτό το πανέμορφο ταξιδιωτικό σου.

Εύχομαι να είσαι γερός και να κάνεις και άλλα πολλά τέτοια ταξίδια.

:cheers:

Σε ευχαριστω και ανταποδιδω φιλε μου!!

την τελευταια εβδομαδα εχω οφθαλμαπατες...πρασινες! :crazy:

παντου βλεπω πρασινο κ σκορπισμενα κουκλιστικα πετροχτιστα σπιτακια να ισσοροπουν πανω σε κατακρημνους βραχους ατενιζοντας απεραντους ωκεανους.

Δημητρη σ'ευχαριστουμε θερμα για το δωρο που μας εκανες,ευχομαι οι ροδες σας να κυλουν παντοτε με ασφαλεια στους χαρτες αυτου του κοσμου!

Οντως,ειναι ιδιαιτερος και ασυνηθιστος προορισμος!Ευχομαι ολοψυχα να θαυμασω καποτε δικες σου εικονες απο εκει!!

:punk: .Respect.Nothing else to say

Να εισαι καλα φιλε μου!

Σε ευχαριστω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαιρετικός ο Maggelanos. Είναι από τα άτομα που διαβάζω εδώ μέσα και στέκομαι στα γραφόμενά του.

Καλούς δρόμους να 'χεις πάντα, Δημήτρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Maggelane η εν κατά κόσμο Δημήτρη προσωπικά δεν σε ξέρω, όμως θα ήθελα να σε ευχαριστώ για όλες αυτές της φωτογραφίες που ξέρω ποσό δύσκολο είναι να σταματάς την ευχαρίστηση της οδήγησης μονό και μονό για να βγάζεις απλά φωτογραφίες και για τις πολύ ωραίες αφηγήσεις που έγραψες, πιστεύω μας ταξίδεψαν όλους και μας θύμισαν το ποσό πολύ ωραίο είναι να νιώθεις ελεύθερος ειδικά πάνω σε μια μηχανή με αυτά τα καταπληκτικά τόπια που σου ανοίγουν την ψυχή και βγάζουν από μέσα σου τον καλύτερο εαυτό που όλοι ξεχνάμε ότι έχουμε. Εύχομαι να είσαι γερός να κανείς τα ίδια χλμ. η και περισσότερα χλμ. σε ταξίδια και να είμαστε όλοι γεροί να διαβάζουμε για αυτά και να βλέπουμε της φωτογραφίες που θα βγάζεις.

Ελπίζω να έρθει και για μένα η μέρα που θα ανεβάζω φωτογραφίες από τα ταξίδια που θέλω να κάνω και να οδηγώ σε δρόμους άλλων χωρών να γνωρίζω καινούργιο κόσμο και να βλέπω τοπία τα οποία θα χαίρομαι που τα βλέπω αλλά την ίδια ώρα θα λυπάμαι που τα αφήνω πίσω μου.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά και ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι.

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Σου ευχομαι απο καρδιας να πραγματοποιησεις ολες σου τις επιθυμιες!

Θερμά συγχαρητήρια και να είσαι πάντα γερός, δυνατός και άξιος να (μας) ταξιδεύεις!

Υπέροχο ταξιδιωτικό και ευχαριστούμε πολύ!!!

Ζήλεψα, τις εικόνες της Σκωτίας!

Νοστάλγησα, τις εικόνες της Γαλλίας/Ελβετίας που έζησα πριν πολλάααα χρόνια!

Κάποια στιγμή εύχομαι το ταξιδιωτικό σου αυτό να αποτελεί πηγή προγραμματισμού ενός μελλοντικού μου ταξιδιού!

ΥΓ: ερώτηση: οι θερμοκρασίες στη Σκωτία κατά τη διάρκεια της οδήγησης πως ήταν? Χρειαζόσασταν ισοθερμικά? Στα χέρια πώς την έβγαλες με τόση βροχή? μόνο με απλά αδιάβροχα γάντια? Δεν έμπασαν νερά?

Σε ευχαριστω πολυ...Χαιρομαι που σου αρεσε!Ελπιζω σε βαθος χρονου,ολο αυτο να αποδειχτει μια καλη αφορμη για αλλα,πιο καλα και πιο μεγαλα..απο εσενα ομως εκεινη την φορα..Και οτι χρειαστεις,ειτε για εκει,ειτε για καπου αλλου,εδω ειμαστε..

Σε οτι αφορα τις ερωτησεις σου τωρα,απλα θα σου πω οτι απο το Εδιμβουργο και πανω,αργα το μεσημερι ειχε 12-13 βαθμους...ολη την υπολοιπη ημερα επαιζε απο εκει και κατω,και εφτανε μεχρι και 6 σε καποιες φασεις..Εκει ομως το κρυο ειναι αλλο...Οταν κρυβεται ο ηλιος,πραγματικα παγωνεις,οταν ομως βγει,απλα σε καιει....Ολο αυτο μεχρι και το Isle of Skye... Τωρα στην ερωτηση σου περι ισοθερμικων,θα σου πω οτι προσωπικα παντα φοραω ισοθερμικα,ακομα και το καλοκαιρι...κατι coolmax που εχω...Στε περι βροχης,τι να πω...αδιαβροχα και απο μεσα οτι κορντουρες φοραω ειναι gore-tex..Πολλες φορες ουτε τα αδιαβροχα δεν εβαλα...βαριομουν να σταματαω...Να ξερεις ομως οτι βρεχεσαι περισσοτερο οταν εισαι στατικος,και οχι εν κινησει.Ακου ομως και κατι αλλο...εαν εχεις μια μικρη γνωση του πως πρεπει να ντυνεσαι,και γιατι,δεν υπαρχει καιρος που θα σε εμποδισει να ταξιδεψεις...Αυτο στο εγγυωμαι!!Εγω και σε αυτο το ταξιδι,οπως ηδη διαβασες,βρεχομουν πολλες ημερες και επι πολλες ωρες την ημερα...Δεν ειναι η πρωτη φορα που βρεχομαι τοσο πολυ σε τετοιου τυπου ταξιδια......Ποτε ομως δεν εχω βαλει νερο μεσα απο τον εξοπλισμο μου...Και πιστεψε με δεν εχεις ιδεα για τι ποσοτητες μιλαμε... :lol:

Εαν θελεις,διαβασε καποια στιγμη αυτο το αρθρο που εχω γραψει,και ειμαι σιγουρος οτι θα σε βοηθησει να καταλαβεις πολλα πραγματα σε οτι αφορα την ενδυση γενικοτερα...Οτι αλλο θελεις,πες...

Και παλι ευχαριστω!

Να σε παντα καλα συντροχε και να ταξιδευεις και να μοιραζεσε μαζι μας αυτο που ζεις εκει.

Ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες για να γραψεις εδω μεσα για το ταξιδι και τις πανεμορφες φωτογραφιες σου! :_rock-on:

Εγω σε ευχαριστω για τον χρονο που ξοδεψες να το διαβασεις!!Καλους δρομους αδερφε!

:worthy: :worthy:

:worthy:

Εσυ μην δεις Yamaha!!!Αμεσως!!! :tooth:

Ευχαριστω αγορινα!!

υγ

μην νομιζεις οτι εχω ξεχασει τον καφε που θα κερναγες περυσι... :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου την δίνουν τέτοια θέματα, τα οποία με καθιστούν "αγράμματο" και ως εκ τούτου ανίκανο να αποτυπώσω ικανώς τις σκέψεις μου.

Θα αρκεστώ σε ένα απλό:

Σε ευχαριστούμε. Και στα δικά μας

:rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τ Α Ξ Ι Δ Α Ρ Α !!!

με την περιγραφή αυτή σιγουρα αισθανομαι σαν να ημουν κ γω μαζι σας σε ολη τη διαρκεια του ταξιδου!! :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημήτρη πολύ όμορφο το ταξίδι σου! Με το που το είδα οτι έγραψες δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω και...μόλις το τελείωσα!

Οι εικόνες που δίνει αυτό το "νησί", ειδικά το βόρειο του κομμάτι, είναι απλά καταπληκτικές!

Τα χρώματα είναι τόσο έντονα και το πράσινο παντού και σε τόση αφθονία που δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις!

Από τι διαβάζω ο καιρός δεν σας έκανε το χατήρι αλλά όπως είπες και εσύ αν ξέρεις πώς θα ντυθείς δύσκολα ο καιρός θα σε εμποδίσει να ταξιδέψεις..

Και μια που ανέφερα τον καιρό οι φίλοι μας οι Σκωτσέζοι έχουν ένα ρητό που λέει: "Άν δεν σου αρέσει ο καιρός στην Σκωτία... περίμενε 5 λεπτά!" χαχαχα

Ευχαριστούμε και καλοτάξιδος πάντα σου εύχομαι!

Υ.Γ. Εντός της εβδομάδας θα βάλω και περιγραφή από το δικό μου ταξίδι από εκείνα τα μέρη..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο ένα καταπληκτικό ταξιδιωτικό, υπέροχες εικόνες, καθηλωτική περιγραφή!!! Άντε και στα επόμενα!!! :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θα πω λόγια θαυμασμού για την μεταφορά του ταξιδίου σου σε εμάς ..

Τα είπαν όλα οι προηγούμενοι και συμφωνώ μαζί τους..

Το μόνο που θα πω είναι ότι το ταξιδιωτικό σου μου πρόσφερε χαρά και ανακούφιση σε μια περίοδο πολύ άσχημη …

Σε ευχαριστώ

Να είσαι πάντα καλά και να (μας) ταξιδεύεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα