GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/8171337/ για αυτο τι λετε? Εμενα μου φαινεται πολυ καλο για να μην παει τιποτα στραβα...Πολυ πολυ πολυ καλο αν είναι όντως ετσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Εμένα πάντως η τιμή του νορμαλ μου φαίνεται για μονοκυλινδρο 10ετιας με 60κ χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Είναι αρκετά τα 60 χιλιάδες όχι ότι παθαίνει τίποτα, αλλά τα Λεφτά είναι όντως λίγα θα μπορούσε άνετα να ζητάει 2500 ώστε να το δώσει 2200 πχ αξίζει να το δεις από κοντά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 Οι φωτογραφίες είναι μακρυνές και δεν αποκαλύπτουν τίποτα,παρ' όλα αυτά στη φωτό με το κοντέρ φαίνεται σκουριασμένο το γαντζάκι που πιάνει τη ντίζα του συμπλέκτη,τι γυρεύει εκεί η σκουριά?Γενικώς το μηχανάκι μού αποπνέει έναν αέρα προχειρότητας,προσπερνάω τα καρα-κιτς γιαλιστερά 'κάρμπον' ! Ούτε καν τα αξιοπρεπή ΧΤΧ δεν πουλιούνται 2.000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8254539/χμμ με βλεπω για τζιξερ και css το καλοκαιρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilikeyourbike 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7960947/Αν υποθεσουμε οτι ειναι καλοσυντηρημενο και ατρακαριστο αξιζει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8254539/χμμ με βλεπω για τζιξερ και css το καλοκαιριόρμα! αλλά μακριά από Akrapovic! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 όρμα! αλλά μακριά από Akrapovic!Διότι...? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7960947/Αν υποθεσουμε οτι ειναι καλοσυντηρημενο και ατρακαριστο αξιζει;Νομιζω οτι ο κινητήρας αν ειναι καλοσυντηρημένος δεν εχει θεμα με τα χλμ.. παντως φαινεται πολυ καλο, αν και οι ειδικοι των αγγελιων εδω μεσα θα σου πουν περισσοτερα! Καντο μια βολτα απο κοντα να δεις τι παιζει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7862330/τι παει στραβα με αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2016 πέρα απότην πινακίδα που δείχνει σαν να έχει κοπανηθεί και να την έχει επαναφέρει (από πτώση αριστερά ? - από "Καπάκι" ?),την εξάτμιση που δείχνει να είναι στραβά χωμένη στη ασπίδα για τη θερμότητα...και τα εμπρός φλας που έχουν μπει χωνευτά στους προβολείς αλλά δεν έχει κλείσει τις τρύπες ?τα λίγα χιλόμετρα θα έλεγα,αλλά τι ξέρω εγώ που πήρα του '06 -'07 με 42.000 ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Θα σε χαρακτήριζα κομματάκι υπερβολικό originalksd...Το να μην έχει κλείσει κάποιος τις τρύπες απο τα φλας που έχει βγάλει είναι.... στραβό και άξιο παρατήρησης για την κατάσταση μιας μηχανής?Μπορεί να έχει κάτι η μηχανή, who knows, αλλά εντάξει... τα φλας?Η πινακίδα του είναι ανακλινόμενη... εμένα κάποια στιγμή η δική μου ανακλινόμενη, ξεδίπλωσε, την "μαζεψε" ο τροχός και τσαλακώθηκε. end of story. ούτε καπάκια ούτε τίποτα.Κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω απο cbr ίσως βρει κάτι απο τις, οχι και τόσο ενδεικτικες για την κατάσταση της, φωτογραφίες.Αν σε ενδιαφέρει η μηχανή nikolai εγώ θα έλεγα να πας να την δεις απο κοντά και να τον ρωτήσεις για όλα αυτα, και για το οτι δεν έχει αντίβαρα και να δεις τι θα σου πει. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 28 , 2016 από τον seatcowl 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Τα αντίβαρά της που είναι οεο!!!???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Θα σε χαρακτήριζα κομματάκι υπερβολικό originalksd...Το να μην έχει κλείσει κάποιος τις τρύπες απο τα φλας που έχει βγάλει είναι.... στραβό και άξιο παρατήρησης για την κατάσταση μιας μηχανής?Μπορεί να έχει κάτι η μηχανή, who knows, αλλά εντάξει... τα φλας?Η πινακίδα του είναι ανακλινόμενη... εμένα κάποια στιγμή η δική μου ανακλινόμενη, ξεδίπλωσε, την "μαζεψε" ο τροχός και τσαλακώθηκε. end of story. ούτε καπάκια ούτε τίποτα.Κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω απο cbr ίσως βρει κάτι απο τις, οχι και τόσο ενδεικτικες για την κατάσταση της, φωτογραφίες.Αν σε ενδιαφέρει η μηχανή nikolai εγώ θα έλεγα να πας να την δεις απο κοντά και να τον ρωτήσεις για όλα αυτα, και για το οτι δεν έχει αντίβαρα και να δεις τι θα σου πει.Μάλλον δεν με κατάλαβες.Αυτά τα γράφω με την έννοια πως - τουλάχιστων από τις φωτό - τα μόνα "παραπτώματα"είναι τα φλας, η πινακίδα και η εξάτμιση. με την έννοια ακριβώς αυτή -> δεν νομίζω να αξίζει να κοιτάξει το θέμα κάποιος για τα φλάςκαι αν εξαιρέσεις τις 2 τελευταίες (που μπορεί να μαρτυρούν πτώση - μπορεί και όχι),η μηχανή είναι σε καλή κατάσταση - πολύ καλύτερη από άλλα που έχουν μπει εδώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 καλα εμενα μου φανηκε χαμηλη τιμη για μοντελο του 09 και το εβαλα , μετα παρατηρησα οτι μαλλον ειναι πιο παλιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Οκ originalksd, μαλλον σε παρεξηγησα, αλλά έτσι όπως το έγραψες, μου φανηκε σαν να λες, "ρωτας τι στραβό έχει πέρα απο το σκουριασμένο πλαίσιο?, τα σπασμενα πλαστικα?, την ραγισμένη κεφαλή? ε τι αλλο να εχει... ειναι φως φαναρι οτι δεν την προσεχε".Σίγουρα δεν ειναι του '09 και το θεωρώ άλλο ένα υπέρ της αγγελίας, που ο ιδιοκτήτης αναφέρει την ημερομηνία κυκλοφορίας του μοντέλου, ξεχωριστά απο την ημερομηνία έκδοσης άδειας της συγκεκριμένης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Ειναι 5-6 το μοντελο, και οχι 09, αλλα δεν ξερω ποτε μπορει να εχει πρωτη αδεια. Επισης, αν δεν κανω λαθος, πρωτη φορα βλεπω αυτα τα χρωματα στο CBR, και δεν θυμαμαι να εβγαινε ποτε ετσι. Αρα ισως παιζει βαψιμο/κινεζοπλαστικα. Επισης, η τιμη για 05-06 cbr δεν την λες και φθηνη.. νορμαλ προς τσιμπημενη θα ελεγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Έβγαινε σε αυτούς τους χρωματισμούς το CBR. Το έχω ξαναδει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 και ξαφνικα εκει που χαζευεις πετχενεις αυτο εδωhttp://www.motojapan.gr/shop/new-motorcycles/345-suzuki-gsxr-600-k9-2011.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Συλλέκτης και τα @ρχίδ@α μου κουνιούνται. Βρήκε και αυτός σπάνιο μοντέλο να προσθέσει στην συλλογή του. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) όρμα! αλλά μακριά από Akrapovic!γιατι? μια χαρα εξατμισεις ειναι http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7862330/τι παει στραβα με αυτο? πιθανων βαμμενο, γιατι το σχεδιο με τις μαυρες γραμμες στο πλαι σε αυτο της αγγελιας ειναι απο το 03-04 ρρ, αλλα το γκρι ειναι το 05-06 (επισης εχει μαυρα υγρα φρενων=ασυντηρητο). νομιζω εβγαινε σε τετοιο χρωμα απο το εργοστασιο αλλα δεν ειμαι 100/100 σιγουρος. προσεξε τι διαφορα στα φερινγκ ομως: Τροποποιήθηκε Ιούνιος 29 , 2016 από τον noodles 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Σε ποιά φωτό φαίνεται οτι είναι μαύρα τα υγρά φρένων; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 @estebahn 2η φωτο, κοιτα το δοχειο των πισω υγρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Άλλο και τούτο...για μήνες ολόκληρους υπήρχε ένα μόνο με abs στην Κομοτηνή + το άλλο από το Ξυλόκαστρο με την απίθανη τιμή των 13.000 που ζητάει ο πωλητής(και δε θα πάρει ποτέ)και σήμερα σκάνε δύο μαζεμένα με abs.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8270642/http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/8266793/Το δεύτερο είναι εισαγωγής και χθες στην περιγραφή δεν ανέφερε ότι έχει abs,σήμερα το πρόσθεσε.Λίγο ''τσαλακωμένο'' είναι το κάλυμμα στη 2η φωτο ή μου φαίνεται; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2016 Πηρες μηχανακι......κλεισε το καρ γιατι οσο το ψαχνεις σου μπαινουν ιδεες.........Το κακο ομως ειναι οτι μπαινουν και σε μας με τις διαφορες ομορφες αγγελιες που ανεβαινουν κατα καιρους............. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες