Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 Καλά ξεκινήσαμε. Γενικότερα καλά θα πάει αυτό πριν 34 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Βγαίνει και έκδοση RS το Trident μαθαίνω από κάτι φυλακισμένους τεχνικούς της T. σε κάτι υπόγεια που τους ξέφυγε για λίγο το μπλοκ του 3G. Δεν είναι επίσημο. Το είχε γράψει και το moto.it κάποια στιγμή αλλά είναι μόνο φήμες (ακόμα ). Έτσι κι αλλιώς ανούσια είναι ως κίνηση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2021 (τροποποιήθηκε) Δοκίμασε και το forumtriumph.gr το οποίο δεν έχει τέτοια δράματα κλεισίματος, απλά έχει να γίνει νέο ποστ...2.5 χρόνια. Κάνε ποστ ''γεια σας ήρθα'' να σε καλωσορίσω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 11 , 2021 από τον FlyingInADream 1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 σημερα επεσε πατεντα σχετικα με το κλειδι. για να φτασουμε ομως στη πατεντα θα πρεπει να αναλυσω το ιστορικο. Λοιπον εχουμε ως εξης... Οπως ολοι σας λοιπον ξερετε αγορασα μηχανη , ενα aprilia strada. Οταν την πηρα το παιδι που την ειχε (2ο χερι) ειχε 2 κλειδια γνησια. Το ενα λειτουργουσε και λειτουργει κανονικα και το 2ο απαιτουσε συγχρονισμο με το καντραν ( μας εφαγαν οι τεχνολογιες). Ελα που ομως ο κωδικος δεν ηταν ο εργοστασιακος 00000 αλλα καποιος καποτε τον ειχε αλλαξει και δεν τον ξερει κανενας...... Οποτε εφοσον το 2ο κλειδι ηταν ουσιαστικα αχρηστο αποφασισα να βγαλω ενα κλωνο του πρωτου να εχω καβατζα. Παω σε κλειδαρα βγαζουμε κλωνο ο οποιος λειτουγει κανονικα μονο που επειδη η λαμα που εκοψε δεν ειναι για το δικο μου μοντελο (δεν ειχε για το δικο μου) ζοριζεται στο κλειδωμα και στο ξεκλειδωμα του τιμονιου. Και πως μου κοβει εμενανε να ανοιξω το κελυφος του 2ου γνησιου κλειδιου στη μεση με ενα κοπιδι, να βγαλω το τσιπ που ειχε (που δεν δουλευε) και να του βαλω το τσιπ απο τον κλωνο. Και ναι, το ανοιξα ,αλλαξα τα <<τσιπς>> το κολλησα με logo το κελυφος και τωρα εχω και 2ο κλειδι σαν το γνησιο. Παρακαλαω μονο να μην παθει ποτε ζημια κανενας διακοπτης και χρειαστει αλλαγη γιατι χωρις τον κωδικο απο το καντραν δεν θα μπορω να συγρονισω κανενα κλειδι. Θα θελω και καντραν μετα...... Εκτος και αν καποιος μαστορας μου βρει τον κωδικο.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2021 πριν 9 ώρες, το μέλος spiros!!! έγραψε: σημερα επεσε πατεντα σχετικα με το κλειδι. για να φτασουμε ομως στη πατεντα θα πρεπει να αναλυσω το ιστορικο. Λοιπον εχουμε ως εξης... Οπως ολοι σας λοιπον ξερετε αγορασα μηχανη , ενα aprilia strada. Οταν την πηρα το παιδι που την ειχε (2ο χερι) ειχε 2 κλειδια γνησια. Το ενα λειτουργουσε και λειτουργει κανονικα και το 2ο απαιτουσε συγχρονισμο με το καντραν ( μας εφαγαν οι τεχνολογιες). Ελα που ομως ο κωδικος δεν ηταν ο εργοστασιακος 00000 αλλα καποιος καποτε τον ειχε αλλαξει και δεν τον ξερει κανενας...... Οποτε εφοσον το 2ο κλειδι ηταν ουσιαστικα αχρηστο αποφασισα να βγαλω ενα κλωνο του πρωτου να εχω καβατζα. Παω σε κλειδαρα βγαζουμε κλωνο ο οποιος λειτουγει κανονικα μονο που επειδη η λαμα που εκοψε δεν ειναι για το δικο μου μοντελο (δεν ειχε για το δικο μου) ζοριζεται στο κλειδωμα και στο ξεκλειδωμα του τιμονιου. Και πως μου κοβει εμενανε να ανοιξω το κελυφος του 2ου γνησιου κλειδιου στη μεση με ενα κοπιδι, να βγαλω το τσιπ που ειχε (που δεν δουλευε) και να του βαλω το τσιπ απο τον κλωνο. Και ναι, το ανοιξα ,αλλαξα τα <<τσιπς>> το κολλησα με logo το κελυφος και τωρα εχω και 2ο κλειδι σαν το γνησιο. Παρακαλαω μονο να μην παθει ποτε ζημια κανενας διακοπτης και χρειαστει αλλαγη γιατι χωρις τον κωδικο απο το καντραν δεν θα μπορω να συγρονισω κανενα κλειδι. Θα θελω και καντραν μετα...... Εκτος και αν καποιος μαστορας μου βρει τον κωδικο.. Δοκιμασες το 25973 ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2021 πριν 14 ώρες, το μέλος Morx έγραψε: Δοκιμασες το 25973 ? αυτος ειναι ο κωδικος για να πεις σε καποιες ρυθμισεις να μηδενισεις τα χλμ για το σερβις κλπ. δεν ειναι αυτος δυστυχως. ο εργοστασιακος ειναι τα πεντε μηδενικα. καποιος το αλλαξε.δυστυχως η μονη λυση ειναι να βγει το κοντερ και να το στειλω αθηνα σε ενα μαστορα που εχω ρωτησει και μπορει να το κανει. απλα επειδη φοβαμαι να το στειλω με μεταφορικες κλπ ειπα να περιμενω μηπως ανοιξουν τα συνορα να πεταχτω μια αθηνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2021 (τροποποιήθηκε) Μια απογευματινή βόλτα προς Κουκουράβα και Μακρυνίτσα Ε δεν θες και πολλά κυβικά τελικά για να περάσει ωραία ένα απόγευμα αν έχεις καλή παρέα. Ναι ναι ξέρω, δεν έχει καθρέπτες το δικό μου μιας και πριν κάτι μέρες ήθελα να λύσω την μάσκα για να αλλάξω το λαμπάκι της νεκράς στο κοντέρ. Έτσι όπως έβγαζα τους καθρέπτες ο ένας μου έπεσε και έσπασε. Και μιας και δεν θέλω να έχω μόνο έναν θα πάω μέσα στην εβδομάδα να πάρω ένα ζευγάρι για Astrea/Daytona μιας και ταιριάζουν στο Address. Πάνω απο 10€ δεν κάνουν. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 Βολτουλα για να "στρωσουμε" 23 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 πριν 54 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Βολτουλα για να "στρωσουμε" 1. Ολοι θα μετανιωσετε 2. Θελω κι εγω ενα 3. Πωτς γκενεν αυτο; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 πριν 5 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: 1. Ολοι θα μετανιωσετε 2. Θελω κι εγω ενα 3. Πωτς γκενεν αυτο; 1. Όντως , όλοι μετανιώνουν. Που το πήραν 2. Κι εγώ 3. Θα σας πει ο ίδιος αλλά μη χαίρεστε οι Χοντέοι 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 (τροποποιήθηκε) Την 12/3/2021 at 3:09 ΜΜ, το μέλος spiros!!! έγραψε: σημερα επεσε πατεντα σχετικα με το κλειδι. Το αντίγραφο ποσό κόστισε? Πριν 6-7 χρόνια που μου είχαν αντιγράψει ένα κλειδί από Citroen μου κόστισε 35 ευρώ. Εγω έχω ήδη το κομμένο κλειδί και χρειάζομαι ουσιαστικά μόνο ένα προγραμματισμένο τσιπάκι. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 15 , 2021 από τον Tasos Meli Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 πριν 11 λεπτά, το μέλος Tasos Meli έγραψε: Το αντίγραφο ποσό κόστισε? Πριν 6-7 χρόνια που μου είχαν αντιγράψει ένα κλειδί από Citroen μου κόστισε 35 ευρώ. Εγω έχω ήδη το κομμένο κλειδί και χρειάζομαι ουσιαστικά μόνο ένα προγραμματισμένο τσιπάκι. 40 ευρω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2021 πριν 8 λεπτά, το μέλος spiros!!! έγραψε: 40 ευρω. Λογική τιμή για τη δουλειά αυτή, θα πρέπει να το κάνω σε κάποια φάση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Ωπα....Καλοριζικο Γιωργη, καλες βολτες ευχομαι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 πριν 21 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: 1. Ολοι θα μετανιωσετε 2. Θελω κι εγω ενα 3. Πωτς γκενεν αυτο; 1.Μπορει και να μετανιωσαμε ηδη 2.Κι εγω....για 3ο μηχανακι 3.Ειπα να νιωσω την αληθινη δυναμη και την αδρεναλινη να κυλαει μεσα μου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 πριν 23 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: 1.Μπορει και να μετανιωσαμε ηδη 2.Κι εγω....για 3ο μηχανακι 3.Ειπα να νιωσω την αληθινη δυναμη και την αδρεναλινη να κυλαει μεσα μου καλα καλα φερτο απο εδω να μετανιωσω εγω που δεν αντεχω τις συγκινησεις 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 Χαρταετός, ταραμάς, χταποδάκι... https://i.imgur.com/gt8Cd1N.jpg?1 12 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 πριν 1 ώρα, το μέλος Canardo έγραψε: Χαρταετός, ταραμάς, χταποδάκι... https://i.imgur.com/gt8Cd1N.jpg?1 Δε βλέπω να έχεις τρυπήσει τις φυσούνες κάτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: Δε βλέπω να έχεις τρυπήσει τις φυσούνες κάτω Για ποιο λόγο; Οι προηγούμενες που είχαν τρύπες στο κάτω μέρος μάζευαν χώματα με αποτέλεσμα να δακρύζουν οι μπουκάλες μετά από λίγο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2021 πριν 16 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Για ποιο λόγο; Οι προηγούμενες που είχαν τρύπες στο κάτω μέρος μάζευαν χώματα με αποτέλεσμα να δακρύζουν οι μπουκάλες μετά από λίγο. Για να αποστραγγίζουν τα νερά. Μικρές τρύπες. Ζέστανε μια πρόκα και κάνε 3 τρύπες 3-4 εκατοστά μεταξύ τους, στο πιο χαμηλό σημείο. Αν μπαίνουν χώματα και σαλιγκάρια, οι τρύπες είναι μεγάλες. Οταν πήρα το σουζούκι τα καλάμια είχαν 2 μικρά ενυδρεία. Δε το θες αυτό. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2021 Σήμερα έκανα ένα σενιάρισμα στο μηχανάκι Λάδια, φίλτρο λαδιού καινούριο, καθαρισμό στο φίλτρο αέρα, μπουζί, γρασάρισμα αλυσίδας, ρύθμιση συμπλέκτη και αέρα στο σώμα ψεκασμού και τέλος ρύθμισα και το ταμπούρο. Το νέο φιλτράκι λαδιού Νέο μπουζί... Καθαρό φίλτρο αέρα Ρύθμιση στο σώμα ψεκασμού... Στον συμπλέκτη και τέλος αλυσίδα με σπρέι γράσου και το ταμπουρόφρενο... Δηλώνει έτοιμο! 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2021 κρυο σα να ναι Δεκεβρης, αξιζε ομως 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2021 (τροποποιήθηκε) Καταδρομική προς Άγιο Βλάσιο. Είχα να βολτάρω εκεί απο τον Νοέμβριο! Μετά απο καμιά εβδομάδα βροχής μας έκανε την χάρη σήμερα. Βέβαια είχε πολύ κρύο εκεί πάνω... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2021 από τον ShapeshifterGR98 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2021 Μπεεεεεεε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2021 πριν 44 λεπτά, το μέλος st3li0s έγραψε: Μπεεεεεεε... το μπεεε που παει?? Οτι και καλα πιρελλι παιρνουν τα προβατα? σοβαρα ρωταω γιατι δεν το καταλαβα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2021 πριν 19 λεπτά, το μέλος giorgos.boun έγραψε: το μπεεε που παει?? Οτι και καλα πιρελλι παιρνουν τα προβατα? σοβαρα ρωταω γιατι δεν το καταλαβα... Χαχα ούτε καν, απλά επιφώνημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες