Jump to content

Canardo

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  742
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  37

Canardo last won the day on Μάρτιος 16

Canardo had the most liked content!

Πόντοι

1.174 Excellent

Σχετικά με το μέλος Canardo

 • Κλάση
  Σπίτι, δουλειά

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Kawasaki
 • myBike: Μοντέλο
  KLR
 • myBike: Κυβισμός
  650

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Μοντέλο
  T50

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

3.765 προβολές προφίλ
 1. Ωραίος, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον. Ελπίζω να κρατάς και κάποιο λογαριασμό (έστω και τάξη μεγέθους) για το συνολικό κόστος του rebuild. Καλή συνέχεια.
 2. Honda Africa 750 XRV SUPERMOTO!! Το μηχανάκι έχει γίνει μετατροπή σε μόταρδ!! https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/36454468-honda-africa-twin-xrv-750 Προβληματίστηκα για το σε ποια κατηγορία θα έπρεπε να ποσταριστεί.
 3. Το σήκωσες ρε το θηρίο;;; Κανόνισε να κάνεις τέτοια και να μου λες μετά ότι φταίνε οι γειώσεις.
 4. Canardo

  Αγορά σκούτερ

  Εμένα μου δημιουργήθηκε μια απορία! Τι είναι αυτό που θα κάνεις με το 200 (και δεν θα κάθεται) και αυτό που δεν θα μπορείς να κάνεις με το 300 (και θα κάθεται);;; Αν και είμαι παντελώς άσχετος (από σκούτερ) τα περισσότερα κυβικά μου φαίνεται ότι σου δίνουν περισσότερες δυνατότητες, από τα 200 που πιθανολογείς ότι μπορεί και να μην σου φτάσουν. Βόλτες πέριξ της πόλεως και "φραπεδοκαταδρομικές" εντός θα κάνεις και τα 300 στα δικά μου αυτιά μοιάζουν για safe bet. Το 1.5 χιλιάρικο παραπάνω μπορώ να το καταλάβω. Είναι σεβαστό ποσό (για εμένα τουλάχιστον).
 5. Canardo

  Innova ή supra 100

  Λάθος κάνεις! Ξεκινάς με σούζα στο φανάρι και τελειώνεις με έντο στο επόμενο και επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειαστεί. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεις ομαλή ροή λαδιού σε όλο το μοτέρ.
 6. Canardo

  3 cyl

  Με 'γειές, καλόβολτο, καλόστριφτο και αγρατζούνιστο. Πω, πω ρε φίλε 1€ πήγαν οι μαστίχες.
 7. Canardo

  Kawasaki Z250SL

  Πότε βγάζεις το δίπλωμα; Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να πάρεις του Πέτρου, σε λίγο καιρό θα το βγάλει για πούλημα.
 8. Για ποιο λόγο; Οι προηγούμενες που είχαν τρύπες στο κάτω μέρος μάζευαν χώματα με αποτέλεσμα να δακρύζουν οι μπουκάλες μετά από λίγο.
 9. Χαρταετός, ταραμάς, χταποδάκι... https://i.imgur.com/gt8Cd1N.jpg?1
 10. Βγάλε μια φωτό τις εξόδους της τηλεόρασης και μια φωτό τις εισόδους του ενισχυτή να καταλάβουμε τι είναι διαθέσιμο. Αν η τηλεόραση βγάζει κόκκινο, άσπρο RCA πάρε από εκεί και δώσε στο ενισχυτή. Mp4 κατεβασμένο από το νετ θα είναι το ταινιάκι, σιγά την ποιότητα ήχου - εικόνας και σιγά τις απώλειες. Ακόμα και το περιεχόμενο της digea, δεν είναι "αμάν και τι" από specs. Υ.Γ. Μην κάνεις σαν τους "μπαγλαμάδες" που πάνε παίρνουν 4Κ TV, νομίζουν ότι βλέπουν καλύτερη ποιότητα (placebo), όταν το περιεχόμενο είναι HD.?
 11. Χρόνια Πολλά και καλά! Υγεία πάνω από όλα και τα υπόλοιπα να παν να .... ...και τα υπόλοιπα παλεύονται. ????????????????
 12. Canardo

  Kawasaki Z250SL

  Καλόστριφτο, καλόπιοτο. ? Άντε να ανοίξει και το πιστάκι να το δούμε στην πράξη να κεντάει. Θα συμφωνήσω με τον @Gouky7 μήπως τελικά ψωνίζουμε πιο πολλά κυβικά από ότι χρειαζόμαστε και ίσως και πολύ περισσότερα από ότι χρειάζεται για να περάσουμε καλά;
 13. Ένα μπράβο σε εσένα για το ωραίο θέμα και την εξαιρετική δουλειά, άλλο ένα για τον @Tasos Meli και ένα για όλους τους ρακοσυλλέκτες αυτού του κόσμου. ?
 14. @Denzo καλοφώρετο! Εμένα ξέρετε τι με τρώει,... άραγε αυτό το κρανάκι που έπεσε από τον πάγκο μπήκε ή δεν μπήκε πίσω στο ράφι; Μήπως θα βγει σε υπερ-ποσφορά σε λίγους μήνες, στην καλύτερη;? Επίσης όλα αυτά τα κράνη που ψωνίζουμε από τα "εξωτερικά" (αλλά και από εδώ) τι μέτρα προστασίας πάρθηκαν, ώστε να έρθουν ουσιαστικά ακέραια στην πόρτα μας και από εκεί στο κεφάλι μας. Θα ήθελα πολύ να δω μια φωτό του δέματος όταν το παραλάβεις.
 15. @spiros!!! Γενικά και πολύ χοντρικά, αναλογία άμμου τσιμέντου παίζει από 1 προς 3 μέχρι και 1 προς 6, ανάλογα με το τι θες να κάνεις και αν έχει και άλλα πρόσμικτα. Αν έχει αδρανή (βλ. χαλίκι) αν θυμάμαι βάζαμε 1 προς 2 προς 2,5 και 0,5 νερό. Καλά τον πυκνωτή τον άλλαξες με την συσκευή στη πρίζα;?
×
×
 • Create New...