Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Καινούργια λάστιχα στην Hornetαρα!

Bridgestone s21 μετα απ όσα διάβασα εδώ μέσα!άλλο μηχανάκι σε σχέση με τα diablo rosso.2..δεν συγκρίνεται πουθενά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτό που πέφτω σταματημένος, πρέπει να το κόψω. Κακό συνήθειο και έπεσα και στο χτυπημένο γόνατο. Τουλάχιστον η μηχανή πάλι δεν έπαθε τίποτα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχει δική της νοημοσύνη και δε με γουστάρει. Χμμμ... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε:

Αυτό που πέφτω σταματημένος, πρέπει να το κόψω. Κακό συνήθειο και έπεσα και στο χτυπημένο γόνατο. Τουλάχιστον η μηχανή πάλι δεν έπαθε τίποτα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχει δική της νοημοσύνη και δε με γουστάρει. Χμμμ... :think:

Πως ωρε; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε:

Πως ωρε; 

Μα, αν είσαι επιστήμονας έχεις τον τρόπο :rotfl:

Πέρα από την πλάκα, τώρα τι να σας λέω ρε παιδιά; Πήγα και πήρα ένα κέικ (ευτυχώς γιατί αν ήταν τούρτα, θα είχα σαλτάρει) από το ζαχαροπλαστείο για να κάνω έκπληξη στον κολλητό μου για τα γενέθλιά του. Ανεβαίνοντας στη μηχανή, είχα κρεμάσει τη σακούλα με το κέικ στον καρπό και έπιανα να οδηγήσω κανονικά. Τώρα πώς έγινε, τί ακριβώς έγινε, ακόμη δεν έχω καταλάβει. Αλλά το επικρατέστερο είναι ότι δεν συμπλεκτάρισα σωστά, έκανε τον λόξυγγα που κάνουν συνήθως, για κάποιο λόγο δεν πρέπει να πατούσα σωστά και πριν ξεκινήσω, έπεσα κάτω.

Το ακόμη τραγικότερο; Το κέικ βρέθηκε στη δεξιά πλευρά της μηχανής όταν εγώ και η μηχανή πέσαμε από αριστερά. Άντε βγάλε άκρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε:

Μα, αν είσαι επιστήμονας έχεις τον τρόπο :rotfl:

Πέρα από την πλάκα, τώρα τι να σας λέω ρε παιδιά; Πήγα και πήρα ένα κέικ (ευτυχώς γιατί αν ήταν τούρτα, θα είχα σαλτάρει) από το ζαχαροπλαστείο για να κάνω έκπληξη στον κολλητό μου για τα γενέθλιά του. Ανεβαίνοντας στη μηχανή, είχα κρεμάσει τη σακούλα με το κέικ στον καρπό και έπιανα να οδηγήσω κανονικά. Τώρα πώς έγινε, τί ακριβώς έγινε, ακόμη δεν έχω καταλάβει. Αλλά το επικρατέστερο είναι ότι δεν συμπλεκτάρισα σωστά, έκανε τον λόξυγγα που κάνουν συνήθως, για κάποιο λόγο δεν πρέπει να πατούσα σωστά και πριν ξεκινήσω, έπεσα κάτω.

Το ακόμη τραγικότερο; Το κέικ βρέθηκε στη δεξιά πλευρά της μηχανής όταν εγώ και η μηχανή πέσαμε από αριστερά. Άντε βγάλε άκρη.

Αχαχα! Πως γίνεται να γίνονται τα ανεξήγητα όμως ρε παιδίμ. Δε νομίζω οτι δεν έχει φάει κάνεις τέτοια χαζή τούμπα! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ξεχνάτε ποτέ τον χρυσό κανόνα της τούμπας: Η τούμπα έχει αξία, ανάλογα του πόσοι σε είδανε.

Εφερες 12 περιστροφές και 8 γκελ αλλα δεν σε είδε κανείς; Αξία ΜΗΔΕΝ.

Απλά γλύστρησε ο μπροστινός τροχός και σβαρνίστηκες ΑΛΛΑ μπροστά στην στάση του ΦΠΨ την ώρα που σχόλαγαν...ολες; Αξία ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να topαρει το εξής:
Έχω πέσει δίπλα απο το Chelsea στο Παγκράτι, γιατί ξεκίνησα με το drz με κλειδωμένο το τιμόνι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O klab κάνει κοινωνική μελέτη. 

Το κανει για να δει πια άτομα θα γυρίσουν να τον βοηθησουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 50 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε:

Δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να topαρει το εξής:
Έχω πέσει δίπλα απο το Chelsea στο Παγκράτι, γιατί ξεκίνησα με το drz με κλειδωμένο το τιμόνι...

Δυνατό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος estebahn έγραψε:

@klab, πες μας έστω τις πέντε καλύτερες πτώσεις σου του '19 :laugh:

Τη σουβλατζίδικη θα έλεγα.

Με διαφορά

:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα είχα λίγη ώρα χωρίς να έχω δουλειά οπότε είπα να γυρίσω να δω τι καιρό κάνει στα βουνά εδω γύρω.

78333210-10221271478358400-8598067851309

78762198-10221271479278423-8186728710133anonymous photo sharing

80006180-10221271478638407-4480786088239

Τροποποιήθηκε από τον nikos_pc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 8/12/2019 at 1:27 ΜΜ, το μέλος estebahn έγραψε:

@klab, πες μας έστω τις πέντε καλύτερες πτώσεις σου του '19 :laugh:

Λογικά η καλύτερη ήταν αυτή της 19ης Ιουλίου στην Αττική

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Πέφτω τεκτονικώς με ρηχό επίκεντρο, πάντα :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Αν συνδυαστεί βιασύνη και αρκουδιάρικη πείνα, μετά το τέλος της εργασίας, με περιγραφή της αγαπημένης μας αρκούδας εντός χαμηλοκάβαλου, θα ξεχάσεις και τη 19η κ τον Ιούλιο κ ολόκληρη την Αττική.

Όσοι πελάτες σου έρχονται για υπόθετα εντερικής δυσλειτουργίας, αν ακούσουν/διαβάσουν, δε ξαναπατάνε στο μαγαζί.

Ούτε καν για να σκουπίσουν τα παπούτσια τους φεύγοντας :tooth::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά εγώ δεν έκανα τίποτα, απλά "πλέρωσα".

Ρεκτιφιέ και καινούργιο, ένα νουμεράκι πάνω, πιστονάκι για το "ρδέλο" μου.
Δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το "ροντάρισμα" των θυρίδων, οπότε θα πρέπει να το κάνω μόνος μου και αυτό. :wallbash:

m7n1Gyj.jpg

Βέβαια όταν είπα να ρίξω και ένα καθάρισμα την "βαλβίδα ροπής" (power valve), ε! εκεί εμφανίστηκε ξανά ο "δράκος" του παραμυθιού.
IbhKtSr.jpg

Πολ φοβάμαι ότι τελικά δεν θα γλιτώσω ούτε το άνοιγμα των κάρτερ. :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 17/9/2018 at 3:17 ΜΜ, το μέλος Kostas-MotoLover έγραψε:

.........................

- Για το τέλος σού 'χω το καλύτερο. Προσεχώς έρχεται νέα παρόμοια δήλωση για το έτερο τέρας αξιοπιστίας όχημα, τον tweety. Κι εκεί τα χρόνια κυκλοφορίας και "κακής για μπαταρία χρήσης" είναι περισσότερα!!! :sopase:

Υ.Γ.

............Έχω δηλώσει όμως ότι θα ποστάρω και την είδηση "θανάτου" τους, και θα σας καλέσω και σε μια σεμνή διαδικτυακή τελετή εις μνήμη των.:laugh:

:cry2:

HzjLkKw.jpg

pv3Cetu.jpg

Για όσους γνωρίζουν (κι εγώ δεν το ήξερα, από μαγαζί μπαταριών το έμαθα), η εταιρεία ως "GS YASA" έχει σταματήσει ως ενιαία εδώ και 10+ χρόνια. Πλέον υπάρχουν ξεχωριστά ως GS & YASA.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Kostas-MotoLover μην το πάρεις στραβά ρε φίλε αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Αιωνία της η μνήμη :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth::tooth::tooth:

(Δεν έχω like, τα ξόδεψα στο ταξιδιωτικό του Στέφανου).

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα μια βόλτα στη Πάρνηθα. Επιτέλους λίγος αέρας, λίγο στρίψιμο, λίγη ψυχρά, ελάφια και αλεπούδες, και πισω.

Και ενα γλυστρημα του μπροστινού ανώδυνο. 

Φώτο βαρέθηκα να βγάλω! 

πριν 7 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε:

Πρωινό Κυριακάτικο ξύπνημα.

Νωρίς.

Έλεγχος καιρού. Ήλιος με δόντια κ οι δρόμοι με λίγη υγρασία (λόγω ελάχιστης κίνησης)

Επιλογές οχημάτων στο γκαράζ πολλές, στην καρδιά μου μία.....

IMG-20191215-154234-736.jpg

Δεν έκανα κατι ιδιαίτερο απο βόλτα 

Οικογενειακές υποχρεώσεις περιόριζαν το χρονικό εύρος στο 2ωράκι.

Οπότε καφές αρχικά (να ζεσταθεί το στομάχι, το μυαλό αλλά και η υγρασία των δρομων) και μετά μια βόλτα αστικά κ περιαστικά, να μαζεύονται τα γυναικόπαιδα και να αμπαρώνονται τα πατζούρια :tooth:

Μια απλή βόλτα, ένα χαζολόγημα στους δρόμους, πόσο μπορεί να φτιάξει το μυαλό. Ένα τεράστιο χαμόγελο, μια ακόμα επιβεβαίωση πως ο έρωτας για το συγκεκριμένο όχημα εξακολουθεί να υπάρχει και να ζεσταίνει την καρδιά.

Το συζητούσα εχθές με ένα φίλο.

Όποιο μηχανάκι και να καβαλήσω, είτε μικρό είτε μεγάλο, είτε αργό είτε γρήγορο, είτε δρόμου είτε εκτός, πάντα βρίσκω απολαυστική τη βόλτα. Και πάντα αναζητώ τα καλά του για να κάνω τη βόλτα ακόμα πιο απολαυστική.

Αυτή όμως η 14αρα, μου φτιάχνει το μυαλό από το 1ο μιζάρισμα, από τον βόμβο των πρώτων εκρήξεων στους θαλάμους καύσης. Απολαμβάνω ακόμα και τις στιγμές που τη ζεσταίνω, που η υγρασία από τα τελικά κάνει παιχνίδια με τον ήλιο. Ήρεμος και χαμογελαστός, περιμένω. Μέχρι να ανέβω πάνω της...

Είναι πολύ εντυπωσιακό πως αλλάζω σε Mr Hyde όταν τα χέρια μου πιάσουν τα clip ons και βάλω 1η ακούγοντας το βαρύ γκουπ. Και εντάξει (θα κράζει τώρα ο @klab ) με κάθε μηχανάκι παλαβώνω, αλλά εδώ μιλάμε για εκτόξευση.

Και όλα τόσο μα τόσο φυσιολογικά...

Λες και βρίσκομαι σε μια μαγική σφαίρα με μένα σε φάση ζεν.

Τεσπα

Ευτυχώς που ήμουν τυχερός και κατάφερα να την αποκτήσω, πριν από 12 ολόκληρα χρόνια.

Και είμαι τυχερός επίσης που ακόμα νιώθω τόσο όμορφα πάνω της και πολλαπλά τυχερός που δε με έχουν μαζέψει με τα κουταλάκια σε κάποια από τις βόλτες μου.

Γεια σου ρε Κάβ(λ)α μου!!!!!

Ε βάλε και καμιά φώτο ακόμα ρε άνθρωπε το νταρντανομωρο! 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα