costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2019 Μπαρμπαdventure Power! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2019 Καινούργια λάστιχα στην Hornetαρα! Bridgestone s21 μετα απ όσα διάβασα εδώ μέσα!άλλο μηχανάκι σε σχέση με τα diablo rosso.2..δεν συγκρίνεται πουθενά! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2019 Έκανα την διαδρομή Δράκεια - Χάνια. Πανέμορφος δρόμος ειδικά τώρα που είναι Νοέμβριος. 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2019 Αυτό που πέφτω σταματημένος, πρέπει να το κόψω. Κακό συνήθειο και έπεσα και στο χτυπημένο γόνατο. Τουλάχιστον η μηχανή πάλι δεν έπαθε τίποτα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχει δική της νοημοσύνη και δε με γουστάρει. Χμμμ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2019 πριν 8 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Αυτό που πέφτω σταματημένος, πρέπει να το κόψω. Κακό συνήθειο και έπεσα και στο χτυπημένο γόνατο. Τουλάχιστον η μηχανή πάλι δεν έπαθε τίποτα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχει δική της νοημοσύνη και δε με γουστάρει. Χμμμ... Πως ωρε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος GavriilVet έγραψε: Πως ωρε; Μα, αν είσαι επιστήμονας έχεις τον τρόπο Πέρα από την πλάκα, τώρα τι να σας λέω ρε παιδιά; Πήγα και πήρα ένα κέικ (ευτυχώς γιατί αν ήταν τούρτα, θα είχα σαλτάρει) από το ζαχαροπλαστείο για να κάνω έκπληξη στον κολλητό μου για τα γενέθλιά του. Ανεβαίνοντας στη μηχανή, είχα κρεμάσει τη σακούλα με το κέικ στον καρπό και έπιανα να οδηγήσω κανονικά. Τώρα πώς έγινε, τί ακριβώς έγινε, ακόμη δεν έχω καταλάβει. Αλλά το επικρατέστερο είναι ότι δεν συμπλεκτάρισα σωστά, έκανε τον λόξυγγα που κάνουν συνήθως, για κάποιο λόγο δεν πρέπει να πατούσα σωστά και πριν ξεκινήσω, έπεσα κάτω. Το ακόμη τραγικότερο; Το κέικ βρέθηκε στη δεξιά πλευρά της μηχανής όταν εγώ και η μηχανή πέσαμε από αριστερά. Άντε βγάλε άκρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 πριν 13 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Μα, αν είσαι επιστήμονας έχεις τον τρόπο Πέρα από την πλάκα, τώρα τι να σας λέω ρε παιδιά; Πήγα και πήρα ένα κέικ (ευτυχώς γιατί αν ήταν τούρτα, θα είχα σαλτάρει) από το ζαχαροπλαστείο για να κάνω έκπληξη στον κολλητό μου για τα γενέθλιά του. Ανεβαίνοντας στη μηχανή, είχα κρεμάσει τη σακούλα με το κέικ στον καρπό και έπιανα να οδηγήσω κανονικά. Τώρα πώς έγινε, τί ακριβώς έγινε, ακόμη δεν έχω καταλάβει. Αλλά το επικρατέστερο είναι ότι δεν συμπλεκτάρισα σωστά, έκανε τον λόξυγγα που κάνουν συνήθως, για κάποιο λόγο δεν πρέπει να πατούσα σωστά και πριν ξεκινήσω, έπεσα κάτω. Το ακόμη τραγικότερο; Το κέικ βρέθηκε στη δεξιά πλευρά της μηχανής όταν εγώ και η μηχανή πέσαμε από αριστερά. Άντε βγάλε άκρη. Αχαχα! Πως γίνεται να γίνονται τα ανεξήγητα όμως ρε παιδίμ. Δε νομίζω οτι δεν έχει φάει κάνεις τέτοια χαζή τούμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 Μην ξεχνάτε ποτέ τον χρυσό κανόνα της τούμπας: Η τούμπα έχει αξία, ανάλογα του πόσοι σε είδανε. Εφερες 12 περιστροφές και 8 γκελ αλλα δεν σε είδε κανείς; Αξία ΜΗΔΕΝ. Απλά γλύστρησε ο μπροστινός τροχός και σβαρνίστηκες ΑΛΛΑ μπροστά στην στάση του ΦΠΨ την ώρα που σχόλαγαν...ολες; Αξία ΤΕΡΑΣΤΙΑ. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 Δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να topαρει το εξής: Έχω πέσει δίπλα απο το Chelsea στο Παγκράτι, γιατί ξεκίνησα με το drz με κλειδωμένο το τιμόνι... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 @klab, πες μας έστω τις πέντε καλύτερες πτώσεις σου του '19 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 O klab κάνει κοινωνική μελέτη. Το κανει για να δει πια άτομα θα γυρίσουν να τον βοηθησουν 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 πριν 50 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε: Δεν νομίζω οτι μπορεί κάποιος να topαρει το εξής: Έχω πέσει δίπλα απο το Chelsea στο Παγκράτι, γιατί ξεκίνησα με το drz με κλειδωμένο το τιμόνι... Δυνατό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος estebahn έγραψε: @klab, πες μας έστω τις πέντε καλύτερες πτώσεις σου του '19 Τη σουβλατζίδικη θα έλεγα. Με διαφορά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2019 Το Σάββατο επιτέλους κατάφερα να πάω, έστω και αυτήν την κοντινή βολτούλα από τη Ζαγορά ως τα Χάνια. Πραγματικά, με την καθημερινή δουλειά και συνεχίζοντας με την σχολή, ο ελεύθερος χρόνος... 0. Ελπίζουμε να βρεθούμε και με τον @ShapeshifterGR98 για καμία βόλτα εδώ και 1 χρόνο τώρα.. που θα πάει θα την κάνουμε... 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2019 (τροποποιήθηκε) Σήμερα είχα λίγη ώρα χωρίς να έχω δουλειά οπότε είπα να γυρίσω να δω τι καιρό κάνει στα βουνά εδω γύρω. anonymous photo sharing Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2019 από τον nikos_pc 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2019 Ωραίος! Αν έχεις σωστό εξοπλισμό, είναι ωραία και έτσι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2019 (τροποποιήθηκε) Την 8/12/2019 at 1:27 ΜΜ, το μέλος estebahn έγραψε: @klab, πες μας έστω τις πέντε καλύτερες πτώσεις σου του '19 Λογικά η καλύτερη ήταν αυτή της 19ης Ιουλίου στην Αττική Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 13 , 2019 από τον Gouky7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Λογικά η καλύτερη ήταν αυτή της 19ης Ιουλίου στην Αττική Πέφτω τεκτονικώς με ρηχό επίκεντρο, πάντα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε: Λογικά η καλύτερη ήταν αυτή της 19ης Ιουλίου στην Αττική Αν συνδυαστεί βιασύνη και αρκουδιάρικη πείνα, μετά το τέλος της εργασίας, με περιγραφή της αγαπημένης μας αρκούδας εντός χαμηλοκάβαλου, θα ξεχάσεις και τη 19η κ τον Ιούλιο κ ολόκληρη την Αττική. Όσοι πελάτες σου έρχονται για υπόθετα εντερικής δυσλειτουργίας, αν ακούσουν/διαβάσουν, δε ξαναπατάνε στο μαγαζί. Ούτε καν για να σκουπίσουν τα παπούτσια τους φεύγοντας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2019 Καλά εγώ δεν έκανα τίποτα, απλά "πλέρωσα". Ρεκτιφιέ και καινούργιο, ένα νουμεράκι πάνω, πιστονάκι για το "ρδέλο" μου. Δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος με το "ροντάρισμα" των θυρίδων, οπότε θα πρέπει να το κάνω μόνος μου και αυτό. Βέβαια όταν είπα να ρίξω και ένα καθάρισμα την "βαλβίδα ροπής" (power valve), ε! εκεί εμφανίστηκε ξανά ο "δράκος" του παραμυθιού. Πολ φοβάμαι ότι τελικά δεν θα γλιτώσω ούτε το άνοιγμα των κάρτερ. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2019 Πρωινό Κυριακάτικο ξύπνημα. Νωρίς. Έλεγχος καιρού. Ήλιος με δόντια κ οι δρόμοι με λίγη υγρασία (λόγω ελάχιστης κίνησης) Επιλογές οχημάτων στο γκαράζ πολλές, στην καρδιά μου μία..... Δεν έκανα κατι ιδιαίτερο απο βόλτα Οικογενειακές υποχρεώσεις περιόριζαν το χρονικό εύρος στο 2ωράκι. Οπότε καφές αρχικά (να ζεσταθεί το στομάχι, το μυαλό αλλά και η υγρασία των δρομων) και μετά μια βόλτα αστικά κ περιαστικά, να μαζεύονται τα γυναικόπαιδα και να αμπαρώνονται τα πατζούρια Μια απλή βόλτα, ένα χαζολόγημα στους δρόμους, πόσο μπορεί να φτιάξει το μυαλό. Ένα τεράστιο χαμόγελο, μια ακόμα επιβεβαίωση πως ο έρωτας για το συγκεκριμένο όχημα εξακολουθεί να υπάρχει και να ζεσταίνει την καρδιά. Το συζητούσα εχθές με ένα φίλο. Όποιο μηχανάκι και να καβαλήσω, είτε μικρό είτε μεγάλο, είτε αργό είτε γρήγορο, είτε δρόμου είτε εκτός, πάντα βρίσκω απολαυστική τη βόλτα. Και πάντα αναζητώ τα καλά του για να κάνω τη βόλτα ακόμα πιο απολαυστική. Αυτή όμως η 14αρα, μου φτιάχνει το μυαλό από το 1ο μιζάρισμα, από τον βόμβο των πρώτων εκρήξεων στους θαλάμους καύσης. Απολαμβάνω ακόμα και τις στιγμές που τη ζεσταίνω, που η υγρασία από τα τελικά κάνει παιχνίδια με τον ήλιο. Ήρεμος και χαμογελαστός, περιμένω. Μέχρι να ανέβω πάνω της... Είναι πολύ εντυπωσιακό πως αλλάζω σε Mr Hyde όταν τα χέρια μου πιάσουν τα clip ons και βάλω 1η ακούγοντας το βαρύ γκουπ. Και εντάξει (θα κράζει τώρα ο @klab ) με κάθε μηχανάκι παλαβώνω, αλλά εδώ μιλάμε για εκτόξευση. Και όλα τόσο μα τόσο φυσιολογικά... Λες και βρίσκομαι σε μια μαγική σφαίρα με μένα σε φάση ζεν. Τεσπα Ευτυχώς που ήμουν τυχερός και κατάφερα να την αποκτήσω, πριν από 12 ολόκληρα χρόνια. Και είμαι τυχερός επίσης που ακόμα νιώθω τόσο όμορφα πάνω της και πολλαπλά τυχερός που δε με έχουν μαζέψει με τα κουταλάκια σε κάποια από τις βόλτες μου. Γεια σου ρε Κάβ(λ)α μου!!!!! 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2019 Την 17/9/2018 at 3:17 ΜΜ, το μέλος Kostas-MotoLover έγραψε: ......................... - Για το τέλος σού 'χω το καλύτερο. Προσεχώς έρχεται νέα παρόμοια δήλωση για το έτερο τέρας αξιοπιστίας όχημα, τον tweety. Κι εκεί τα χρόνια κυκλοφορίας και "κακής για μπαταρία χρήσης" είναι περισσότερα!!! Υ.Γ. ............Έχω δηλώσει όμως ότι θα ποστάρω και την είδηση "θανάτου" τους, και θα σας καλέσω και σε μια σεμνή διαδικτυακή τελετή εις μνήμη των. Για όσους γνωρίζουν (κι εγώ δεν το ήξερα, από μαγαζί μπαταριών το έμαθα), η εταιρεία ως "GS YASA" έχει σταματήσει ως ενιαία εδώ και 10+ χρόνια. Πλέον υπάρχουν ξεχωριστά ως GS & YASA. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2019 @Kostas-MotoLover μην το πάρεις στραβά ρε φίλε αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αιωνία της η μνήμη 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2019 (τροποποιήθηκε) (Δεν έχω like, τα ξόδεψα στο ταξιδιωτικό του Στέφανου). Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2019 από τον Kostas-MotoLover 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2019 (τροποποιήθηκε) Πηγα μια βόλτα στη Πάρνηθα. Επιτέλους λίγος αέρας, λίγο στρίψιμο, λίγη ψυχρά, ελάφια και αλεπούδες, και πισω. Και ενα γλυστρημα του μπροστινού ανώδυνο. Φώτο βαρέθηκα να βγάλω! πριν 7 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Πρωινό Κυριακάτικο ξύπνημα. Νωρίς. Έλεγχος καιρού. Ήλιος με δόντια κ οι δρόμοι με λίγη υγρασία (λόγω ελάχιστης κίνησης) Επιλογές οχημάτων στο γκαράζ πολλές, στην καρδιά μου μία..... Δεν έκανα κατι ιδιαίτερο απο βόλτα Οικογενειακές υποχρεώσεις περιόριζαν το χρονικό εύρος στο 2ωράκι. Οπότε καφές αρχικά (να ζεσταθεί το στομάχι, το μυαλό αλλά και η υγρασία των δρομων) και μετά μια βόλτα αστικά κ περιαστικά, να μαζεύονται τα γυναικόπαιδα και να αμπαρώνονται τα πατζούρια Μια απλή βόλτα, ένα χαζολόγημα στους δρόμους, πόσο μπορεί να φτιάξει το μυαλό. Ένα τεράστιο χαμόγελο, μια ακόμα επιβεβαίωση πως ο έρωτας για το συγκεκριμένο όχημα εξακολουθεί να υπάρχει και να ζεσταίνει την καρδιά. Το συζητούσα εχθές με ένα φίλο. Όποιο μηχανάκι και να καβαλήσω, είτε μικρό είτε μεγάλο, είτε αργό είτε γρήγορο, είτε δρόμου είτε εκτός, πάντα βρίσκω απολαυστική τη βόλτα. Και πάντα αναζητώ τα καλά του για να κάνω τη βόλτα ακόμα πιο απολαυστική. Αυτή όμως η 14αρα, μου φτιάχνει το μυαλό από το 1ο μιζάρισμα, από τον βόμβο των πρώτων εκρήξεων στους θαλάμους καύσης. Απολαμβάνω ακόμα και τις στιγμές που τη ζεσταίνω, που η υγρασία από τα τελικά κάνει παιχνίδια με τον ήλιο. Ήρεμος και χαμογελαστός, περιμένω. Μέχρι να ανέβω πάνω της... Είναι πολύ εντυπωσιακό πως αλλάζω σε Mr Hyde όταν τα χέρια μου πιάσουν τα clip ons και βάλω 1η ακούγοντας το βαρύ γκουπ. Και εντάξει (θα κράζει τώρα ο @klab ) με κάθε μηχανάκι παλαβώνω, αλλά εδώ μιλάμε για εκτόξευση. Και όλα τόσο μα τόσο φυσιολογικά... Λες και βρίσκομαι σε μια μαγική σφαίρα με μένα σε φάση ζεν. Τεσπα Ευτυχώς που ήμουν τυχερός και κατάφερα να την αποκτήσω, πριν από 12 ολόκληρα χρόνια. Και είμαι τυχερός επίσης που ακόμα νιώθω τόσο όμορφα πάνω της και πολλαπλά τυχερός που δε με έχουν μαζέψει με τα κουταλάκια σε κάποια από τις βόλτες μου. Γεια σου ρε Κάβ(λ)α μου!!!!! Ε βάλε και καμιά φώτο ακόμα ρε άνθρωπε το νταρντανομωρο! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 16 , 2019 από τον GavriilVet 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες