Vrasidas 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Οσοι θεωρουν οτι εχουμε φλωρεψει (και το θεωρουν "ντροπη"), παρακαλω να πεταξετε οτι προστασια εχετε πανω σας, μπουφαν-κρανη (της προκοπης), γαντια, πατελονια, μποτες, ξυλωστε το abs και το TC οσοι εχετε, βαλτε λαστιχα της πλακας και να πηγαινετε μονο απο το διαλυμενο επαρχιακο δικτυο που εχει 350 λακκουβες ανα τετραγωνικο μετρο.Ακομα καλυτερα, παρτε μια μηχανη των 49 κ.ε. του 1963, καλοδιατηρημενη και καλα ταξιδια...Παντα ορθιοι.Το φλώρεμα δεν έχει σχέση με μπουφάν - κράνη - λάστιχα - μπότες - abs κτλ ... Αυτά που αναφέρεις έχουν σχέση με άγνοια ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2016 -φλωρος ειναι οποιος θελει να εχει ολες τις ανεσεις πανω στην μηχανη του? η και την μηχανη με την << μεγαλυτερη ανεση>>?δεν το καταλαβαινω, αν καποιος μπορει γιατι να μην τα εχει?γιατι να κανει ταξιδια με μονοκυλινδρο xt οταν μπορει (και θελει) να τα κανει με multistrada?εγω δεν βλεπω κατι κακο στο να εξελισσομαστε. υ.γμπορει ο μη φλωρος να εχει παπι για να κανει ταξιδια αλλα το smartphone ειναι smartphone xaxa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Υπάρχουν ακόμη αναβάτες 40-60 ετών που ανεβαίνουν βουνά με εντούρο μηχανές παρά τα οικονομικά προ΄βλήματα,προβλήματα υγείας κλπΜια βόλτα στο βουνό καθαρίζει το μυαλό..............Προσωπικά κάνω 1.500 χιλιόμετρα χωμάτινα μόνο χειμώνα κ γίνομαι ξανά 20 ετών .............παρά τα κουσούρια απο δίτροχα κ τα κλασικά προβλήματα το ελληνα οικογενειάρχη.........Την τρέλα την δικιά μας πάντως δεν την εχουνε οι νέοι μηχανόβιοι ...........Το βλέπω με τους γιούς φίλων μου ,παλαιών μοτοσυκλετιστών..........Οταν εχουμε στους γιούς μας 65 άρια κ 85 άρια μηχανάκια μοτοκρός κ δεν ακολουθούν ..........υπάρχει θέμα...........Το ιδιο θέμα υπάρχει κ με στριτάδικα που ειναι μονίμως παρκαρισμένα ....... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σιδ.Σταυρος 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Αμαξια διπλοσειρα περιμενουν στο φαναρι,χωρος αναμεσα δεν υπαρχει παντα καθ'οτι μερικα πιο ογκωδη πχ SUV,καπου απο πισω ακους μπιπ-μπιπ-μπιπ "ελα παμε ελα" και λες γε γαμωτο μου τι γινεται ποιος ειναι ο τοσο βιαστικος;Να σου διπλα ο κυριζοκεφτες-γιαππυς,χωρις κρανος κοστουμι αγγλικο στυλ στενο,παπουτσι σουραυλι για τις κατσαριδες στην γωνια,τσαντα του laptop περασμενη χιαστι πανω σε σκουτερακι αυτοματο [δεν καβαλανε παπακι].Εχει την αισθηση πως επειδη πηρε διτροχο και μαλιστα λιγο ογκωδες ΟΛΟΙ πρεπει να του κανουν χωρο,αμα κολλησει τον ακους απο το bluetooth "ελα σαμαθα,ειμαι σε traffic και θα εχω delay στο meeting,πες στον CEO πως εχω ετοιμασει την προσφορα,εχω και Plan-B μεσα με ολες τις details"Αυτον τωρα να τον θεωρησω συναδελφο-αναβατη; Εγω τον θεωρω φλωραντζα και μαλσιτα με παρασημο! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Αμαξια διπλοσειρα περιμενουν στο φαναρι,χωρος αναμεσα δεν υπαρχει παντα καθ'οτι μερικα πιο ογκωδη πχ SUV,καπου απο πισω ακους μπιπ-μπιπ-μπιπ "ελα παμε ελα" και λες γε γαμωτο μου τι γινεται ποιος ειναι ο τοσο βιαστικος;Να σου διπλα ο κυριζοκεφτες-γιαππυς,χωρις κρανος κοστουμι αγγλικο στυλ στενο,παπουτσι σουραυλι για τις κατσαριδες στην γωνια,τσαντα του laptop περασμενη χιαστι πανω σε σκουτερακι αυτοματο [δεν καβαλανε παπακι].Εχει την αισθηση πως επειδη πηρε διτροχο και μαλιστα λιγο ογκωδες ΟΛΟΙ πρεπει να του κανουν χωρο,αμα κολλησει τον ακους απο το bluetooth "ελα σαμαθα,ειμαι σε traffic και θα εχω delay στο meeting,πες στον CEO πως εχω ετοιμασει την προσφορα,εχω και Plan-B μεσα με ολες τις details"Αυτον τωρα να τον θεωρησω συναδελφο-αναβατη; Εγω τον θεωρω φλωραντζα και μαλσιτα με παρασημο! Βέβαια αυτό διαβάζεται κι από την άλλη οπτική γωνία , αυτού που έχει επιλέξει ένα μικρό σκουτεράκι για την πόλη και δεν την παλεύει να κάθεται κολλημένος πίσω από την ξετάπωτη ακράπα του μπροστινού του ο οποίος αντικειμενικά κινείται σχεδόν σαν αυτοκίνητο λόγο όγκου/διαμόρφωσης δρόμου. Κοινή λογική χρειάζεται κι όλα καλά θα πάνε. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν άτομα που καβαλάνε μόνο και μόνο χάριν πρακτικότητας και ευελιξίας που προσφέρει το δίκυκλο στον αστικό κύκλο, χωρίς αυτό να τους καθιστά μοτοσυκλετιστές ή μηχανόβιους.Ο τρόπος ζωής αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και οι άνθρωποι γίνονται ολοένα και πιο μαλθακοί σε σχέση με προηγούμενες γενιές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς και με τα καινούργια δίκυκλα.Κατασκευές εξειδικευμένες πια, που στοχεύουν μια μερίδα αγοραστικού κοινού που τις προορίζει για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις χαρακτηρίζοντας ακατάλληλο οτιδήποτε παρεκκλίνει απο τα πρώτυπα των υποτιθέμενων αναγκών που έχει διαμορφώσει η ίδια η κατηγοριοποίηση τους. Τέλος, χαρείτε τις γριές μοτοσυκλέτες σας πριν τις αντικαταστήσετε με κάποιο καινούργιο μοντέλο.Γράψτε χιλιόμετρα σε βόλτες,μετακινήσεις και ταξίδια γιατί αυτές, οι γριές, ήταν φτιαγμένες να τα κάνουν όλα αυτά...Σκεφτείτε καλά πριν τις αλλάξετε για κάποια Ευρωπαία καλλονή που πλέον κατασκευάζεται στην Ινδία-Κίνα κτλ ή για κάποια made in Italy γιαπωνέζα και ίσως τότε το ερώτημα που αρχικά τέθηκε απαντηθεί απο μόνο του μέσα μας. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2016 από τον JK 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν άτομα που καβαλάνε μόνο και μόνο χάριν πρακτικότητας και ευελιξίας που προσφέρει το δίκυκλο στον αστικό κύκλο, χωρίς αυτό να τους καθιστά μοτοσυκλετιστές ή μηχανόβιους.Ο τρόπος ζωής αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και οι άνθρωποι γίνονται ολοένα και πιο μαλθακοί σε σχέση με προηγούμενες γενιές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς και με τα καινούργια δίκυκλα.Κατασκευές εξειδικευμένες πια, που στοχεύουν μια μερίδα αγοραστικού κοινού που τις προορίζει για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις χαρακτηρίζοντας ακατάλληλο οτιδήποτε παρεκκλίνει απο τα πρώτυπα των υποτιθέμενων αναγκών που έχει διαμορφώσει η ίδια η κατηγοριοποίηση τους. Τέλος, χαρείτε τις γριές μοτοσυκλέτες σας πριν τις αντικαταστήσετε με κάποιο καινούργιο μοντέλο.Γράψτε χιλιόμετρα σε βόλτες,μετακινήσεις και ταξίδια γιατί αυτές, οι γριές, ήταν φτιαγμένες να τα κάνουν όλα αυτά...Σκεφτείτε καλά πριν τις αλλάξετε για κάποια Ευρωπαία καλλονή που πλέον κατασκευάζεται στην Ινδία-Κίνα κτλ ή για κάποια made in Italy γιαπωνέζα και ίσως τότε το ερώτημα που αρχικά τέθηκε απαντηθεί απο μόνο του μέσα μας. π,χ ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) π,χ ; Π.χ.1.Honda Hornet 600 2016.Γιαπωνέζα,made in Italy.Γυμνή (άρα βάση "νέων προτύπων" δεν ταξιδεύει..) 600άρα τετρακύλινδρη(πρόσφατα μάθαμε πως δεν κάνει ούτε για βόλτα..)2.ΚΤΜ duke 390 2016.Eυρωπαία,made in India.Γυμνή,400αρα (άρα εκτός της ανεμοκάλυψης που στερείται,πολύ "μικρό" για ταξίδι...) μονοκύλινδρο (απαπαπαπα.....για 100 χλμ ακτίνα γύρω απο το σπίτι μόνο κάνουν αυτά..σα παπί πολυτελείας δλδ ένα πράμα) και άλλα πολλά φυσικά..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2016 από τον JK 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έκατσα και διάβασα όλο το θρεντ από την αρχή.Έχοντας προσπεράσει τρία χρόνια τώρα τα πρώτα 'ηντα και παρ' ότι αυτό μου δίνει κάθε δικαίωμα να αρχίσω τις αμπελοφιλοσοφίες <ενθυμούμαι ότε ήμην νεανίας> και λοιπές σαχλαμάρες,ΔΕΝ θα το κάνω.Δεν έχουμε φλωρέψει! Είναι απαράδεκτο να ακούγεται αυτή η γελοία καραμέλα ''Τοτε με ένα παπί γυρνάγαμε όλη την Ελλάδα και τώρα ο νέος βαριέται να πάει μέχρι το Ναύπλιο με το Βαραντέρο!''Λάθος κύριοι,τότε μπορεί να ακροβατούσαμε από πόλη σε πόλη με ένα ταπεινό 50ράκι ή 125 αλλά ήταν το μόνο που είχαμε (ούτε καν αυτοκίνητο) γι αυτό και το ταξιδεύαμε τόσο Μιλάμε για εποχές από τα 1975 έως τα 88-89 που υπήρχε όντως φτώχεια και στο χρήμα και στην πληροφόρηση (ένα Μοτοσπόρτ όλο κι όλο) και στην ποικιλία μοντέλων.Μετά βεβαίως έγινε το γνωστό γιγάντιο ντου των Ιαπωνικών εισαγωγών και είδε ο κοσμάκης φτηνή και μεγάλη μοτοσυκλέτα!Όλοι εσείς που διατείνεστε περί σημερινών 'φλώρων' για ρωτήστε έναν παλιό γαμάουα: έχει βγει ποτέ εκτός Ελλάδος? Οι περισσότεροι θα κατεβάσουν το κεφάλι με ένα αόριστο 'όχι'. Απεναντίας γνωρίζω πιτσιρικάδες στον κύκλο μου που με το Βστρομ ή το Βερσάκι τους ή το TDM φτάνουν για πλάκα Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη ή Γιάννενα ή σύνορα.Το μηχανάκι τούς το έδωσε μεν το car και η 'εύκολη οικονομία' αλλά η κ@υλα -όπως και εμάς μιαν άλλη εποχή- είναι κατα-δικιά τους! Και δεν είναι καθόλου φλωριά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2016 από τον karellen 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JK 277 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Έκατσα και διάβασα όλο το θρεντ από την αρχή.Έχοντας προσπεράσει τρία χρόνια τώρα τα πρώτα 'ηντα και παρ' ότι αυτό μου δίνει κάθε δικαίωμα να αρχίσω τις αμπελοφιλοσοφίες <ενθυμούμαι ότε ήμην νεανίας> και λοιπές σαχλαμάρες,ΔΕΝ θα το κάνω.Δεν έχουμε φλωρέψει! Είναι απαράδεκτο να ακούγεται αυτή η γελοία καραμέλα ''Τοτε με ένα παπί γυρνάγαμε όλη την Ελλάδα και τώρα ο νέος βαριέται να πάει μέχρι το Ναύπλιο με το Βαραντέρο!''Λάθος κύριοι,τότε μπορεί να ακροβατούσαμε από πόλη σε πόλη με ένα ταπεινό 50ράκι ή 125 αλλά ήταν το μόνο που είχαμε (ούτε καν αυτοκίνητο) γι αυτό και το ταξιδεύαμε τόσο Μιλάμε για εποχές από τα 1975 έως τα 88-89 που υπήρχε όντως φτώχεια και στο χρήμα και στην πληροφόρηση (ένα Μοτοσπόρτ όλο κι όλο) και στην ποικιλία μοντέλων.Μετά βεβαίως έγινε το γνωστό γιγάντιο ντου των Ιαπωνικών εισαγωγών και είδε ο κοσμάκης φτηνή και μεγάλη μοτοσυκλέτα!Όλοι εσείς που διατείνεστε περί σημερινών 'φλώρων' για ρωτήστε έναν παλιό γαμάουα: έχει βγει ποτέ εκτός Ελλάδος? Οι περισσότεροι θα κατεβάσουν το κεφάλι με ένα αόριστο 'όχι'. Απεναντίας γνωρίζω πιτσιρικάδες στον κύκλο μου που με το Βστρομ ή το Βερσάκι τους ή το TDM φτάνουν για πλάκα Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη ή Γιάννενα ή σύνορα.Το μηχανάκι τούς το έδωσε μεν το car και η 'εύκολη οικονομία' αλλά η κ@υλα -όπως και εμάς μιαν άλλη εποχή- είναι κατα-δικιά τους! Και δεν είναι καθόλου φλωριά. Καταρχήν για το οτι υπήρχε φτώχεια στο χρήμα στα late 80s αρχές 90s σε σχέση με σήμερα, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.Για την πληροφόρηση οκ το δέχομαι.Το οτι η τεχνολογία μας έχει συνεπάρει κι εμάς και τις μοτοσυκλέτες μας κι έχει επαναπροσδιορίσει τις έννοιες των όρων "εφικτό-ανέφικτο","βασικό-προαιρετικό" κτλ στην αντίληψή μας είναι κοινό μυστικό.Το ερώτημα που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα είναι απλό:Πόσοι σήμερα θα ξεκίναγαν ένα ταξίδι με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό - λέγοντας "απαραίτητο" δεν αναφέρομαι σε gps,smartphones,tablets κλπ αλλά κράνος,γάντια,μπουφαν,μπότες - με μια 4κύλινδρη, γυμνή, 400άρα 15ετίας και πόσοι θα το έκαναν κάποια χρόνια πριν?Όχι ταξίδι απο ανάγκη... Απο καύλ@, καθαρά?Θες να σου απαντήσω κιόλας?Όσοι θα πήγαιναν και για καφέ χωρίς το κινητό τους και δυστυχώς σήμερα αυτοί δεν είναι πια πολλοί... Αλήθεια,το "εκτός Ελλάδος" που λές, σε κάνει ακόμα πιο "γαμάουα" κατα τη γνώμη σου σα μοτοσυκλετιστή και αν ναι γιατί? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2016 από τον JK 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Ποιος εκανε τετοιο ταξιδι το '90;Οι περισσοτερες "μεγαλες" μοτο κυκλοφορουσαν στα μοδατα στεκια, αντε και καμια Επιδαυρο και οι Εθνικες οδοι ηταν γεματες απο XT, DR, XL, MZ και λοιπα μονοκυλιδρα. Σημερα ταξιδευουν πολλες περισσοτερες μοτο με σωστο εξοπλισμο απο τους αναβατες και ας εχουν gps. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Αμαξια διπλοσειρα περιμενουν στο φαναρι,χωρος αναμεσα δεν υπαρχει παντα καθ'οτι μερικα πιο ογκωδη πχ SUV,καπου απο πισω ακους μπιπ-μπιπ-μπιπ "ελα παμε ελα" και λες γε γαμωτο μου τι γινεται ποιος ειναι ο τοσο βιαστικος;Να σου διπλα ο κυριζοκεφτες-γιαππυς,χωρις κρανος κοστουμι αγγλικο στυλ στενο,παπουτσι σουραυλι για τις κατσαριδες στην γωνια,τσαντα του laptop περασμενη χιαστι πανω σε σκουτερακι αυτοματο [δεν καβαλανε παπακι].Εχει την αισθηση πως επειδη πηρε διτροχο και μαλιστα λιγο ογκωδες ΟΛΟΙ πρεπει να του κανουν χωρο,αμα κολλησει τον ακους απο το bluetooth "ελα σαμαθα,ειμαι σε traffic και θα εχω delay στο meeting,πες στον CEO πως εχω ετοιμασει την προσφορα,εχω και Plan-B μεσα με ολες τις details"Αυτον τωρα να τον θεωρησω συναδελφο-αναβατη; Εγω τον θεωρω φλωραντζα και μαλσιτα με παρασημο!τον έλεγα και αδερφη, αλλά όπως βολεύεται ο καθένας Βέβαια αυτό διαβάζεται κι από την άλλη οπτική γωνία , αυτού που έχει επιλέξει ένα μικρό σκουτεράκι για την πόλη και δεν την παλεύει να κάθεται κολλημένος πίσω από την ξετάπωτη ακράπα του μπροστινού του ο οποίος αντικειμενικά κινείται σχεδόν σαν αυτοκίνητο λόγο όγκου/διαμόρφωσης δρόμου. Κοινή λογική χρειάζεται κι όλα καλά θα πάνε.το SS πάντως είναι πιο στενό από παπί (και το λεω γιατι οδηγαω και απο τα δυο στην κινηση), το τιμονι δεν κοβει και ειναι θεμα καποιες φορες το οποίο με λίγο γκάζι αποφεύγεται. αλλά έχεις δίκιο. Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν άτομα που καβαλάνε μόνο και μόνο χάριν πρακτικότητας και ευελιξίας που προσφέρει το δίκυκλο στον αστικό κύκλο, χωρίς αυτό να τους καθιστά μοτοσυκλετιστές ή μηχανόβιους.Ο τρόπος ζωής αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και οι άνθρωποι γίνονται ολοένα και πιο μαλθακοί σε σχέση με προηγούμενες γενιές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς και με τα καινούργια δίκυκλα.Κατασκευές εξειδικευμένες πια, που στοχεύουν μια μερίδα αγοραστικού κοινού που τις προορίζει για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις χαρακτηρίζοντας ακατάλληλο οτιδήποτε παρεκκλίνει απο τα πρώτυπα των υποτιθέμενων αναγκών που έχει διαμορφώσει η ίδια η κατηγοριοποίηση τους. Τέλος, χαρείτε τις γριές μοτοσυκλέτες σας πριν τις αντικαταστήσετε με κάποιο καινούργιο μοντέλο.Γράψτε χιλιόμετρα σε βόλτες,μετακινήσεις και ταξίδια γιατί αυτές, οι γριές, ήταν φτιαγμένες να τα κάνουν όλα αυτά...Σκεφτείτε καλά πριν τις αλλάξετε για κάποια Ευρωπαία καλλονή που πλέον κατασκευάζεται στην Ινδία-Κίνα κτλ ή για κάποια made in Italy γιαπωνέζα και ίσως τότε το ερώτημα που αρχικά τέθηκε απαντηθεί απο μόνο του μέσα μας.εδώ μου τα χαλάς, ναι τοτε ηταν πιο all-around τα μηχανακια αλλα ουσιαστικα ο εκάστοτε οδηγός τα έκανε έτσι, έχω φίλους που γυρνανε την Ελλάδα και τον κόσμο με πολλές ευρωπαίες καλωνές, tiger, 950sm, tuono κλπ κλπΠοιος εκανε τετοιο ταξιδι το '90;Οι περισσοτερες "μεγαλες" μοτο κυκλοφορουσαν στα μοδατα στεκια, αντε και καμια Επιδαυρο και οι Εθνικες οδοι ηταν γεματες απο XT, DR, XL, MZ και λοιπα μονοκυλιδρα. Σημερα ταξιδευουν πολλες περισσοτερες μοτο με σωστο εξοπλισμο απο τους αναβατες και ας εχουν gps.ξέρω άνθρωπο που το έκανε μέχρι και εν ετη 2014 γιατι δεν είχε μηχανάκι, ειχε μονο παπι. ααααααρε κρυπτονάρα, ναυπλιο, ευβοια, χιο, βολο, η πιο μακρυνη συνολικα ηταν 300κμ και μια φορά ιουνιο του 2013 παραλίγο να την κάνω για θεσσαλονίκη. τελικά το μετάνιωσα που δεν πήγα με την πάπια τι ωραίο θρεντ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Τι να πουν τα σκ@τοφλωράκια των δεκαετιών 1970-80-90 στον Φειδιππίδη δηλαδή; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 εχουμε φλωρεψει και βλακειεςαν βγει ενας ανδρεας σημερα να μου δωσει λεφτα και θα βαρεθειτε να διαβαζετε θεματα με ταξιδια 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καταρχήν για το οτι υπήρχε φτώχεια στο χρήμα στα late 80s αρχές 90s σε σχέση με σήμερα, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Αν δεις προσεκτικότερα μιλάω για 10 χρόνια πιο πίσω. Για την πληροφόρηση οκ το δέχομαι.Το οτι η τεχνολογία μας έχει συνεπάρει κι εμάς και τις μοτοσυκλέτες μας κι έχει επαναπροσδιορίσει τις έννοιες των όρων "εφικτό-ανέφικτο","βασικό-προαιρετικό" κτλ στην αντίληψή μας είναι κοινό μυστικό.Το ερώτημα που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα είναι απλό:Πόσοι σήμερα θα ξεκίναγαν ένα ταξίδι με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό - λέγοντας "απαραίτητο" δεν αναφέρομαι σε gps,smartphones,tablets κλπ αλλά κράνος,γάντια,μπουφαν,μπότες - με μια 4κύλινδρη, γυμνή, 400άρα 15ετίας και πόσοι θα το έκαναν κάποια χρόνια πριν?Όχι ταξίδι απο ανάγκη... Απο καύλ@, καθαρά?Θες να σου απαντήσω κιόλας?Όσοι θα πήγαιναν και για καφέ χωρίς το κινητό τους και δυστυχώς σήμερα αυτοί δεν είναι πια πολλοί...Έχεις ένα δίκιο,δεν αντιλέγω,οι εποχές και η υπερπληροφόρηση μας έχουν κάνει πιο ψειρήδες (γιατί να πάω με 400 γυμνό και όχι με 1000 φερινγκάτο?) Αλήθεια,το "εκτός Ελλάδος" που λές, σε κάνει ακόμα πιο "γαμάουα" κατα τη γνώμη σου σα μοτοσυκλετιστή και αν ναι γιατί? Δεν έπιασες την ειρωνεία μου: δεν χαρακτήριζαν 'γαμάουα' οι παλιοί τους εαυτούς τους.Οι σύγχρονοι (αυτοί που θεωρούν φλώρους τους νέους) έφτιαξαν τη macho εικόνα του γαμάουα παλιού που -ξαναλέω- γυρνούσε με τη φλορέττα του όλη την Ελλάδα εν αντιθέσει με τον λεπτεπίλεπτο τωρινό.Δεν είναι φλωριά,πρόοδος είναι. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2016 από τον karellen 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2016 Δεν είναι φλωριά,πρόοδος είναι.Α γειά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Προσωπικά, προτιμώ τον "φλώρο" με το scooter που μιλάει στο bluetooth μόνο και μόνο επειδή επέλεξε να πάρει scooter οπότε γλυτώσαμε από ένα ακόμα αυτοκίνητο στους δρόμους να μπλοκάρει διαδρόμους ή να αυξάνει τις καθυστερήσεις μας. Η μνήμη είναι επιλεκτική. Κρατάμε τις καλές αναμνήσεις και όχι τις δύσκολες.Δε θα γίνουμε πιο αντρουά αν αφήσουμε την άνεση της εξέλιξης. Τι θα αποδείξουμε δηλαδή στον εαυτό μας αν πατήσουμε το διακόπτη για να πάμε μια εκδρομή (ή ακόμα και την καθημερινή μας μετακίνηση) με ένα μηχανάκι του 80? Θα γελούσα φωναχτά αν κάποιος το επιχειρούσε και στο 5λεπτο επέστρεψε στην σύγχρονη αγαπημένη του επειδή απλά...θυμήθηκε!Σα το κλασικό που οι περισσοτεροι λέμε καμιά φορά: "τι ωραία που περνούσαμε στο σχολείο"........Ναι...καλά.... Ωραίες οι αναμνήσεις. Ωραίες οι κουβέντες για το πόσο ωραία περνούσαμε. Αλλά μη μπαίνουμε σε χαρακτηρισμούς γιατί δεν ισχύουν. Υ.Γ.: κάτι τελευταίο που ποτέ δε κατάλαβα γιατί θεωρείται επιχείρημα μαγκιάς και επιβολής / ισχυροποίησης επιχειρημάτων. Το ότι κάποιοι έχασαν/χάσαμε φίλους/γνωστούς σε τροχαία με μοτοσυκλέτες, γιατί αυτομάτως μας περνάει στο πάνθεον των υπεργαμάτων μοτοσυκλετιστών που περάσαμε μέσα από το πυρωμένο μέταλλο (όχι των R1) και τα καζάνια της κολάσεως αλλά τα καταφέραμε και επιστρέψαμε για να την δούμε σούπερουάου? Και το τονίζω γιατί οι 8 στους 10 των υπερουάου παίζει να ήταν οι "φλώροι" του τότε που την γλύτωσαν γιατί απλά δε το κυνήγησαν...... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Αν το δούμε και οικονομικά, ποιος έχει πλέον τα φράγκα να πάρει πρόσφατη μηχανή; Κατά μεγάλο ποσοστό, μεγαλύτεροι άνθρωποι που ήδη έχουν κανα φράγκο στην άκρη και ζμπούτσατς, ας τα δώσουμε για μηχανή. Αναλόγως και χρήματα αλλά και χρόνο για κανα ταξίδι. Οπότε έτσι, ο 30άρης ή ο 20άρης που με το ζόρι βγάζει τα νοίκια του και μπορεί να πάρει μόνο κάνα πήγασο 20ετίας ή άφρικα ή τράνσαλπ και τσίμα-τσίμα βγάζει τις βενζίνες ίσα για καμιά βολτίτσα και φυσικά δεν ταξιδεύει, είναι σκατόφλωρος.Τώρα θα σκάσει κανένα αντεπιχείρημα τύπου "κάντο με 250άρι ή παπί" ρε μπζηλέ αν δεν έχεις φράγκα. Και ανταπαντώ πως ΠΛΕΟΝ αν πας ένα Αθήνα-Θεσ/νίκη με παπί ή 250άρι καλό κουράγιο και χαρά στα κάκαλά σου. Όταν το'κανα με το 250άρι εγώ, περισσότερο κοιτούσα τους καθρέφτες μην με περάσει κανας κάφρος από πάνω παρά τον δρόμο μπροστά μου. Δεν είναι ίδιοι οι δρόμοι και η κίνηση του τότε με του τώρα. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Τι ωραιο θεμα, επιτελους να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 o κύριος εχει την τελική απάντηση............. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 o κύριος εχει την τελική απάντηση............. τον αγαπαω αυτον :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Να σου διπλα ο κυριζοκεφτες-γιαππυς,χωρις κρανος κοστουμι αγγλικο στυλ στενο,παπουτσι σουραυλι για τις κατσαριδες στην γωνια,τσαντα του laptop περασμενη χιαστι πανω σε σκουτερακι αυτοματο [δεν καβαλανε παπακι].Εχει την αισθηση πως επειδη πηρε διτροχο και μαλιστα λιγο ογκωδες ΟΛΟΙ πρεπει να του κανουν χωρο,αμα κολλησει τον ακους απο το bluetooth "ελα σαμαθα,ειμαι σε traffic και θα εχω delay στο meeting,πες στον CEO πως εχω ετοιμασει την προσφορα,εχω και Plan-B μεσα με ολες τις details"Αυτον τωρα να τον θεωρησω συναδελφο-αναβατη; Εγω τον θεωρω φλωραντζα και μαλσιτα με παρασημο!επειδή ο γιάππυς σπούδασε και ξέρει 5 πράγματα πρέπει να μιλάει με τον ίδιο τρόπο με εσένα σαν τον Μπάμπη τον Διακόπτη τον φωρτηγατζή σοτν Εύοσμο... άσε μας ρε δικέ μου μεσημεριάτικα...Το μηχανάκι τούς το έδωσε μεν το car και η 'εύκολη οικονομία' αλλά η κ@υλα -όπως και εμάς μιαν άλλη εποχή- είναι κατα-δικιά τους! Και δεν είναι καθόλου φλωριά.Ποιά είναι η εύκολη οικονομία? Ελπίζω να αναφέρεσαι σε 90-00 γιατί πλέον δεν υφίσταται οικονομία, πόσο μάλλον "εύκολη"! Ακούω ιστορίες από 50ρηδες και 60ρηδες για το ότι κάθε μήνα αλλάζανε και μηχανάκια, κάνανε τράμπες, έσπαγαν παίρνανε καινούρια! Τώρα αν σπάσει κάτι τρώς ένα μήνα ρύζι με νερό για να πάρεις μεταχειρισμένο ανταλλακτικό για την μηχανή 10ετίας σου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 τον αγαπαω αυτον :) Nαι ε?Θα λατρέψεις και αυτούς:https://www.youtube.com/watch?v=K_T41kJm-PE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Nαι ε?Θα λατρέψεις και αυτούς:https://www.youtube.com/watch?v=K_T41kJm-PE α, για δες το πρωτο βιντεο που ποσταριστικε, νομιζα οτι ηταν το fifty years of kicks... αλλα ειδα και το πρωτο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 α, για δες το πρωτο βιντεο που ποσταριστικε, νομιζα οτι ηταν το fifty years of kicks... αλλα ειδα και το πρωτο ;) Ωχ έλα ρε ο Πωλ είναι πράγματι, δεν το πήρα πρέφα. Σίτεψε λίγο ο παππούλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες