Jump to content

sarmelion

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  464
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Πόντοι

76 Excellent

Σχετικά με το μέλος sarmelion

 • Κλάση
  Σούζα, ρόλιν έντο!

Άλλα Στοιχεία

 • Τόπος
  Χωροχρόνος
 • Ενδιαφέροντα
  Κανένα
 • Φύλο
  Άνδρας

Η Μοτοσικλέτα μου

 • myBike: Κατασκ/ής
  Yamaha
 • myBike: Μοντέλο
  Crypton X

Η Μοτοσικλέτα των Ονείρων μου

 • dreamBike: Κατασκ/ής
  Αλλος
 • dreamBike: Μοντέλο
  Πολλες
 • dreamBike: Κυβισμός
  x

Πρόσφατοι επισκέπτες στο προφίλ

1.271 προβολές προφίλ
 1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
 2. sarmelion

  Μετανάστευση και οχήματα

  Τέλος του μήνα θα μεταναστεύσω. θα ξαναγυρίσω μετά από μια τριετία στη καλύτερη των περιπτώσεων. Το πρόβλημα είναι ότι έχω ένα παπάκι που δεν θέλω να πουλήσω. Αλλά θα πρέπει η να παραδώσω πινακίδες η να το ασφαλίζει τα χρόνια που θα λείπω. Όταν θα έρχομαι στην Ελλάδα θα είναι για λίγο και δεν θέλω να τρέχω σε υπηρεσίες για να παίρνω - παραδίδω πινακίδες. Έχει κανείς να μου προτείνεικάποια άλλη λύση. (Αν υπάρχει) Υ.Γ. Μην χάσετε το χρόνο σας για να γράψετε πούλησε το.
 3. Για να μην ανοίγω άλλο θέμα, έβγαλα το φτυάρι . Ξέρει κανείς κάποια ασφαλιστική που να κάνει ασφάλεια με τον μήνα ή έστω 3μηνη σε μηχανές; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 4. sarmelion

  οικονομικο on-off

  Πόση κατανάλωση θες να έχει η μηχανή εντός πόλης;
 5. S.M.A.R.T. (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology; often written as SMART) is a monitoring system for computer hard disk drives (HDDs) and solid-state drives (SSDs)[1] to detect and report on various indicators of reliability, in the hope of anticipating failures (πηγή: Wikipedia Σύνδεσμος) Κοινός κατά πάσα περίπτωση ο σκληρός τα τίναξε ή θα τα τινάξει σύντομα. Τι μπορείς να κάνεις: - Να πας στο BIOS να απενεργωποιήσεις το SMART Monitoring. - Να κάνεις επανεκίνηση - Να φωρτώσεις λειτουργικό απο USB - Δοκίμασε τα Disk Utilities και να σώσεις τα αρχεία σου από τον εσωτερικό σε εξωτερικό δίσκο. Και πάνω απ'όλα καλή τύχη!
 6. Σήμερα την έβγαλα βόλτα να ξεσκάσει!
 7. Καλησπέρα, Είμαι άνεργος και λαμβάνω το επίδομα του ΟΑΕΔ το οποίο το δικαιούμαι για άλλους 4 μήνες. Την πέμπτη που πέρασε είχα πάει σε μία συνέντευξη για δουλειά. Τα βρήκαμε και υπέγραψα την ταυτοποίηση στοιχείων και την αναγγελία εργασίας. Την επόμενη μέρα παρακολούθησα μία μέρα εκπαίδευση και μετά πήγα στα κεντρικά για να υπογράψω την σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου. Εκεί διαπίστωσα ότι το ποσό ήταν μικρότερα από αυτό που είχαμε πει και δεν υπέγραψα την σύμβαση εργασίας. Στον ΟΑΕΔ αυτή την στιγμή φαίνομαι ως εργαζόμενος και έχει γίνει διακοπή του επιδόματος. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Τι πρέπει να κάνω για να συνεχίσω να παίρνω το επίδομα ανεργίας; Σε περίπτωση καταγγελίας σύμβασης πως μπορώ να υποχρεώσω τον εργοδότη μου να το κάνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.
 8. Τα ξένον αναντίρρητα παρέχουν καλύτερο φωτισμό από τις υπόλοιπες λάμπες. ΑΛΛΑ Αν σκοπεύει ή αν κάνεις ταξιδάκια με την μηχανή καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Στην πρώτη βροχή που θα πετύχεις θα θες να τα ξηλώσεις. Αν το έχεις για μες την πόλη και τα θες και για φιγούρα βάλτα.
 9. Δεν καταλαβαίνω γιατί εκνευρίζεστε με όλα αυτά. Τα φόρουμ αν και είναι τέλειο παραδείγματα άμεσης δημοκρατίας, υπάρχει πάντα αυτός που το ίδρυσε, και αυτοί που πληρώνουν τα λειτουργικά έξοδα. Αυτή η ομάδα ατόμων είναι αυτοί που βάζουν τους κανόνες και δίνουνε το ύφος. Απλά το παίρνεις απόφαση και είτε πας σε άλλο φόρουμ αν δε σου αρέσει, ή φτιάχνεις δικό σου και θέτεις εσύ τους κανόνες και το ύφος, ή πολύ απλά δεν ασχολείσαι. Αν και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με δύο μέτρα και δύο σταθμά, σκέψου όμως πως θα ήταν αν γράφαμε όλοι της καγκουριές μας εδώ μέσα και δεν έπεφτε κράξιμο.
 10. Εγώ έχω τις τάπες Όπως προείπα δεν υπάρχει δόλος.
 11. Είχα αγοράσει το κάπο του συμφορουμίτη Al_Bandy. Και εκείνος ευγενέστατα μου άφησε τις τάπες στο συνεργείο μου. Όταν πήγα να τις πάρω με ρώτησε ο μάστορας τι τις θέλω. Η μηχανή δεν κάνει τόσο θόρυβο. Του είπα ότι πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ. Μου απάντησε ότι κόβουνε πιο πολύ για ρύπους και όχι τόσο για θόρυβο. Μου είπε να περάσω την ημέρα που είναι να πάω ΚΤΕΟ να μου κατεβάσει το μείγμα (για την σωστή ορθογραφία της λέξης παρακαλώ να ελένξετε την ετυμολογία) και όταν περάσω να ξαναπάω να μου το βάλει στα κανονικά επίπεδα. Για την διαδικασία του μείγματος δεν μου πέρνει λεφτά οπότε δεν νομίζω να υπάρχει δόλος. Επίσης ένας γνωστό με Aprilia Pegaso κόπηκε για ρύπους. Αυτά. . . Οπότε καλού κακού σας το λέω να έχετε το νου σας. Εγώ θα πάω μέχρι το τέλος του μήνα και θα σας ενημερώσω.
 12. Άμα δεν ταπώνεται προσπάθησε να ρίξεις το μείγμα. Κυρίως για ρύπους κόβουνε.
 13. Είσαι εκτός θέματος και σπαμάρεις αν το περιεχόμενο ενός θέματος δεν σε αφορά μπορείς να μην απαντήσεις ή να μην το διαβάσεις. Ευχαριστώ.
 14. sarmelion

  Aftermarket Εξάτμιση και ΚΤΕΟ

  Παιδιά ΣΟΣ Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που πάνε άτομα με εξάτμιση για ΚΤΕΟ και τους κόβουν για ρύπους και θόρυβο. Πριν περάσετε ΚΤΕΟ βάλτε τάπες και κατεβάστε μείγμα ή βάλτε τις μαμά εξατμίσεις. Επίσης επειδή τραβάνε και φωτογραφία το όχημα να βάλετε και καθρέφτες όσοι τους έχετε αφαιρέσει.
×
×
 • Create New...