Telis123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2013 HONDA ANF 125i INNOVA SERVICE MANUAL DOWNLOAD SV3ICL FOTIS EGIO http://www.filedropp...sv3iclfotisegio Σε υπερ - ευχαριστω, το εψαχνα με το ντουφεκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2013 το ειχα αφησει για 2-3 χρονια και δε θυμαμαι αν το εκανε. τερματιζει πολυ ευκολα το μπροστινο και υπεθεσα οτι χρειαζεται αλλαγη. Ε τότε άλλαξε του λάδι και θα στρώσει. Όχι ο ήχος ε... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Ξέρει κανείς πόσα χιλιόμετρα βγάζουν οι πίσω γνήσιες σιαγόνες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Αυτό εξαρτάται καθαρά από την οδήγηση σου... Εγώ άλλαξα περίπου στις 25,000χλμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2013 Αυτό εξαρτάται καθαρά από την οδήγηση σου... Εγώ άλλαξα περίπου στις 25,000χλμ :shock: Εμένα μου έβγαλαν μόνο 5.000. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2013 :shock: Εμένα μου έβγαλαν μόνο 5.000. 'Αλλαξα σήμερα τα δικά μου. 30Κ και 9 χρόνια ηταν απάνω. Κατω απο 1 χλστ. πάχος, είχε απομείνει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 ειχα αλλαξει τα πισω τακανια στα 18.000. τωρα εχω 23.00 και ειναι σαν καινουρια. δεν κανω καν τον κοπο να παταω πισω φρενο στο innova. ειτε το πατας ειτε οχι δε φρεναρει! το πισω φρενο το εβαλε η honda για τα ματια του κοσμου, χεχε. ασχετο αλλα εχω δει ανηλικο τυπακι με innova που ειχε βγαλμενο τον μπροστινο δισκο και τη δαγκανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2013 Γίνεται να μπει και πίσω δισκόφρενο και αν ναι συμφέρει? Και απο οικονομικής άποψης και απο πλευρά πρακτικότητας (εννοώ αν μπεί θα χρειαστεί να αλλάξουν και άλλα 2-3 πράγματα εξαιτίας αυτού κλπ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Κυκλοφορουν ετοιμα κιτ (νομιζω κοντα στα 250 ευρω) Σε σχεση με το ταμπουρο ειναι καλυτερα. Απλα λογω του οτι εχεις προφανως συνηθισεις το ταμπουρο στην αρχη θα το κοκκαλωνεις με αποτελεσμα να κανεις παντιλικια Αμα το μαθεις μετα θα φρεναρεις στο αψε-σβησε! Αν αποφασισεις να το κανεις μονος σου θα χρειαστεις πολλα πραγματα και αν δεν το κατεχεις και λιγο το αθλημα (σκεψη-σχεδιασμος-υλοποιηση-τελοιοποιηση προς το βελτιστο) καλυτερα αστο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κιτάκια - πατέντες για πίσω δισκόφρενο στο Innova, προσωπικά, δε θα έβαζα. Προτιμώ το ταπεινό (αλλά με σωστή αίσθηση) ταμπούρο που έχει. Θεωρώ ότι για τις επιδόσεις που έχει το Innova, τα φρένα του έτσι όπως είναι από τη μάνα του (δίσκος με δαγκάνα Nissin μπροστά + ταμπούρο πίσω) είναι απολύτως ΕΠΑΡΚΗ και κάτι παραπάνω. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 23 , 2013 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 'Αλλαξα σήμερα τα δικά μου. 30Κ και 9 χρόνια ηταν απάνω. Κατω απο 1 χλστ. πάχος, είχε απομείνει.... Μα καλά εσείς εκεί πάνω φρένα δεν πατάτε? Έστω και τα μισά να μου έβγαζαν ευχαριστημένος θα ήμουν. Πάντως κακά τα ψέματα εδώ πέρα στην πόλη μέσα, δύσκολα θα κάνεις πάνω από 300 μέτρα χωρίς να πατήσεις φρένα, εκτός κι αν πηγαίνεις με 10. Την άλλη φορά θα δοκιμάσω σιαγόνες της ebc να δω τι παίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 Μα καλά εσείς εκεί πάνω φρένα δεν πατάτε? Έστω και τα μισά να μου έβγαζαν ευχαριστημένος θα ήμουν. Πάντως κακά τα ψέματα εδώ πέρα στην πόλη μέσα, δύσκολα θα κάνεις πάνω από 300 μέτρα χωρίς να πατήσεις φρένα, εκτός κι αν πηγαίνεις με 10. Την άλλη φορά θα δοκιμάσω σιαγόνες της ebc να δω τι παίζει. η EBC εχει 3 διαφορετικες παστες αν θυμαμαι καλά (στο ποδηλατο που την εχω φορέσει με διαφορα τη καλύτερη πάστα :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 [Την άλλη φορά θα δοκιμάσω σιαγόνες της ebc να δω τι παίζει. Τις έχω φορέσει στο δικό μου Innova. Εχουν σωστή "αίσθηση" αλλά (με δεδομένο ότι είναι από τα πρώτα Innova, με την κόντρα να πιάνει κοντά στο ψαλίδι και όχι μακριά) τρίζει και σφυρίζει σαν κόρνα! Οι μόνες σιαγώνες που είναι ανεκτές στο τρίξιμο/σφύριγμα (και που έχουν όμως καλή αίσθηση) είναι οι Aspira. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2013 η EBC εχει 3 διαφορετικες παστες αν θυμαμαι καλά (στο ποδηλατο που την εχω φορέσει με διαφορα τη καλύτερη πάστα :D ) Εγώ μόνο μια βρήκα. Τις έχω φορέσει στο δικό μου Innova. Εχουν σωστή "αίσθηση" αλλά (με δεδομένο ότι είναι από τα πρώτα Innova, με την κόντρα να πιάνει κοντά στο ψαλίδι και όχι μακριά) τρίζει και σφυρίζει σαν κόρνα! Οι μόνες σιαγώνες που είναι ανεκτές στο τρίξιμο/σφύριγμα (και που έχουν όμως καλή αίσθηση) είναι οι Aspira. Εγώ μιας και δεν έχω το innova αλλά το supra(τις ίδιες σιαγόνες παίρνουν πίσω) δε θυμάμαι ποτέ να έτριζε το ταμπούρο, όποιες σιαγόνες και να έβαζα, άρα με της ebc δε νομίζω να έχω πρόβλημα τριγμού. Είδες διαφορά στο φρενάρισμα σε σχέση με τις μαμά ή με τις aspira; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 στο supra δεν τριζει το ταμπουρο στο φρεναρισμα, στο innova τριζει. μπορει να τεριαζουν τα ιδια τακακια αλλα δεν ειναι ιδιο το ταμπουρο. στο innova το πισω φρενο δεν πιανει, απλα υπαρχει πανω. πολλα τα λεφτα για πισω δισκοφρενο και δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου! εχει πολυ καλο μπροστινο το οποιο κανει τη δουλεια και με το παραπανο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2013 Το πίσω φρένο στο supra ειναι άπαιχτο, πολύ δύσκολα να σου γλιστρήσει και πραγματικά φρενάρει, στο innova πάλι όσα έχω οδηγήσει πάντα μου μπλόκαρε η ρόδα ακόμα και στο ψεκαστό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2013 Ξέρει κανείς τη διάμετρο έχει το έμβολο της τρόμπας του μπροστινού φρένου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Το πίσω φρένο στο supra ειναι άπαιχτο, πολύ δύσκολα να σου γλιστρήσει και πραγματικά φρενάρει, στο innova πάλι όσα έχω οδηγήσει πάντα μου μπλόκαρε η ρόδα ακόμα και στο ψεκαστό. δεν ξερω για τη διαμετρο του μπροστινου, αλλα με ποσα χλμ πατας το πισω φρενο και μπλοκαρει? το δικο μου (innova καρμπ) πρεπει να παω με 40 και να το πατησω τερμα με δυναμη για να μπλοκαρει (ειναι αρκετα καλοσυντηρημενο το παπι). σε πολλα χλμ πχ 80-100, ολοκληρος πανω στο φρενο να ανεβω δεν κανει τιποτα. χεχε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2013 Στο σουπρα ειναι αρκετά δύσκολο να σου μπλοκάρει το φρένο και σε συνδυασμό με καλό λάστιχο και ζεστό πάντα αν δε ανέβεις όλος πάνω δεν μπλοκάρει καν εκτός κι αν το κάνεις επίτηδες. Έχει ένα ευχάριστο αρχικό δάγκωμα και ειναι αρκετά προοδευτικό. Σε όσα ιννοβα έχω οδηγήσει, με όσα και να πήγαινα δεν έκανε τπτ το φρένο όσο και να το πατούσα ακόμα και σε ιντζεκτιον με περίπου 4.000κμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Καλησπέρα. Εχω το καρμπυλατεράτο και έχω παρατηρήσει εδώ και 3 μέρες ότι όταν ζεσταίνεται και γκαζόσο με νεκρά βγάζει μία ψιλή κάπνα. Πρίν 100χλμ άλλαξα λάδια (20w-50w motul) όπως πάντα στα 1000λχμ. Μήπως απο κάποιο μπέρδεμα στο καρμπυλατέρ βγάζει όταν ζεσταίνεται?>> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Καλησπέρα. Εχω το καρμπυλατεράτο και έχω παρατηρήσει εδώ και 3 μέρες ότι όταν ζεσταίνεται και γκαζόσο με νεκρά βγάζει μία ψιλή κάπνα. Πρίν 100χλμ άλλαξα λάδια (20w-50w motul) όπως πάντα στα 1000λχμ. Μήπως απο κάποιο μπέρδεμα στο καρμπυλατέρ βγάζει όταν ζεσταίνεται?>> Τι χρώμα έχει ο καπνός; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Σάν διάφανος γκρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Μάλλον από την υγρασία είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ouzou 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ανησυχώ μήπως καίει λάδι.... αλλά μετά από αλλαγή??? Αν καίει τί χρώμα θα βγάζει??και θα φαίνεται κάπνα και όταν είναι κρύο?? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 3 , 2013 από τον ouzou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostisstam 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2013 Ο καπνός του λαδιού είναι μπλέ και φαίνεται και όταν ειναι ζεστό και όταν ειναι κρύο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες