VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Κομπλέ και τι σχέση έχει αυτό με το κάψιμο των λαδιών; Καμια απολυτως. Το καψιμο των λαδιων οφειλετε σε αλλους λογους. Μερικοι απο αυτοι ειναι Το FLASH POINT (σημειο αναφλεξης) Κακη στεγανοποιηση των ελατηριων του πιστονιου Υπερβολικες αναθυμιασεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telis123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2013 Αν αλλαξεις το φιλτρο αερα να ξερεις οτι βγαινει απο μπροστα χωρις να χρειαστει να βγαλεις κανενα πλαστικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Καμια απολυτως. Το καψιμο των λαδιων οφειλετε σε αλλους λογους. Μερικοι απο αυτοι ειναι Το FLASH POINT (σημειο αναφλεξης) Κακη στεγανοποιηση των ελατηριων του πιστονιου Υπερβολικες αναθυμιασεις Ε τότε γιατί να το αλλάξω; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ε τότε γιατί να το αλλάξω; :P Καλα ειναι να το ελεγξεις γιατι τα χιλιομετρα που εχεις ειναι πολλα (στην θεση σου θα το αλλαζα) Οσο για το καψιμο λαδιων εγω προτεινω μια αλλαγη κυλινδρου μαζι με πιστονι και ελατηρια (βαλε παλι μαμα πραγματα) και δεν νομιζω να εχεις αλλες απωλειες λαδιων Το μηχανουργειο μπορει να σου εκανε ρεκτιφιε αλλα ποσο καλα το εκανε? Εχω δει να χαραμιζεται μπλοκ μηχανης (κυλινδροι ολοι μαζι κολλημενοι σε σειρα σε μηχανη αυτοκινητου) πανακριβου αυτοκινητου επειδη επεσε η ασφαλεια του ρευματος κατα την διαδικασια Το οτι εκανες ρεκτιφιε δεν σημαινει απαραιτητα οτι εγινε και καλη δουλεια. Εχω υποψιες οτι το μηχανουργειο εκανε καποια βλακεια στον κυλινδρο... Παρε ενα βιντεακι να δεις πως δουλευουν τα καλα μηχανουργεια (υποψην οτι ο συγκεκριμενος στο βιντεο ασχολειται και με μηχανακια) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2013 από τον VaggosGLX 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cbk 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2013 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2013 Η ωρα της αποριας! Σκεφτομαι καιρο τωρα και ψαχνω στο ιντερνετ το manual του ιννοβα αλλα πουθενα δεν το βρισκω και σκεφτηκα να παω σε ενα αντιπροσωπο π.χ τον Σαρακακη και να το αγορασω. Εχει τυχει μηηηπως να το κανει κανεις αλλος και να ξερει αν εχει,τιμη κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2013 Η ωρα της αποριας! Σκεφτομαι καιρο τωρα και ψαχνω στο ιντερνετ το manual του ιννοβα αλλα πουθενα δεν το βρισκω και σκεφτηκα να παω σε ενα αντιπροσωπο π.χ τον Σαρακακη και να το αγορασω. Εχει τυχει μηηηπως να το κανει κανεις αλλος και να ξερει αν εχει,τιμη κλπ? 4926. http://www.google.gr/#bav=on.2,or.&fp=ac66349d8ddf1633&q=Haynes+Manual+4926+ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2013 4926. http://www.google.gr...nes+Manual+4926+ Η αληθεια ειναι οτι πρωτα σκεφτηκα την αγορα μεσω p.x ebay γιατι καπου το ειχε παρει το ματι μου αυτο το Haynes αλλα δυστυχως δεν τα παω και πολυ καλα με το paypal ή τις πιστωτικες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2013 ο σαρακακης το εχει αλλα για να το παρεις θα πρεπει να γδυθεις καλα πρωτα και οταν λεμε καλα σκεψου οτι συμφερει καλυτερα να πας σε ενα συνεργειο και να το παρεις δανεικα να το εκτυπωσεις και να το πας παλι πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telis123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Μια γνωμη.... Ιννοβα καρμπιρατερ εχει κανει 87000 χλμ και μαλλον δεν θα κανει ακομα και αλλα αν δεν το μαζεψουμε λιγο :) Τα συμπτωματα ειναι οτι οταν αφηνεις το γκαζι κανει μπαμ ( βαλβιδες εχουν ρυθμιστει 2 φορες ), μετα απο μια βολτα αρχιζει το ρελαντι να εχει αριθμιες ( πεφτει ) και πολυ συχνα οταν πας να ξεκινησεις σβηνει ( μου εχει σπασει τα .....), καει καθε 2000χλμ περιπου 300ml λαδι και συχνα εχει μια οσμη που υπαρχει οταν εχει υπερθερμανθει κατι, παντως δεν κανει καποιο θορυβο και παιρνει παντα μπροστα με την πρωτη και τραβαει καλα ( την συγγρου την ανεβαινει με 95-100 κοντερ :) ). Εχω δοκιμασει να του δωσω +- 1 στροφη στο καρμπυρατερ απο την βιδα που ειναι χωρις το ελατηριο ( την χωνευτη) αλλα δεν αλλαξε κατι. Σε ενα συνεργειο που το πηγα μου ειπε οτι μην το ψαχνεις φιλε και μην το παιδευεις αδικα ειναι στα τελευταια του και θελει κυλινδροπιστονο κ.λ.π. Αν οντως πρεπει να αλλαξω κυλινδροπιστονο , μια που θα το αλλαξω να το βαλω κανενα πιο μεγαλο ή οχι, καποια μαρκα καλη υπαρχει ? ( στην φτηνια παντα, δουλεια να γινει δεν παμε για φτιαξιματα με 87000 ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 οταν λες κανει μπαμ οταν αφηνεις το γκαζι, εννοεις οτι πεταει ακαφτη βενζινη απο την εξατμιση? αν ειναι αυτο, ειναι θεμα υποπιεσης. εχει τρυπισει-χαλασει καποιο σωληνακι. αν δεν ξερεις ποια ειναι αυτα γραψε εδω για να σου εξηγησω. 2000 χλμ και θες 300 ml λαδι? εισαι τυχερος εσυ. εγω εχω 22.000χλμ και θελω 1 λιτρο λαδι στα 300χλμ, χαχα. η εντονη μυρωδια μαλλον ειναι απο το καμμενο λαδι, ειναι και σε μενα πολυ εντονη. αν δε σε χαλαει που καιει τοσο λαδι (λες οτι τραβαει καλα, οπως και το δικο μου) μην αλλαξεις κυλινδροπιστονο (εγω προς το παρων δε θα αλλαξω). αν εχεις λεφτα και θες να αλλαξεις κυλινδροπιστονο βαλε το γνησιο η καποιο καλο και κανε ρεκτιφιε τον κυλινδρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telis123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 οταν λες κανει μπαμ οταν αφηνεις το γκαζι, εννοεις οτι πεταει ακαφτη βενζινη απο την εξατμιση? αν ειναι αυτο, ειναι θεμα υποπιεσης. εχει τρυπισει-χαλασει καποιο σωληνακι. αν δεν ξερεις ποια ειναι αυτα γραψε εδω για να σου εξηγησω. 2000 χλμ και θες 300 ml λαδι? εισαι τυχερος εσυ. εγω εχω 22.000χλμ και θελω 1 λιτρο λαδι στα 300χλμ, χαχα. η εντονη μυρωδια μαλλον ειναι απο το καμμενο λαδι, ειναι και σε μενα πολυ εντονη. αν δε σε χαλαει που καιει τοσο λαδι (λες οτι τραβαει καλα, οπως και το δικο μου) μην αλλαξεις κυλινδροπιστονο (εγω προς το παρων δε θα αλλαξω). αν εχεις λεφτα και θες να αλλαξεις κυλινδροπιστονο βαλε το γνησιο η καποιο καλο και κανε ρεκτιφιε τον κυλινδρο. τωρα δεν ξερω αν το κανει απο ακαφτη αλλα απο τι αλλο να το κανει ? ( Η εξατμιση δεν ειναι τρυπια δεν κανει κανενα θορυβο - Εχει αυξηθει και η καταναλωση του απο τοτε με τα μπαμ, πριν με ενα ρεζερβουαρ εβγαζε με κανονικο οδηγημα καμια 160 χλμ ενω τωρα 100-120 ). Η μυρωδια θα δεν ειναι του καμμενου λαδιου ειναι - πως να το πω - σαν πολυ ζεστου σιδερου καπως. Καλα αν ειχα και εγω 22000 ουτε που θα το συζητουσα. Αν πες οτι αλλαζω ενα κυλινδροπιστονο και το κανω 150 πχ χωρις καμια αλλη μετατροπη, θα εχει καμια διαφορα ή ψιλοπραματα ? Θα βγαλει καμποσα χλμ ή θα τα φτυσει πχ μετα απο 20000 - 30000 με νορμαλ οδηγημα παντα. Αν μπορεις να με διαφωτισεις λιγο με τα σωληνακια, θα σου ειμαι υποχρεως . Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 τωρα δεν ξερω αν το κανει απο ακαφτη αλλα απο τι αλλο να το κανει ? ( Η εξατμιση δεν ειναι τρυπια δεν κανει κανενα θορυβο - Εχει αυξηθει και η καταναλωση του απο τοτε με τα μπαμ, πριν με ενα ρεζερβουαρ εβγαζε με κανονικο οδηγημα καμια 160 χλμ ενω τωρα 100-120 ). Η μυρωδια θα δεν ειναι του καμμενου λαδιου ειναι - πως να το πω - σαν πολυ ζεστου σιδερου καπως. Καλα αν ειχα και εγω 22000 ουτε που θα το συζητουσα. Αν πες οτι αλλαζω ενα κυλινδροπιστονο και το κανω 150 πχ χωρις καμια αλλη μετατροπη, θα εχει καμια διαφορα ή ψιλοπραματα ? Θα βγαλει καμποσα χλμ ή θα τα φτυσει πχ μετα απο 20000 - 30000 με νορμαλ οδηγημα παντα. Αν μπορεις να με διαφωτισεις λιγο με τα σωληνακια, θα σου ειμαι υποχρεως . Ευχαριστω. Οδεύεις για κόλλημα... Η περιγραφή σου αντιστοιχεί - σε μεγάλο βαθμό- στα συμπτώματα πριν το κόλλημα. Αν ανοιχτεί, θα χρειαστουν αρκετά πράγματα αλλαγή. Ή θα τα κανεις, ή ασε το ετσι κι οσο ζησει. Τι γρανάζι φορά ει μπροστα ? 13 αρι ή 14 αρι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telis123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Οδεύεις για κόλλημα... Η περιγραφή σου αντιστοιχεί - σε μεγάλο βαθμό- στα συμπτώματα πριν το κόλλημα. Αν ανοιχτεί, θα χρειαστουν αρκετά πράγματα αλλαγή. Ή θα τα κανεις, ή ασε το ετσι κι οσο ζησει. Τι γρανάζι φορά ει μπροστα ? 13 αρι ή 14 αρι ? Ωχ, δηλαδη θα μεινω σε κανα δρομο... Το γραναζι ( οπως και ολο το μηχανακι ) ειναι οτι ειχε απο την μανα του δεν του εχω αλλαξει/πειραξει τιποτα ποτε. Τι βλεπεις οτι θα πρεπει να αλλαξω για να το μαζεψω λιγο ? ( οικονομικα παντα ) Δεν ειπα οτι δεν εχω κανενα προβλημα με τις ταχυτες-μεταδοση ( του ειχα αλλαξει δισκους/φυγοκεντρικο) πριν 6000 χλμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Τι βλεπεις οτι θα πρεπει να αλλαξω για να το μαζεψω λιγο ? ( οικονομικα παντα ) Δεν γίνεται.....λίγο. Ξερω τι εννοείς, αλλά είναι ημίμετρο + θα χαραμίσεις τα αρχικά λίγα χρηματα. Η σειρα που θα κινηθείς είναι . 1. Εμπιστος μηχ/κος + προ-κοστολόγηση ανταλλακτικων / εργασίας = προσφορά ή τελος πάντων να σου δωσει μια απόκλιση των 50ε. 2. Να συμφωνησετε ότι οταν ανοιχτεί, ειναι πολυ πιθανό να βρεθουν κι άλλα. Οι μαστόροι δεν ειναι μάντηδες, αλλά ενας εμπειρος μηχ/κος θα καταλάβει ΤΙ ειναι ακομη για αλλαγή και θα στο πεί. Αλλος, όχι... Χοντρικά, αυτά. Το παπί λιγο-πολυ, ειναι γνωστα τα θεματα που'χει και υπάρχει πλέον πληθωρα ανταλλακτικων. Πληροφοριακά, ανάμενε κόστος 300-400. Ψαξου με τα ανταλλακτικά, και ενημέρωσε μας κι εδω για οτι χρειάζεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Telis123 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Αμαν... 300-400 ε? ωχ ο κολ... μου... Επειδη ποτε δεν το πηγα σε συνεργειο και παντα το εφτιανα μονος μου ( εκτος απο την αλλαγη δισκων - εφυγε κανα 100αρικο εκει ) και επειδη πιανουν πολυ τα χερια μου ( και επειδη δεν βλεπω να παιζουν τωρα 300-400 ), λεω τωρα, αν του αλλαζα εγω ( απο αυτα που εχω δει απο βιντεο / φωτο στο νετ που λινουν δενουν ) ενα κυλιδροπιστονο φτηνο που εχω βρει με κανα 30-35 και αλλαγη / τριψιμο βαλβιδες ( ενας φιλος μου ειπε χτες οτι τα μπαμ μαλλον ειναι απο καμμενη βαλβιδα εξαγωγης) , τσιμουχακια, ελατηρια κανα 20 θα ειμαι σε γενικες γραμμες οκ, τι λετε ? Να πω επεισης οτι στη κεφαλη το μπουζι και καμια - δυο βιδες στα καπακια βιδωνουν/ξεβιδωνουν ζορικα ( χωρις να ειναι/ηταν ποτε στραβωβιδωμενες) και το μπουζι, απο τοτε που αρχισανε τα μπαμ ειναι καθαρο οταν το βγαζω, αλλα μου εχει ανοιξει το λαμακι στην ακιδα σαν να ειχε ανοιχτει με ενα φιλλερ 4-5 χιλιοστα, μονο του, μηπως εχει πιτσικαρει απο τις θερμοκρασιες και η κεφαλη ? εχω βρει καινουργια 45Ε και μεταχειρισμενη παλι καπου τα ιδια. Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaskantekas 1.384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Για την αλλαγη λαδιων (εδω αν το ψαχνει καποιος) μια απορια... Χωρις δυναμοκλειδο, οταν ξαναβιδωσω την ταπα απο κατω πως θα υπολογισω οτι την εσφιξα αρκετα και δεν θελει αλλο? (τα 25Nm που λεει για δυναμοκλειδο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 Για την αλλαγη λαδιων (εδω http://www.mybike.gr...post__p__691487 αν το ψαχνει καποιος) μια απορια... Χωρις δυναμοκλειδο, οταν ξαναβιδωσω την ταπα απο κατω πως θα υπολογισω οτι την εσφιξα αρκετα και δεν θελει αλλο? (τα 25Nm που λεει για δυναμοκλειδο) Με σημάδεμα ΠΡΙΝ λύσεις. Μαρκαδόρος = τράβα 1 συνεχόμενη γραμμή στην πλευρά της τάπας + στο κάρτερ. Όταν δέσεις, θα σφίξεις πάλι ΕΩΣ ότου να συμπίψουν πάλι + να φαίνεται η μολυβιά. υγ. ΑΝ αλλάξεις ροδέλα + ΜΠΕΙ καινούργια, δεν ισχύει = θα χρειαστεί λίγο πριν να σταματησεις.. Βασικά το δυναμόκλειδο, είναι για να γλυτωνουμε αυτά τα μπακαλίστικα. Αν δεν σφιξεις σωστα χάνει, αν σφιξεις πολυ, κλωτσάει.. Με τον καιρό + την τριβή, θα ''καταλάβεις'' περίπου που είναι η δύναμη σου. Εμπειρικά κάποιος σωστος μαστορας, εχει 80-90% επιτυχία, απέναντι σε 1 δυναμόκλειδο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2013 (τροποποιήθηκε) μπραβο σου πολυ καλη δουλεια , βοηθαει απιστευτα και η αληθεια ειναι οτι μας μπριζωνεις να ασχολουμαστε με το μηχανακι μας , ειναι ο,τι καλυτερο ... δυο ερωτησης απο εμενα.. 1) φοραω γραναζωμα 13-37 και πλησιαζει η ωρα που θα τα αλλαξω ... θελω να ρωτησω τι αλυσιδα να παρω για να κρατησει πολλα χιλιομετρα? μονο η γνησια εχει τοσο μεγαλη αξιοπιστια? (αν μπορεις ανεφερε και τιμες ) ... 2) περιπου 2 βδομαδες τωρα δεν δουλευει η μιζα μου ακουγεται ενα τακ οταν την παταω , οποτε μαλλον δεν γυρναει .. ειναι τα καρβουνακια , ειναι η μπαταρια ( αν και δεν το νομιζω ) η παμε για καινουργια μιζα? σε ευχαριστω Τροποποιήθηκε Αύγουστος 25 , 2013 από τον lelos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 δυο ερωτησης απο εμενα.. 1) φοραω γραναζωμα 13-37 και πλησιαζει η ωρα που θα τα αλλαξω ... θελω να ρωτησω τι αλυσιδα να παρω για να κρατησει πολλα χιλιομετρα? μονο η γνησια εχει τοσο μεγαλη αξιοπιστια? (αν μπορεις ανεφερε και τιμες ) ... 2) περιπου 2 βδομαδες τωρα δεν δουλευει η μιζα μου ακουγεται ενα τακ οταν την παταω , οποτε μαλλον δεν γυρναει .. ειναι τα καρβουνακια , ειναι η μπαταρια ( αν και δεν το νομιζω ) η παμε για καινουργια μιζα? σε ευχαριστω 1. Αλυσίδα επώνυμη. Οι τιμές στις καδένες παπιών, έχουν μικρό εύρος. Ξεκινάνε απο 8 και φτανουν τα 20-25 ε. Η γνήσια δεν ξερω πόσο θα'χει, αλλά δεν νομιζω ότι ειναι κάτι καλύτερο/ανωτερο απο τις αφτερ μαρκετ. . Βλέπω το παπί ειναι του '08, άρα έχει και μεταλικους προφυλακτηρες. ΑΥΤΟΙ κρατανε την αλυσίδα σε καλή κατάσταση, και αν τους εχεις αφαιρεσει, ξαναβαλε τους. 2. Μίζα. 99.9%. Πάρε μια ιμιτασιόν με 30ε + τοποθέτησε την. Είναι αρκετά εύκολο + εχει περιγραφει στα αρχικά πόστ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) μονο η γνησια εχει τοσο μεγαλη αξιοπιστια? Η γνήσια αλυσίδα του Innova είναι 420 (δηλ. λεπτή σε πλάτος). Προσωπικά δε θα την επέλεγα ούτε τη θεωρώ αξιόπιστη. Προτίμησε μια επώνυμη αλυσίδα 428 (με τα ανάλογα σε πλάτος γρανάζια, δηλ. για 428 αλυσίδα) Στο δικό μου Innova του έχω βάλει μια καλή αλυσίδα της AFAM (φυσικά 428) και γρανάζια της JT. Κι έτσι όπως είναι κλεισμένη η αλυσίδα στο μεταλλικό κάλυμμα (κρίμα που τα τωρινά Innova δεν το έχουν), προβλέπω ότι θα βγάλει χιλιάδες χιλιόμετρα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2013 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 1. Αλυσίδα επώνυμη. Οι τιμές στις καδένες παπιών, έχουν μικρό εύρος. Ξεκινάνε απο 8 και φτανουν τα 20-25 ε. Η γνήσια δεν ξερω πόσο θα'χει, αλλά δεν νομιζω ότι ειναι κάτι καλύτερο/ανωτερο απο τις αφτερ μαρκετ. . Βλέπω το παπί ειναι του '08, άρα έχει και μεταλικους προφυλακτηρες. ΑΥΤΟΙ κρατανε την αλυσίδα σε καλή κατάσταση, και αν τους εχεις αφαιρεσει, ξαναβαλε τους. 2. Μίζα. 99.9%. Πάρε μια ιμιτασιόν με 30ε + τοποθέτησε την. Είναι αρκετά εύκολο + εχει περιγραφει στα αρχικά πόστ. σε ευχαριστω .. η αληθεια ειναι οτι τους προφυλακτηρες τους εχω βγαλει , μαλλον θα τους ξαναβαλω ... και το σχετικο ποστ με την μιζα το εχω διαβασει εξισου καλο και αυτο οπως και τα υπολοιπα Η γνήσια αλυσίδα του Innova είναι 420 (δηλ. λεπτή σε πλάτος). Προσωπικά δε θα την επέλεγα ούτε τη θεωρώ αξιόπιστη. Προτίμησε μια επώνυμη αλυσίδα 428 (με τα ανάλογα σε πλάτος γρανάζια, δηλ. για 428 αλυσίδα) Στο δικό μου Innova του έχω βάλει μια καλή αλυσίδα της AFAM (φυσικά 428) και γρανάζια της JT. Κι έτσι όπως είναι κλεισμένη η αλυσίδα στο μεταλλικό κάλυμμα (κρίμα που τα τωρινά Innova δεν το έχουν), προβλέπω ότι θα βγάλει χιλιάδες χιλιόμετρα. σε ευχαριστω και εσενα , κατι τετοιο προβλεπω οτι θα αγορασω και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lelos 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 μια ακομη ερωτηση ... φοραω 13-37 γραναζωμα .. η 104 αλυσιδα θα κανει , ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2013 Έχω βάλει χρυσή JT αλυσίδα με 14 ευρουλίνια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μιας και δεν με έχει απασχολήσει ποτέ. Η μαμά ήθελε συχνά να ασχολείσαι μαζί της(τέντωμα). Την JT μια φορά την έχω ρυθμίσει παρ'όλο που γίνεται λίγο σκληρότερη χρήση πλέον. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 μια ακομη ερωτηση ... φοραω 13-37 γραναζωμα .. η 104 αλυσιδα θα κανει , ετσι? Μέτρα την δική σου, όπως είναι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες