CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2020 πριν 6 ώρες, το μέλος coulis έγραψε: Επισυνάπτω ανάρτηση από άλλο site. " Η παραπομπή "Νέα Ειδικά τέλη εκτελωνισμού " αφαιρέθηκε από την σελίδα των ΕΛΤΑ https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/τιμοκατάλογοι.aspx " Eχει γίνει χαμός με ποικίλα σχόλια σε πολλά ειδησεογραφικά sites, και μάλλον το "κατέβασαν" μέχρι νεοτέρας Συνεχίζει να είναι ανενεργός ο συγκεκριμένος σύνδεσμος. Για να δούμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 Δείτε και εδώ . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 Η διευκρίνιση μου άρεσε από την ΑΑΔΕ, "σε όσα ΕΧΟΥΝ πράσινο αυτοκόλλητο" Δεν αναφέρουν τα περί αξίας κάτω από 22€. Παίζουν ακόμα μου φαίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 (Τον) Παίζουν ακόμα μου φαίνεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 Την 2/9/2020 at 0:15 ΠΜ, το μέλος CRX έγραψε: Συνεχίζει να είναι ανενεργός ο συγκεκριμένος σύνδεσμος. Για να δούμε... To link δουλευει τωρα και λεει απο 22 ευρω και πανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 Μέχρι να φύγει αυτό από τον τιμοκατάλογο εγώ δεν θα πανηγύριζα ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 Εγω οσο και αν εψαξα στην επισημη ιστοσελιδα της ααδε, δεν βρηκα πουθενα σχετικη ανακοινωση. Μακαρι να ισχυει αλλα μαλλον ΔΕΝ ακομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 πριν 15 λεπτά, το μέλος kpapageo έγραψε: Μέχρι να φύγει αυτό από τον τιμοκατάλογο εγώ δεν θα πανηγύριζα ακόμα. Δυστυχώς, έτσι είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 Αυτο φαινεται να ειναι μονο για ειδικες περιπτωσεις που κρινουν οτι ειναι απαραιτητο να ελεγχτει και νομιζω υπηρχε απο παλια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 Μα για αυτό ακριβώς γίνεται όλη η φασαρία. Παραγγέλνεις ένα καλώδιο πχ που κάνει 1€, του τελωνειακου του φαίνεται ύποπτο το πακέτο και το ανοίγει. Παλιότερα αν αυτό που έβλεπε στο πακέτο του φαινόταν ότι κοστίζει πάνω από 22€, σου ζητούσε απόδειξη, την έστελνες, έβλεπε ότι κόστισε κάτω από 22€ και άφηνε το πακέτο να φύγει χωρίς χρέωση. Τώρα και μόνο που θα το ανοίξει, είτε σου ζητήσει απόδειξη είτε οχι, θα σε χρεώσει 15€. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ναι δε νομιζω οτι πρακτικα θα υπαρχουν τετοια θεματα. Η φασαρια γινοταν επειδη ελεγαν οτι θα ειναι 50/50 στην καλυτερη να σκασεις το 15αρι. Αυτο τωρα ειναι για μια στο τοσο αν υπαρχει λογος να ελεγχθει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 Δεν είναι τόσο σπάνιο. Έχω λάβει κάμποσα πακέτα παλαιότερα με αξία μικρότερη των 22€ για τα οποία μου ζήτησαν αποδεικτικά αγοράς. Με την καινούρια ιστορία το καθένα από αυτά θα έτρωγε καπέλο 15€. Επίσης, ποιος ορίζει τον λόγο ελέγχου; Είναι καθαρά στην κρίση του τελωνειακού. Και ποιος σου λέει ότι αύριο μεθαύριο δεν θα αποφασίσουν να ελέγχουν ΚΑΘΕ πακέτο γιατί "τους φάνηκε ύποπτο" και να πηγαίνει το 15άρι σύννεφο; Όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος σε άλλο φόρουμ, "είναι σαν να σε σταματήσει η Τροχαία για αλκοτέστ και επειδή θα σε βρει νηφάλιο, θα σου επιβάλει ένα πρόστιμο 15 ευρώ γιατί σε εξέτασε". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2020 πριν 1 ώρα, το μέλος kpapageo έγραψε: [............] Όπως πολύ εύστοχα έγραψε κάποιος σε άλλο φόρουμ, "είναι σαν να σε σταματήσει η Τροχαία για αλκοτέστ και επειδή θα σε βρει νηφάλιο, θα σου επιβάλει ένα πρόστιμο 15 ευρώ γιατί σε εξέτασε". Παράνοια. Η χώρα μας είναι για να ηδονίζονται οι νιχιλιστές όταν αναπόφευκτα καταρρεύσει πλήρως 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
νεκταριος 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2020 πριν 18 ώρες, το μέλος kpapageo έγραψε: Μέχρι να φύγει αυτό από τον τιμοκατάλογο εγώ δεν θα πανηγύριζα ακόμα. αυτο υπηρχε και πριν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2020 Την 14/2/2020 at 9:10 ΜΜ, το μέλος fasarias έγραψε: Εγω οσο και αν εψαξα στην επισημη ιστοσελιδα της ααδε, δεν βρηκα πουθενα σχετικη ανακοινωση. Μακαρι να ισχυει αλλα μαλλον ΔΕΝ ακομα. Στην ααδε δεν υπάρχει. Μονο σε sites πχ. https://mydimosio.gr/eidiseis/oikonomia/h-aade-mplokarei-to-extra-charatsi-elta-teloneia/ https://www.sofokleousin.gr/akyrothike-to-xaratsi-ton-elta-sta-mikrodemata-me-entoli-tis-aade?fbclid=IwAR1MWt8cnfxB2ImHwKQLxAa8svmC2oRnqTh1ikH9pt49celoQWj41-VxqmI Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2020 πριν 43 λεπτά, το μέλος coulis έγραψε: Στην ααδε δεν υπάρχει. Μονο σε sites πχ. https://mydimosio.gr/eidiseis/oikonomia/h-aade-mplokarei-to-extra-charatsi-elta-teloneia/ https://www.sofokleousin.gr/akyrothike-to-xaratsi-ton-elta-sta-mikrodemata-me-entoli-tis-aade?fbclid=IwAR1MWt8cnfxB2ImHwKQLxAa8svmC2oRnqTh1ikH9pt49celoQWj41-VxqmI Εγώ ξέρω ότι αν κάτι είναι επίσημο, το βγάζουν ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους. Στα διάφορα sites μπορεί ο καθένας να ποστάρει ότι του καπνίσει χωρίς διασταύρωση του αν είναι πραγματικό ή όχι. Το άσχημο δε, είναι το ότι αυτές οι ειδήσεις μετά εξαπλώνονται αστραπιαία παντού στο διαδίκτυο. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος fasarias έγραψε: Εγώ ξέρω ότι αν κάτι είναι επίσημο, το βγάζουν ανακοίνωση στην ιστοσελίδα τους. Στα διάφορα sites μπορεί ο καθένας να ποστάρει ότι του καπνίσει χωρίς διασταύρωση του αν είναι πραγματικό ή όχι. Το άσχημο δε, είναι το ότι αυτές οι ειδήσεις μετά εξαπλώνονται αστραπιαία παντού στο διαδίκτυο. Υπηρχε στη σελιδα αλλα το απενεργοποιησαν και μετα το ενεργοποιησαν αλλα τροποποιημενο(εχει αφαιρεθει το κομματι για τα 0-22 ευρω). Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 16 , 2020 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2020 Γενικά είμαστε ή του ύψους ή του βάθους. Για καιρό πέρναγαν χωρίς τελωνείο κινητά και διάφορα άλλα από Κίνα αξίας εκατοντάδων (με μούφα δηλώσεις αξίας από πλευράς Κινέζων) και δεν ασχολήθηκε κανείς από το κράτος και τα ΕΛΤΑ να πάρει τα νόμιμα. Τώρα μου έτυχε να ζητάνε λεφτά για δώρο από συγγενή (ένα βιβλίο μικρής αξίας). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2020 Αναρτήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στη σελίδα των ΕΛ.ΤΑ. στο fb. «Ανακοίνωση Ελληνικών Ταχυδρομείων» Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι θα συνεχίσουν να μην επιβάλλουν καμία χρέωση στα αντικείμενα επιστολικού ταχυδρομείου που φέρουν αυτοκόλλητο µε πράσινο χρώμα «Τελωνειακώς Ελεύθερο» ή αποτύπωµα σφραγίδας τελωνείου µε την αντίστοιχη ένδειξη. Η απόφαση ακολουθεί την πρόσφατη διευκρινιστική οδηγία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), προς τους Τελωνειακούς Υπαλλήλους του Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» η οποία ρυθμίζει τη διαδικασία εκτελωνισμού των ταχυδρομικών αντικειμένων που εισέρχονται για έλεγχο και για τα οποία προκύπτει μηδενική χρέωση δασμών και φόρων (αξία αντικειμένων κάτω των 22€). Σε αυτή την περίπτωση, θα τους επικολλάται η διακριτική πράσινη ετικέτα με τη σήμανση «Τελωνειακώς Ελεύθερο» και θα εξέρχονται από το Τελωνείο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 https://www.elta.gr/Εταιρία/ΓραφείοΤύπου/ΔελτίαΤύπου/tabid/752/newsid1178/1840/--/language/el-GR/Default.aspx 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2020 Τώρα μάλιστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2020 (τροποποιήθηκε) Παρελαβα μολις 3 πακετα απο Κινα που ειχα παραγγειλει μεσα Ιανουαργιου (16 ευρω το ακριβοτερο). Ολα καλα. Τα 2 εχουν το αυτοκολλητακι κανονικα, το τριτο(και μακρυτερο ) δεν το εχει που σημαινει οτι ισως σκεφτηκαν να το χρεωσουν(λογω μεγεθους?) αλλα τελικα ακυρωθηκε. Who knows. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2020 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2020 πριν 4 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Παρελαβα μολις 3 πακετα απο Κινα που ειχα παραγγειλει μεσα Ιανουαργιου Πρωτα να τα ψεκασεις με Δetol, επειτα να τα βουτηξεις σε νερο χλωρινη (1 μερος χλωρινης και 10 νερο λενε), αφησε τα να στεγνωσουν και μετα ριξτα στην πυρά, και μην ξεχνας... Φόρα τη ζακέτα σου παιδι μου! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2020 Και μενα μου ηρθε ενα δεματακι απο 13 δεκεμβρη.... Το ειχα ξεχασει. Κανονικα χωρις τελωνειο. Ηταν αξιας 9 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2020 Εμενα μου ηρθαν την περασμενη βδομαδα τα φωτα λεντ απο παραγγελια 29 οκτωβρη! Ειχε γινει refund κανονικα τα Χριστουγεννα! Θα σεβεστε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες