LovemygiXXer 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Παιδες η απορια ειναι καθαρα εγκυκλοπεδικη δεν ψαχνω για τεχνικες τετοιου ειδους.Προχθες δινω το κ7 600 σε εναν παλιο σχετικα που ειχε κ5 1000 του ανοιγει μια 1η 2α και εκει ειδε το μπροστινο να σηκωνεται λιγο μεν ,χωρις συμπλεκτη εννοειται.Το καπακι πριν ενα χρονο ειχε πλανιστει λογο επισκευης και πηρε καποια συμπιεση δεδομενου ιδιου παχους φλατζας.Το παιδι ειναι δεν ειναι 70 κιλα.Γινεται ενα σσ ξακοσια να σηκωθει αν ο αλλος ειναι τσιλιβιθρας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Γιατι να μη σκωθει? ειδικα αν εχει προσφυση το λασχτιχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 (τροποποιήθηκε) Τώρα στα αλήθεια, ρωτάς αν σηκώνεται σούζα μηχανή με 120 άλογα; Δευτέρα, πήγαινε στις ροπές του (γύρω στις 10000 φαντάζομαι) και στιγμιαία κλείσε και ξανάνοιξε το γκάζι. Για πρώτη δεν το συζητάω, είναι και επικίνδυνο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 16 , 2018 από τον pitapola 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Θα εχει "χαρισμα" και αυτος 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Δωστο μου μια βόλτα να σου λύσω τις απορειες σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 1τη όταν ροποιασει θα σηκωθεί πριν το καταλάβεις. 2ρα στα ροποιασματα αν κρατάς και λιγο σώμα πίσω... Καλά για διπλογκαζια η συμπλέκτη δεν το. Συζητάμε. Τρίτη τώρα λογικά με συμπλέκτη... Ε Τετάρτη δεν νομηζω να σουζαρει ακόμα και με 120 άλογα.... Μεγαλύτερες ταχύτητες ούτε καν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Περιμένω να σκάσει μύτη ο δράκος κ να μη μείνει κολυμπηθρόξυλο..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Δε μπαινει πια. Ουτε η Oblivia, ουτε ο Μαριος και λοιποι... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Διάβασα κι εγώ Olivia και άλλο φαντάστηκα ότι λέτε, φτουυυυυυ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Εμένα πάλι με ήρθε στο μυαλο αυτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Όλο λέω κι όλο δεν το αρχίζω το Fringe. Έχω πάθει φοβία με τις σειρές με πολλά επεισόδια, μετά την χλαπάτσα του LOST Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος kalimera8764 έγραψε: Δε μπαινει πια. Ουτε η Oblivia, ουτε ο Μαριος και λοιποι... Εξυπνο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Όλο λέω κι όλο δεν το αρχίζω το Fringe. Έχω πάθει φοβία με τις σειρές με πολλά επεισόδια, μετά την χλαπάτσα του LOST Ξεκίνα το, έχει κανονικά αρχή μέση και τέλος( σαφές κιόλας). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Εγω παλι με το Κ1984 δεν ειχα καταφερει.... Αλλα και ασχετος ημουν (ακομα ειμαι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Το σωστό το μεκανακι σηκώνεται με 4η,όλα τα άλλα είναι πατίνια... άιντε πριν 5 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Όλο λέω κι όλο δεν το αρχίζω το Fringe. Έχω πάθει φοβία με τις σειρές με πολλά επεισόδια, μετά την χλαπάτσα του LOST Καλά να πάθεις Ξεκίνησα το the rain, καλό φαίνεται,θα ενημερώσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Το Σουηδικό; Το έχω δει (την πρώτη σεζόν). Λίγο το βαρέθηκα, όχι ότι ηταν κακό, αλλά το βαρέθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Το Σουηδικό; Το έχω δει (την πρώτη σεζόν). Λίγο το βαρέθηκα, όχι ότι ηταν κακό, αλλά το βαρέθηκα Χμμ, ενδιαφέρον φαίνεται παντως μετά από 2 επεισόδια που έχω δει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Fringe αν σέβεσαι τον χρόνο σου, προσπερνά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2018 τι παει να πει "σηκωνονται"? για μενα το "σηκωνεται" ισουται με σουζα απλα ανοιγοντας αποτωμα γκαζι με Χ ταχυτητα και Ψ στροφες, η στην αλλαγη απο 1η σε 2η, 2η σε 3η, 3η σε 4η κτλ, χωρις να κανει τιποτα ο οδηγος, πραγμα το οποιο κανουν δυνατα και συνηθως βελτιωμενα 1000αρια. 600 σε στοκ μορφη δε σηκωνονται, απο μονα τους. βελτιωμενο θα σηκωθει στην αλλαγη 1η σε 2η. για να σηκωθει θελει η συμπλεκτη, η να καθεσαι τερμα πισω και να τραβηξεις τιμονι η δε ξερω τι αλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2018 Δηλαδή ένα χιλιάρι, που "ρολλάρει" με σκαστή 3η στα 220+km/h στην αλλαγή σε 4η θα σηκώσει σούζα λόγω γκαζιου? Ακούω διάφορα γενικά για τα χιλιάρια, για σούζες στα 250 με 5η κλπ κλπ Ήθελα να ρωτήσω κανέναν γρηγορο με 1000αρι ή να δω βίντεο στο youtube. Αλλά το "εκπαιδεύοντας το δράκο σας" μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό..... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2018 πριν 53 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Δηλαδή ένα χιλιάρι, που "ρολλάρει" με σκαστή 3η στα 220+km/h στην αλλαγή σε 4η θα σηκώσει σούζα λόγω γκαζιου? Ακούω διάφορα γενικά για τα χιλιάρια, για σούζες στα 250 με 5η κλπ κλπ Ήθελα να ρωτήσω κανέναν γρηγορο με 1000αρι ή να δω βίντεο στο youtube. Αλλά το "εκπαιδεύοντας το δράκο σας" μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό..... Μπορει να σηκωνεται. Το xr και τα 20 αλογα με 5η, ορθιος με μια πετρουλα ή ανωμαλια και σωστο de-weighting μπορουσες να το σηκωσεις. Ενω "κανονικη" σουζα αντε με 2α και συμπλεκατρισμα. Μου θυμιζει αυτο η ολη φαση: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2018 Ένα XR πανάλαφρο, θεόκοντο και με ελάχιστο ρίσκο σε τραυματισμό κ καταστροφή μοτοσυκλέτας και/ή αναβάτη, μπορεί με προσπάθεια να σηκωθεί με 5η στα 60 και 70χλω. Και βεβαιως να κατέβει με επίσης μεγάλη ευκολία χωρίς να κινδυνεύει από tank slapping λόγω διαφοράς ταχύτητας εμπρός τροχού και μοτοσυκλέτας. Στα 220++ τα πράγματα αλλάζουν δραματικά. Η ροπή του 1000αριού δεν μπορεί να σπρώξει τον εμπρός στον αέρα σε ύψος ικανό να θεωρηθεί σούζα (δε μιλάμε για ανασήκωμα του εμπρός τροχού 15cm από το δρόμο). Επιπλέον δε, μιλάμε για απίστευτες δυνάμεις από τον αέρα, μικροδιορθώσεις που μπορούν να ξεφύγουν από το ελάχιστο κ να γίνουν ταλαντώσεις ανεξέλεγκτες (μιλάω για ταλαντώσεις πάνω στον πίσω τροχό και το εμπρός μέρος να κάνει εκκρεμές), για ΒΙΑΙΟ tankslapping όταν ο εμπρός ακουμπήσει το δρόμο και εμφανιστεί ο καπνός από το λάστιχο όπως ενός μπλοκαρίσματος κοκ. Λεπτομέρεια: δε μιλάω για σήκωμα με 1η ή 2α και μετά αλλαγές σε 3η κ 4η κ 5η ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ παίζοντας στις στροφές μέγιστης ροπής του μοτέρ. Μιλάω για σούζα στα 220 και 230 με 4η ή 5η (είτε στην αλλαγή σχέσης είτε με συμπλεξάρισμα + τράβηγμα) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 3 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Δηλαδή ένα χιλιάρι, που "ρολλάρει" με σκαστή 3η στα 220+km/h στην αλλαγή σε 4η θα σηκώσει σούζα λόγω γκαζιου? Ακούω διάφορα γενικά για τα χιλιάρια, για σούζες στα 250 με 5η κλπ κλπ Ήθελα να ρωτήσω κανέναν γρηγορο με 1000αρι ή να δω βίντεο στο youtube. Αλλά το "εκπαιδεύοντας το δράκο σας" μου φάνηκε πιο ρεαλιστικό..... ποιο 1000αρι, σε τι μορφη? στοκ μαλλον κανενα δε θα σουζαρει στα 220 (βεβαια και σ'αυτο δεν ειμαι σιγουρος, δε τα εχω οδηγησει ΟΛΑ). βελτιωμενο κ5 (προγραμμα, γραναζωμα, φιλτρο, πιθανων και κατεβασμενη κεφαλη) σηκωνοταν με ευκολια στην αλλαγη 3η σε 4η με 8-10κ στροφες (δε θυμαμαι ποσες ακριβως ειχα), οχι καντηλι (το οποιο θα γινοταν με λιγη προσπαθεια απο τον οδηγο), αλλα σηκωνοταν. ειμαι σωματοτυπος πεντροσα πραγμα το οποιο παιζει ρολο. καλο ειναι να ρωταμε πρωτα τον αλλο αν δεν εχουμε καταλαβει τι γραφει για να μας εξηγησει, χωρις να βγαζουμε μονοι μας συμπερασματα... δεν εχετε δει σουζες με 1η 2η 3η 4η 5η 6η? καναλι mpfmattias στο youtube. στα βιντεο με το crossplane και το gixxer κανει σχεδων τα παντα... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2018 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2018 Πάτησα σε μια κουβέντα σου για να αναφέρω τι λέγεται γενικά σε κουβέντες. Μη παρεξηγείσαι χωρίς λόγο. Αν ήθελα να αναφερθώ σε σένα θα έκανα παράθεση στο κείμενό σου Βαγγέλη..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος ksino1100 έγραψε: Πάτησα σε μια κουβέντα σου για να αναφέρω τι λέγεται γενικά σε κουβέντες. Μη παρεξηγείσαι χωρίς λόγο. Αν ήθελα να αναφερθώ σε σένα θα έκανα παράθεση στο κείμενό σου Βαγγέλη..... ο τελευταιος που θα παρεξηγηθει εδω μεσα σε οτιδηποτε ειμαι εγω. σωστα, αλλα δε μπορω να ξερω σε ποιον αναφερεσαι ρε σι, και γι'αυτο θελησα να το ξεκαθαρισω περισσοτερο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες