propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Δεν ειπα κατι για να σε προσβαλω απλως προσπαθω να καταλαβω αυτα που μου λες για να μην πεταξω λεφτα τζαμπα. Για τα z αληθευει οτι κοβαν πλαισια και ειχαν χαλια φρενα? Διοτι αν δεν ισχυουν οτι εχω ακουσει (δεν εχω διασταυρωσει τιποτα) θα το σκεφτω να προβω σε αυτην την αγορα, αν βρω κατι καλο στο car δηλαδη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2019 (τροποποιήθηκε) Δεν προσβλήθηκα, να σε βοηθήσω θέλω γιατί όλοι περάσαμε από τη φάση να θέλουμε να πετάξουμε λεφτά σε πηγάδι. Να στο πω διαφορετικά. Κατανοώ απόλυτα την κ@υλα σου να πάρεις κάτι με γκάζι, ειδικά πως έχουν κάνει πια τα διπλώματα ΑΛΛΑ μιας και έχω μεγαλώσει και σκέφτομαι πια με το πάνω κεφάλι σου λέω τα εξής: Η κατηγορία που κοιτάς είναι δαπανηρή και επίφοβη. Μπορεί όντως να πάρεις καλό μηχανάκι αν και οι πιθανότητες είναι λίγες, δεδομένης της ηλικίας και του προφίλ οδηγού των συγκεκριμένων μηχανακίων. Αλλά οι πολλές πιθανότητες είναι να είναι σκόρπια. Αποτέλεσμα: να κινδυνεύεις να μπλέξεις με λύκο, να μείνεις ρέστος και ΧΩΡΙΣ μηχανάκι. Και Ζ να θέλεις πάλι θα σε αποτρέψω. Για τους ίδιους λόγους. Εγώ θα προτείνω να κάνεις υπομονή άλλο ένα χρόνο, να μαζέψεις και άλλα λεφτά, και να δεις για μότο Α2. Αν καίγεσαι τόσο πολύ για μηχανάκι, πάρε ένα παπάκι που σε ένα χρόνο θα το δώσεις γρήγορα και εύκολα, μπορεί και όσο το πήρες. Αυτά από εμένα! Καλές αγορές! Υγ. Πλαίσια δεν είχα ακούσει να κόβουν, αλλά δεν σταματούσαν χωρίς μεγαλύτερη δισκόπλακα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 20 , 2019 από τον ΓιωργοςΤΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Ευχαριστω πολυ για την κατανοηση και σιγουρα εχεις δικιο για το κατω κεφαλι γιατι απο εμπειριες πανω σε μηχανες δεν εχω και πολλες οποτε ειναι καπως θολη η κατασταση μεσα στο κεφαλι μου, καθε μερα και διαφορετικη γνωμη. Το καλυτερο, οπως ειπες, θα ηταν να περιμενω για το Α2 αλλα εχω πηξει μεσα στην Αθηνα και γενικα η φοιτητικη ζωη γινεται λιγο δυσκολη αν βασιζεσαι στα αστικα και στο μετρο για αυτο και καιγομαι να παρω κατι. Ο λογος που κοιτουσα διχρονο εκτος της καυλας ειναι και οτι εχουν καποια παραπανω δυναμη να βγαλεις και μια προσπεραση και να κρατησεις και μια πορεια γιατι αν δυσκολευομουν με το glx στην Δραμα φαντασου τι εχει να γινει εδω (ειμαι και πουπουλο παναθεμα με μονο 110 κιλα 1,94, οτι πιο αστειο εχει δει κανεις πανω σε παπι λες και αιωρουμαι ενα πραμα ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2019 Εδώ είσαι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2019 Καλη φαση αλλα προτιμω την βενζινη και ας ειναι πιο ακριβη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Εν πάση περιπτώσει, αν εσύ νομίζεις ότι αξίζει να δώσεις 23 πενηντάρικα για αυτό, κάνε το. Εννοείς ότι κοστίζει 115 δέκα €??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2019 πριν 47 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε: Εννοείς ότι κοστίζει 115 δέκα €??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2019 @propapias ειμαι πρωην κατοχος! για πολλους λογους σου λεω να μη το παρεις! με μια 1η ματια θα χρειαστει αλυσιδογραναζα. η στοκ εξατμιση που ειναι αραγε? πιθανων να λεει αληθεια, δεν φενονται φθορες γενικα. θα βαρεθεις να βαζεις λαδι και βενζινη ομως. 16 αλογα ροδα, πολυ ωραιο οδηγικα, αλλα... στελνω πμ για περισσοτερη αναλυση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 345 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2019 @propapias και το dynamik / z Α2 δίπλωμα θέλουν... Η απόφαση δική σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2019 Νέα πάρω καρυδακι καμπάνας για το innova η να φτιάξω ένα με σωλήνα? Ξέρει κάποιος τη διάμετρο θέλει? 12 με 15 ευρώ θέλει το έτοιμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2019 Για πείτε κάνα καλό λαστιχάκι sport touring για cbr 600 f. Τρύπησε το πίσω από βίδα και καθώς είναι και 3 χρόνων δεν είναι για μπάλωμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 Ξέρουμε κανένα να έχει η να είχε Honda vt250 να πει καμία γνώμη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 Δεν είχα ποτέ μου, αλλά είχε γνωστός μου. VT250F δλδ αυτό Ποιά είναι η ερώτηση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Δεν είχα ποτέ μου, αλλά είχε γνωστός μου. VT250F δλδ αυτό Ποιά είναι η ερώτηση; Αυτό ακριβώς έχεις γνώμη; τι λέει σα μηχανή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 Ξεπερασμένο, και συμβιβασμένο ακόμα και τότε που πρωτοβγήκε. Οδηγικά είναι μηχανή της δεκαετίας του ΄80. Βαρύ σε αίσθηση, μακρύ ντεπόζιτο, το τιμόνι και ο τροχός μακριά, λύκος στις αλλαγές κατεύθυνσης κ.ο.κ. Το σώζει λίγο που είναι μόνο 250 κυβικά, αλλά αν κατέβεις από κανά σύχρονο 250 και ανέβεις σε αυτό, θα...καταλάβεις. Κάποια βγάλανε και σοβαρά θέματα αναξιοπιστίας με βαρεμένα μοτέρ. Γενικά ήταν ένας συμβιβασμός: Η Honda τότε (που ήταν πιο πλούσιες εποχές), έβγαζε μια σειρά μοτοσυκλέτων σε διάφορους κυβισμούς, να έχεις να διαλέξεις αυτό που θέλεις. ¨Ετσι στην σειρά των VF με κινητήρα V4 είχε 400, είχε 500, είχε 750, είχε 1000, ε σου λέει να βγάλουμε και ένα 250. Κρίνανε όμως ότι το 250 μπορούσε να είναι V2 αντί για V4 και να γλυτώσουν σημαντικό κόστος, χωρίς να υστερεί και πολύ. Και προέκυψε το VT250F, του οποίου πλην της ιδιαιτερότητας V2 αντί V4, κατά τα άλλα είναι φανερή η καταγωγή και η ομοιότητα με τα VF της εποχής. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Πάρτο αν στο ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ, να έχεις να πειραματίζεσαι, να λύνεις βίδες να δεις πως είναι μέσα και τέτοια πράγματα, σε κανά υπόγειο. Για οτιδήποτε παραπάνω, δεν αξίζει, όπως και όλα τα VT και VF της εποχής. Και γενικά οι μηχανές της δεκαετίας του '80 είναι υπερτιμημένα πράγματα, άθλιες κατασκευές, άθλιες τεχνολογίες, άθλια αίσθηση σε όλα, και είναι και 40 ετών πια. Προτίμησε να θέλεις κάτι παλιό, αλλά πιο κοντά στην σύχρονη εποχή, από ΄90s και μετά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ξεπερασμένο, και συμβιβασμένο ακόμα και τότε που πρωτοβγήκε. Οδηγικά είναι μηχανή της δεκαετίας του ΄80. Βαρύ σε αίσθηση, μακρύ ντεπόζιτο, το τιμόνι και ο τροχός μακριά, λύκος στις αλλαγές κατεύθυνσης κ.ο.κ. Το σώζει λίγο που είναι μόνο 250 κυβικά, αλλά αν κατέβεις από κανά σύχρονο 250 και ανέβεις σε αυτό, θα...καταλάβεις. Κάποια βγάλανε και σοβαρά θέματα αναξιοπιστίας με βαρεμένα μοτέρ. Γενικά ήταν ένας συμβιβασμός: Η Honda τότε (που ήταν πιο πλούσιες εποχές), έβγαζε μια σειρά μοτοσυκλέτων σε διάφορους κυβισμούς, να έχεις να διαλέξεις αυτό που θέλεις. ¨Ετσι στην σειρά των VF με κινητήρα V4 είχε 400, είχε 500, είχε 750, είχε 1000, ε σου λέει να βγάλουμε και ένα 250. Κρίνανε όμως ότι το 250 μπορούσε να είναι V2 αντί για V4 και να γλυτώσουν σημαντικό κόστος, χωρίς να υστερεί και πολύ. Και προέκυψε το VT250F, του οποίου πλην της ιδιαιτερότητας V2 αντί V4, κατά τα άλλα είναι φανερή η καταγωγή και η ομοιότητα με τα VF της εποχής. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: Πάρτο αν στο ΧΑΡΙΖΟΥΝΕ, να έχεις να πειραματίζεσαι, να λύνεις βίδες να δεις πως είναι μέσα και τέτοια πράγματα, σε κανά υπόγειο. Για οτιδήποτε παραπάνω, δεν αξίζει, όπως και όλα τα VT και VF της εποχής. Και γενικά οι μηχανές της δεκαετίας του '80 είναι υπερτιμημένα πράγματα, άθλιες κατασκευές, άθλιες τεχνολογίες, άθλια αίσθηση σε όλα, και είναι και 40 ετών πια. Προτίμησε να θέλεις κάτι παλιό, αλλά πιο κοντά στην σύχρονη εποχή, από ΄90s και μετά. Πάντως λίγο που το δα και όμορφο μου φαίνεται και μου έκανε εντύπωση ο υδραυλικός συμπλέκτης... Επίσης από έξω κάποια πράγματα που διάβασα το λένε για καλούτσικο με τα στάνταρ της εποχης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 Ο οποίος υδραυλικός συμπλέκτης είναι ο ΙΔΙΟΣ (η ''δαγκάνα'' του είναι η ίδια, οι τρόμπες έχουν διαφορές) με ότι Honda έχει υδραυλικό συμπλέκτη τα τελευταία 40 χρόνια!!! Τον ΙΔΙΟ μηχανισμό είχε και το πρώτο VFR400 (το NC21, μετά το γυρίσανε σε ντίζα), το VFR750F μου, το VTR1000SP2, είναι το ίδιο ακριβώς μαραφέτι. Αυτό κι αν λέγεται ''βρηκαμε ένα εξάρτημα, δουλεύει καλά, και δεν το αλλάζουμε που να χτυπιέστε'' 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ο οποίος υδραυλικός συμπλέκτης είναι ο ΙΔΙΟΣ (η ''δαγκάνα'' του είναι η ίδια, οι τρόμπες έχουν διαφορές) με ότι Honda έχει υδραυλικό συμπλέκτη τα τελευταία 40 χρόνια!!! Τον ΙΔΙΟ μηχανισμό είχε και το πρώτο VFR400 (το NC21, μετά το γυρίσανε σε ντίζα), το VFR750F μου, το VTR1000SP2, είναι το ίδιο ακριβώς μαραφέτι. Αυτό κι αν λέγεται ''βρηκαμε ένα εξάρτημα, δουλεύει καλά, και δεν το αλλάζουμε που να χτυπιέστε'' Άρα έχει αυτό που λέμε και γαμω τους συμπλέκτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2019 πριν 16 ώρες, το μέλος stavrosdm έγραψε: Ξέρουμε κανένα να έχει η να είχε Honda vt250 να πει καμία γνώμη; Σταύρο, ούτε να το σκεφτείς. Είναι δεδομένο πως το μοτέρ ή θα έχει ήδη χτυπήσει μπιέλα ή θα έχει επισκευαστεί (για τη χτυπημένη μπιέλα) και θα είναι ακόμα χειρότερο. Στο spada και μετά έδειξαν να στρώνουν τα πράγματα στο θέμα μοτέρ, πολύ αργή η Honda στη βελτίωση του προβλήματος. Δυνατό μοτεράκι, έλλειψη περιορισμών (δεν είχαμε περιορισμούς σε ρύπους και θόρυβο) και πιθανότατα τα Ninja 250R θα έτρωγαν τη σκόνη του σε μια θεωρητική κόντρα ευθείας σήμερα. Υπό προϋποθέσεις πάντα. Μέχρι εκεί..... Άνετο οδηγικά, άνετος και ο συνεπιβάτης, ικανή προστασία από τον αέρα, όμορφα όργανα (και κλασικά έλλειψη δείκτη βενζίνης, Honda γαρ). Αναρτήσεις μέτριες, συμπαθητικό το πιρούνι με αξιοπρεπή συμπεριφορά. Πίσω αρκετά ξερό και με μέτριες αποσβέσεις, ακόμα και τότε που κυκλοφορούσε στην Ελλάδα ως μεταχειρισμένο από Τζαπάν. Και μιλάω για τέλη 80, αρχές 90. Φαντάσου τώρα, 30 χρόνια μετά.... Φρένα άθλια. Τελεία. Εκείνη η μ@λ@κία της Honda με τα κλειστά εμπρός δισκόφρενα, και καλά επανάσταση, δεν απέδωσε ποτέ. Έλυνες εμπρός τα καπάκια για να δεις πως μέσα υπήρχε ένας «αυτοκινητάδικος» διπλός αεριζόμενος δίσκος. Περιττό βάρος, κακή ροή αέρα, 2πίστονη δαγκάνα (καλή για την εποχή της βέβαια), μέτρια αίσθηση, εύκολο βράσιμο υγρών. Μέτριο στήσιμο, αργή γεωμετρία, αναρτήσεις που δε βοηθούσαν. Τότε. Φαντάσου τώρα..... Για commuting ήταν καλό τότε. Έκανες και ταξιδάκια, είχες μια τελική (κοντέρ) στα 170. Για σήμερα, μόνο βάσανα θα προκαλεί! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2019 Κάποιο λιπαντικό αλυσίδας το οποίο να μην πιτσιλαει??? Όσο και να κάνει. Παλιά έβαζα γρασο λευκού λιθίου και θυμάμαι κολλούσε στην αλυσίδα δε θυμάμαι όμως αν λερωνε τη ζαντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 Χρησιμοποιώ repsol και motorex και δεν πετάει κανένα από τα 2. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 πριν 4 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Χρησιμοποιώ repsol και motorex και δεν πετάει κανένα από τα 2. Γιώργο ποιο motorex συγκεκριμένα? Έχει adventure racing κτλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 Αυτό που λέει road strong. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 @seatcowl Έπεσα στην ίδια περίπτωση με σένα τελικά........ Η λύση όπως σου τα έλεγα και τότες Για να μην το παρακάνω με "περίεργα" εργαλεία, κάνω τη δουλειά με ένα απλό άλεν Και μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα Δεν είναι δύσκολο και ούτε ανέφικτο, όπως βλέπεις. Επίσης, αν και ίσως διακρίνεται η λεπτομέρεια αυτή, η βίδα είναι ανοξείδωτη και στη δική μου περίπτωση. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2019 Και γιατί έφαγα άκυρο απο 2 μηχανουργεία και 2 καταστήματα με βίδες ρε συ hayabusas? In any case τις έφτιαξα τελικά στο τρίτο και τυχερό μηχανουργείο! ... και τελικά δεν τις χρησιμοποίησα γιατί έδωσα τη μηχανή >< Θα σε έχω υπόψη αν μου χρειαστεί ξανά.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες