Jump to content
Στέργιος Βήχος

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 3

Recommended Posts

Το έχω ακούσει και από άλλους αλλά για το IS 17. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 1 λεπτό, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Το έχω ακούσει και από άλλους αλλά για το IS 17. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Δε λέω για το is 17 αλλά για το fg 17 αλλά έχουν ίδια ζελατίνα νομίζω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κατάλαβα. Θα σου στείλω σε πμ φωτό από το δικό μου να δεις πώς είναι και να κοιτάξεις αυτό που θα πάρεις να έχει ίδια, γιατί τα πρώτα μοντέλα είχαν θέμα και βγάλανε μια βελτιωμένη. Σε FG νομίζω δεν έχει παρουσιαστεί το πρόβλημα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες (άραγε, μπαίνει καμία μάγκισσα στο φόρουμ; Παλιά σαν να θυμάμαι κάτι γινόταν) θέλω τα φώτα σας (σε πμ) για Αθηναίο μηχανικό που:

1) Να δουλεύει παπάκια παλαιότερων εποχών με "ολιστικό" τρόπο

2) Να είναι έντιμος και να μην προσπαθεί να κάνει μαϊμουδιές ή να ξεγελάσει.

3) Να είναι λεπτολόγος και να ενδιαφέρεται για μια σωστή δουλειά

Αυτά για αρχή. Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμια ιδέα που μπορώ να βρώ τέτοιες βίδες ανοξείδωτες?
zlVkXVw.png
Δοκίμασα στον Δαμίγο στην Νέα Ιωνία αλλά μου λέει οτι δεν θα βρώ τέτοιες που να είναι όλο σπείρωμα... Τα φώτα σας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες πολλές? 

Αν όχι,  πάρε τις βίδες που έχει,  μία φιλιέρα κι άνοιξε όσο σπείρωμα χρειάζεσαι. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή εδώ που βρίσκομαι τώρα δεν έχω εργαλεία και χώρο για μεγγενη, έψαχνα κάτι έτοιμο.
Αν δεν έχει κάποιος καμια ιδέα μάλλον θα καταλήξω σε κάτι τέτοιο ομως..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 12 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε:

zlVkXVw.png
Δοκίμασα στον Δαμίγο στην Νέα Ιωνία αλλά μου λέει οτι δεν θα βρώ τέτοιες που να είναι όλο σπείρωμα... Τα φώτα σας..

http://www.reppas.gr/el/mn-shops.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 8 ώρες, το μέλος hayabusas έγραψε:

Θες πολλές? 

Αν όχι,  πάρε τις βίδες που έχει,  μία φιλιέρα κι άνοιξε όσο σπείρωμα χρειάζεσαι. :winking:

Στο inox λιγο δυσκολα να το ανοιξει η φιλιερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 42 λεπτά, το μέλος propapias έγραψε:

Στο inox λιγο δυσκολα να το ανοιξει η φιλιερα

Έχεις ανοίξει ποτέ? Επειδή με τη βάρκα συχνά πυκνά ασχολούμαι με inox, δεν είναι δύσκολο.

Πάρε εργαλείο volkel και δοκίμασε. 

Αν πάρεις του lidl, μάλλον δε θα τα καταφέρεις. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 25 λεπτά, το μέλος hayabusas έγραψε:

Έχεις ανοίξει ποτέ? Επειδή με τη βάρκα συχνά πυκνά ασχολούμαι με inox, δεν είναι δύσκολο.

Πάρε εργαλείο volkel και δοκίμασε. 

Αν πάρεις του lidl, μάλλον δε θα τα καταφέρεις. 

Ναι αμα εχεις σωστα εργαλεια σιγουρα θα το κανεις απλως και παλι ειναι μπελαλιδικα τα inox για αυτο το ειπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε:

Έχει βίδες? δεν βλέπω κάτι στο eshop του... θα τον επισκεπτώ αύριο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, τα καλοκαίρια όταν αν πάω για μπάνιο στη θάλασσα βάζω το παλιό μου κράνος το mt. Φέτος θέλω να βάζω το k1. Εννοείται ότι θα ξεπλυνω το κεφάλι μου από το αλάτι αλλά πρέπει κάπου να αφήνω το κράνος χωρίς να αγχώνομαι. Είδα αυτή τη θήκη που είναι πολύ βολική σε σχέση με τις τύπου βαλίτσα. 

https://www.skroutz.gr/s/13064294/Nordcap-Helmet-Bag.html 

Είναι εντάξει πιστεύετε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το κλειδώνω με μια ελαφριά κλειδαριά συρματόσχοινου (για ποδήλατο) στην μηχανή. Και ούτε κουβάλημα, ούτε τίποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμπλήρωμα: Και δεν καρφώνεσαι στην παραλία, ποιός είσαι, που έχεις την μηχανή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 5 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε:

Εγώ το κλειδώνω με μια ελαφριά κλειδαριά συρματόσχοινου (για ποδήλατο) στην μηχανή. Και ούτε κουβάλημα, ούτε τίποτα.

Ποτε δεν το καταλαβα αυτο με το δεσιμο μπορεις να δωσεις μια πιο λεπτομερη εξηγηση γιατι για να φτασω στο σημειο να μην φοβαμαι να το κλεψουν επρεπε να κανω το κρανος σαν σκατα εξωτερικα για να μην θελει να το παρει κανεις :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω παντα ετσι το αφηνα με το drz. Αναλογα με τη μηχανη σου, βρες ενα σημειο που μπορεις να περασεις μια κλειδαρια ποδηλατου και να δεσεις το κρανος.

Την 2/21/2019 at 3:11 ΜΜ, το μέλος innova 04 έγραψε:

Με απογοητευσε και ο Ρεππας... Και αυτος ειχε τετοιες βιδες αλλα με μολις 2cm σπειρωμα. Μαλλον καταφευγω σε μηχανουργειο απο Δευτερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος propapias έγραψε:

Ποτε δεν το καταλαβα αυτο με το δεσιμο μπορεις να δωσεις μια πιο λεπτομερη εξηγηση γιατι για να φτασω στο σημειο να μην φοβαμαι να το κλεψουν επρεπε να κανω το κρανος σαν σκατα εξωτερικα για να μην θελει να το παρει κανεις :tongue:

Δένεις το κράνος ( με την προϋπόθεση πως μιλάμε για fullface ) με μια αλυσίδα ποδηλάτου πάνω στην μηχανή. Εμένα πχ με βολεύει να το περνάω από τις χειρολαβές του συνεπιβάτη. Βέβαια αν στο βάλουν στο μάτι στο κλέβουν για πλάκα αλλά πιάνεις το νόημα. Εγώ το εφαρμόζω συνεχώς ως πρακτική εναπόθεσης του κράνους στα ταξίδια. Για μπάνιο με μηχανή δεν έχω πάει ακόμα διότι το κράνος θα το βολέψεις κάπου, με μπουφάν,τζιν,παπούτσια,πετσέτες και λοιπά σκατά τι κάνεις; Και κάπου εδώ κουμπώνει η σοφή επιλογή ενός σκούτερ με χώρους :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω συνηθως κουβαλαω μια τσαντα που εχει παντα 10 κιλα πραγματα μεσα αλλα ετσι κι αλλιως με το παπι δεν μπορεις να πας και πολυ μακρια αρα δεν εχω και μεγαλο προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάνω στο innova μπορώ να το κλειδωσω πίσω στη σχάρα. 

Δεν το εμπιστεύομαι γιατί όλο και κάποιος θα το πάρει σβάρνα. Επίσης έχω βάψει τη σχάρα, και το κράνος είναι χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά κρίμα είναι..  

Όσο για τα υπόλοιπα δυστυχώς πάω με σορτς και κοντομάνικο.  Αυτα τα βολευω κατω στη σελα.. μόνο το κράνος λείπει να βολέψω.. οπου και να πάω κρατάω μια καρέκλα ακόμα για να το αφήσω πάνω μέσα στη θήκη του δεν μπορώ να το αφήνω στο μηχανάκι..

Πάω αρκετά μακριά ακόμα και με το παπί αφού αυτό έχω.. γι'αυτό κοιτάω κάτι σε τσάντα ώμου. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 2/22/2019 at 4:48 ΜΜ, το μέλος seatcowl έγραψε:

Με απογοητευσε και ο Ρεππας... Και αυτος ειχε τετοιες βιδες αλλα με μολις 2cm σπειρωμα. Μαλλον καταφευγω σε μηχανουργειο απο Δευτερα.

Μάλλον έχουν κόκκαλα αυτές οι βίδες γιατί μόλις έφαγα άκυρο και από μηχανουργείο, που μου είπαν οτι η φιλιερα δεν ανοίγει σε ινοξ...

Τι διαλα, τόσο δύσκολο είναι? 2 βιδούλες θέλω ο άνθρωπας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 35 λεπτά, το μέλος seatcowl έγραψε:

Μάλλον έχουν κόκκαλα αυτές οι βίδες γιατί μόλις έφαγα άκυρο και από μηχανουργείο, που μου είπαν οτι η φιλιερα δεν ανοίγει σε ινοξ...

Τι διαλα, τόσο δύσκολο είναι? 2 βιδούλες θέλω ο άνθρωπας....

Καλησπέρα, εγώ θα σου πρότεινα στην περίπτωση που δεν βιάζεσαι να κάνεις μια αναζήτηση στο ebay. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε βίδες όσον αφορά το σπείρωμα, τις διαμέτρους, τα κεφάλια κτλ. Απλά γράψε στην αναζήτηση πχ M10 stainless steel screws ή και σκέτο M10 screws και σίγουρα θα βρεις. Έτσι κι εγώ είχα φάει τον τόπο να βρώ 2 βίδες για καθρέπτες στην διάμετρο του παπιού μου και δεν έβρισκα μέχρι που παράγγειλα από το ebay (με κόστος μόλις 2 ευρώ και οι δύο και μεταφορικά δωρεάν) και βρήκα την ησυχία μου. Βέβαια το μόνο αρνητικό ο χρόνος αναμονής που σε μένα χρειάστηκε να περιμένω κοντά στους δυο μήνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 21/2/2019 at 2:11 ΠΜ, το μέλος seatcowl έγραψε:

zlVkXVw.png

Πες μου διαστάσεις μήπως σου βρω εγώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα κάνω άλλη μια δοκιμή αύριο σε μαγαζί που μου πρότεινε ο τύπος απο το μηχανουργείο μπας και, αλλα σε αυτό το σημείο δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος!
Πάντως, 6cm ειναι το μήκος, σε 6αρι αλλεν, αν έχεις καμία ιδέα karellen.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε:

Θα κάνω άλλη μια δοκιμή αύριο σε μαγαζί που μου πρότεινε ο τύπος απο το μηχανουργείο μπας και, αλλα σε αυτό το σημείο δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος!
Πάντως, 6cm ειναι το μήκος, σε 6αρι αλλεν, αν έχεις καμία ιδέα karellen.

Αυτό δε βοηθάει πολύ. Εννοώ το κλειδί άλλεν μόνο του. Μετρικές είναι? Και αν ναι τι,  να σκυ φτιάξω πόσες θες να τελειώνεις. Με κούρασες. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα