efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2016 Όπως αναφέρεται και στο άρθρο ,δεν πρόκειται για το νέο ZX-6R αλλά για τον αντικαταστάτη του er6f!Δικύλινδρο ,με καλύτερη οικονομία καυσίμου και λιγότερα κιλά συγκριτικά με τον προκάτοχό του...και με εμφάνιση που παραπέμπει σε ninja και όχι σε er. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Στη Γαλλία το ''απλό'' ninja 650 abs κοστίζει 7.499€ και η KRT edition 7.699€.Η έκδοση tourer (μεγαλύτερη ζελατίνα,πλαϊνά βαλιτσάκια,tank και knee pad,μανιτάρια) χρεώνεται 800€ επιπλέον.Σχεδόν ίδιες τιμές(+100€) και στην Ιταλία ενώ στη Γερμανία 300€ φτηνότερα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Ενδιαφέρον δείχνει. Να δούμε πόσο θα κοστίζει εδώ βέβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Ωραιότατο φαίνεται και εικάζω πως θα το κρατήσουν μεταξύ 7.700-8.000€ για τη βασική έκδοση με το abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Νομίζω στο εξωτερικό το er6f λέγετε ninja 650 καιρό τώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Ωραίο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Ninja όνομαζεται στην Αμερική το er6f.Εκτός από την δίαιτα δεν νομίζω ότι έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές.Το μοτέρ (er6) είναι διαμάντι ούτως ή άλλως.Το μπροστινό είναι ίδιο, βάλτε ρε τσιπηδες κανένα usd και καμιά ακτινικη δαγκάνα να γουστάρουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2017 Το ψαλίδι πίσω πάντως αναβαθμισμένο φαίνεται (εξ όψεως έστω) , δεν ειναι το σιδεροφτηνόπραγμα που είχε το πρώτο ER6 Υπόψην, το ξέρατε ότι το ER6, σε race μορφή βέβαια, έχει το ρεκόρ γύρου στην κατηγορία Lightweight TT στο Isle Of Man από το 2015;Η κατηγορία αυτή υπήρχε μέχρι και το 2004, όπου έτρεχαν μέχρι 450cc τετρακύλινδρα (RVF, VFR, CBR, ZXR κ.ο.κ.) και καταργήθηκε στο 2005 λόγω πολύ υψηλού κόστους και λίγων συμμετοχών, για να επανεμφανιστεί στο 2012, όπου πια τρέχουν δικύλινδρα μέχρι 650cc όπως το ER6 και το SV650. Η νέα κατηγορία Lightweight ανέβασε ελαφρά τα ρεκόρ ταχύτητας αφού τα 650ρια είναι πιο γρήγορα από τα παλιά 400ρια και το ER6 είναι ο τρέχων κάτοχος του ρεκόρ.Φυσικά μην περιμένετε να έχει και πολύυυυυυ σχέση με τα πολιτικά έτσι; Έχουν πολύ βελτίωση πάνω τους. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Διατίθεται ήδη και στην Ελλάδα στα 7.890€https://www.car.gr/9740252-kawasaki-ninja-650-abs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2018 Φοβερο σε αυτο το χρωμα αλλα το 15ρη τεποζιτο θα επρεπε να ειναι 17. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2018 Την 8/2/2017 at 4:18 ΜΜ, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Ninja όνομαζεται στην Αμερική το er6f. Εκτός από την δίαιτα δεν νομίζω ότι έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές. Το μοτέρ (er6) είναι διαμάντι ούτως ή άλλως. Το μπροστινό είναι ίδιο, βάλτε ρε τσιπηδες κανένα usd και καμιά ακτινικη δαγκάνα να γουστάρουμε. Το μοτέρ er6 και versys είναι αστέρι, με ποσοστό αποτυχίας κοντά στο 20%, φτιάχνουν όλα βαλβιδόσουπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 πριν 7 ώρες, το μέλος strokt up έγραψε: Το μοτέρ er6 και versys είναι αστέρι, με ποσοστό αποτυχίας κοντά στο 20%, φτιάχνουν όλα βαλβιδόσουπα. Ναι σκανε καποια αλλα οχι και 20%. Λογικα στα νεα μοτερ θα το εχουν διορθωσει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 6 ώρες, το μέλος Dant3 έγραψε: Ναι σκανε καποια αλλα οχι και 20%. Λογικα στα νεα μοτερ θα το εχουν διορθωσει. Είναι πολλά δυστυχώς... Και τα versys και τα ern που ειχαν θέμα. Με μια αναζήτηση θα το δεις. Ελπίζω να το έχουν διορθώσει. Η kawasaki εκανε την πάπια πάντως σε οσα ειχαν θέμα και είναι κρίμα γτ είναι ωραία μηχανακια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2018 από τον strokt up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2019 Kawasaki Ninja 650 2020 Με μικρές αλλαγές...νέα χρώματα, οθόνη TFT 4,3'' , bluetooth και πολλές επιλογές μέσω Rideology the App, πιο άνετο κάθισμα, LED φωτιστικά σώματα,ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τα Dunlop Sportmax Roadsport 2. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2019 (τροποποιήθηκε) Πάει, έγινε transformer κι αυτό Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2019 από τον A-nik-i 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2019 το χειρότερο έιναι πως η σέλα του συνεπιβάτη δεν είναι βιώσιμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2019 Ειτε επιτηδες είτε καταλάθος, ηταν το σωστό λαικ στο σωστό σχόλιο! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2019 Το ER6-F έπαθε Τακαμούρι ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Ενώ ήταν από τα πολύ λίγα μηχανάκια σε αυτή την τιμή / κατηγορία που είχε νορμάλ και όμορφα οργανάκια το έκανα και αυτό optimus prime...... Κρίμα ... μακάρι να έχουν φτιάξει το θέμα με τις βαλβίδες γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να δουν πωλήσεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 πριν 27 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε: Κρίμα ... μακάρι να έχουν φτιάξει το θέμα με τις βαλβίδες γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να δουν πωλήσεις Όντως, δεν έχει πουλήσει καθόλου αυτό το μοτέρ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Εμένα μου αρέσει. Δεν ξέρω αν παίζεις candy crash στο κοντέρ του αλλά μου αρέσει. Το μόνο που με χαλάει είναι το μικρό ντεπόζιτο. Όπως με χαλάει και στο δικό μου. Όπως και στα πιο πολλά μηχανάκια. Θεωρώ λίγα τα 200χμ αυτονομίας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 πριν 39 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε: Εμένα μου αρέσει. Δεν ξέρω αν παίζεις candy crash στο κοντέρ του αλλά μου αρέσει. Το μόνο που με χαλάει είναι το μικρό ντεπόζιτο. Όπως με χαλάει και στο δικό μου. Όπως και στα πιο πολλά μηχανάκια. Θεωρώ λίγα τα 200χμ αυτονομίας. Με 15,14 λιτρα χωρητικοτητας μπορει αν ειναι μικρο σε σχεση με παλιοτερα αλλα με την καταναλωση γυρω στα 5 λιτ/100χλμ, εχεις 250 ανετα χιλιομετρα πριν ξαναφουλαρεις. Σε ταξιδι αυτο σημαινει τουλαχιστον 2 ωρες, θα ειχα πιαστει νωριτερα νομιζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος PaNick έγραψε: Με 15,14 λιτρα χωρητικοτητας μπορει αν ειναι μικρο σε σχεση με παλιοτερα αλλα με την καταναλωση γυρω στα 5 λιτ/100χλμ, εχεις 250 ανετα χιλιομετρα πριν ξαναφουλαρεις. Σε ταξιδι αυτο σημαινει τουλαχιστον 2 ωρες, θα ειχα πιαστει νωριτερα νομιζω. Εχω μερικές αμφιβολίες για την κατανάλωση ειδικά σε εθνική αλλά και σε επαρχιακό με 2 λίτρα βενζίνη στο ντεπόζιτο (τόσο θα έχει αν κάνεις 250χμ με 5 λίτρα κατανάλωση στα 100) που δεν ξέρεις που θα βρεις το επόμενο βενζινάδικο ειδικά αν είναι νύχτα, δεν το βρίσκω και πολύ ωραίο. Υποθετικά τόσο καίει και το bandit μου (στους άλλους ιδιοκτήτες) αλλά έχει 19αρι ντεπόζιτο που βάζεις πάνω και ότι tankbag θες χωρίς να πάθεις ασφυξία. Πάλι θα ήθελα 1-2 λίτρα ακόμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2019 Σύμφωνοι αλλά 250 χλμ σε επαρχιακό και νύχτα δεν συμβαίνουν συχνά. Άσε που σε τέτοιο περιβάλλον θα έχει ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση λόγω μειωμένης μέσης ταχύτητας άρα ακόμα καλύτερη αυτονομία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες