Jump to content
efkola

Kawasaki Ninja 650

Recommended Posts

Όπως αναφέρεται και στο άρθρο ,δεν πρόκειται για το νέο ZX-6R αλλά για τον αντικαταστάτη του  er6f!

Δικύλινδρο ,με καλύτερη οικονομία καυσίμου και λιγότερα κιλά συγκριτικά με τον προκάτοχό του...και με εμφάνιση που παραπέμπει σε  ninja  και όχι σε er.

Ninja-650-Black-1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στη Γαλλία το ''απλό'' ninja 650 abs κοστίζει 7.499€ και η KRT edition 7.699€.Η έκδοση tourer (μεγαλύτερη ζελατίνα,πλαϊνά βαλιτσάκια,tank και knee pad,μανιτάρια) χρεώνεται 800€ επιπλέον.Σχεδόν ίδιες τιμές(+100€) και στην Ιταλία ενώ στη Γερμανία 300€ φτηνότερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιότατο φαίνεται και εικάζω πως θα το κρατήσουν μεταξύ 7.700-8.000€ για τη βασική έκδοση με το abs.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ninja όνομαζεται στην Αμερική το er6f.

Εκτός από την δίαιτα δεν νομίζω ότι έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές.

Το μοτέρ (er6) είναι διαμάντι ούτως ή άλλως.

Το μπροστινό είναι ίδιο, βάλτε ρε τσιπηδες κανένα usd και καμιά ακτινικη δαγκάνα να γουστάρουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ψαλίδι πίσω πάντως αναβαθμισμένο φαίνεται (εξ όψεως έστω) , δεν ειναι το σιδεροφτηνόπραγμα που είχε το πρώτο ER6

Υπόψην, το ξέρατε ότι το ER6, σε race μορφή βέβαια, έχει το ρεκόρ γύρου στην κατηγορία Lightweight TT στο Isle Of Man από το 2015;

Η κατηγορία αυτή υπήρχε μέχρι και το 2004, όπου έτρεχαν μέχρι 450cc τετρακύλινδρα (RVF, VFR, CBR, ZXR κ.ο.κ.) και καταργήθηκε στο 2005 λόγω πολύ υψηλού κόστους και λίγων συμμετοχών, για να επανεμφανιστεί στο 2012, όπου πια τρέχουν δικύλινδρα μέχρι 650cc όπως το ER6 και το SV650. Η νέα κατηγορία Lightweight ανέβασε ελαφρά τα ρεκόρ ταχύτητας αφού τα 650ρια είναι πιο γρήγορα από τα παλιά 400ρια και το ER6 είναι ο τρέχων κάτοχος του ρεκόρ.

Φυσικά μην περιμένετε να έχει και πολύυυυυυ σχέση με τα πολιτικά έτσι; Έχουν πολύ βελτίωση πάνω τους.

p1030986.jpg

maxresdefault.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φοβερο σε αυτο το χρωμα αλλα το 15ρη τεποζιτο θα επρεπε να ειναι 17.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 8/2/2017 at 4:18 ΜΜ, το μέλος Ratamahatta έγραψε:

Ninja όνομαζεται στην Αμερική το er6f.

Εκτός από την δίαιτα δεν νομίζω ότι έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές.

Το μοτέρ (er6) είναι διαμάντι ούτως ή άλλως.

Το μπροστινό είναι ίδιο, βάλτε ρε τσιπηδες κανένα usd και καμιά ακτινικη δαγκάνα να γουστάρουμε.

Το μοτέρ er6 και versys είναι αστέρι, με ποσοστό αποτυχίας κοντά στο 20%, φτιάχνουν όλα βαλβιδόσουπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 7 ώρες, το μέλος strokt up έγραψε:

Το μοτέρ er6 και versys είναι αστέρι, με ποσοστό αποτυχίας κοντά στο 20%, φτιάχνουν όλα βαλβιδόσουπα.

Ναι σκανε καποια αλλα οχι και 20%.

Λογικα στα νεα μοτερ θα το εχουν διορθωσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 6 ώρες, το μέλος Dant3 έγραψε:

Ναι σκανε καποια αλλα οχι και 20%.

Λογικα στα νεα μοτερ θα το εχουν διορθωσει.

Είναι πολλά δυστυχώς... Και τα versys και τα ern που ειχαν θέμα. Με μια αναζήτηση θα το δεις. Ελπίζω να το έχουν διορθώσει. Η kawasaki εκανε την πάπια πάντως σε οσα ειχαν θέμα και είναι κρίμα γτ είναι ωραία μηχανακια. 

Τροποποιήθηκε από τον strokt up

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kawasaki Ninja 650 2020
Με μικρές αλλαγές...νέα χρώματα, οθόνη TFT 4,3'' , bluetooth και πολλές επιλογές μέσω Rideology the App, πιο άνετο κάθισμα, LED φωτιστικά σώματα,ελαστικά πρώτης τοποθέτησης τα Dunlop Sportmax Roadsport 2.

2020 Kawasaki Ninja 650 specs

B_kawasaki-ninja-650-2020-1.jpg

2020 Kawasaki Ninja 650 white

B_kawasaki-ninja-650-2020-2.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάει, έγινε transformer κι αυτό

Τροποποιήθηκε από τον A-nik-i

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

72044113_769264903523399_717096199107746

Ειτε επιτηδες είτε καταλάθος, ηταν το σωστό λαικ στο σωστό σχόλιο! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ ήταν από τα πολύ λίγα μηχανάκια σε αυτή την τιμή / κατηγορία που είχε νορμάλ και όμορφα οργανάκια το έκανα και αυτό optimus prime......  Κρίμα ... μακάρι να έχουν φτιάξει το θέμα με τις βαλβίδες γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να δουν πωλήσεις 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 27 λεπτά, το μέλος BlackDiamond έγραψε:

Κρίμα ... μακάρι να έχουν φτιάξει το θέμα με τις βαλβίδες γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να δουν πωλήσεις 

Όντως, δεν έχει πουλήσει καθόλου αυτό το μοτέρ. :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα μου αρέσει. Δεν ξέρω αν παίζεις candy crash στο κοντέρ του αλλά μου αρέσει. Το μόνο που με χαλάει είναι το μικρό ντεπόζιτο. Όπως με χαλάει και στο δικό μου. Όπως και στα πιο πολλά μηχανάκια. Θεωρώ λίγα τα 200χμ αυτονομίας. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 39 λεπτά, το μέλος strokt up έγραψε:

Εμένα μου αρέσει. Δεν ξέρω αν παίζεις candy crash στο κοντέρ του αλλά μου αρέσει. Το μόνο που με χαλάει είναι το μικρό ντεπόζιτο. Όπως με χαλάει και στο δικό μου. Όπως και στα πιο πολλά μηχανάκια. Θεωρώ λίγα τα 200χμ αυτονομίας. 

Με 15,14 λιτρα χωρητικοτητας μπορει αν ειναι μικρο σε σχεση με παλιοτερα αλλα με την καταναλωση γυρω στα 5 λιτ/100χλμ, εχεις 250 ανετα χιλιομετρα πριν ξαναφουλαρεις. Σε ταξιδι αυτο σημαινει τουλαχιστον 2 ωρες, θα ειχα πιαστει νωριτερα νομιζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος PaNick έγραψε:

Με 15,14 λιτρα χωρητικοτητας μπορει αν ειναι μικρο σε σχεση με παλιοτερα αλλα με την καταναλωση γυρω στα 5 λιτ/100χλμ, εχεις 250 ανετα χιλιομετρα πριν ξαναφουλαρεις. Σε ταξιδι αυτο σημαινει τουλαχιστον 2 ωρες, θα ειχα πιαστει νωριτερα νομιζω.

Εχω μερικές αμφιβολίες για την κατανάλωση ειδικά σε εθνική αλλά και σε επαρχιακό με 2 λίτρα βενζίνη στο ντεπόζιτο (τόσο θα έχει αν κάνεις 250χμ με 5 λίτρα κατανάλωση στα 100) που δεν ξέρεις που θα βρεις το επόμενο βενζινάδικο ειδικά αν είναι νύχτα, δεν το βρίσκω και πολύ ωραίο. Υποθετικά τόσο καίει και το bandit μου (στους άλλους ιδιοκτήτες) αλλά έχει 19αρι ντεπόζιτο που βάζεις πάνω και ότι tankbag θες χωρίς να πάθεις ασφυξία. Πάλι θα ήθελα 1-2 λίτρα ακόμα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνοι αλλά 250 χλμ σε επαρχιακό και νύχτα δεν συμβαίνουν συχνά. Άσε που σε τέτοιο περιβάλλον θα έχει ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση λόγω μειωμένης μέσης ταχύτητας άρα ακόμα καλύτερη αυτονομία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα