The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ξέρω ότι έχει αναλυθεί άπειρες φορές, αλλά κάθε φορά που βλέπω κάτι παρόμοιο αναρωτιέμαι τι παίζει με την παιδεία σε αυτήν την χώρα !http://spotlight.studentlife.com.cy/2015/10/15/i-prwti-kai-i-teleutaia-mou-koursa/ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Τι σχέση έχει η παιδεία με μια δακρύβρεχτη και ψεύτικη ιστορία της πλάκας?Και κράνος να φόραγε δεν θα γλύτωνε αφού έπεσε στο γκρεμό με το GSXR (!) από πάνω του! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Τι σχέση έχει η παιδεία με μια δακρύβρεχτη και ψεύτικη ιστορία της πλάκας?Και κράνος να φόραγε δεν θα γλύτωνε αφού έπεσε στο γκρεμό με το GSXR (!) από πάνω του!+1Προς θεού δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να κυκλοφορεί χωρίς κράνος, αλλά μου τη δίνουν στα νεύρα αυτοί που βγάζουν τέτοιες ιστορίες απ το μυαλό τους απλά για τις εντυπώσεις και τα like... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Δακρυβρεχτη ιστορια για κανα facebook κι`ετσι. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Τι αηδια ηταν αυτο... Ο τυπας που το εγραψε αυτο παιζει να μην εχει καβαλησει μηχανη ποτε του ετσι? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 αυτη θελει ενα γερο ντου στο προφιλ της!!! αμε και στα δ@@@λ@ βλαμενο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τι αηδια ηταν αυτο... Ο τυπας που το εγραψε αυτο παιζει να μην εχει καβαλησει μηχανη ποτε του ετσι?Ε, λίγο... «Η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που ονειρευόμουν από πάντα να οδηγήσω..»Ναι, έτσι το διατυπώναμε όταν ήμασταν μικρά. «Εγώ έχω όνειρο να οδηγήσω μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού» Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον Dimitrismaxrpm . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Ε, λίγο... «Η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που ονειρευόμουν από πάντα να οδηγήσω..»Ναι, έτσι το διατυπώναμε όταν ήμασταν μικρά. «Εγώ έχω όνειρο να οδηγήσω μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού» Ναι, επισης, μολις πηρε την μοτοσυκλετα μεγαλου κυβισμου που παντα ηθελε, τι εκανε? Σουζεεεεεεεεεεες! Ναιιιι! Οχι απλα ηθελε ντε και καλα, μπορουσε κιολας!Α! Ηθελε να δωσει το μηνυμα για "κρανος", τι παραδειγμα διαλεξε? Πεσιμο απο γκρεμο... οκευυυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Εγω ξερω οτι ο τυπος επεσε απο γκρεμο και πεθανε και μας λεεϊ οτι "νυσταζε πολυ" 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Εγω ξερω οτι ο τυπος επεσε απο γκρεμο και πεθανε και μας λεεϊ οτι "νυσταζε πολυ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Δεν κανει ουτε για παιδακι του δημοτικου, γελασα αρκετα παντως στη φαση που καβαλουσε για πρωτη φορα μεγαλου κυβισμου μηχανη και εκανε και πολλες σουζες, με το XR εκανα σουζες αλλα οταν ειχα παρει το Hornet σε ενα ανοιγμα που το εκανα εδωσε μια αποτομη και εκλασα μεντες, αυτος θα πρεπει να ηταν πολυ χερας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Τι μ@λ@κία........Έλεος...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) AXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXXAAXAX Μου θυμισε αυτο το "στορυ" που για καποιο λογο υπαρχει ακομα..... το τι κλαμα ειχα ριξει απο τα γελια οταν το αναπαρηγαγαν στο Facebook καπου το 2009 δεν περιγραφεται! Φυσικα και προκειτα για μια ΨΕΥΤΙΚΗ ιστορια που σκοπο εχει να ευαισθητοποιησει κοσμο, η πραγματικη ειναι αυτη. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον Morx 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 εμετικο το αρθρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Έλεος με αυτές τις ψεύτικες ιστορίες που κυκλοφορούν στο Facebook για ό,τι βάλει ο νους σου. Νεκροί μοτοσυκλετιστές, παιδιά που τους λείπει ο πατέρας του και πάει λέγοντας.Το αντίθετο αποτέλεσμα έχουν αν ο σκοπός τους είναι να ταρακουνήσουν ή να ευαισθητοποιήσουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Ε, λίγο... «Η μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού που ονειρευόμουν από πάντα να οδηγήσω..»Ναι, έτσι το διατυπώναμε όταν ήμασταν μικρά. «Εγώ έχω όνειρο να οδηγήσω μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού» και τη λέξη κούρσα που βρίσκεται στο τίτλο τη χρησιμοποιούμε πολύ συχνά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Ελλειπής η ιστορία αφού το πραγματικό γεγονός όπως είπαν παραπάνω ήταν πως προσπαθούσε να δώσει το κράνος στην κοπελιά συνεπιβάτιδα όταν κόλλησε το γκάζι, και τα φρένα, και ο συμπλέκτης, και ο διακόπτης, και το κλειδί, και το κιβώτιο. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Ελλειπής η ιστορία αφού το πραγματικό γεγονός όπως είπαν παραπάνω ήταν πως προσπαθούσε να δώσει το κράνος στην κοπελιά συνεπιβάτιδα όταν κόλλησε το γκάζι, και τα φρένα, και ο συμπλέκτης, και ο διακόπτης, και το κλειδί, και το κιβώτιο.Σωστός.Επίσης της αφηγήθηκε τα απομνημονεύματα του, παίξανε παλαμάκια, πήραν τηλέφωνο τους συγγενείς να τους αποχαιρετίσει, δοκίμασαν και στο 11880 γιατί η θεία Μαρούλα είχε αλλάξει κινητό και τελικά έμειναν από βενζίνη οπότε χτύπησε το πιστόνι και ανατινάχτηκε το παπί 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΒΓΑΖΩ ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΖΩ ΣΤΟΝ ΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΝΤΑΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΑΣΟΥΜΕ ΦΕΥΓΩ ΕΓΩ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΠΩΝΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ Γ#^$24 ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΥΓΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΜΥΞΑ ΡΟΔΑΝΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΦΡΙΧΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ ΜΕ ΜΥΞΑ ΣΤΑ 200 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΤΡΟΜΠΑ ΛΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 5ΛΕΠΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ, ΒΓΑΖΩ ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΖΩ ΣΤΟΝ ΤΥΠΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΝΤΑΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΑΣΟΥΜΕ ΦΕΥΓΩ ΕΓΩ ΜΕ ΜΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΠΩΝΕΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΛΑΜΠΑΔΑ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟ Γ#^$24 ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΥΓΑΚΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Η ΜΥΞΑ ΡΟΔΑΝΙ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΦΡΙΧΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ ΜΕ ΜΥΞΑ ΣΤΑ 200 ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Η ΤΡΟΜΠΑ ΛΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 5ΛΕΠΤΗ ΛΑΜΠΑΔΑΨεμματα...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 ΡΕ ΝΕ ΡΕ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 ΡΕ ΝΕ ΡΕ 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dogonala 233 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες