Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Ο Χάμπος βγήκε παγανιά...:laugh:

Τροποποιήθηκε από τον elprimerozen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

stami ποιο tuono εχεις και σε πατησε το tracer;

δεν έχω τώρα Τουονο . Για το Smt λέει  που έχω τώρα ... 

ειχα το 07

Τροποποιήθηκε από τον stami10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 2 μαμα εντελως; και εξατμισεις και ολα;

ρωταω για να δω πως παει το smt, tracer εχω οδηγησει σε επαρχιακο, smt μονο μεσα στην πολη για λιγο και δεν εχω σαφη εικονα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα με προσπέρασε ένα Tracer σουζαριστό!

Μάλλον επειδή κουνούσε είπε να το σηκώσει και να το πάει στην μία ρόδα! :tooth:

Πάει με φαίνεται θα γίνω και 'γω κουνιστός από την Άνοιξη!:blush::wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 2 μαμα εντελως; και εξατμισεις και ολα;

ρωταω για να δω πως παει το smt, tracer εχω οδηγησει σε επαρχιακο, smt μονο μεσα στην πολη για λιγο και δεν εχω σαφη εικονα

Και τα δύο με ακραπες 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο καινουργιο μτ-09 ειδα βιδακι ρυθμισης rebound (λογικα) και στην αριστερη (ανενεργη) μπουκαλα.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

he 2017 model also gets an uprated 41mm fork, with adjustable compression damping in the left fork, rebound adjustment in the right. Oddly, considering feedback from owners and press, Yamaha appear to have left the rear shock – so easily overwhelmed on the current model – untouched.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποτε δινουν συμπιεση αριστερα, αποσβεση δεξια. το πισω τιποτα...  παντως ειναι μια καλη κινηση για μπροστα, με ενα λαδακι και ελατηριακι της προκοπης θα υπαρχει ενα συμπαθητικο αποτελεσμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος έναν θορυβο του τύπου τσικ τσικ αριστεράς του κινητήρα μπροστά σχετικά όταν το μηχανάκι είναι κρύο ;  ξεκινάει για 3-5 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει είτε αν μαρσάρεις λίγο την ώρα που το κάνει πάλι σταματάει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος έναν θορυβο του τύπου τσικ τσικ αριστεράς του κινητήρα μπροστά σχετικά όταν το μηχανάκι είναι κρύο ;  ξεκινάει για 3-5 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει είτε αν μαρσάρεις λίγο την ώρα που το κάνει πάλι σταματάει 

image.jpg?w=620&c=1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεντωτηρας; έχω αλλάξει ! Συν του ότι ο τεντωτηρας είναι από την δεξιά πλευρά ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντωνη θα πάω σε γιαμαχα που στήνει κ αλλά μηχανάκια

Καλησπέρα παιδιά!
Από ότι κατάλαβα, καταλήξαμε στο να μην τρέξουμε να αλλάξουμε αναρτήσει αμέσως κ να βάλουμε σταμπιλιζατέρ, αλλά να μας ρυθμίσει κάποιος σωστά τις αναρτήσεις κ μετά βλέπουμε. Τα λέω καλά?
Μπορείτε επίσης να προτείνετε κάποιον στην Αθήνα που εμπιστεύεστε?
Αντίβαρα να βάλω ή να μη βάλω?
Σας Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο βλέπω κι εγω! ή το τωρινό μοντέλο θα δίνεται με τρελή έκπτωση για να φύγει ή λογικά η νέα τιμή για το 2017 θα ειναι αυξημένη.

Το άλλο με τον τοτό φαντάζομαι το ξέρεις. :_zeppelin:
Oι τιμές δεν πάνε ποτέ προς τα κάτω, ειδικά ενός προιόντος που πηγαίνει μια χαρα εμπορικά. Ποντάρω όλα μου τα μάρκα πως οι τιμές θα παραμείνουν ως έχουν για τα μοντέλα '16 και τα άλλα θα ειναι κατα κάτι πιο ακριβά για όποιον θέλει την φρεσκαδούρα και τα εξτραδάκια που μπήκαν. Το ερώτημα ειναι απλά γύρω απο το πόσο πιο ακριβό θα είναι το νέο μοντέλο.
Βέβαια, μακάρι να κάνω λάθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πατημα πριν λιγες μερες με 990-09

Φιλτρο προγραμμα εξατμιση(τελικα) εγω με superduke 990 2006

Φιλτρο εξατμιση ολοτωμη το 09

Αναβατες περιπου ιδια κιλα

Πατησαμε 4 φορες,μονο roll απο 2ες 60 ωστε να δουμε τι κανει καθαρα σαν μηχανακι χωρις να εξαρταται ο οδηγος

Ωραιο πατημα,τον κερδισα 3-1 αλλα για πολυ μικρη διαφορα σε ολα τα πατηματα της ταξεως περιμενα να παιρνει το 09 τα πανω του,αλλα ποτε....

Δε το περιμενα να πω την πικρη μου αληθεια,αλλα κραταει καλα το 990 για 10χρονων....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ΜΤ-09 ή με ΜΤ-09 Tracer;

Αν κρίνω από την φώτο που ανέβασε στο τι έκανες με την μηχανή σου σήμερα, MT-09.

Τροποποιήθηκε από τον The Dread Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα απαντήσω στο στιλ του Χαοτικός :laugh:, λογικό το αποτέλεσμα για τις μετατροπές που εχει το 09. Ιδικά με την εξάτμιση που φοράει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το άλλο με τον τοτό φαντάζομαι το ξέρεις. :_zeppelin:
Oι τιμές δεν πάνε ποτέ προς τα κάτω, ειδικά ενός προιόντος που πηγαίνει μια χαρα εμπορικά. Ποντάρω όλα μου τα μάρκα πως οι τιμές θα παραμείνουν ως έχουν για τα μοντέλα '16 και τα άλλα θα ειναι κατα κάτι πιο ακριβά για όποιον θέλει την φρεσκαδούρα και τα εξτραδάκια που μπήκαν. Το ερώτημα ειναι απλά γύρω απο το πόσο πιο ακριβό θα είναι το νέο μοντέλο.
Βέβαια, μακάρι να κάνω λάθος.

δεν ξερω να σου πω. αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι εδω και μερικές ημέρες μόνο στο site της yamaha στην ελληνική του έκδοση εχει αφαιρεθεί το μοντέλο του 2017. υπάρχει σε όλες τις άλλες χώρες και σε μερικές έχει και επιλογή ακόμη και για την έκδοση του 2015. μήπως ο ελληναράς πανέξυπνος εισαγωγέας το αφαίρεσε γιατί το νέο θα ερθει στην ίδια τιμή και θέλει να ξασαβουρισει τις αποθήκες του;;;

μετα θα μου λες οτι ειμαι πονηρός που σκέφτομαι ετσι, αλλα γιατι το έχουν κανει μόνο εδω;

γιατι μόνο σε εμάς αναφέρει τιμή;

γιατι μαμά;;;; :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα