stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Επιβεβαιώνω ....τρομακτική βελτιώση στην ευθεία ... θα ρθουν δύσκολες στιγμές .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ο Χάμπος βγήκε παγανιά... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 από τον elprimerozen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 stami ποιο tuono εχεις και σε πατησε το tracer; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stami10 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) stami ποιο tuono εχεις και σε πατησε το tracer;δεν έχω τώρα Τουονο . Για το Smt λέει που έχω τώρα ... ειχα το 07 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 από τον stami10 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 και τα 2 μαμα εντελως; και εξατμισεις και ολα;ρωταω για να δω πως παει το smt, tracer εχω οδηγησει σε επαρχιακο, smt μονο μεσα στην πολη για λιγο και δεν εχω σαφη εικονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Σήμερα με προσπέρασε ένα Tracer σουζαριστό!Μάλλον επειδή κουνούσε είπε να το σηκώσει και να το πάει στην μία ρόδα! Πάει με φαίνεται θα γίνω και 'γω κουνιστός από την Άνοιξη! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 και τα 2 μαμα εντελως; και εξατμισεις και ολα;ρωταω για να δω πως παει το smt, tracer εχω οδηγησει σε επαρχιακο, smt μονο μεσα στην πολη για λιγο και δεν εχω σαφη εικοναΚαι τα δύο με ακραπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Μόνο; χωρίς φίλτρα, χάρτες και τα συναφη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Το δικό μου με φίλτρο και πρόγραμμα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 Λογικό το αποτέλεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 στο καινουργιο μτ-09 ειδα βιδακι ρυθμισης rebound (λογικα) και στην αριστερη (ανενεργη) μπουκαλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babaman 531 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 he 2017 model also gets an uprated 41mm fork, with adjustable compression damping in the left fork, rebound adjustment in the right. Oddly, considering feedback from owners and press, Yamaha appear to have left the rear shock – so easily overwhelmed on the current model – untouched. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Οποτε δινουν συμπιεση αριστερα, αποσβεση δεξια. το πισω τιποτα... παντως ειναι μια καλη κινηση για μπροστα, με ενα λαδακι και ελατηριακι της προκοπης θα υπαρχει ενα συμπαθητικο αποτελεσμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bolek7 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος έναν θορυβο του τύπου τσικ τσικ αριστεράς του κινητήρα μπροστά σχετικά όταν το μηχανάκι είναι κρύο ; ξεκινάει για 3-5 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει είτε αν μαρσάρεις λίγο την ώρα που το κάνει πάλι σταματάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος έναν θορυβο του τύπου τσικ τσικ αριστεράς του κινητήρα μπροστά σχετικά όταν το μηχανάκι είναι κρύο ; ξεκινάει για 3-5 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει είτε αν μαρσάρεις λίγο την ώρα που το κάνει πάλι σταματάει 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bolek7 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Τεντωτηρας; έχω αλλάξει ! Συν του ότι ο τεντωτηρας είναι από την δεξιά πλευρά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηγούμενος 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Αντωνη θα πάω σε γιαμαχα που στήνει κ αλλά μηχανάκιαΚαλησπέρα παιδιά!Από ότι κατάλαβα, καταλήξαμε στο να μην τρέξουμε να αλλάξουμε αναρτήσει αμέσως κ να βάλουμε σταμπιλιζατέρ, αλλά να μας ρυθμίσει κάποιος σωστά τις αναρτήσεις κ μετά βλέπουμε. Τα λέω καλά?Μπορείτε επίσης να προτείνετε κάποιον στην Αθήνα που εμπιστεύεστε?Αντίβαρα να βάλω ή να μη βάλω?Σας Ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 αυτο βλέπω κι εγω! ή το τωρινό μοντέλο θα δίνεται με τρελή έκπτωση για να φύγει ή λογικά η νέα τιμή για το 2017 θα ειναι αυξημένη.Το άλλο με τον τοτό φαντάζομαι το ξέρεις. Oι τιμές δεν πάνε ποτέ προς τα κάτω, ειδικά ενός προιόντος που πηγαίνει μια χαρα εμπορικά. Ποντάρω όλα μου τα μάρκα πως οι τιμές θα παραμείνουν ως έχουν για τα μοντέλα '16 και τα άλλα θα ειναι κατα κάτι πιο ακριβά για όποιον θέλει την φρεσκαδούρα και τα εξτραδάκια που μπήκαν. Το ερώτημα ειναι απλά γύρω απο το πόσο πιο ακριβό θα είναι το νέο μοντέλο.Βέβαια, μακάρι να κάνω λάθος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bolek7 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος έναν θορυβο του τύπου τσικ τσικ αριστεράς του κινητήρα μπροστά σχετικά όταν το μηχανάκι είναι κρύο ; ξεκινάει για 3-5 δευτερόλεπτα και μετά σταματάει είτε αν μαρσάρεις λίγο την ώρα που το κάνει πάλι σταματάει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Πατημα πριν λιγες μερες με 990-09Φιλτρο προγραμμα εξατμιση(τελικα) εγω με superduke 990 2006Φιλτρο εξατμιση ολοτωμη το 09 Αναβατες περιπου ιδια κιλα Πατησαμε 4 φορες,μονο roll απο 2ες 60 ωστε να δουμε τι κανει καθαρα σαν μηχανακι χωρις να εξαρταται ο οδηγοςΩραιο πατημα,τον κερδισα 3-1 αλλα για πολυ μικρη διαφορα σε ολα τα πατηματα της ταξεως περιμενα να παιρνει το 09 τα πανω του,αλλα ποτε.... Δε το περιμενα να πω την πικρη μου αληθεια,αλλα κραταει καλα το 990 για 10χρονων.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Με ΜΤ-09 ή με ΜΤ-09 Tracer; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Με ΜΤ-09 ή με ΜΤ-09 Tracer;Αν κρίνω από την φώτο που ανέβασε στο τι έκανες με την μηχανή σου σήμερα, MT-09. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2016 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2016 Με ΜΤ-09 ή με ΜΤ-09 Tracer;Το γυμνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Θα απαντήσω στο στιλ του Χαοτικός , λογικό το αποτέλεσμα για τις μετατροπές που εχει το 09. Ιδικά με την εξάτμιση που φοράει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Το άλλο με τον τοτό φαντάζομαι το ξέρεις. Oι τιμές δεν πάνε ποτέ προς τα κάτω, ειδικά ενός προιόντος που πηγαίνει μια χαρα εμπορικά. Ποντάρω όλα μου τα μάρκα πως οι τιμές θα παραμείνουν ως έχουν για τα μοντέλα '16 και τα άλλα θα ειναι κατα κάτι πιο ακριβά για όποιον θέλει την φρεσκαδούρα και τα εξτραδάκια που μπήκαν. Το ερώτημα ειναι απλά γύρω απο το πόσο πιο ακριβό θα είναι το νέο μοντέλο.Βέβαια, μακάρι να κάνω λάθος.δεν ξερω να σου πω. αυτο που εχω παρατηρήσει ειναι οτι εδω και μερικές ημέρες μόνο στο site της yamaha στην ελληνική του έκδοση εχει αφαιρεθεί το μοντέλο του 2017. υπάρχει σε όλες τις άλλες χώρες και σε μερικές έχει και επιλογή ακόμη και για την έκδοση του 2015. μήπως ο ελληναράς πανέξυπνος εισαγωγέας το αφαίρεσε γιατί το νέο θα ερθει στην ίδια τιμή και θέλει να ξασαβουρισει τις αποθήκες του;;; μετα θα μου λες οτι ειμαι πονηρός που σκέφτομαι ετσι, αλλα γιατι το έχουν κανει μόνο εδω;γιατι μόνο σε εμάς αναφέρει τιμή;γιατι μαμά;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες