Jump to content
ksino1100

KTM 1290 Super Adventure

Recommended Posts

απο τοτε που βγηκε το cornering abs :P Το 1190 δεν χρειαζεται θερμενομνη σελα λολ

χαχαχα!ναι σωστα ειχε,απλα τωρα με τις ημιενεργητικες αναρτησεις απλα παει σε αλλο επιπεδο...

σωστο και αυτο...ειχε αρκετη ζεστη απο μονο του...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ας τα παρουμε ενα ενα...

το 1190 με τα ηλεκτρονικα ολα κανει 16500 και το καινουργιο 16690 οποτε μιλαμε για 2 χιλαρικα και τι ψιλα.σωστα?

οι θερμαινομενες σελες(και οι 2)που λεμε κανουν η οχι κανα 500αρικο?

απο ποτε εχει το 1190 cornering abs?

Το 1190 δεν κάνει 16.500 πλέον αλλά πιο κάτω με όλα τα ηλεκτρονικά . Στο λέω γιατί ξέρω πόσα πλήρωσα. . Τώρα θέλω να μου πεις που βρήκες το 1290 με 17.000 ευρώ. Το cornering abs εμφανίστηκε Δεκεμβρίο του 2013 και έγινε αναβάθμιση δωρεάν σε όλα τα μοντέλα του 13. Τα μοντέλα του 14 και μετά το έχουν σαν στάνταρ εξοπλισμό.

Όσο για την θερμενομενη σέλα, ναι τόσο πάει αλλά πίστεψε με δεν χρειάζεται. Αλλιώς δεν θα έβαζε η κτμ σαν ανάκλιση έξτρα θερμομονωση σελας.

Τέλος πάντων. Μην το ψιριζουμε. Η δικιά μου άποψη είναι πως δεν αξίζει την διαφορά, εσύ έχεις διαφορετική. Είναι απλό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι 16690 αλλα 18690.λαθος δικο μου!στο λεει και κατω απο μενα ο θανος φελουκας...ο συντακτης του moto που το οδηγησε.δεν ξερω ποσο το πληρωσες εσυ και γιατι αλλα η επισημη τιμη στην ελλαδα ειναι 16460.το θεμα δεν ειναι αν αξιζει αλλα να λεμε σωστα τα πραγματα...2 χιλιαρικα και κατι ψιλα ειναι η διαφορα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά..

Έχει κυκλοφορήσει η μηχανή? Την έχει αγοράσει κανείς?

Κανένα test ride παίζει πουθενά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εδώ λέει ότι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα.Εικάζω ότι θα έχουν πουληθεί κομμάτια αλλά όχι σε μέλη του forum.Για test ride κάν'τους ένα τηλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ λέει ότι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα.Εικάζω ότι θα έχουν πουληθεί κομμάτια αλλά όχι σε μέλη του forum.Για test ride κάν'τους ένα τηλ

Και εσυ που το ξερεις?? Μπορει καποιος να το εχει παρει ηδη !! :lipssealed: :lipssealed: :grin:

Εχει στοιχιωσει τον υπνο μου παντως το εργαλειο .

Τέλος πάντων. Μην το ψιριζουμε. Η δικιά μου άποψη είναι πως δεν αξίζει την διαφορά, εσύ έχεις διαφορετική. Είναι απλό.

Μονο εγω βλεπω πεντακαθαρα πως το 1290 ειναι αρκετα πιο ομορφο απο το 1190 ?? Μοιαζουν μεταξυ τους αλλα πως μου φαινεται εμενα πιο ομορφο το νεο 1290 . Χμμμμμμ . Μηπως τυφλωθηκα απο ερωτα γιατρε μου και την χοντρη την βλεπω ομορφη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ λεβέντη μου αποκλείεται να το πήρες...θα το ξέραμε...θα βλέπαμε στις αγγελίες ''Πωλείται 1290 με 5000χλμ,καινούριο,χρήση μόνο σε ταξίδια.Δεκτή ανταλλαγή με BMW S1000XR.Περιοχή:ΣαΛλονίκη'' :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 1190 κοστιζει 16.690 και το 1290 18.690 συμφωνα με τον τιμοκαταλογο της ΚΤΜ για τα μοντελα 2015. Η διαφορα τους ειναι ακριβως 2.οοο. Με αυτα παιρνεις μεγαλυτερη αυτονομια, καλυτερη προστασια απο τον αερα, ζελατινα που ρυθμιζεται ευκολοτερα, βελτιομενη αποδοση κινητηρα και δεν εννοω τα +10 αλογα,cruise control, cornering lights, αλλα κυριως τις πρωτες ενεργητικες αναρτησεις της WP. Για μενα ειναι και πολυ πιο ομορφο απο το 1190 ειναι χλιδατο αλλα παραμενει ready to race. Επι της ουσιας, πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλη μοτοσυκλετα που να συνδιαζει σε τοσο υψηλο επιπεδο εποδοσεις- συμπεριφορα- ανεση. Εχει ερθει εδω και καμια εβδομαδα, απο οτι ξερω δεν εχει πουληθει κανενα, ελπιζω να ειμαι ο πρωτος.. και μολις το παρω λεω να παω ενα ταξιδακι για το στρωσιμο Σαλλονικα να το δωσω στο Χαμπο καμια βολτα να χασει τον υπνο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εσυ που το ξερεις?? Μπορει καποιος να το εχει παρει ηδη !! :lipssealed: :lipssealed: :grin:

Εχει στοιχιωσει τον υπνο μου παντως το εργαλειο .

Μονο εγω βλεπω πεντακαθαρα πως το 1290 ειναι αρκετα πιο ομορφο απο το 1190 ?? Μοιαζουν μεταξυ τους αλλα πως μου φαινεται εμενα πιο ομορφο το νεο 1290 . Χμμμμμμ . Μηπως τυφλωθηκα απο ερωτα γιατρε μου και την χοντρη την βλεπω ομορφη?

Κατι που βρισκω απο τα πολυ θετικα στο 1290 , ειναι τα πλαστικα στο ντεποζιτο. 1000 φορες να φαψεις η να αλλαξεις ενα πλαστικο 200-300 ευρω παρα να πας για αλλαγη ντεποζιτου 1500 ευρω... Δεν ξερω γιατι δεν το κανανε εξαρχης ετσι.

Θα μου πει καποιος λεπτομερεια. Δεν ειναι. Εχω δει φωτογραφιες και διαβασει σεναρια απο ντεποζιτα φθαρμενα απο τον εξοπλισμο μηχανης (στα γωνατα), γιατι το ντεποζιτο ειναι απο μαλακο υλικο. Ενα φαιρινγκ με βερνικι δεν θα καταλαβαινε πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδικα αν κανεις χωμα και οδηγας ορθιος σφιγκοντας το τεποζιτο με τα γονατα με endurο πεντελονι ειναι ευκολο να θαμπωσει το χρωμα εκει. Εχει στα power parts ειδικο αυτοκολητο και για το 1190 και για το 1290

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 1190 κοστιζει 16.690 και το 1290 18.690 συμφωνα με τον τιμοκαταλογο της ΚΤΜ για τα μοντελα 2015. Η διαφορα τους ειναι ακριβως 2.οοο. Με αυτα παιρνεις μεγαλυτερη αυτονομια, καλυτερη προστασια απο τον αερα, ζελατινα που ρυθμιζεται ευκολοτερα, βελτιομενη αποδοση κινητηρα και δεν εννοω τα +10 αλογα,cruise control, cornering lights, αλλα κυριως τις πρωτες ενεργητικες αναρτησεις της WP. Για μενα ειναι και πολυ πιο ομορφο απο το 1190 ειναι χλιδατο αλλα παραμενει ready to race. Επι της ουσιας, πιστευω οτι δεν υπαρχει αλλη μοτοσυκλετα που να συνδιαζει σε τοσο υψηλο επιπεδο εποδοσεις- συμπεριφορα- ανεση. Εχει ερθει εδω και καμια εβδομαδα, απο οτι ξερω δεν εχει πουληθει κανενα, ελπιζω να ειμαι ο πρωτος.. και μολις το παρω λεω να παω ενα ταξιδακι για το στρωσιμο Σαλλονικα να το δωσω στο Χαμπο καμια βολτα να χασει τον υπνο του.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

'Οταν το πάρεις περιμένουμε με ανυπομονησία τις εντυπώσεις σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειδικα αν κανεις χωμα και οδηγας ορθιος σφιγκοντας το τεποζιτο με τα γονατα με endurο πεντελονι ειναι ευκολο να θαμπωσει το χρωμα εκει. Εχει στα power parts ειδικο αυτοκολητο και για το 1190 και για το 1290

Δεν εχει χρωμα το ντεποζιτο. Το μαυρο χρωμα ειναι το ντεποζιτο το ιδιο. Οποτε οτι φθορα γινεται , γινεται πανω στο ιδιο το ντεποζιτο. Το 1290 εχει εξτρα πλαστικα.

Τα.... powerparts (μη χεσω) , ειναι καρμπον-βυνιλιο . Εγινε το κινεζικο βυνιλιο powerpart :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνοι, δεν ειναι τιποτα σπουδαιο αλλα με 32 ευρω το παιρνεις ετοιμο, κομενο στο σωστο σχημα και μια στοιχειωδη προστασια την παρεχει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο εγω βλεπω πεντακαθαρα πως το 1290 ειναι αρκετα πιο ομορφο απο το 1190 ??

...................

Όχι, και εγώ το ίδιο βλέπω Χάμπο.

Ρε λες;.............................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ειπες ολα ντερβισι μου ! Μπραβο !! Εχω αρρωστησει με το εργαλειο πραγματικα . Το 1190 εφτασα πολυ κοντα στο να το παρω, οσοι με γνωριζουν ξερουν,πραγματικα την τελευταια στιγμη επελεξα ενα μεταχειρισμενο MTS 1200 s σε καλη τιμη και αυτος ηταν ο λογος που δεν το πηρα. Το 1290 ειναι ονειρο .

Όχι, και εγώ το ίδιο βλέπω Χάμπο.

Ρε λες;.............................

'

Μην το σκεφτεσαι Παναη . Εφοσον εχεις την δυνατοτητα να το κανεις ορμα στο εργαλειο ,θα χασεις τον υπνο σου, θα ανανεωθεις. Θα μου το δινεις και μενα καμια βολτα :grin: :grin: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω αρρωστησει με το εργαλειο πραγματικα .

Καλά εσύ καρντάση είσαι ειδική περίπτωση, αρρωσταίνεις με ότι καταφέρει να δει το μάτι σου.

Η μονη λύση είναι να σου δέσουμε τα μάτια να μη βλέπεις :grin: :grin:

Τροποποιήθηκε από τον naftilos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παντως η ΚΤΜ φαίνεται οτι συνεχίζει την πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική.

Μην πέσετε πάλι να φατε (όπως κάνατε και για το 1190), ναι 18700 δεν είναι λίγα αλλά άν σκεφτείς τί περνεις με αυτά τα λεφτα από επιδόσεις,τεχνολογια,αξεσουαρ

η τιμή θωρώ οτι είναι σούπερ και χαμηλοτερη απο τον ανταγωνισμο.

Όταν ειχα πρωτο διαβάσει specs το μηχανάκι το εκτιμούσα άνετα στα 20+ χιλιάρικα.

Χμμμμμμ ρε λες... :think: :think: :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο μηχανακι ...αλλα το μεγεθος του ρεζερβουαρ ,δυσκολα παλευεται. Εν αναμονη τεστ ραιντ

DSC00047.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιο μηχανακι ...αλλα το μεγεθος του ρεζερβουαρ ,δυσκολα παλευεται

Δεν έχεις ανέβει σε varadero, έτσι; :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες οταν λεμε μεγαλο ,εννοουμε μεγαλο.Μεσα στην πολη δεν ξερω ποσο εμποδιζει το μεγαλο ανοιγμα των ποδιων σε επιτοπιες μανουβρες.Εξω βεβαια θα ταξιδευει σαν λιμουζινα με κρουιζ κοντρολ και την ζελατινα πανω..Απο ποιοτητα κατασκευης στο κορυφαιο

DSC00048.jpgDSC00049.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To μηχανακι δινεται χωρις πλαινες βαλιτζες ,ενω στις σταθερες βασεις που εχει πανω του και που περιλαμβανονται στον βασικο εξοπλισμο ,κουμπωνουν μονο οι πλαστικες βαλιτζες οι οποιες ομως ανηκουν στα εξτρα Οι ομορφες αλουμινενιες της Givi κοστιζουν αρκετο χρημα και χρειαζονται και οι ειδικες τους βασεις που επισης ειναι εξτρα και που μπαινουν στην θεση των στανταρντ βασεων.Ενα σωρο αλλα after market καλουδια συνοδευουν το μηχανακι ,αλλα το κοστος ανεβαινει κατακορυφα Στην Αθηνα test ride σε κανα μηνα-και αν-στα κεντρικα της Βουλιαγμενης. Στον FAN ισως γρηγοροτερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρώτο ΚΤΜ που πραγματικά γουστάρω!

Πολλά κιλά τεχνολογία πάνω απο ότι διάβασα, λίγο προσοχή στις ενεργητικές αναρτήσεις θέλει κι αυτό οχι γιατί δεν ξέρει η ΚΤΜ να παίξει σωστά αλλά γιατί απλά αυτή η τεχνολογία είναι σε εμβρυικό στάδιο ακόμη γενικώς.

Αν έπαιρνα ευρωπαίο ΣΗΜΕΡΑ, θα ήταν μονόδρομος για μένα.

Χάμπο, αν σε παίρνει, μη το σκέφτεσαι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα