tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2016 Καλά κάνω εγώ και δεν την πλένω 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Το πιο τίμιο πλυντήριο που έχω βρεί αφότου έκλεισε το dirty girl :https://www.facebook.com/PitStopThessaloniki/Ο τύπος που το έχει φένετε να γνωρίζει από μηχανάκια , συνήθως όταν πέρνω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού το πάω επιτόπου έκτος αν γίνεται χαμός όποτε το πολύ την επόμενη ημέρα και δεν χρειάζεται να κάνεις τάμα για να σου το πλύνει ή να το αφήσεις 2 μέρες εκέι & για για τα 5 ευρώ που σου πέρνει κάνει πολύ καλή δουλειάΤο έχω πάει 3-4 φορές μέχρι στιγμής και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Ωραίος, θα δοκιμαστεί και αυτό! Ξέρεις μήπως τιμές και για κέρωμα, αλοιφές αφαίρεσης γρατζουνιών κλπ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 Το πιο τίμιο πλυντήριο που έχω βρεί αφότου έκλεισε το dirty girl :https://www.facebook.com/PitStopThessaloniki/Ο τύπος που το έχει φένετε να γνωρίζει από μηχανάκια , συνήθως όταν πέρνω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού το πάω επιτόπου έκτος αν γίνεται χαμός όποτε το πολύ την επόμενη ημέρα και δεν χρειάζεται να κάνεις τάμα για να σου το πλύνει ή να το αφήσεις 2 μέρες εκέι & για για τα 5 ευρώ που σου πέρνει κάνει πολύ καλή δουλειάΤο έχω πάει 3-4 φορές μέχρι στιγμής και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος Γειτονάκι είναι.Πλένει και καθαρά απ' ό,τι έχω δει.Θα τον δοκιμάσω εντός των ημερών, και θα ενημερώσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2016 εχω παει,ειναι 2 λεπτα απο το σπιτι μου ,θα ξαναπαω τωρα αλλη μια καιι θα εκφερω αποψη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ωραίος, θα δοκιμαστεί και αυτό! Ξέρεις μήπως τιμές και για κέρωμα, αλοιφές αφαίρεσης γρατζουνιών κλπ?δεν γνωρίζω αν εξειδικεύεται τόσο πολύ , χτύπα του ένα τηλέφωνο να σου πει είναι πολύ συνεννοήσιμος πάντως dirty girl δεν είναι και γενικά το επίπεδο του Κοσμά δύσκολα θα το φτάσει κάποιος αν δεν μονοπωλήσει στο πλύσιμο μοτοσυκλετών και μου κάνει απίστευτη εντύπωση πως και δεν έχει βρεθεί ΕΝΑΣ ρε πούστη να ανοίξει 1 πλυντήριο τύπου dirty girl.... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 από τον mrmelo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Για πάμε άλλη μια ρε μάγκες.Υπάρχει κάνα πλυντήριο καινούργιο στην ταλαίπωρη πόλη μας που μετά το κλείσιμο του dirty girl αγωνίζεται να βρει ξανά τον δρόμο της??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Για πάμε άλλη μια ρε μάγκες.Υπάρχει κάνα πλυντήριο καινούργιο στην ταλαίπωρη πόλη μας που μετά το κλείσιμο του dirty girl αγωνίζεται να βρει ξανά τον δρόμο της??? τα δοκιμασα τα περισσότερα πλυντηρια (όχι βενζιναδικα) στην ανατολική και κεντρική Θεσσαλονίκη νομίζω σαν καλυτερο θα ελεγα το pitstop χαριλαου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mrmelo 92 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 τα δοκιμασα τα περισσότερα πλυντηρια (όχι βενζιναδικα) στην ανατολική και κεντρική Θεσσαλονίκη νομίζω σαν καλυτερο θα ελεγα το pitstop χαριλαουσυμφωνώ κ εγώ σε αυτό , επίσης να σημειωθεί ότι στο pitstop πλέον κάνει καθαρισμό με περιποίηση αλησίδας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Πάνω από το γήπεδο του Παπαναστασιακού που είναι; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Λαιμούς , αλοιφές ειδικα καθαριστικά? Γαμω το Ντέρτι μου μέσα, αν τον πετύχω πουθενά με λοστό θα του σπάσω τα χέρια. Ακούς εκεί κλείνεις και μας άφηνεις. Τις αγαπούσε τις μηχανές, ιδικά τα ΚΤΜ. Ήξερε σε βάθος τα υλικά που δούλευε, γνώριζε ότι σε βάθος χρόνου τα χημικά του δεν θα κάνουν ζημιά.... Τώρα καλύτερα στα νεκροταφεία. Δε δε δε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Λοιπόν μαγκίτες μου. Τον δοκίμασα σήμερα , έκανα ένα πιτ στοπ εκεί και την έπλυνα.Έχουμε και λέμε . Ας αρχίσουμε από το βασικότερο για εμένα, το παλλικάρι είναι πολύ συζητήσιμος και εξυπηρετικός και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που θα ξαναπάω αν και δεν μου το έπλυνε τέλεια , μετά το πλύσιμο έκατσα και του είπα τι δε μου άρεσε και συμφωνήσαμε την επόμενη φορά να του τα τονίσω τα σημεία και θα τα κάνει καλύτερα.Η μηχανή ήταν πολύ βρώμικη και είχε μπόλικο γράσσο επάνω της και γενικά είχε καιρό να πλυθεί με αποτέλεσμα στην κάτω μεριά του μοτέρ και πίσω από τους λαιμούς να έχει μπόλικη βρωμιά που αν δεν επιμείνεις δεν φεύγει. Το παιδί 5 ευρώ πέρνει για το πλύσιμο και δύο ευρώ για καθάρισμα και λάδωμα αλυσίδας . Το πλύσιμο του Κοσμά διαρκούσε 45 λεπτά ,μπορεί και μία ώρα και κόστιζε 12 ευρώ αν θυμάστε καλά (10 μας έπερνε τους συχνούς πελάτες)Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο μαγαζί στην πόλη που να ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το συγκεκριμένο αντικείμενο για να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες που προσέφερε το Dirty girl . Δεν γίνεται με 5 ευρώ η 7 να κάτσει το παλλικάρι να πλένει μία ώρα και το καταλαβαίνω απόλυτα. Του πρότεινα κάποια άλλη φορά να μου κάνει τέτοιο πλύσιμο και να την πληρώσω παραπάνω αλλά απλά μου είπε πως αν του τονίσω να σημεία που δεν μου άρεσαν θα το κάνει με τα ίδια λεφτά ! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πάνω από το γήπεδο του Παπαναστασιακού που είναι; Καραθεοδωρή 31Θεσσαλονίκη Δίπλα στη σκουληκότρυπα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 από τον tre Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 Πάνω από το γήπεδο του Παπαναστασιακού που είναι;Τα μπερδεύεις... Εκεί κοντά είναι του Παγχαριλαϊκού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 Ναι εντάξει παιδιά. Κατάλαβα πιο λέμε. Κοντά στο σάπιο μήλο τέλος πάντων. Χάμπε να το πάω το δικό μου; Τι να του πω από αυτά που του επεσήμανες για να μου τα κάνεις και μένα, πέρα από τα κλασσικά που έκανε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2016 Ναι εντάξει παιδιά. Κατάλαβα πιο λέμε. Κοντά στο σάπιο μήλο τέλος πάντων. Χάμπε να το πάω το δικό μου; Τι να του πω από αυτά που του επεσήμανες για να μου τα κάνεις και μένα, πέρα από τα κλασσικά που έκανε;Tι να σου πω ρε φίλε, πάνε και δοκίμασε . Γενικά τις λεπτομέρειες γύρω απ το μοτέρ και άλλα κρυφά σημεία όπως πάνω από τον πίσω τροχό που πετάει και γράσο από την αλυσίδα κτλπ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2017 https://www.youtube.com/watch?v=5WkcCABee6s 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2017 θεουλης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2017 Την 15/10/2017 at 10:10 ΜΜ, το μέλος doctoras9 έγραψε: https://www.youtube.com/watch?v=5WkcCABee6s Απορώ με την σαγιονάρα και τόση σαπουνάδα πως δεν έφαγε καμια σάρα... Εγώ μόνο που το είδα, γλίστρησα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leftlane 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 για να επανελθουμε. Πλυντηριο που να ξερει να πλενει μοτο στην δυτικη Θεσ/νικη υπαρχει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Εγώ δεν έχω βρεί κάποιο καλό στα δυτικά περιμένω και εγω μήπως κάποιος φίλος έχει βρεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 Υπάρχει ένα στις Συκιές. Πάρα πολύ καλός και σχολαστικός στη δουλειά του. Μηχανόβιος, οικογενειάρχης αν και μικρός σε ηλικία. Όποιος θέλει μου στέλνει μήνυμα να του πω για να μην λένε ότι κάνουμε διαφήμιση. Εκτός αν δεν υπάρχει πρόβλημα να γράψω λεπτομέρειες, ονόματα κλπ. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος Schumi έγραψε: Υπάρχει ένα στις Συκιές. Πάρα πολύ καλός και σχολαστικός στη δουλειά του. Μηχανόβιος, οικογενειάρχης αν και μικρός σε ηλικία. Όποιος θέλει μου στέλνει μήνυμα να του πω για να μην λένε ότι κάνουμε διαφήμιση. Εκτός αν δεν υπάρχει πρόβλημα να γράψω λεπτομέρειες, ονόματα κλπ. Εδω ρε συ Οδυ γραφουμε μεγαλοεπιχειρησεις και διαφημιζουμε... Δωσε τα στοιχεια του ανθρωπου να του κανουμε δουλεια που ειμαστε και διπλα... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 K2 Extreme Detailing Δίπλα στο δημαρχείο Συκεών. Το παλικάρι είναι μηχανόβιος, οικογενειάρχης αν και νέος σε ηλικία και αυτός και ο συνεργάτης του. Ξέρει και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Συνιστώ. Facebook ή Google it. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος Schumi έγραψε: K2 Extreme Detailing Δίπλα στο δημαρχείο Συκεών. Το παλικάρι είναι μηχανόβιος, οικογενειάρχης αν και νέος σε ηλικία και αυτός και ο συνεργάτης του. Ξέρει και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Συνιστώ. Facebook ή Google it. Ωραιος ο Οδυσσεας! Στη σελιδα του στο fb εχει αρκετη δουλεια του και φαινεται οντως πολυ σωστος. Εκλεισα ραντεβου για αυριο. ΥΓ: Να δουμε πως θα φτασουμε εκει βεβαια, που δεν εχω ιδεα απο Συκιες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες