roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Ζητώ την κατανόηση των διαχειριστών που δεν βάζω το θέμα στην ενότητα δήλωση ατυχημάτων αλλά δεν θέλω να δηλώσω το ατύχημα. Είχα όντως ένα ατύχημα με δίκυκλο τον Μάρτιο. Δεν έχει σημασία να αναπτύξω το ποιος έφταιγε, πως έγινε κτλ κτλ. Υπήρχαν τραυματισμοί αλλα αυτή τη στιγμή αναρρώνω και εγώ και η συνεπιβάτιδ'α μου και σε λίγο καιρό θα αποτελούν όλα παρελθόν. Θέλω να πω το εξής. Στα ίσια και παλικαρίσια, μάγκες. Εάν αυτή τη στιγμή μπορώ και γράφω αυτές τις γραμμές το χρωστάω αποκλειστικά και μόνον στο κράνος μου. Σε διαφορετική περίπτωση δε ξερω τι θα γινόταν. Και αυτά δε τα βγάζω από μόνος μου . Κάποιος μου το είπε......αν με καταλαβαίνετε......... που τυχαίνει να είναι νευροχειρούργος......και τυχαίνει να με παρακολουθούσε ιατρικά μετά το ατύχημα....................Για αυτό μάγκες: Θερμή παράκληση.ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΑΣ. Οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό, είναι μη αποδεκτό και είναι ηλιθιότητα. Όταν λέμε ότι σώζει ζωές είναι εκατό τοις εκατό πραγματικότητα. Και θα πω το εξης. Άσχημο.Δίπλα μου στο θαλαμο ήταν ενας κύριος σε κατασταση σχεδόν φυτό. Είχε την βασική μόνον επαφή με το περιβάλλον. Θέλετε να μάθετε από ποιον λόγο; Καλά μαντέψατε. ΔΕ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ. Σας το ορκίζομαι ότι λέω αλήθεια....εχω ανατριχιασει. Ειχα κ αλλα ατυχηματα και χαζοπτώσεις με μηχανές κ υπήρχαν μόνο χαζοτραυματισμοι του κώλου. Τώρα όμως ταρακουνήθηκα πάρα πολύ. Και ένας ακόμη λόγος που είχα και δεύτερο άτομο. Δε θελετε να σας πω για τις τύψεις. Και ευτυχως είχε κράνος. Πάντα έλεγα ότι πρέπει να φοράμε κράνη γιατί σώζουν ζωές κτλ κτλ κτλ. Αυτό έπραττα λοιπόν, ίσως από συνήθεια ίσως γιατί έτσι πρέπει. Τώρα όμως πραγματικά κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι. Και είχα προνοήσει ώστε να φοράει και η συνεπιβατιδα. Υπήρχαν και φορές που θα τύχαινε να καβαλήσω και χωρίς κράνος. Μπορεί να θες να πας για ψωμί εδώ δίπλα μωρέ, να πάς για καφέ και να έχεις το μαλλί στην πένα ή να πας εδώ δίπλα στο σουπερμαρκετ οπότε λες νταξ για τόσο λίγο κάνω κ μια γύρα χωρίς κράνος. Λαθος μας!!!. Πληροφοριακά σας λεώ ότι το τροχαίο έγινε στο επόμενο στενό από το σπίτι μου. Δλδ ούτε εκατό μέτρα.......Είναι παρα πολύ άδικο για ένα γ@μημένο κράνος να καταστρεφονται ζωές και οικογένειες. Είναι κρίμα γιατί η μηχανή πρέπει να προσφέρει μόνο χαρές. Συγχωρέστε με αν ήμουν σκληρός. Ότι είπα είναι αλήθεια . Και αυτό με τον διπλανό ασθενή το ορκίζομαι ειναι αληθεια. 87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Περαστικά αδερφέ και στους δύο σας. Αυτό που κάνεις έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από ατελείωτες γραμμές περιγραφής του ατυχήματος και στο τέλος ένα ΥΓ του στυλ "πάντα κράνος". Καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Περαστικά σύντροχε και ΕΥΓΕ πούχες το θάρρος να αναφέρεις τα παθήματα που ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν μαθήματα για όλους μας ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Περαστικά και αγύριστα φίλε μου, όσο αφορά το πόσο σκληρό ήσουν δυστυχώς είναι η μόνη λύση για να συνειδητοποιήσουν ορισμένοι ότι πρέπει ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ. Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2014 από τον stantonop 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Περαστικα φιλε, αφου μας γραφεις τωρα.... Κοιτα να δεις που και οι μεγαλυτεροι μυθοι βγαινουν αληθινοι,τα κρανη σωζουν ζωες!! :crazy: Γιαυτο φορατε τα!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mixalhs illusion 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Περαστικά φίλε και αγύριστα σου εύχομαι ... Πολλοί υποτιμούν τη σημαντικότητα του κράνους,για αυτό καλό είναι να λέμε ωμά την αλήθεια. Πριν κανα μήνα,ένας μαλάκας στο φανάρι (με παιδί) από πίσω,πάνω σε μηχανή,με είχε πει "βλάκα" που φόραγα κράνος.... Εύχομαι να δει αυτό το ποστ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
meccanica 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 αλλο κακο να μη σε βρει! περαστικα σας! και μπραβο που μοιραστηκες την εμπειρια σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Περαστικά φίλε και αγύριστα σου εύχομαι ... Πολλοί υποτιμούν τη σημαντικότητα του κράνους,για αυτό καλό είναι να λέμε ωμά την αλήθεια. Πριν κανα μήνα,ένας μαλάκας στο φανάρι (με παιδί) από πίσω,πάνω σε μηχανή,με είχε πει "βλάκα" που φόραγα κράνος.... Εύχομαι να δει αυτό το ποστ. ...ΒΛΑΚΑ γιατί φόραγες κράνος? Γηράσκω αεί διαδασκόμενος....τόσα χρόνια αυτό δεν τόχω ξανακούσει ειλικρινά....να σε κοιτάξει περίεργα ναι....να σε πεί ΒΛΑΚΑ όμως όχι... Τα λοιπά δεν χρειάζεται να σχολιαστούν για το ποιός είναι βλάκας κλπ, αυτά είναι αυτονόητα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 περαστικά φιλε και όσο για τα υπόλοιπα που λες το μόνο που έχω να πω είναι οτι δεν θα φύγει ποτέ η εικόνα gif που έχω από κάτω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Περαστικά φίλε μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Ποτέ ξανά φίλε μου Περαστικά και φυσικά συνέχισε να διαδίδεις την ιστορία σου μπας και κάποιοι βάλουν μυαλό . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Καλή ανάρρωση φίλε και πάντα όρθιος. Πάντα κράνος αλλά μην ξεχνάμε και τον υπόλοιπο εξοπλισμό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaggosGLX 497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Περαστικα φιλε μου και καλη αναρρωση σου ευχομαι Εγω εχω μια βδομαδα που βγηκα απο το νοσοκομειο γιατι ενας παπους με μια MERCEDES με εδωσε ενα καλο σουτ απο πισω στελνοντας με κατευθειαν πανω σε μαντροτοιχο. Και ευτυχως φορουσα κρανος αλλιως θα ειχα ανοιξει το κεφαλι μου σαν καρπουζι. Τωρα ειμαι στην αναζητηση νεου κρανους... Και ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; ΕΓΩ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΡΑΝΟΣ; Απαπαπαπαπα ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΕΥΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΜΥΤΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΛΙ ΚΑΓΚΟΥΡΙΚΟ; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ; ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΡΑΝΟΣ :crazy: :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Καλη αναρωση μαν,σιδερενιος κι εσυ και η συνεπιβατης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση και για όσο το δυνατόν λιγότερα παρόμοιας θεματολογίας topics :) Αν μπορείτε,βάλτε φωτο από τα κράνη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 περαστικα φιλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) Περαστικα ρε Χαρλεα σε σενα και την κοπελα που εισασταν μαζι. Μπραβο για την κινηση σου αυτη να ανεβασεις αυτο το θεμα μπας και συνετιστουν καποιοι που δεν φορουν κρανος η το παραμελουν σε μικρες αποστασεις ( μεσα σ αυτους κι εγω). Παντα ορθιος και γερος......... Τροποποιήθηκε Μάιος 16 , 2014 από τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Να'σαι πάντα καλά + μαζι κι η κοπέλα. Ευχομαι ακομη πιο ταχεία ανάρρωση, και συντομα πάλι στο δρόμο όπου ανήκεις με το V2 σου. Αν εχεις, βαλε μας φωτό απο τον εξοπλισμό γενικά, και τα κράνη ειδικά..... Σωστα το σκεφτηκες να μπει εδω το θεμα, και εξ'αλλου με τετοια τοπικ παίρνουν υπόσταση τα φόρα. Και γλυτωνει και κανας ινδιάνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Μπράβο αδερφέ, απο τα καλύτερα πόστ που έχω διαβάσει σχετικά με το θέμα.. Λιτό, περιγραφικό, εύστοχο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 περαστικα φιλε,μακαρι να σε ακουσουν 2-3 παραπανω...αρκουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 περαστικα και να μην σας ξαναβρεί άλλο κακό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 καλη αναρωση, σιδερενιος και συντομα παλι καβαλα να εισαι φιλε μου... μιας κι εκανες το ξεκινημα, να πω κι εγω μια εμπειρια μου που εχει αποτυπωθει στο πισω μερος του κεφαλιου μου και δεν φευγει ποτε κι ας εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε... τα ειχα με μια γκομενιτσα οταν εμενα στην αθηνα και βγαιναμε συχνα για καφε ή ποτακι αλλα ενω εγω ημουν σαν αστακος (κρανος, γαντια, μπουφαν κλπ) αυτη δεν ηθελε με τιποτα να βαλει εξοπλισμο και ανεβαινε στη μηχανη ετσι...μια μερα που πηγαμε στην χαλκιδα για καφε και μπανακι της εβαλα κρανος με το ζορι γιατι δεν ηθελα να βγουμε στην εθνικη και να ειναι ξεκρανωτη...πηγαμε, γυρισαμε, ολα ωραια και καλα...λιγο πριν φτασουμε στο σπιτι της (πετρουπολη) για να την αφησω, ξεκιναω απο μια διασταυρωση με φαναρι και στριβω αριστερα (τυφλο σημειο) και βλεπω ενα πεσμενο παπι και δυο ατομα ξαπλα κατω...πριν προλαβω να κανω τιποτα, πεφτουμε κι εμεις (λαδια) και καθως επεφτα κατω, ειδα το κεφαλι της κοπελιας μου να χτυπαει στο πεζοδρομιο...η μοναδικη φορα που φορεσε κρανος και μετα απο τοσα χιλιομετρα εθνικης, και θα παθαινε ζημια λιγο πριν το σπιτι της σε μια πτωση με οχι πανω απο 20-30km/h...παντα κρανος μαγκες!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Περαστικά σας και πάντα γεροί! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2014 Γρηγορα παλι ορθιος και ποτε ξανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες