NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είναι πρωινο Κυριακης, μετα απο μια υπεροχη νυχτα ( κερια, μουσικη, κρασακι, το τζακι αναμμενο, τα μικρα στους παππουδες τους, κλπ,κλπ) και εισαι ξαπλωμενος στο κρεβατακι σου και χαλαρωνεις αγκαλια με την αγαπημενη σου γυναικα...Και λες στον εαυτο σου,γιατι να μην ειναι ετσι ολα τα Σαββατοκυριακα??? Ή τι στην ευχη θα μπορουσε να σου χαλασει τη διαθεση και τις λιγες μονακριβες στιγμες γαληνης ?? ( μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλο λογο μη λες...)....Γυρω στις 10 και κατι...δυνατο κουδουνισμα (σαν τροχος οδοντογιατρου που λεει και ο Σαββοπουλος... :) ) στην εξωπορτα...(ποιος να ειναι πρωινιατικα?Ο γαλατας?Ο ταχυδρομος?Αποκλειεται...Μηπως η κατσικα του γειτονα /// που βελαζει καθε φορα που θα με δει να βγαζω το YBR απο την αυλη μου?) - Ποιος ειναι ?Ρωταει η δικια μου (- Μην αγχωνεσαι μωρο μου μαλλον ερανος απο το φιλοπτωχο ταμειο...υπερ των απορων ελληνων πολιτευτων και πολιτικων...για να μην παραδωσουν λενε μαζικα τις πινακιδες των πολυτελων οχηματων τους??... ) -Έλα ασε τις κρυαδες πρωι πρωι και πηγαινε να δεις...Βαζω γρηγορα πιτζαμες, σηκωνομαι με την τσιμπλα στο ματι και πριν καν φτασω στην εξωπορτα ακουω μια λεπτη φωνουλα ( σα φορτηγατζης που τον επιασε υστερια λογω του κυκλοφοριακου? Ακριβως ετσι! ) - Εγωωω ειμαιαιαιαι!!! Κοιταζω με τρομο απο το ματι της πορτας και βλεπω το κητος των επτα θαλασσων,την πολυλατρεμενη μου πεθερουλα, στολισμενη και καλοντυμενη λες και θα πηγαινε σε γαμο και σε χαροκοπι...( ωχ...λεω,τωρα την εκατσες φιλαρακο!...).Επιστρατευω το πιο αφοπλιστικο μου χαμογελο (απο την εποχη της colgate,χαχα) και ανοιγω διαπλατα, για να χωρεσει να περασει στα ενδοτερα ο Λεβιαθαν ( 52 ετων και 152 οκαδων...).Αφου εχει μπει μεσα ο εισβολεας, μού ριχνει ενα αυστηρο βλεμμα, γεματο περιφρονηση, απο πανω μεχρι κατω, εστιαζοντας κυριως στις πιτζαμες μου...- Μπαα,εδω εισαι εσυ? ( πού ηθελες να ειμαι, στο κελλι 33? ) - Μαλιστα...γιατι αργησατε να μου ανοιξετε, τι κανατε? ( τωρα δικε μου...ξεκινά η ανακριση στα υπογεια της ΓΑΔΑ...δε σταλεγα να μην παιρνεις μερος σε φιλεργατικες διαδηλωσεις?) - Ήμασταν ξαπλωμενοι....- Μαλιστα,πού ειναι η Μαρία?? - Καθησε μητερα, ντυνεται , θα ερθει... - Ντυνεται? Γιατι γυμνη ηταν?? ( ναι παιζαμε το γιατρο και τη νοσοκομα οληνυχτα,εσυ τι ζορι τραβας?).Κι ενω βγαζει το αρκουδισιο τομαρι της (φτιαγμενο απο καποια ατυχα ζωακια της Καστοριας?) προσπαθει να μετακινησει τον ογκο της προς το δυσμοιρο καναπε του σαλονιου,φυσωντας και ξεφυσωντας (σα φυσητηρας που επαθε δυσπεψια αφου καταπιε 2 τοννους σαρδελες?ετσι... ) - Άσε...επαθα λαχταρα (ξαφνικα!...Ένα πελωριο χαμογελο ικανοποιησης αρχιζει να σχηματιζεται , αλλά τιποτα δεν της ξεφευγει...) - Τι γελας βρε προκομμενε,που παρα λιγο να παθω καρδιακο επεισοδιο ανεβαινοντας τοσες σκαλες!! ( παραλιγο! Ελα που κακο σκυλι δεν παθαινει τιποτα...)...Απο το νευρικο γελιο που προσπαθω να πνιξω μεσα μου με γλυτωνει η συμβια για τα γνωστα εμπεριστατωμενα μπλα-μπλα μεταξυ μητερας και κορης, ματς-μουτς,τι κανεις κουκλα μου,πως τα περνατε, να και η ωρα του καφε για τη μεγαπτερο ορκα με κανα μισοκιλο βουτηματα ( κατα τα αλλα τη ζαχαρη γενικα την αποφευγει,λεει...) επιστημονικες συζητησεις περι ανεμων υδατων και λοιπων καιρικων φαινομενων,η κοτα εκανε το αβγο ή το αβγο την κοτα, ποια χωρισε,ποια παντρευτηκε,τι κανει ο πεθερουλης μου,κλπ,κλπ,κλπ και τωρα ξεκινά το ανελεητο σφυροκοπημα των αμαχων...) - Γιατι τα ματια σας ειναι πρησμενα? ( διαβαζαμε τα ψιλα γραμματα του Καμασουτρα...) - Μυριζει κατι σα χλωρινη,σφουγγαρισες?( ναι εγω το εκανα, ειμαι ειδικος στη μαπα) - Γιατι δεν αλλαζετε κουρτινες? (και χιλια δυο ανοητα ερωτηματα απο τον ιεροεξεταστη,απλως για να μην περναει η ωρα των βασανιστηριων...ωστοσο,να μην ξεχνιομαστε,,,ηρθε και παλι η σειρα μου...) - Τι θα γινει με σενα, δε θα κουρευτεις ποτε? Και ποτε θα τα ξυρισεις αυτα τα γενια (εγω γιατι δεν ασχολουμαι με τα τετραπλα σκουλαρικια του ζαβου κανακαρη σου?)......Και απευθυνόμενη στην κορη της προσπαθει να με αποτελειωσει με υπουλα χτυπηματα κατω απο τη μεση, οπως..." - Τη θυμασαι τη Ρουλα του κυρ -Γιαννηηη που ειχε το ψιλικατζιδικο απεναντι μας ,ναι-ναι-ναι,ωραιααα, αρραβωνιαστηκε, εναααα χρυσοοο παιδιιι, επιστημονα με πολυετεις σπουδες στην Ιταλια, δεκα χρονια και βαλεεε, και λεφτααα να(!) περιζητητος γαμπρος και μονο 4 χρονια μεγαλυτερος της! ( και μενα να!)..."- Αχ, την τυχη της να ειχες πουλακι μου..."(κι ενω με κοβει οτι αρχιζω να "φορτωνω"...) της λεει ταχα μου ταχα μου ψιθυριστα για να μην παρει μυρωδια ο κωφαλαλος..."εσυ καρδουλα μου ησουν ατυχη, σου αξιζαν καλυτερα πραγματα,μεχρι ηθοποιος ή ανθρωπος της τηλεορασης μπορουσες να γινεις με τετοια ομορφια και τσαχπινια..."(καλα, κι εγω διαστημανθρωπος,αλλά με προλαβε ο Γκαγκαριν...).Για να μην φτασω λοιπον στο σημειο να την στραγγαλισω Κυριακατικα αποχωρω προς την κουζινα με τη δικαιολογια οτι διψαω...και την ακουω να μου πεταει απο μακρια τη βομβα βομβιδιων...- Τι εμαθα κωστακη (να σου και τα υποκοριστικα!) ετοιμαζεσαι να παρεις κι άλλη μηχανη?(τι τρεχει,υπαρχει "καρφι" μες στην οικογενεια μου?Ποιος?) - Και τι θα την κάνεις?(γιατί, σου ζητησα δανεικα?) - Θα τρεξεις σε αγωνες( )?Τα παιδια σου δεν τα σκεφτεσαι...αληθεια πού ειναι τα χρυσουλια μου? - Στους γονεις μου ...- Σ' εμενα ομως δεν τα εχετε φερει ποτε να κοιμηθουν (ποτέ σε ξενα σπιτια και ποτέ σε ζωολογικους κηπους) κι εκει αποφασιζω την αστραπιαια εξοδο των ελεύθερων πολιορκημενων,γρηγορα γρηγορα φορμα-παπουτσια-κρανος-κλειδια και ας κανει κρυο εξω ,μεχρι να φυγουν τα στρατευματα κατοχης....ΕΠΙΜΥΘΙΟ οσοι ειστε ανυπαντροι, οταν με το καλο το αποφασισετε,φροντιστε η πεθερα σας να μενει πολλα πολλα χιλιομετρα μακρια....Γιατι τωρα γελατε αλλά θα με θυμηθειτε...αργοτερα,αργα ή γρηγορα... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον NORMANN 79 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 α ρε νορμαν... τι πεθερα σου 'μελε και σενα!! χαχαχαχα απο τις χειροτερες των χειροτέρων!! βρειτε της μια ασχολια ή κατι οπως εκδρομες με διαφορα καπη, ωστε να μενει μακρυα σας περισσοτερο και βαλτε εσεις τα εξοδα για να φανει πιο δελεαστικο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 :tooth: κλαιω απο τα γελια!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) ενα like μονο και μονο γιατι εκατσα και το διαβασα.. περα απο την πλακα σου μιλαει ετσι? εγω θα της πεταγα απ εξω.... ε ρε μαυρε παει η παντοφλα συ συ συννεφο ε ε ερχεται και φατουρο και ολα μαζι... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον spiros!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Φίλε τέτοιες τσούτσες τις ξεκόβεις εξ'αρχής, ΌΠΟΙΟΣ και να'ναι ο άλλος. Κατά τ'άλλα, γέλασα με το κειμενάκι είναι η αλήθεια. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Σε καταλαβαίνω απόλυτα.παθων,αν και πλέον έχουν στρώσει τα πράγματα.με υπομονή και θέληση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 - Μυριζει κατι σα χλωρινη,σφουγγαρισες?( ναι εγω το εκανα, ειμαι ειδικος στη μαπα) ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ???? :rotfl: Γαματη περιγραφη, και πραγματικα και μονο που τα διαβαζα, συγχηστικα... Αν πραγματικα, ειναι ετσι (ή εστω ΚΑΠΩΣ ετσι) οπως τα περιγραφεις, σε λυπαμαι φιλε μου... PS: βασικα δεν σε λυπαμαι :P ... Οικειοθελως παντρευτηκες! :lol: Λουσου τα τωρα!! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δυστυχώς Mr. Normann... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κριμα το παλικαρι θα σε χτυπαει ανελεητα παντα με μπιχτες και υπενηγμους.. αν μενεις σε ενοικιο ειναι καιρος να σηζητησετε με την δικια σου μια ομορφη αλλαγη που τοσο πολυ αγαπανε οι γυνεικες. Οσο για την περιγραφη ΚΛΑΙΩ.... :rotfl: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον PanosDenzo 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Πικρα γελια........ kill the bitch!!!! :shoot: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 εν το μεταξυ μα ειναι δυνατον να εισαι μαλλιας με μουσια?????? αι κουρεψου και ξυρισου. γινε ανθρωπος :rotfl: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Πρέπει από νωρίς να της κόψεις τις επισκέψεις χωρίς να παίρνει πρώτα τηλέφωνο! Όσο χώρος της δώσεις, τόσο χώρο θα καταλάβει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Πρέπει από νωρίς να της κόψεις τις επισκέψεις χωρίς να παίρνει πρώτα τηλέφωνο! Όσο χώρος της δώσεις, τόσο χώρο θα καταλάβει! σαν τα σκυλια ενα πραμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 σαν τα σκυλια ενα πραμα ]http:// Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.368 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Normann... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 .................................................................................................................................. ΕΠΙΜΥΘΙΟ οσοι ειστε ανυπαντροι, οταν με το καλο το αποφασισετε,φροντιστε η πεθερα σας να μενει πολλα πολλα χιλιομετρα μακρια....Γιατι τωρα γελατε αλλά θα με θυμηθειτε...αργοτερα,αργα ή γρηγορα... Μάθε να ζεις με το εχθρό σου, ή με το πιθανόν εχθρό σου..Πίστεψε,η ζωή σου θα γίνει καλύτερη.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Πεθερές = οργές του Θεού. Ωραίος ο Νόρμανν ! Αντίσταση ορέ, και ΜΗΝ αφηνεις κανεναν αναμεσα σε σενα + την κυρά. Κανεναν, καμμία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Φιλε αν ηξερες ποσο κοντα εισαι στη λυτρωση... Την επομενη φορα που θα ακουσεις @@ρια ριξε ενα χαστουκι κ σηκω φυγε... Η επομενη @@ρια θα αργησει αλλα θα ξανα ερθει... Θα προσπαθησει να παρει πισω τον αερα της καποια στιγμη... Εκει ειναι το πιο κρισιμο σημειο... Εκει θα πρεπει να ξανα ριξεις το χαστουκι με μεγαλυτερη εμφαση κ να ξανα φυγεις.... Σπανια επανερχονται για 3 φορα μετα αλλα ξερεις παλι τι πρεπει να κανεις ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Normann..... Ελπίζω την Όρκ...εεε...πεθερούλα σου να μη τη λένε Ελπίδα!!! Γιατί ως γνωστόν, η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία :lol: Υ.Γ.: Ξεκαρδιστικό κείμενο. Like για το πρωινό γέλιο :D 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Πραγματικά έλιωσα με την περιγραφή. Κατ' αρχήν, είστε παντρεμένοι ή απλά συζείτε? Γιατί εγώ κατάλαβα το δεύτερο (απ' το "μακάρι να έχεις την τύχη της") Μιλώντας σοβαρά γιατί είναι πρόβλημα. - Βασικός κανόνας ΠΡΙΝ παντρευτείς: τσεκάρεις πεθερά. - Αν είναι ΟΚ προχωράς. - Αν δεν είναι, ξεκαθαρίζεις στη γυναίκα σου ότι δεν ανέχεσαι τέτοια συμπεριφορά και ότι θα πρέπει να τη βάλει στη θέση της. Το ότι επιτρέπει αδιαμαρτύρητα να σου φέρεται έτσι πρόστυχα η μαμά ακόμα και παρουσία σου, δεν είναι καλό σημάδι. Φοβάμαι ότι δείχνει πως δε σε σέβεται όσο πρέπει και μη σου φανεί παράξενο αν κάποια στιγμή έτσι ξαφνικά, η γλυκιά σου πεθερούλα, της βρεί έναν γαμπρό "όπως της αξίζει" και σ' αφήσει στα κρύα του λουτρού. Μοιάζει να βολεύεται μέχρι να βρει κάτι καλύτερο, αφού ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες και λειτουργούν όπως ακριβώς τα βατράχια: βρίσκουν πρώτα ποιό θα είναι το επόμενο νούφαρο για να πατήσουν και μετά εγκαταλείπουν αυτό που βρίσκονται. Είναι υποχρέωση της γυναίκας σου να σε υποστηρίξει αν θέλει και το εννοεί να είστε μαζί. Υ.Γ. Είχα κι εγώ ανάλογη (περίπου) εμπειρία με υποψήφια πεθερά όταν είχα απλά μια σχέση ως φοιτητής. Είπα επανειλημένως στην κόρη να βάλει στη θέση της τη μάνα της γιατί δεν είμαι κεφτές να με ειρωνεύεται και δεν το έκανε. Όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί ήταν πολύ δειλή και ντροπαλή, σε αντίθεση με τη μάνα που ήταν σκύλα (και περιέργως νηπιαγωγός!!!) Μια-δυό-τρείς, άντε γειά. Το τί μου έσουρε η μαμά (παρουσία της κολλητής μου) δε λέγεται. Ίσως απ' τις σωστότερες αποφάσεις της ζωής μου, αφού το πράγμα δεν είχε γιατρειά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Σας ευχαριστω ολους για τον κοπο να διαβασετε το κειμενο μου,να ειστε παντα καλα,με υγεια και καλους δρομους,παντα ενωμενοι ως μοτοσυκλετιστες και ως Έλληνες!Χαιρομαι που γελασατε.Λενε οτι η σατιρα ειναι η καλυτερη εκδικηση ή οτι το χιουμορ ειναι ψυχολυτρωτικο και θα συμφωνησω πιο πολυ με τη δευτερη εκδοχη.Σωζει ζωες,γαμους,ζευγαρια,οικογενειες,φιλίες,ισως ο μονος τροπος για να αποφυγεις τις ακριβοπληρωμενες συνεδρίες ξαπλωμενος στον καναπε του ειδικου που στην πραγματικοτητα,αν και επιστημων(γεμισε η Ελλαδα απο πανειδημονες),θα παιξει το ρολο του Προκρουστη στον ψυχικο σου κοσμο,σε καθε συναντηση(οπως λεει και ο Γουντυ) κάνοντάς σου ολο και πιο αναλυτικες και ορθολογικα δομημενες ερωτησεις τού τυπου "σου αρεσουν πιο πολυ τα γιουβαρλακια ή τα κεφτεδακια??( ) ή "τι γνωμη εχεις για τις γυναικες με τα μεγαλα στηθη"? .Για του λογου το αληθες και μονο,το περιστατικο ειναι απολυτα αληθινο,οι διαλογοι ειναι αυτουσιοι(εννοειται πως ό,τι εγραψα μεσα σε παρενθεση δεν ηταν παρα φευγαλεες σκεψεις που με βρηκαν το ωραιο εκεινο πρωινο,αρκετα προσφατα,που δεχτηκα την επισκεψη της "Μονσερρά Καμπαγιέ")και η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκα και πολυ χειροτερα πραγματα ( αλλά ειπα στον εαυτο μου "Κωστα, δεν καθεσαι καλα παιδι μου,μια χαρα δεν εισαι με την κορη της,αστηνε τη φαλαινα,ανηκει σε σπανιο προστατευομενο ειδος του ζωικου βασιλειου,τι θες τωρα να εχεις κρεβατομουρμουρα το βραδυ??".Ενταξει ευχαριστως θα την εκανα ανταλλαγη με τους Άραβες για 5-6 γκαμήλες ή θα τη φορτωνα σε μια ντακοτα και θα την πεταγα(με ή χωρις αλεξιπτωτο) σε καποια φυλη ανθρωποφαγων ή κοντα σε τεραστιες μυρμηγκοφωλιες τερμιτών(τι ειναι πιο επωδυνο?)αλλα τελοσπαντων λυπαμαι και τον καημενο τον κοντορεβυθουλη τον πεθερο μου ο οποιος ειναι καλο ανθρωπακι,αν και φοβαμαι οτι καθε βραδυ περναει τα πανδεινα(λετε να τον πλακωνει στα βυζοσκάμπιλα??).Αργοτερα εντος της ημερας θα ακολουθησει μια μικρη συνεχεια που υποτιτλοφορειται "Ενα μεσημερι Κυριακης ή Πώς ξεκινησαν ολα".... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Ρε θα μας τρελάνει η πεθερά σου!!! Θα το έβλεπα ευχαρίστως όλο το σκηνικό στη μεγάλη οθόνη Σάββατο βράδυ με μια κούτα ποπκόρν...... Πραγματικά έλιωσα με την περιγραφή. Κατ' αρχήν, είστε παντρεμένοι ή απλά συζείτε? Γιατί εγώ κατάλαβα το δεύτερο (απ' το "μακάρι να έχεις την τύχη της") Μιλώντας σοβαρά γιατί είναι πρόβλημα. - Βασικός κανόνας ΠΡΙΝ παντρευτείς: τσεκάρεις πεθερά. - Αν είναι ΟΚ προχωράς. - Αν δεν είναι, ξεκαθαρίζεις στη γυναίκα σου ότι δεν ανέχεσαι τέτοια συμπεριφορά και ότι θα πρέπει να τη βάλει στη θέση της. Το ότι επιτρέπει αδιαμαρτύρητα να σου φέρεται έτσι πρόστυχα η μαμά ακόμα και παρουσία σου, δεν είναι καλό σημάδι. Φοβάμαι ότι δείχνει πως δε σε σέβεται όσο πρέπει και μη σου φανεί παράξενο αν κάποια στιγμή έτσι ξαφνικά, η γλυκιά σου πεθερούλα, της βρεί έναν γαμπρό "όπως της αξίζει" και σ' αφήσει στα κρύα του λουτρού. Μοιάζει να βολεύεται μέχρι να βρει κάτι καλύτερο, αφού ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες και λειτουργούν όπως ακριβώς τα βατράχια: βρίσκουν πρώτα ποιό θα είναι το επόμενο νούφαρο για να πατήσουν και μετά εγκαταλείπουν αυτό που βρίσκονται. Είναι υποχρέωση της γυναίκας σου να σε υποστηρίξει αν θέλει και το εννοεί να είστε μαζί. Υ.Γ. Είχα κι εγώ ανάλογη (περίπου) εμπειρία με υποψήφια πεθερά όταν είχα απλά μια σχέση ως φοιτητής. Είπα επανειλημένως στην κόρη να βάλει στη θέση της τη μάνα της γιατί δεν είμαι κεφτές να με ειρωνεύεται και δεν το έκανε. Όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί ήταν πολύ δειλή και ντροπαλή, σε αντίθεση με τη μάνα που ήταν σκύλα (και περιέργως νηπιαγωγός!!!) Μια-δυό-τρείς, άντε γειά. Το τί μου έσουρε η μαμά (παρουσία της κολλητής μου) δε λέγεται. Ίσως απ' τις σωστότερες αποφάσεις της ζωής μου, αφού το πράγμα δεν είχε γιατρειά. Κώστα, άνοιξε νέο θέμα με τίτλο "οδηγός οικιακής επιβίωσης"..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Για αρχή.......... οι καμήλες είναι ακριβές, καλύτερα να μην την ανταλλάξεις με κάτι, αλλά να την δώσεις απλώς ως δώρο. Έτσι θα είσαι πιο σίγουρος οτι θα πάει αλλού ^_^ Εν συνεχεία........ Όταν ξανάρθει πρωί πρωί την Κυριακή, άνοιξε την πόρτα φορώντας τις κάλτσες σου - και μόνο. Κοίτα την με απορία "γιατί διακόπτεις", χωρίς να ανοίγεις περισσότερο την πόρτα, και πες της, "πιο μετά" με αξάν ουγκ τύπου που έχει υποχρεώσεις στην σπηλιά. Μετά, μπορείς να συνεχίσεις χουζούρεμα... ^_^ Θα το σκεφτεί πολύ να ξανάρθει πρωί... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 :lol: :lol: :lol: Δεν υπάρχεις!! Kalo kouragio. Κόψτε της όμως τις άκυρες επισκέψεις χωρίς ειδοποίηση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Μαγκα μου γελαω κανα τεταρτο...φοβερη περιγραφη. Λοιπον η λυση ειναι μια και δεν αφορα εσενα ...αφορα την γυναικα σου. Να την βαλει στην θεση της Αν δεν γινει αυτο καλα ξεμπερδεματα και υπομονη..... Μηπως να της εδινες να διαβασει αυτα που εγραψες μπας και πεθανει (κυριολεκτικα μιλοντας ) απο τα γελια??? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες