Jump to content
NORMANN

Ενα πρωινο....(πικροχολα σχολια)

Recommended Posts

α ρε νορμαν... τι πεθερα σου 'μελε και σενα!! χαχαχαχα :tooth:

απο τις χειροτερες των χειροτέρων!!

βρειτε της μια ασχολια ή κατι οπως εκδρομες με διαφορα καπη, ωστε να μενει μακρυα σας περισσοτερο και βαλτε εσεις τα εξοδα για να φανει πιο δελεαστικο!! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ενα like μονο και μονο γιατι εκατσα και το διαβασα..

περα απο την πλακα σου μιλαει ετσι? :shock: εγω θα της πεταγα απ εξω....

ε ρε μαυρε παει η παντοφλα συ συ συννεφο ε ε ερχεται και φατουρο και ολα μαζι... :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε τέτοιες τσούτσες τις ξεκόβεις εξ'αρχής, ΌΠΟΙΟΣ και να'ναι ο άλλος. Κατά τ'άλλα, γέλασα με το κειμενάκι είναι η αλήθεια. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.παθων,αν και πλέον έχουν στρώσει τα πράγματα.με υπομονή και θέληση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

- Μυριζει κατι σα χλωρινη,σφουγγαρισες?( ναι εγω το εκανα, ειμαι ειδικος στη μαπα)

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ???? :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Γαματη περιγραφη, και πραγματικα και μονο που τα διαβαζα, συγχηστικα...

Αν πραγματικα, ειναι ετσι (ή εστω ΚΑΠΩΣ ετσι) οπως τα περιγραφεις, σε λυπαμαι φιλε μου...

PS: βασικα δεν σε λυπαμαι :P ... Οικειοθελως παντρευτηκες! :lol: Λουσου τα τωρα!! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

κριμα το παλικαρι θα σε χτυπαει ανελεητα παντα με μπιχτες και υπενηγμους..

αν μενεις σε ενοικιο ειναι καιρος να σηζητησετε με την δικια σου μια ομορφη αλλαγη που τοσο πολυ αγαπανε οι γυνεικες. :mB_kalo_e::crazy:

Οσο για την περιγραφη ΚΛΑΙΩ.... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον PanosDenzo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εν το μεταξυ μα ειναι δυνατον να εισαι μαλλιας με μουσια?????? αι κουρεψου και ξυρισου. γινε ανθρωπος :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει από νωρίς να της κόψεις τις επισκέψεις χωρίς να παίρνει πρώτα τηλέφωνο! Όσο χώρος της δώσεις, τόσο χώρο θα καταλάβει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρέπει από νωρίς να της κόψεις τις επισκέψεις χωρίς να παίρνει πρώτα τηλέφωνο! Όσο χώρος της δώσεις, τόσο χώρο θα καταλάβει!

σαν τα σκυλια ενα πραμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

..................................................................................................................................

ΕΠΙΜΥΘΙΟ οσοι ειστε ανυπαντροι, οταν με το καλο το αποφασισετε,φροντιστε η πεθερα σας να μενει πολλα πολλα χιλιομετρα μακρια....Γιατι τωρα γελατε αλλά θα με θυμηθειτε...αργοτερα,αργα ή γρηγορα... :_hi:

Μάθε να ζεις με το εχθρό σου, ή με το πιθανόν εχθρό σου..Πίστεψε,η ζωή σου θα γίνει καλύτερη.. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πεθερές = οργές του Θεού.

Ωραίος ο Νόρμανν ! :afro:

Αντίσταση ορέ, και ΜΗΝ αφηνεις κανεναν αναμεσα σε σενα + την κυρά.

Κανεναν, καμμία. :rtfm:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε αν ηξερες ποσο κοντα εισαι στη λυτρωση... Την επομενη φορα που θα ακουσεις @@ρια ριξε ενα χαστουκι κ σηκω φυγε... Η επομενη @@ρια θα αργησει αλλα θα ξανα ερθει... Θα προσπαθησει να παρει πισω τον αερα της καποια στιγμη... Εκει ειναι το πιο κρισιμο σημειο... Εκει θα πρεπει να ξανα ριξεις το χαστουκι με μεγαλυτερη εμφαση κ να ξανα φυγεις.... Σπανια επανερχονται για 3 φορα μετα αλλα ξερεις παλι τι πρεπει να κανεις ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Normann.....

Ελπίζω την Όρκ...εεε...πεθερούλα σου να μη τη λένε Ελπίδα!!!

Γιατί ως γνωστόν, η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία :tooth: :lol: :rotfl:

Υ.Γ.: Ξεκαρδιστικό κείμενο. Like για το πρωινό γέλιο :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά έλιωσα με την περιγραφή. :tooth::respekt:

Κατ' αρχήν, είστε παντρεμένοι ή απλά συζείτε? Γιατί εγώ κατάλαβα το δεύτερο (απ' το "μακάρι να έχεις την τύχη της")

Μιλώντας σοβαρά γιατί είναι πρόβλημα.

- Βασικός κανόνας ΠΡΙΝ παντρευτείς: τσεκάρεις πεθερά. :thumbsup1:

- Αν είναι ΟΚ προχωράς.

- Αν δεν είναι, ξεκαθαρίζεις στη γυναίκα σου ότι δεν ανέχεσαι τέτοια συμπεριφορά και ότι θα πρέπει να τη βάλει στη θέση της.

Το ότι επιτρέπει αδιαμαρτύρητα να σου φέρεται έτσι πρόστυχα η μαμά ακόμα και παρουσία σου, δεν είναι καλό σημάδι. Φοβάμαι ότι δείχνει πως δε σε σέβεται όσο πρέπει και μη σου φανεί παράξενο αν κάποια στιγμή έτσι ξαφνικά, η γλυκιά σου πεθερούλα, της βρεί έναν γαμπρό "όπως της αξίζει" και σ' αφήσει στα κρύα του λουτρού. Μοιάζει να βολεύεται μέχρι να βρει κάτι καλύτερο, αφού ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες και λειτουργούν όπως ακριβώς τα βατράχια: βρίσκουν πρώτα ποιό θα είναι το επόμενο νούφαρο για να πατήσουν και μετά εγκαταλείπουν αυτό που βρίσκονται.

Είναι υποχρέωση της γυναίκας σου να σε υποστηρίξει αν θέλει και το εννοεί να είστε μαζί.

Υ.Γ.

Είχα κι εγώ ανάλογη (περίπου) εμπειρία με υποψήφια πεθερά όταν είχα απλά μια σχέση ως φοιτητής.

Είπα επανειλημένως στην κόρη να βάλει στη θέση της τη μάνα της γιατί δεν είμαι κεφτές να με ειρωνεύεται και δεν το έκανε. Όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί ήταν πολύ δειλή και ντροπαλή, σε αντίθεση με τη μάνα που ήταν σκύλα (και περιέργως νηπιαγωγός!!!)

Μια-δυό-τρείς, άντε γειά. :bye:

Το τί μου έσουρε η μαμά (παρουσία της κολλητής μου) δε λέγεται.

Ίσως απ' τις σωστότερες αποφάσεις της ζωής μου, αφού το πράγμα δεν είχε γιατρειά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω ολους για τον κοπο να διαβασετε το κειμενο μου,να ειστε παντα καλα,με υγεια και καλους δρομους,παντα ενωμενοι ως μοτοσυκλετιστες και ως Έλληνες!Χαιρομαι που γελασατε.Λενε οτι η σατιρα ειναι η καλυτερη εκδικηση ή οτι το χιουμορ ειναι ψυχολυτρωτικο και θα συμφωνησω πιο πολυ με τη δευτερη εκδοχη.Σωζει ζωες,γαμους,ζευγαρια,οικογενειες,φιλίες,ισως ο μονος τροπος για να αποφυγεις τις ακριβοπληρωμενες συνεδρίες ξαπλωμενος στον καναπε του ειδικου που στην πραγματικοτητα,αν και επιστημων(γεμισε η Ελλαδα απο πανειδημονες),θα παιξει το ρολο του Προκρουστη στον ψυχικο σου κοσμο,σε καθε συναντηση(οπως λεει και ο Γουντυ) κάνοντάς σου ολο και πιο αναλυτικες και ορθολογικα δομημενες ερωτησεις τού τυπου "σου αρεσουν πιο πολυ τα γιουβαρλακια ή τα κεφτεδακια??( :waycon1: ) ή "τι γνωμη εχεις για τις γυναικες με τα μεγαλα στηθη"? :_w00t: .Για του λογου το αληθες και μονο,το περιστατικο ειναι απολυτα αληθινο,οι διαλογοι ειναι αυτουσιοι(εννοειται πως ό,τι εγραψα μεσα σε παρενθεση δεν ηταν παρα φευγαλεες σκεψεις που με βρηκαν το ωραιο εκεινο πρωινο,αρκετα προσφατα,που δεχτηκα την επισκεψη της "Μονσερρά Καμπαγιέ")και η αληθεια ειναι οτι σκεφτηκα και πολυ χειροτερα πραγματα ( :giljotiini::knife::kill: αλλά ειπα στον εαυτο μου "Κωστα, δεν καθεσαι καλα παιδι μου,μια χαρα δεν εισαι με την κορη της,αστηνε τη φαλαινα,ανηκει σε σπανιο προστατευομενο ειδος του ζωικου βασιλειου,τι θες τωρα να εχεις κρεβατομουρμουρα το βραδυ??".Ενταξει ευχαριστως θα την εκανα ανταλλαγη με τους Άραβες για 5-6 γκαμήλες ή θα τη φορτωνα σε μια ντακοτα και θα την πεταγα(με ή χωρις αλεξιπτωτο) σε καποια φυλη ανθρωποφαγων ή κοντα σε τεραστιες μυρμηγκοφωλιες τερμιτών(τι ειναι πιο επωδυνο?)αλλα τελοσπαντων λυπαμαι και τον καημενο τον κοντορεβυθουλη τον πεθερο μου ο οποιος ειναι καλο ανθρωπακι,αν και φοβαμαι οτι καθε βραδυ περναει τα πανδεινα(λετε να τον πλακωνει στα βυζοσκάμπιλα??).Αργοτερα εντος της ημερας θα ακολουθησει μια μικρη συνεχεια που υποτιτλοφορειται "Ενα μεσημερι Κυριακης ή Πώς ξεκινησαν ολα"....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε θα μας τρελάνει η πεθερά σου!!! Θα το έβλεπα ευχαρίστως όλο το σκηνικό στη μεγάλη οθόνη Σάββατο βράδυ με μια κούτα ποπκόρν...... :crazy:

Πραγματικά έλιωσα με την περιγραφή. :tooth::respekt:

Κατ' αρχήν, είστε παντρεμένοι ή απλά συζείτε? Γιατί εγώ κατάλαβα το δεύτερο (απ' το "μακάρι να έχεις την τύχη της")

Μιλώντας σοβαρά γιατί είναι πρόβλημα.

- Βασικός κανόνας ΠΡΙΝ παντρευτείς: τσεκάρεις πεθερά. :thumbsup1:

- Αν είναι ΟΚ προχωράς.

- Αν δεν είναι, ξεκαθαρίζεις στη γυναίκα σου ότι δεν ανέχεσαι τέτοια συμπεριφορά και ότι θα πρέπει να τη βάλει στη θέση της.

Το ότι επιτρέπει αδιαμαρτύρητα να σου φέρεται έτσι πρόστυχα η μαμά ακόμα και παρουσία σου, δεν είναι καλό σημάδι. Φοβάμαι ότι δείχνει πως δε σε σέβεται όσο πρέπει και μη σου φανεί παράξενο αν κάποια στιγμή έτσι ξαφνικά, η γλυκιά σου πεθερούλα, της βρεί έναν γαμπρό "όπως της αξίζει" και σ' αφήσει στα κρύα του λουτρού. Μοιάζει να βολεύεται μέχρι να βρει κάτι καλύτερο, αφού ως γνωστόν οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες και λειτουργούν όπως ακριβώς τα βατράχια: βρίσκουν πρώτα ποιό θα είναι το επόμενο νούφαρο για να πατήσουν και μετά εγκαταλείπουν αυτό που βρίσκονται.

Είναι υποχρέωση της γυναίκας σου να σε υποστηρίξει αν θέλει και το εννοεί να είστε μαζί.

Υ.Γ.

Είχα κι εγώ ανάλογη (περίπου) εμπειρία με υποψήφια πεθερά όταν είχα απλά μια σχέση ως φοιτητής.

Είπα επανειλημένως στην κόρη να βάλει στη θέση της τη μάνα της γιατί δεν είμαι κεφτές να με ειρωνεύεται και δεν το έκανε. Όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί ήταν πολύ δειλή και ντροπαλή, σε αντίθεση με τη μάνα που ήταν σκύλα (και περιέργως νηπιαγωγός!!!)

Μια-δυό-τρείς, άντε γειά. :bye:

Το τί μου έσουρε η μαμά (παρουσία της κολλητής μου) δε λέγεται.

Ίσως απ' τις σωστότερες αποφάσεις της ζωής μου, αφού το πράγμα δεν είχε γιατρειά.

Κώστα, άνοιξε νέο θέμα με τίτλο "οδηγός οικιακής επιβίωσης".....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για αρχή.......... οι καμήλες είναι ακριβές, καλύτερα να μην την ανταλλάξεις με κάτι, αλλά να την δώσεις απλώς ως δώρο. Έτσι θα είσαι πιο σίγουρος οτι θα πάει αλλού ^_^

Εν συνεχεία........ Όταν ξανάρθει πρωί πρωί την Κυριακή, άνοιξε την πόρτα φορώντας τις κάλτσες σου - και μόνο. Κοίτα την με απορία "γιατί διακόπτεις", χωρίς να ανοίγεις περισσότερο την πόρτα, και πες της, "πιο μετά" με αξάν ουγκ τύπου που έχει υποχρεώσεις στην σπηλιά. Μετά, μπορείς να συνεχίσεις χουζούρεμα... ^_^

Θα το σκεφτεί πολύ να ξανάρθει πρωί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:lol: :lol: :lol:

Δεν υπάρχεις!!

Kalo kouragio. Κόψτε της όμως τις άκυρες επισκέψεις χωρίς ειδοποίηση!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαγκα μου γελαω κανα τεταρτο...φοβερη περιγραφη. :worshippy: :worshippy:

:worshippy:

Λοιπον η λυση ειναι μια και δεν αφορα εσενα ...αφορα την γυναικα σου. Να την βαλει στην θεση της

Αν δεν γινει αυτο καλα ξεμπερδεματα και υπομονη.....

Μηπως να της εδινες να διαβασει αυτα που εγραψες μπας και πεθανει (κυριολεκτικα μιλοντας ) απο τα γελια??? :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα