Jump to content
Joe15

Κλήση για δίπλωμα ενω υπήρχε.

Recommended Posts

Ειναι πραγματικα αστειο που μερικοι θεωρουν ''εντιμο'' να παει να πληρωσει την κληση.Τα λεφτα αυτα δεν θα τα παρουν οι 2 μπατσοι που καναν την ''καλη τους πραξη'' οποτε δεν εχει καποιο νοημα για αυτους.Αμα τους πετυχει στο τμημα ενω σβηνει την κληση θα ειναι μεγαλη καντεμια αλλα και παλι τι εγινε?Κληση για κοκκινο δεν προκειται να παρει και εφοσον μπορει να γλιτωσει την κληση για το διπλωμα(που μπορει να γραφτηκε και απο αμελεια) τοτε συμφωνω να το κυνηγησει.Καποιοι μου φαινεται ζουν σε αλλες εποχες οπου ο κουβαρντας Ελληνας τιμαει τα παντελονια του πληρωνοντας αβερτα.Αμα εισαι αυτης της φιλοσοφιας τοτε τραβα πληρωσε..αμα ζεις στο 2013 και τα 50 ευρω τα κλαις ακομα και στην σκεψη,αποφυγε το.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε κοιτα οπωσ ειπαν κ αλλοι απο τα 700 στα 100 και με περιθωριο υποδιπλασιασμου του ποσου ειναι οντως καπως να μην νιωθεις οτι γλιτωσες .. τωρα αν εισαι στενεμενοσ οικονομικα κ τ 50 αυτα ευρω ειν δυσκολο να τ βρεισ κυνηγατο... δεν θα ναι αχαριστια .. οντωσ εκανες λαθος .. αλλα ειναι κ οι εποχες.. αν ομως εισαι σχετικα ανετος πληρωσε το κ δεν θα χεις και εγνοιες μην γινει τπτ με αυτους π σε εγραψαν .. πιστευω πωσ ο μονος παραγοντας απο δω κ περα ειναι το χρηματικο .. ( τα 50 ευρω δεν ειναι καθολου αμελητεο ποσο .. επδη καποιοι νομιζουν πωσ τα χρηματα ειναι στραγαλια.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γι'ακομα μια φορα συζητουμε (6 ηδη σελιδες) ενα θεμα που θα επρεπε να εχει ΚΑΜΙΑ απαντηση!!

ο δε δημιουργος του επρεπε να ηταν ηδη στο ταμειο αφου πρωτα ειχε αναψει τα ρεστα κερια, καθως οπως ειδε τους γαλαταδες :kaaaala: καλιστα θα μπορουσε να μην ειχε δει το ΙΧ που περασε σφαιρα το δικαιως πρασινο του φαναρι...αν με εννοειτε... :yawn:

Τροποποιήθηκε από τον George_®

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γι'ακομα μια φορα συζητουμε (6 ηδη σελιδες) ενα θεμα που θα επρεπε να εχει ΚΑΜΙΑ απαντηση!!

ο δε δημιουργος του επρεπε να ηταν ηδη στο ταμειο αφου πρωτα ειχε αναψει τα ρεστα κερια, καθως οπως ειδε τους γαλαταδες :kaaaala: καλιστα θα μπορουσε να μην ειχε δει το ΙΧ που περασε σφαιρα το δικαιως πρασινο του φαναρι...αν με εννοειτε... :yawn:

Το ΙΧ που περασε σφαιρα το πεζοφαναρο? :_unsure:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πρόστιμο για δίπλωμα ( όχι να μην το κουβαλάς μαζί σου , να μην το έχεις ) είναι 200€ και αν το πληρώσεις μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες μέρες γίνετε 100€.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πας και πληρώνεις την κλήση και καθάρισες!

Καλώς ή κακώς οι τροχαίοι σε άφησαν να αγχωθείς και τελικά σε έριξαν στα (πολύ) μαλακά!

Κανονικά έπρεπε να πέσει 700άρα και για το επόμενο 20ήμερο να κοιτάς τη μοτοσυκλέτα από το παράθυρο και να πηγαίνεις στις δουλειές σου με λεωφορείο ξεκινώντας και μια ώρα νωρίτερα από το σπίτι!

Και μόνο που θα απέφευγα τα λεωφορεία, θα ήταν αρκετό να μην «καρφώσω» τους τροχαίους πηγαίνοντας στην τροχαία για παράπονα και κουταμάρες.

Η κλήση γράφει τα στοιχεία του τροχαίου και θα ακούσει καμιά μ@λ@κία από τον διοικητή του για την δική σου μ@λ@κία!

ΗΘΙΚΑ πρωτίστως, πας και πληρώνεις.

Το να μη περνάμε με κόκκινο, θεωρώ πως εν έτει 2013 δε χρειάζεται να το συζητάμε.

Πόσο μάλλον να το κουβεντιάζουμε για να το ελαφρύνουμε αφού το σφάξαμε.....

Την έκανες φίλε μου? Το έσφαξες? Γ@μησέ το και κράτα το στην γκλάβα σου. Εδώ τι περιμένεις να σου δώσουμε, συγχωροχάρτι?

Όχι φιλε μου δεν χρειάζεται να δωσεις λευτά που δυσκολα βγαίνουν πλεον για να καταλάβεις, μπορεις και χωρίς να φτασει σε αυτο το σημείο το όλο θέμα. Αρκεί να μην το βλέπεις σαν να "ωραία την γλίτωσα μωρέ, ας το ξανακάνω αμα λάχει"

Μια χαρά μάθημα ειναι αν σκεφτείς οτι παραλίγω θα ειχες 700€ πρόστιμο να πληρώσεις και ολο αυτό για 1 λεπτο βαρεμάρας!

Έγραψες και κάτι περί νέων που φορούν μπλε και γίνονται Τσακ Νόρις.....

Προφανώς τα αφήνω ασχολίαστα γιατί.....τι να πω.....

Αν δεν έχεις λεφτά φίλε μου, κινείσαι δυο φορές πιο προσεκτικά για να αποφύγεις τις κακοτοπιές που θα σου στοιχίσουν.

Δεν αρχίζεις τις παρανομίες ελπίζοντας πως θα την γλυτώσεις.

Και όταν σε ρίξουν στα μαλακά ΔΕΝ πας να το παίξεις και μάγκας να ζητήσεις να σου σβήσουν την κλήση λόγω παρατυπίας!!!!!

Τα προφανή θα συζητάμε?

• Like 12

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εδώ μέσα είναι το πόσο νομοταγείς είναι όλοι σε αυτό το φόρουμ... Είστε σε φανάρι που περνάνε μόνο πεζοί αργά το βράδυ,χωρίς να υπάρχει διασταύρωση χωρίς να περνάει κάποιος πεζός χωρίς να υπάρχει ψυχή τριγύρω.. Το φανάρι είναι κόκκινο και περιμένετε. Δηλαδή όλοι εδώ θα περιμένατε να ανάψει το φανάρι πράσινο για να φύγετε? Εγώ προσωπικά θα βεβαιωνόμουν ότι δεν υπάρχει κανένας τριγύρω(συμπεριλαμβανομένων και αστυνομικών) και αφού ήμουν 100% σίγουρος θα έφευγα.. Τώρα αν με έπαιρνε μάτι κάποιος τροχαίος και μου την χάριζε απλά με ένα πρόστιμο των 50€ θα το πλήρωνα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ξέρω ότι ήμουν παράνομος με την πράξη μου και ότι μου φέρθηκαν με πολύ μεγάλη επιείκεια ...

Αναφέρομαι μόνο σε φανάρια τα οποία είναι εντελώς ακίνδυνα να περάσεις με κόκκινο σε ώρες που δεν κυκλοφορεί τίποτα.. Σε καμία άλλη περίπτωση ούτε με βαθύ πορτοκαλί.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και έλεγα δεν θα πεταχτεί κανα διαμάντι να το γράψει...

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εδώ μέσα είναι το πόσο νομοταγείς είναι όλοι σε αυτό το φόρουμ... Είστε σε φανάρι που περνάνε μόνο πεζοί αργά το βράδυ,χωρίς να υπάρχει διασταύρωση χωρίς να περνάει κάποιος πεζός χωρίς να υπάρχει ψυχή τριγύρω.. Το φανάρι είναι κόκκινο και περιμένετε. Δηλαδή όλοι εδώ θα περιμένατε να ανάψει το φανάρι πράσινο για να φύγετε? Εγώ προσωπικά θα βεβαιωνόμουν ότι δεν υπάρχει κανένας τριγύρω(συμπεριλαμβανομένων και αστυνομικών) και αφού ήμουν 100% σίγουρος θα έφευγα.. Τώρα αν με έπαιρνε μάτι κάποιος τροχαίος και μου την χάριζε απλά με ένα πρόστιμο των 50€ θα το πλήρωνα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ξέρω ότι ήμουν παράνομος με την πράξη μου και ότι μου φέρθηκαν με πολύ μεγάλη επιείκεια ...

Αναφέρομαι μόνο σε φανάρια τα οποία είναι εντελώς ακίνδυνα να περάσεις με κόκκινο σε ώρες που δεν κυκλοφορεί τίποτα.. Σε καμία άλλη περίπτωση ούτε με βαθύ πορτοκαλί.

Ρε 'σεις, είστε πολλοί τελικά...πο πο πο

Οκ, δεχόμαστε ότι υπάρχουν και βλάκες...

Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Πρόκειται περί μεγάλης βλακείας τελικά που μαστίζει τα μυαλά πολλών Ελλήνων!Δεν εξηγείται αλλιώς...

Εκεί που δεν μπορεί να πάει το "μυαλό" σου είναι ότι και άλλοι σκέφτονται το ίδιο με σένα και τις βραδυνές ώρες τρέχουν σαν τρελοί και περνάν φανάρια έτσι και κλείνουν σπίτια...

Το "ούτε με βαθύ πορτοκαλί" γιατί το γραψες...για να το σώσεις?

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό που εγώ δεν πιάνω είναι το πόσο πολύ να βιάζεται κανείς για να μην περιμένει τα μερικά δευτερόλεπτα του πεζοφάναρου. Είτε 3 το μεσημέρι, είτε 3 τα ξημερώματα.

Τώρα για τα λοιπά "θεωρητικά" που ετέθησαν στο θέμα. Κάπου είχα ακούσει το εξής επικό: "Αν θέλει (το κρατος; οι πολίτες; οτιδήποτε) να τηρούνται τα όρια ταχυτήτων, στην θέση του αερόσακου θα'βαζαν ένα μαχαίρι. Κανείς δεν θα πήγαινε πάνω από 5χλμ/ώρα."

Προφανώς και είναι υπερβολικό το παράδειγμα, αλλά έχω την εντύπωση πως αν οι αστυνομικοί ήταν παντού και γράφανε για την κάθε μαλακία και καγκουριά, μάλλον θα'χαμε λιγότερα ατυχήματα και σαφώς λιγότερους "χάρους" στους δρόμους, μια και (θέλω να) πιστεύω πως οποιοσδήποτε θα το σκεφτόταν διπλά και τρίδιπλα πριν κάνει την μαλακία του και τσαρουχιάσει στοπ και σμπαραλιάσει κάποιον άλλον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν σκοτωνει το "ενα κοκκινο πεζοφαναρο στις 2 τα βραδυ" Αυτο που σκοτωνει ειναι η νοοτροπια. Το μυαλο συνηθίζει στην ιδεα οτι και το κοκκινο ειναι στην κριση μου και καποια στιγμη θα περασεις ενα θανατηφορο κοκκινο γιατι εκανες λανθασμενη κριση.

Τωρα το να πας να κλαφτεις για να σου σβησουν την κλιση για διπλωμα που σου εδωσαν, αντι για κλίση για κοκκινο, ειναι τουλαχιστον ανανδρο και δειχνει οτι δεν πηρες το μαθημα σου.

• Like 9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και έλεγα δεν θα πεταχτεί κανα διαμάντι να το γράψει...

Ρε 'σεις, είστε πολλοί τελικά...πο πο πο

Εκεί που δεν μπορεί να πάει το "μυαλό" σου είναι ότι και άλλοι σκέφτονται το ίδιο με σένα και τις βραδυνές ώρες τρέχουν σαν τρελοί και περνάν φανάρια έτσι και κλείνουν σπίτια...

Στέλιο, είναι αμέτρητοι. :afro:

Το αισχρό οικοδόμημα της κοινωνίας που ζούμε, έχει ξεκινήσει απο τέτοια μικρά λιθαράκια.

Απο λίγο κάθε μέρα.

Εχει πάψει πλέον, να μου προκαλεί εντύπωση. :yawn:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ηταν πεζοφάναρο και δεν είχε πεζό κακώς ήταν κόκκινο...κανονικά τα πεζοφάναρα πρέπει να έχουν κουμπί για τους πεζούς και να κοκκινιζουν μόνο όταν πατάει ο πεζός. κακώς σε έγραψαν γιατί ούτε αυτοί θα περίμεναν στο πεζοφάναρο αν δεν είχε πεζό. ειναι απλά τα πράγματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Η αχαριστία πάει σύννεφο.

2) Ο Joe έγραψε το ποστ κι εξαφανίστηκε..... if you know what i mean.

3) Κι εγώ πρόλαβα να ποστάρω σ' αυτό το epic thread.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πληροφοριακά αν σε γράψουν για δίπλωμα(να μην έχεις καθόλου δηλαδή) είναι πρόστιμο 200 ευρώ, που μειώνεται στα 100 ΚΑΙ δικαστήριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1) Η αχαριστία πάει σύννεφο.

2) Ο Joe έγραψε το ποστ κι εξαφανίστηκε..... if you know what i mean.

3) Κι εγώ πρόλαβα να ποστάρω σ' αυτό το epic thread.

τι να πει? εδω περα για να ρωτησεις κατι περνας απο θεια δικη...δεν λεω μαλακια του με το κοκκινο το ξερει δεν ειναι 10 χρονων.Αν θελουμε να τον δικασουμε ανοιγουμε αλλο θεμα με τιτλο Η θεια δικη και γραφουμε εκει περα.Οποιος ηθελε να απαντησει σχετικα με την ερωτηση που εκανε καλως να απαντουσε τα υπολοιπα ειναι περιττα.

Υγ δεν τον δικαιολογω εκανε λαθος ειναι παρανομος πρεπει να πληρωσει και τα λοιπα αλλα δεν ειναι αυτο το ζητημα που ηθελε να θίξει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή τέθηκε στο τραπέζι πως στο φόρουμ έχουμε χωριστεί σε δυο κατηγορίες: τις οσίες παρθένες και τις καραπουτ@ν@ρες.

Δεν είπε κανείς πως όλοι είμαστε νομοταγείς και τα κάνουμε όλα τέλεια.

Όλοι μας έχουμε κάνει τα στραβά μάτια στην παράβασή μας, μικρή η μεγαλύτερη.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουμε στον αέρα να «κλαίμε» επειδή φάγαμε κλήση ως επιβεβαίωση της παράβασης που όντως κάναμε. Και ακόμα χειρότερα να «κλαίμε» επειδή ο τροχαίος μας έριξε σε (δραματικά) οικονομικότερη κατηγορία κλήσης!!

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή τέθηκε στο τραπέζι πως στο φόρουμ έχουμε χωριστεί σε δυο κατηγορίες: τις οσίες παρθένες και τις καραπουτ@ν@ρες.

Δεν είπε κανείς πως όλοι είμαστε νομοταγείς και τα κάνουμε όλα τέλεια.

Όλοι μας έχουμε κάνει τα στραβά μάτια στην παράβασή μας, μικρή η μεγαλύτερη.

Αλλά δεν υπάρχει λόγος να βγαίνουμε στον αέρα να «κλαίμε» επειδή φάγαμε κλήση ως επιβεβαίωση της παράβασης που όντως κάναμε. Και ακόμα χειρότερα να «κλαίμε» επειδή ο τροχαίος μας έριξε σε (δραματικά) οικονομικότερη κατηγορία κλήσης!!

σαφως...αλλα σε ενα τετοιο νημα βρισκεις νοημα να ""δικαζουμε"" τον δημιουργο του νηματος? θα βοηθησει κανενα αυτο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σαφως...αλλα σε ενα τετοιο νημα βρισκεις νοημα να ""δικαζουμε"" τον δημιουργο του νηματος? θα βοηθησει κανενα αυτο?

Αρχικά θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καν νόημα στη δημιουργία του συγκεκριμένου thread.

Ας δεχθώ λοιπόν πως όντως ξεκίνησε.

Τι περίμενε ο δημιουργός του να συμβεί?

Να του χαϊδέψουμε τα αυτιά? Να του πούμε πόσο άτυχος ήταν?

Τυχερός ήταν που την γλύτωσε με κλήση στο 1/4 ή 1/5 της αρχικής.......

Μήπως περίμενε πως θα του χτυπήσουμε παλαμάκια που πέρασε με κόκκινο?

Λαϊκό δικαστήριο?

Όχι βρε Στέλιο, δεν είναι δίκη......

Είναι κοινή λογική απέναντι σε ένα επιβεβαιωμένο λάθος στο οποίο βρήκε ήπια αντιμετώπιση από τις αρχές.

Για μένα, «δικαστήριο» ήταν τα περί καουμπόηδων και Τσακ Νόρις που διάβασα για τους τροχαίους.

Που έκαναν καλό και θα τους βγάλουμε και μ@λ@κες από πάνω......

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικά θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καν νόημα στη δημιουργία του συγκεκριμένου thread.

Ας δεχθώ λοιπόν πως όντως ξεκίνησε.

Τι περίμενε ο δημιουργός του να συμβεί?

Να του χαϊδέψουμε τα αυτιά? Να του πούμε πόσο άτυχος ήταν?

Τυχερός ήταν που την γλύτωσε με κλήση στο 1/4 ή 1/5 της αρχικής.......

Μήπως περίμενε πως θα του χτυπήσουμε παλαμάκια που πέρασε με κόκκινο?

Λαϊκό δικαστήριο?

Όχι βρε Στέλιο, δεν είναι δίκη......

Είναι κοινή λογική απέναντι σε ένα επιβεβαιωμένο λάθος στο οποίο βρήκε ήπια αντιμετώπιση από τις αρχές.

Για μένα, «δικαστήριο» ήταν τα περί καουμπόηδων και Τσακ Νόρις που διάβασα για τους τροχαίους.

Που έκαναν καλό και θα τους βγάλουμε και μ@λ@κες από πάνω......

οντως δεν ειχε και πολυ νοημα η δημιουργεια αυτου του thread

απο την μια οντως ηταν τυχερος που δεν το γραψαν για κοκκινο απο την αλλη το να τον γραψουν για διπλωμα ειναι τυπικα λαθος...

Μου θυμιζει τρελα την ιστορια που γινεται στο ποδοσφαιρο κανει ενα λαθος ο διαιτητης για την ομαδα Α και μετα επειδη το καταλαβε για να επανορθωσει κανει το ιδιο λαθος για την ομαδα Β

οι αστυνομοι επρεπε να τον γραψουν για κοκκινο! οχι για διπλωμα.δεν φερθηκαν επαγγελματικα (παλι καλα για τον συμφορουμιτη)...αλλα αν δεν θες να τον γραψεις μην το γραφεις για τιποτα να τον γραψεις για κατι ασχετο (πχ να φορας κρανος και να σε γραψουν για κρανος ειναι τι να πω κακο)

την κοινη λογικη που λες την εχει και ο δημιουργος αναγνωριζει το λαθος του δεν χρειαζετε την ""κατυχηση"" μας

τα περι τσακ νορισ και τα λοιπα δεν τα εδωσα καν σημασια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω δεν κρινουμε τη παραβαση , αλλά την ευκολία του συνφορουμίτη στο ΨΕΜΑ.

Διοτι οταν θα παει ,λεμε τωρα, στον δίκα της τροχαιας τι θα του πει ......οτι περασα με κοκκινο αλλα οι δικοι σου με λυπηθηκαν γιατι τους κλαφτικα και με γραψαν και καλά για δίπλωμα... αλλα τους έπιασα μαλακες για αυτο σβηστην μη σε γαμ....

Τα σκατά τα τρώνε οι τροχαιοι που δεν έγραψαν κανονικά

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιος παει για τα πολλα μερικές φορές χάνει και τα λίγα.. Ή οπως το λένε οι "νεολαίοι" :P σήμερα, κάρμα....

Οπότε κάτσε στα αυγά σου, αναψε κανα κεράκι και κόψε τις σαχλαμαρες στο δρόμο, γιατι σημερα ήταν €100.. αυριο δεν ξερεις ποιον θα παρεις στο λαιμο σου!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...