seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 (τροποποιήθηκε) Συγγνώμη, ελπίζω να μην θεωρήσεις οτι έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, δεν σε ξέρω κιόλας, αλλά κάποιος, διαβάζοντας το post σου, σχηματίζει την εντύπωση ότι κάτι ξέρεις... έχει το υπονοούμενο μομφής...και είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν ειμαι ο μόνος που του σχηματίστηκε αυτή η εντύπωση. Ένα το κρατούμενο... Το δεύτερο είναι πως... το έχεις ξανακάνει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, υποννοούμενου, και μετά μένουν όλοι ξεκρέμαστοι να αναρωτιούνται τι συμβαίνει... Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι ή αν βλέπεις κάτι που δεν βλέπουν οι άλλοι, πες το... Σε οποιαδήποτε περίπτωση στο συγκεκριμένο thread μπαίνουν αγγελίες που κάποιος θεωρεί "ωραίες αγγελίες" και με αυτό σαν δεδομένο φαντάζομαι έχεις ποστάρει και εσύ κατα διαστήματα κάποια αγγελία... δεν ρώτησε ποτέ όμως κανείς, το αν έχεις ανοίξει εσύ προσωπικά το μοτερ της συγκεκριμένης μηχανής ωστε να ξερεις σε τέτοιο βάθος αν ειναι καλή περίπτωση η όχι. Και αν καποιος ξέρει κάτι παραπάνω το λέει και πηγαίνουμε όλοι παρακάτω... Βλέπω να αναρωτιέσαι στο τελευταίο σου ποστ το κατα πόσο ξέρει κάποιος, εγώ ή ο dread rider που το έβαλε, αν το συγκεκριμένο lc4 ειναι χάρχαλο μηχανικά ή όχι. Δεν το ξέρουμε, ούτε εγώ, ούτε εκείνος, ούτε εσύ... αυτό που κρίνουμε λοιπόν όλοι μας είναι το τι βλεπουμε στις φωτό. Και στις φωτό φαίνεται μια μηχανή που δεν ειναι απλα πλυμένη, για τους λόγους που ανέφερα νωρίτερα.. αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω απο αυτό που βλέπουμε όλοι μας με τα μάτια στις φωτό της αγγελίας, πες το μας, μην μας βασανίζεις... αλλιώς την επόμενη φορά που θα ποστάρεις πχ εσύ μια αγγελία που σου φάνηκε καλή να πέσουμε όλοι να σε ρωτήσουμε αν το ξέρεις το μηχανάκι προσωπικά και αν το έχεις κάνει βίδες ο ίδιος κλπκλπ... δεν έχει νοημα αυτό... I hope you get my point... Ο λόγος όμως για τον οποίο με είδες να το αναλύω, δεν είναι οι τελευταίες δύο παράγραφοι... είναι οι φωτογραφίες που έβαλα... γιατί μας κάνουν να ψαχνόμαστε όλοι μας για το ποιος λέει ψέμματα και ποιος ειναι ο δολοφόνος... αν ξέρεις κάτι πες το να μάθουμε και οι υπόλοιποι τι μας γίνεται. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2017 από τον seatcowl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2017 Προφανώς και έχω ποστάρει, αν και όχι παραπάνω από 2-3 φορές από όσο θυμάμαι, στο συγκεκριμένο thread, αγγελίες. Έχω ποστάρει πολλές παραπάνω, αλλά όχι αγγελίες. Χωρίς όμως να λέω πράγματα τύπου "πένα" ή "πεντακάθαρο", γιατί πολύ απλά δεν τα ξέρω τα μηχανάκια. Φαινομενικά, είναι καλά. Από τις φωτογραφίες. Και όπως λες κι εσύ, δεν ξέρω/ξέρεις όλα τα μηχανάκια που πωλούνται στο car.gr. Εντομεταξύ, αμύνομαι του εαυτού μου αυτή τη στιγμή χωρίς να έχω κάνει κάτι κακό. Έτσι απλά διότι, όπως είπες, είτε εσύ, είτε άλλοι σχημάτισαν κάποια γνώμη, ότι και καλά κάτι ξέρω. Όχι, δεν ξέρω κάτι. Στην προηγούμενη περίπτωση όπως είδες, τον γνώριζαν κάποια παιδιά, οπότε και το μηχανάκι. Επαναλήφθηκε στην τελευταία αγγελία. Είναι πολύ μετέωρο, κατά τη γνώμη μου ρε παιδί μου, να λες ένα μηχανάκι πένα, χωρίς να γνωρίζεις το μηχανάκι, ή τον άνθρωπο που το οδηγάει, σε μια αγγελία που απλά βλέπεις 2-3 φωτογραφίες. Στην άλλη περίπτωση τον γνώριζαν. Εντάξει, δεν το κάνω και θέμα. Το υπεραναλύουμε τώρα. Δεν είναι και το Κυπριακό. Κλάιν μάιν. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν θα του πω εγώ τίποτα. Βλέπεις ότι το κάνω χωρίς καχυποψία και έχω εντελώς "αμυντική" στάση, γιατί βλέπω ότι παρεξηγούμαι. Εντάξει, το πολύ πολύ να μην το ξανακάνω βρε παιδιά. Δεν θα πάθω κι εγώ τίποτα. Αλλά μην με παρεξηγείτε. Είμαι καχύποπτος με μηχανάκια που βλέπω στο car και είναι φαινομενικά πένα. Όχι με εσάς που τα ποστάρετε και λέτε την γνώμη σας. Όλα good. Αν δεν σας χαλάει όμως, γιατί εμένα προσωπικά δεν θα με χαλούσε, ούτε θα έψαχνα να βρω "δολοφόνους", την επόμενη φορά, αν ρωτήσω κάτι τέτοιο, απλά προσπεράστε το ποστ μου και μην τσατίζεστε. Δεν είμαι ούτε "δολοφόνος", ούτε τίποτα. Είμαι καχύποπτος. Όχι με σας. Με τις αγγελίες. Και δεν μπορώ να βλέπω "πένα" και να μην ρωτήσω, αν όντως είναι "πένα", δηλαδή αν όντως το γνωρίζει ότι είναι σε αυτή την κατάσταση. Αν μου πει ότι τον ξέρει και είναι όντως πένα ΟΚ. Αν πάλι δεν τον ξέρει και απλά βλέπει ότι φαινομενικά είναι πένα, πάλι ΟΚ. Απλά θα συνεχιστεί η καχυποψία μου και θα προχωρήσω παρακάτω, στην επόμενη αγγελία, χωρίς να την πρωωθήσω σε κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, ή να την εδώ εγώ που ίσως ενδιαφέρομαι. Τόσο απλά. Μην μου αγχώνεσαι. Όλα ντόμπρα και σταράτα. Ούτε "δολοφόνοι", ούτε "ανεξιχνίαστα εγκλήματα". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2017 (τροποποιήθηκε) Η νυχτα πεφτει στο Mybike Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2017 από τον Gouky7 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 11 ώρες, το μέλος Schumi έγραψε: Αν δεν σας χαλάει όμως, γιατί εμένα προσωπικά δεν θα με χαλούσε, ούτε θα έψαχνα να βρω "δολοφόνους", την επόμενη φορά, αν ρωτήσω κάτι τέτοιο, απλά προσπεράστε το ποστ μου και μην τσατίζεστε. Δεν είμαι ούτε "δολοφόνος", ούτε τίποτα. Είμαι καχύποπτος. Όχι με σας. Με τις αγγελίες. Και δεν μπορώ να βλέπω "πένα" και να μην ρωτήσω, αν όντως είναι "πένα", δηλαδή αν όντως το γνωρίζει ότι είναι σε αυτή την κατάσταση. Αν μου πει ότι τον ξέρει και είναι όντως πένα ΟΚ. Αν πάλι δεν τον ξέρει και απλά βλέπει ότι φαινομενικά είναι πένα, πάλι ΟΚ. Απλά θα συνεχιστεί η καχυποψία μου και θα προχωρήσω παρακάτω, στην επόμενη αγγελία, χωρίς να την πρωωθήσω σε κάποιον που ίσως ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, ή να την εδώ εγώ που ίσως ενδιαφέρομαι. Τόσο απλά. Μην μου αγχώνεσαι. Όλα ντόμπρα και σταράτα. Ούτε "δολοφόνοι", ούτε "ανεξιχνίαστα εγκλήματα". Mα εκεί ο τύπος σου είπε οτι τον ξέρει τον πωλητή και η μηχανή είναι άριστη και το αμφισβητούσες... και μετά αμφισβητούσες και το αν είναι φίλος του! Καλό το να είσαι προσεκτικός, αλλά όταν φτάνεις στο σημείο να σπέρνεις υποψίες χωρίς να υπάρχει λόγος, (γιατί δεν υπάρχει λόγος, δεν βλέπεις κάτι, απλά φαντάζεσαι), ε... περνάει στη σφαίρα του ψυχαναγκασμού. Είναι σαν να λέω εγώ οτι έχω πέσει θύμα απάτης, και βλέπω κάποιον εδώ να σε λέει "καλό παιδί" και αρχίζω τις ερωτήσεις δημόσια απο το πουθενά, χωρίς να ξέρω τίποτα, "και δηλαδή λες οτι ειναι καλό παιδί... σίγουρο αυτό? χμμ... και δηλαδή είναι σίγουρα φίλος σου ο schumi ε? δεν λες ψέμματα? χμ... " με το σκεπτικό του οτι επειδή εγω έχω πέσει θύμα απάτης, είμαι καχύποπτος απέναντι σου και θεωρω οτι και εσύ εισαι απατεώνας.... έτσι όμως... χωρις να έχω κάποιο λόγο να το θεωρώ αυτό για εσένα .. Συγκεκριμένα κιόλας για τα lc4 τα οποία είναι κατα 99% λιωμένα, έχουν μπει άπειρες αγγελίες και οι περισσότερες έχουν καταρριφθεί απο τον Γιώργο, αλλά ο άνθρωπος λέει και τι βλέπει στραβό... στηρίζει δηλαδή κάπου το συμπέρασμα του και μαθαίνουμε όλοι τι γίνεται... Θα βάλω και εγώ αύριο μεθαύριο καμια αγγελία να πουλήσω τίποτα δικό μου και θα πεταχτείς να λες "σίγουρα ειναι του 2010?, σίγουρα ειναι original factory και οχι μετατροπη? σίγουρα ειναι δικό σου? σίγουρα εχει 16k χλμ?... οχι οχι απλά ρωτάω..", χωρίς όμως να υπάρχει κάτι που να στηρίζεται σε κάποιο συμπέρασμα, και θα ψάχνομαι και εγω και όλοι οι άλλοι μαζί για το ποιος έκλεβε την ταμπακιέρα.. Και στο κάτω κάτω, αν εγώ πχ βάλω μια αγγελία και πω οτι ειναι "πένα", και εσύ λες οτι είσαι καχύποπτος και λόγω αυτού θα με ρωτήσεις "σίγουρα ειναι πένα?" απλά και μονο επειδή εισαι καχύποπτος και θες να μάθεις την αλήθεια οπως λες..... με το να ρωτήσεις δηλαδή εσυ αν ειναι πενα, μαθαίνεις την αλήθεια? θα έλεγε κάποιος δήλαδη οτι μια μηχανη ειναι πενα, αλλά αν εσύ μετά τον ρωτήσεις "σίγουρα πένα?" θα τον πιάσει το φιλότιμο και θα πει "ε η αλήθεια ειναι πως έχει ραγισμενο καρτερ" ?? Προφανώς και οχι... δεν υπάρχει λογική σε αυτο... γιαυτό και οι ερωτήσεις αυτές χωρίς πληροφορίες απο μεριάς σου, φαίνονται μονο σαν σπόντες. Αν ξέρεις κάτι, βοήθησε μας... αλλιώς μην μας βάζεις να ψάχνουμε φαντάσματα... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2017 από τον seatcowl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kosmas_13 54 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2017 πριν 18 ώρες, το μέλος seatcowl έγραψε: Συγγνώμη, ελπίζω να μην θεωρήσεις οτι έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, δεν σε ξέρω κιόλας, αλλά κάποιος, διαβάζοντας το post σου, σχηματίζει την εντύπωση ότι κάτι ξέρεις... έχει το υπονοούμενο μομφής...και είμαι απόλυτα σίγουρος πως δεν ειμαι ο μόνος που του σχηματίστηκε αυτή η εντύπωση. Ένα το κρατούμενο... Το δεύτερο είναι πως... το έχεις ξανακάνει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο, υποννοούμενου, και μετά μένουν όλοι ξεκρέμαστοι να αναρωτιούνται τι συμβαίνει... Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι ή αν βλέπεις κάτι που δεν βλέπουν οι άλλοι, πες το... Σε οποιαδήποτε περίπτωση στο συγκεκριμένο thread μπαίνουν αγγελίες που κάποιος θεωρεί "ωραίες αγγελίες" και με αυτό σαν δεδομένο φαντάζομαι έχεις ποστάρει και εσύ κατα διαστήματα κάποια αγγελία... δεν ρώτησε ποτέ όμως κανείς, το αν έχεις ανοίξει εσύ προσωπικά το μοτερ της συγκεκριμένης μηχανής ωστε να ξερεις σε τέτοιο βάθος αν ειναι καλή περίπτωση η όχι. Και αν καποιος ξέρει κάτι παραπάνω το λέει και πηγαίνουμε όλοι παρακάτω... Βλέπω να αναρωτιέσαι στο τελευταίο σου ποστ το κατα πόσο ξέρει κάποιος, εγώ ή ο dread rider που το έβαλε, αν το συγκεκριμένο lc4 ειναι χάρχαλο μηχανικά ή όχι. Δεν το ξέρουμε, ούτε εγώ, ούτε εκείνος, ούτε εσύ... αυτό που κρίνουμε λοιπόν όλοι μας είναι το τι βλεπουμε στις φωτό. Και στις φωτό φαίνεται μια μηχανή που δεν ειναι απλα πλυμένη, για τους λόγους που ανέφερα νωρίτερα.. αν εσύ ξέρεις κάτι παραπάνω απο αυτό που βλέπουμε όλοι μας με τα μάτια στις φωτό της αγγελίας, πες το μας, μην μας βασανίζεις... αλλιώς την επόμενη φορά που θα ποστάρεις πχ εσύ μια αγγελία που σου φάνηκε καλή να πέσουμε όλοι να σε ρωτήσουμε αν το ξέρεις το μηχανάκι προσωπικά και αν το έχεις κάνει βίδες ο ίδιος κλπκλπ... δεν έχει νοημα αυτό... I hope you get my point... Ο λόγος όμως για τον οποίο με είδες να το αναλύω, δεν είναι οι τελευταίες δύο παράγραφοι... είναι οι φωτογραφίες που έβαλα... γιατί μας κάνουν να ψαχνόμαστε όλοι μας για το ποιος λέει ψέμματα και ποιος ειναι ο δολοφόνος... αν ξέρεις κάτι πες το να μάθουμε και οι υπόλοιποι τι μας γίνεται. ζηταω πνευματικα δικαιωματα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2017 Φίλε μου seatcowl, βλέπω ότι το γυρνάς στην υπερβολή το παιχνίδι για να μου δώσεις να καταλάβω ότι "σπέρνω υποψίες" κλπ. Δεν το κάνω, είτε με πιστεύεις, είτε όχι. Υπερβάλλεις, διότι δεν το τράβηξα τόσο πολύ, ούτε την πρώτη φορά, ούτε την δεύτερη. Το λήγω εδώ το θέμα και σου υπόσχομαι να μην το ξανακάνω αφού σε χαλάει τόσο και σε βάζω σε υποψίες. Όχι γιατί σου δίνω δίκιο. Δεν έχεις δίκιο με την καμία και ότι και να μου λες από τα παραπάνω δεν μου αλλάζει άποψη επί του θέματος, εννοείται, αλλά γιατί εκτός του ότι είμαστε off topic, έγινε παρεξήγηση από το πουθενά και με τις υπερβολές σου θα γίνουν μεγαλύτερες. Ότι μου γράφεις, μπορώ να το αντικρούσω επί τόπου. Προφανώς δεν θα σου αλλάξω άποψη, αλλά δεν θα αλλάξεις κι εσύ την δική μου. Ή κάπου χάθηκες στον γραπτό λόγο, ή στο μεταξύ σοβαρού και αστείου. Coolαρε, δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφεις. Πάμε παρακάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2017 https://www.car.gr/11652661-aprilia-shiver-750-abs https://www.car.gr/8600192-aprilia-caponord-1200-abs-travel-pack 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2017 https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/11822101/ Το μηχανάκι είναι φίλου και είναι σε εξαιρετική κατάσταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2017 Φιλάς σταυρό? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2017 Σίγουρα είναι φίλου σου; 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2017 Φιλου-ξεφιλου 3500Ε για 15ετιας μηχανη και ποσες γενιες πισω,τα θεωρω υπερβολη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2017 Νταξ παιδιά δεν σας βάζει κανείς το μαχαίρι στον λαιμό να το αγοράσετε, εγώ το βάλα γιατί το θεωρώ πολύ ωραία αγγελία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος DIAMAPA έγραψε: Νταξ παιδιά δεν σας βάζει κανείς το μαχαίρι στον λαιμό να το αγοράσετε, εγώ το βάλα γιατί το θεωρώ πολύ ωραία αγγελία. Καλα ναι συζητηση κανουμε. Φαινεται καλο,απλα σε αυτη τη τιμη θεωρω οτι δυσκολα θα του φυγει κιολας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/11852127/ Εκείνο που με προβληματίζει είναι η έλλειψη καθρεφτών και αντίβαρων αλλά με τέτοια τιμή θεωρώ ότι αξίζει κάποιος να ρίξει μια ματιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koukou 280 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος kpapageo έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/11852127/ Εκείνο που με προβληματίζει είναι η έλλειψη καθρεφτών και αντίβαρων αλλά με τέτοια τιμή θεωρώ ότι αξίζει κάποιος να ρίξει μια ματιά. Μαλλον για μακρυά το βλέπω. Έχει αυτοκόλλητο abs χωρίς να χει. Μαλλον από σούπα, βρήκε κομμάτια car η από οπουδήποτε άλλου. Αλλαγμένο τιμόνι. Ισως και να σφάλλω. Δεν έχει και καλές φωτό.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 από τον koukou Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος koukou έγραψε: Μαλλον για μακρυά το βλέπω. Έχει αυτοκόλλητο abs χωρίς να χει. Μαλλον από σούπα, βρήκε κομμάτια car η από οπουδήποτε άλλου. Αλλαγμένο τιμόνι. Ισως και να σφάλλω. Δεν έχει και καλές φωτό.... Προσπαθώ να εντοπίσω το διάτρητο δίσκο του ΑΒS αλλά δεν,παρ' όλα αυτά νομίζω ότι έχει,ίσα που διακρίνεται ο αισθητήρας πίσω και το καλωδιάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 (τροποποιήθηκε) Την 1/12/2017 at 1:10 ΜΜ, το μέλος DIAMAPA έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/11822101/ Το μηχανάκι είναι φίλου και είναι σε εξαιρετική κατάσταση ωραιο μηχανακι! το πισω φαναρι στοιχειωνε τα ονειρα μου οταν ημουν μικρος. καλο φενεται γενικα (δεν εχει αναλυτικες φωτο σε διαφορα σημεια ομως). εκ πρωτης οψης νομιζω πως ο φιλος σου πηρε λαθος μηχανακι σωστα? δηλ: απατητα λαστιχα και αδουλευτοι δισκοι (σα καινουριοι ειναι για 52κ χλμ)... χωρις παρεξηγηση, απλα οτι παρατηρω γραφω... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2017 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 πριν 20 ώρες, το μέλος noodles έγραψε: ωραιο μηχανακι! το πισω φαναρι στοιχειωνε τα ονειρα μου οταν ημουν μικρος. καλο φενεται γενικα (δεν εχει αναλυτικες φωτο σε διαφορα σημεια ομως). εκ πρωτης οψης νομιζω πως ο φιλος σου πηρε λαθος μηχανακι σωστα? δηλ: απατητα λαστιχα και αδουλευτοι δισκοι (σα καινουριοι ειναι για 52κ χλμ)... χωρις παρεξηγηση, απλα οτι παρατηρω γραφω... Ναι δεν το εστριβε καθόλου είναι η αλήθεια για βόλτα το είχε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 Το 660 που ποσταριστηκε φαινεται οντως πενα αλλα θα επρεπε να το δινει στα 3κ μαζι με την acrapa για να θεωρηθει οτι αξιζει. Καλη ευκαιρια θα ηταν αν το εδινε μαζι με την ολοσωμη μεχρι 2800. Μιλαμε για μονομπουκο του 03.. Περα απο αυτο τα καλα lc4 συνηθως φαινονται οντως απο τις φωτογραφιες μιας και οι μεγαλες βλαβες, οι πατεντες, η κακη χρηση/συντηρηση και η παραμεληση γενικοτερα αφηνουν παντου σημαδια που φαινονται ακομα και σε πλυμενο μηχανακι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 https://www.car.gr/11855781-honda-c-90-cub Αν κατεβαινει σε τριψηφιο νουμερο (1100 συζητησιμη λεει) νομιζω ειναι καλη περιπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: https://www.car.gr/11855781-honda-c-90-cub Αν κατεβαινει σε τριψηφιο νουμερο (1100 συζητησιμη λεει) νομιζω ειναι καλη περιπτωση. Για 200€ ναι θα είναι καλή περίπτωση. Για 900....δεν νομιζω. Υπαρχουν πιο συγχρονα μηχανακια επίσης αξιοπιστα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος HLIAS έγραψε: Για 200€ ναι θα είναι καλή περίπτωση. Για 900....δεν νομιζω. Υπαρχουν πιο συγχρονα μηχανακια επίσης αξιοπιστα Είναι στην κατηγορία αντίκα το ταυρί. Μετράει και ο παράγοντας νοσταλγία. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με σύγχρονα μηχανάκια στα ίσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
exppii 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Είναι στην κατηγορία αντίκα το ταυρί. Μετράει και ο παράγοντας νοσταλγία. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με σύγχρονα μηχανάκια στα ίσα. Μάλλον έχω κληρονομικό χάρισμα ότι μηχανάκι ψάχνω να το ζητάνε σε τιμή real estate Άρτα με Γιάννενα Είχα ανοίξει και θέμα, πώς να ταιριάξω σε στρόγγυλο κανένα μοτεράκι κινέζικο λίγο αξιοπρεπές ώστε να γίνει restomod η φάση και να έχω και ένα παπάκι για το καλοκαίρι για να κατεβαίνω 2-3-5 χιλιόμετρα στην παραλία, έτσι για την πλάκα. Μπαίνω με τα πολλά στο car.gr και φρίττω Υπάρχουνε κάποια πραγματικά πένα, που πήρε ο άλλος το σασί, του έκανε υαλοβολή, βαφή rolls-royce, καλύτερη και από τη μαμά, και πήρε και έβαλε οοοολα πάνω καινούρια ορίτζιναλ, από το κοντέρ μέχρι τα φλασάκια και τις ζάντες, τότε να το δεχτώ το τετραψήφιο. Μπαίνει και λίγο ο παράγοντας νοσταλγια. Αλλά οκ, μεγάλε, το πήρες, το ξεβράκωσες και το έβαψες, δηλαδή δυό κατοστάρικα σε μάστορα μαζί με το βάψιμο, ε, όχι, δεν αξίζει ενάμισι χιλιάρικο το στρογγυλοφάναρο, μην τρελλαθούμε κιόλας! Αφήνουμε στην άκρη αγγελίες του τύπου "πεδες το μιχανακη είνε πενα αντικα κλασηκο για γνοστες" και "πέθανε ο παππούς και δεν έχω χαρτιά" Το συγκεκριμένο της αγγελίας άντε πες άμα είναι πλήρως λειτουργικό, ποιοτικό βάψιμο, ατρακάριστο και κάνει κανένα 25% σκόντο, να το δεχτώ. Ίσως είναι που πρόλαβα τις εποχές που βρωμούσε ο τόπος από αυτά και τα πετούσαν στα ρέματα όταν χαλούσαν, δεν ξέρω! Α, άμα έχει κανένας κανένα στρογγυλοφάναρο, ψάχνω ε, ρίχτε π.μ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 https://www.car.gr/11555652-kawasaki-versys-650-livcars-abs Το πουλούσε 6 χιλιάρικα κ σήμερα το έριξε στα 5. Αν δεν υπάρχει κάποιος λάκκος, είναι καλή περίπτωση... προσωπικά συμπαθώ πολύ το versάκι. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2017 https://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/11753964/ Μερακλίδικο και τιμή τζάμπα... Βέβαια λογικά το μηχανάκι έχει οδηγηθεί, δεν ήταν της καφετέριας. Αλλά από τη μια είναι και καλό αυτό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες