ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2022 Χρόνια πολλά σε όλους! Άδραξα την ευκαιρία της αργίας για μια σημαντική εργασία που έμενε πίσω συνεχώς λόγω του "αφού δουλεύει ακόμα, δεν πειράζει άμα στάζει". Αναφέρομαι στην αντλία λαδιού. Η διαδικασία είναι εύκολη, αφαιρούμε ένα καπάκι με τρεις βίδες, αποσυνδέσουμε σωληνάκια, ντιζα και τις δύο βίδες που συγκρατούν την αντλία και το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό. Εδώ βλέπουμε το καπάκι, την νέα αντλία όπως και την παλιά. Μετά την αντικατάσταση πρέπει οπωσδήποτε να γίνει εξαέρωση του συστήματος, ώστε να μην δουλέψει ο κινητήρας χωρίς λάδι. Ανακάλυψα και ένα σωληνάκι στο καρμπυρατέρ που έχει κοπεί χωρίς προφανή αιτία, δύο χρόνια αφού είχε αντικατασταθεί. Μπαίνει και αυτό στην λίστα με τις εργασίες. Γενικό πλύσιμο θα γίνει στο τέλος. Αυτά για σήμερα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2022 πριν 53 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Αναφέρομαι στην αντλία λαδιού. αν θυμάμαι καλά από το '92 που ασχολήθηκα με την τρόμπα λαδιού : (γιατί είχα καμμιά 10αριά αρπάγματα-κολλήματα στο WOT όπου τελικά έφταιγε η ηλεκτρονική και τίποτα άλλο.... γκρρρρ λωκοΓιαμάχα! μου άφησες κουσούρι να φοβάμαι το WOT ένεκα πρώτου μηχανακίου...) μπορείς να αλλάξεις τον όγκο προωθούμενου λαδιού μεταβάλλοντας το πάχος της ροδέλας στο εμβολάκι, με λεπτότερη κάνει μεγαλύτερη διαδρομή πριν βρει το στοπ κατεβαίνοντας οπότε ψεκάζεται περισσότερο λάδι σε κάθε "εμβολιά" - το πόσο περισσότερο το λογάριασα βάζοντας 2% μίγμα στο ρεζερβουάρ βενζίνας ώστε να αποσυνδέσω το σωληνάκι λαδιού και να το βάλω να "φτύνει" σε δοχειάκι ογκομέτρησης οπότε μέτρησα "εμβολιές" και όγκο με διάφορες ροδέλες και κατέληξα στο τελικό περίπου 2,5% καθώς είχα και θυρίδωμα-μετά-τσιμπουόφωνου και προτίμησα την ασφάλεια και ας είχα περισσότερη καπνιά και ανάγκη τακτικότερου καθαρίσματος του YPVS - στο 200άρι ΜΗ "ξεκουφώσεις" την "φούσκα" από το εσωτερικό - μόνο θόρυβο και αποσυντονισμό όγκων θα πετύχεις, είτε πας σε κομπλέ σύστημα (αν βρεις) είτε μόνο αλλάζεις τελικό (και πας σε μεγαλύτερο 1-2 νούμερα κυρίως ζιγκλέρ, νομίζω ήταν #165 αν δεν τα μπερδεύω με το CRM που πήρα μετά) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2022 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Έχω το manual και δεν αναφέρει κάτι για ροδελες. Μπορείς και από το παξιμάδι να το πειράξεις. Το δικό μου είναι εργοστασιακό, δεν έχω πειράξει θυρίδες κλπ όποτε το αφήνω ως έχει. Επίσης η εξάτμιση του 125 δεν έχει διαφράγματα. Τα ζιγκλερ σίγουρα έχεις μπερδέψει με κάτι άλλο, το 125 φοράει 210 στην περιορισμένη έκδοση και 240 στην κανονική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2022 πριν 3 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Έχω το manual και δεν αναφέρει κάτι για ροδελες. Μπορείς και από το παξιμάδι να το πειράξεις. Το δικό μου είναι εργοστασιακό, δεν έχω πειράξει θυρίδες κλπ όποτε το αφήνω ως έχει. Εμπειρικά το μελέτησα, είδα πως ανεβοκατέβαινε το εμβολάκι, πειραματίστηκα και κατέληξα ότι μπορείς να αλλάξεις τη διαδρομή αλλάζοντας τη ροδέλα-στοπ του. Υπολόγισε όγκο βενζίνας/λαδιού που καις απλά να επιβεβαιώσεις ότι δεν πέφτεις κάτω από το τυπικό 2% (τότε ψάχνοντας μπορούσες να βρεις την πιο σπέσιαλ ακριβη έκδοση του Castrol TTS που πρότεινε μίνιμουμ μίξη 1%) πριν 3 ώρες, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Τα ζιγκλερ σίγουρα έχεις μπερδέψει με κάτι άλλο, το 125 φοράει 210 στην περιορισμένη έκδοση και 240 στην κανονική. γεράματα, άλλες αι οπαί της Μι-κού-νι, άλλες της Κέ-ι-χιν... 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2022 Με τις μηχανές των αλλονώνΕ part 5 Ερχεται ένας παππούλης μέ ένα τέτοιο και λέει δεν το παλεύει πια λόγω βάρους. Το το πήρα βόλτα μπας και θέλει το DR. Αλλά δεν μΕ αρεσε. Ουτε γκάζι, ούτε φρένα, και σφηνώνανε τα πόδια μου κάτω απ τα κύλινδρα. Μόνο καλό στοιχείο, ο boxer πως κουνΙεται στο ρελαντι. Και ο παππούς βρήκε το DR "μικρό". Χα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2023 Προχθές μεν αλλά πήγα και την αγόρασα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2023 Προχθές μεν αλλά πήγα και την αγόρασα! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2023 Την 9/4/2023 at 9:12 ΠΜ, το μέλος achilleasv έγραψε: Προχθές μεν αλλά πήγα και την αγόρασα! Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι το εργαλείο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2023 Την 12/4/2023 at 11:48 ΜΜ, το μέλος strokt up έγραψε: Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι το εργαλείο. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13 , 2023 Τι μου προτείνετε για φθηνό διπλό σταντ πίσω τροχού για το hornet; Ήθελα να φτιάξω εγώ ένα αλλά δεν προλαβαίνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2023 Κάτι τέτοιο εννοείς; https://www.stelpet.gr/Proion/24780/150/Stant-piso-troxou-Street-stand-lift-Unit-B2210-mauro/ Το δικό μου το είχα πάρει πριν χρόνια από ένα μαγαζί κοντά σου, στη Λάρισα. Αλλά δεν βρίσκω πώς το έλεγαν. Τιμή κάνενα 40αρι αλλά πάνε 6-7 χρόνια (Καλοβολτος κιόλας!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2023 (τροποποιήθηκε) Αχιλλέα καλορίζικη η Χορνετάρα,άπεφτη και με πολλές όμορφες βόλτες!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 14 , 2023 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2023 πριν 8 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε: Κάτι τέτοιο εννοείς; https://www.stelpet.gr/Proion/24780/150/Stant-piso-troxou-Street-stand-lift-Unit-B2210-mauro/ Το δικό μου το είχα πάρει πριν χρόνια από ένα μαγαζί κοντά σου, στη Λάρισα. Αλλά δεν βρίσκω πώς το έλεγαν. Τιμή κάνενα 40αρι αλλά πάνε 6-7 χρόνια (Καλοβολτος κιόλας!) Ναι έχω δει αυτό https://www.skroutz.gr/s/24011458/Express-EMS-200R-Σταντ-Ανύψωσης-Πίσω-Τροχού-Μοτοσυκλέτας-με-Μέγιστο-Βάρος-200kg-60632.html Θα ρωτήσω και στη Λάρισα τον tripper.gr αν έχει κάποιο οικονομικό Σε ευχαριστώ πολύ!! πριν 4 ώρες, το μέλος karellen έγραψε: Αχιλλέα καλορίζικη η Χορνετάρα,άπεφτη και με πολλές όμορφες βόλτες!! Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2023 Το πιο φτηνό που μπορείς να κάνεις είναι αυτό https://www.car.gr/parts/view/24071467-bwr5025-borman-tripodo-stir2ton-ptys2tem-011231 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2023 (τροποποιήθηκε) Μπα; Από Απρίλιο έχει να γραφτεί κάτι εδώ μέσα; Anyways, σήμερα έκατσα έκανα έναν έλεγχο στις βαλβίδες. Και γιατί να μην βάλω και υλικό; Πάμε! (Note: το μοτέρ είναι τίγκα στην βρωμιά, αλλά δυστυχώς έτσι όπως είναι οι δρόμοι του Βόλου ακόμα και να το καθαρίσεις πάλι κ*λος θα γίνει σε 1-2 μέρες...) Για αρχή ξεβιδώνουμε αυτή τη βίδα, στο καπάκι του βολάν. Πάνω και δεξιά από το φίλτρο λαδιού: Αυτό είναι το "παραθυράκι" για να μπορέσουμε να βρούμε το Τ μας. Παράλληλα βγάζουμε και το μπουζί για να πέσει λίγο η συμπίεση και να γυρίσουμε το μοτέρ λίγο πιο εύκολα. Τώρα...υπό ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ συνθήκες βγάζουμε και αυτό το πλαστικό καπάκι: Όταν το βγάλουμε με ένα καρυδάκι γυρνάμε τον κινητήρα μέσω του βολάν. Επειδή όμως δεν είχα το κατάλληλο εργαλείο, έστησα το μηχανάκι στο διπλό στάντ, έβαλα 4η και γύρισα τον πίσω τροχό. Same thing. Παράλληλα αφαιρούμε και το καπάκι του εκκεντροφόρου Περιστρέφουμε σιγά σιγά την μηχανή, μέχρι να εμφανιστεί το Τ: Ταυτόχρονα φροντίζουμε τα δυο σημαδάκια στην κεφαλή μας να είναι ευθυγραμμισμένα: Από την εσωτερική μεριά της κεφαλής υπάρχει μια εγκοπή. Το γρανάζι του εκκεντροφόρου έχει ένα σημαδάκι πάνω. Σε κάποια είναι μια γραμμή, στο Suzuki έχει ένα κυκλάκι. Αν αυτά τα δυο είναι ευθυγραμμισμένα και βλέπουμε σωστά και το Τ, στο "κέντρο" από το παραθυράκι, τότε βρήκαμε το ΑΝΣ και μπορούμε να ρυθμίσουμε. Σε περίπτωση που το Τ φαίνεται, αλλά τα σημάδια στην κεφαλή δεν κάθονται σωστά, τότε το μοτέρ έχει λάθος χρονισμό. Αφαιρούμε το καπάκι της βαλβίδας εισαγωγής: Το ελέγχουμε για τυχόν φθορές. Αν χρειαστεί αλλάζουμε και το o-ring του με ένα καινούριο για να μην χάνει λάδια το μοτέρ. Και τελικά φτάνουμε στην βαλβίδα Ο εκκεντροφόρος δίνει κίνηση στο κοκοράκι το οποίο με την σειρά του "σπρώχνει" (ανοίγει δηλαδή) την βαλβίδα και εισέρχεται το μείγμα στον θάλαμο καύσης. Τα ελατήρια φροντίζουν για την σωστή επαναφορά της βαλβίδας. Στο δικό μου ο εκκεντροφόρος και τα ελατήρια είναι αλλαγμένα. Και πάλι, η διαδικασία παραμένει η ίδια είτε το μοτέρ είναι εργοστασιακό είτε με aftermarket πράματα. Παίρνουμε ένα σετ φιλεράκια Ξελασκάρουμε το παξιμάδι μέχρι να έχει αρκετό κενό. Τοποθετούμε το φίλερ εδώ ανάμεσα: Αν το φίλερ περνάει εύκολα, κοινώς "κολυμπάει" εκεί μέσα, τότε περιστρέφουμε τον ρεγαλουτόρο (με τα χέρια σας, γυρνάει πανεύκολα) ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ για να πάρουμε τα κενά. Ο σκοπός είναι το φίλερ να μην κολυμπάει, αλλά ούτε και να "μαγκώσει". Να έχει δηλαδή μια φυσιολογική αντίσταση, οπότε καλό είναι να δώσουμε προσοχή στην κίνηση του φίλερ. Μόλις βρούμε το σωστό διάκενο, σφίγγουμε ξανά το παξιμάδι. Δεν θέλει να το καργάρουμε τέρμα! Απλά να σφίξει θέλουμε! Τέλος, ξαναβάζουμε το καπάκι πίσω στην θέση. Επαναλαμβάνουμε την ακριβώς ίδια διαδικασία και στην βαλβίδα εξαγωγής....προσοχή μόνο γιατί με το που βγει το καπάκι της εξαγωγής θα τρέξει και λίγο λάδι. Αφού τα κάνουμε όλα αυτά, ελέγχουμε τις βίδες να είναι σωστά σφιγμένες. Τώρα είστε έτοιμοι για βόλτα! Τιμές για διάκενα Suzuki Address 125 βάση του κατασκευαστή: Εισαγωγής: 0.03mm - 0.08mm Εξαγωγής: 0.08mm - 0.13mm Μέσες τιμές πήρα εγώ...0.05 για εισαγωγής και 0.10 για εξαγωγής. Εννοείται ρυθμίζουμε με κρύο κινητήρα! Αυτά Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2023 από τον ShapeshifterGR98 2 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2024 Καλά ρε, δεν γράφει κανένας εδώ πια; Anyways, σήμερα πήγαμε παρέα με τον @achilleasv μια καταδρομική στον Όλυμπο Στον Πλαταμώνα για καφεδάκι Η ανάβαση... Με θέα τις ψηλότερες κορυφές του βουνού Να σου και ένα πιάτο γεμάτο βουνό Ίδιος δρόμος, ίδιο μέρος, ίδιες μάρκες μοτοσυκλετών....4 χρόνια μετά! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2024 Πω δίκιο έχεις Άγρια τοπία τση Κρήτης την Κυριακή που μας πέρασε. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2024 Το λοιπόν, μιας και με βοήθησε το φόρουμ να πάρω μια κάποια απόφαση, νομίζω ότι είναι ώρα να αρχίσω να μοιράζομαι λίγα πράγματα. Honda CBR650F πήρα τελικά, δυστυχώς η γραφειοκρατεία με καθυστέρησε ΠΑΡΑ πολύ και έχασα όλο το καλοκαίρι. Αλλά ότι προλάβω τις μέρες που θα έχει καλό καιρό πριν αναγκαστώ να την κλείσω μέχρι του χρόνου σε κάποιο γκαράζ. Βραδυνή βόλτα στους μικρούς δρόμους των Άλπεων, συγχωρήστε με που βάζω σύνδεσμο από το IG, αλλά βαριέμαι να περάσω τώρα αρχεία στο λάπτοπ https://www.instagram.com/p/C__nTvjM8TI/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=MzRlODBiNWFlZA== 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2024 πριν 10 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Το λοιπόν, μιας και με βοήθησε το φόρουμ να πάρω μια κάποια απόφαση, νομίζω ότι είναι ώρα να αρχίσω να μοιράζομαι λίγα πράγματα. Honda CBR650F πήρα τελικά, δυστυχώς η γραφειοκρατεία με καθυστέρησε ΠΑΡΑ πολύ και έχασα όλο το καλοκαίρι. Αλλά ότι προλάβω τις μέρες που θα έχει καλό καιρό πριν αναγκαστώ να την κλείσω μέχρι του χρόνου σε κάποιο γκαράζ. Βραδυνή βόλτα στους μικρούς δρόμους των Άλπεων, συγχωρήστε με που βάζω σύνδεσμο από το IG, αλλά βαριέμαι να περάσω τώρα αρχεία στο λάπτοπ https://www.instagram.com/p/C__nTvjM8TI/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Καλοτάξιδο και παντα όρθιος! +1 από εμένα για το κομμάτι στο ποστ του Instagram...μου θύμησες ωραίες αναμνήσεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2024 Άλλη μια βραδινή βόλτα σήμερα, αλλά ήταν τέρμα σκοτάδια και δεν έβγαινε φωτογραφία, ούτε με νυχτερινή λήψη. Οδήγησα σε έναν ορεινό δρόμο προς Μπρέγκενζ, στροφές κι έτσι αλλά με πολύ καλή ποιότητα οδοστρώματος. Αυτό που παρατηρώ σε μένα, είναι ότι τελικά δεν μπορώ να οδηγήσω σωστά. Πολλές δικαιολογίες θα μπορούσα να παραθέσω: ήταν βράδυ, είναι διαδρομή που κάνω δεύτερη φορά, έκανε κρύο και δεν είχα ντυθεί αρκετά καλά, είναι καινούρια η μηχανή και δεν την έχω μάθει ακόμα... Αλλά για μένα είναι εμφανές ότι έχω θέμα με το να οδηγήσω σωστά. Δεν είχε τρομερές στροφές, ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο δρόμος στο συγκεκριμένο κομμάτι ήταν και εντελώς έρημος λόγω της ώρας, που σημαίνει ότι είχα δύο ρεύματα δικά μου και πάλι δεν μπορούσα να ελέγξω σωστά τη μηχανή. Σε κάθε περίπτωση, ήταν ωραία βόλτα, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισα. Λίγο καθαρός αέρας δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 245 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2024 Αν θυμάμαι καλά, στην Γερμανία δε μένεις; Η ADAC νομίζω προσφέρει ακόμα μαθήματα σε ελεγχόμενες συνθήκες και σε καλές τιμές. Αν έμενα πιο κοντά θα τους είχα τιμήσει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.877 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2024 Όταν πρώτοανέβηκα στο Vstrom ήμουν στην ίδια φάση με εσένα, αμφιβολία για την οδήγηση. Κάτι το οποίο ενισχύθηκε όταν έπεσα σταματημένος σχεδόν. Διασταύρωση με ελαφριά ανηφόρα, άφησα τον συμπλέκτη χωρίς να δώσω αρκετές στροφές με αποτέλεσμα να σβήσει...και επειδή είχα ήδη πάρει μια κλίση, έπεσα. Εγώ προσωπικά ξεκίνησα με πιο ευκολες διαδρομές, και χιλιόμετρο στο χιλιόμετρο αρχισα να του παίρνω τον αέρα. Αν υπάρχει κάποιο riding school εκεί αξίζει 1000% να πας μια βόλτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2024 πριν 13 ώρες, το μέλος 2noob2furious έγραψε: Αν θυμάμαι καλά, στην Γερμανία δε μένεις; Η ADAC νομίζω προσφέρει ακόμα μαθήματα σε ελεγχόμενες συνθήκες και σε καλές τιμές. Αν έμενα πιο κοντά θα τους είχα τιμήσει Επειδή είναι λίγο περίεργη η περιοχή που ζω, θα ψάξω να βρω σε ποιες περιοχές υπάρχει τέτοια σχολή και θα δω από του χρόνου. Τώρα μένει με το ζόρι ένας μήνας που θα έχω τη δυνατότητα να οδηγήσω και μετά θα πρέπει να παραδώσω πάλι πινακίδα στην ασφάλεια για τον χειμώνα. Είμαι σε έδαφος Αυστρίας, αλλά μόνη είσοδος-έξοδος είναι από Γερμανία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2024 Καλορίζικο το εργαλείο, οταν είχα πάρει κάποτε για ένα μικρό διάστημα ένα CB600f (hornet) και προερχόμενος από το XR400R, δεν μπορούσα να στρίψω δε διαδρομές που με το XR έμπαινα γρήγορα, είχα απογοητευτεί με τις οδηγικές μου ικανότητες, αλλά κάνοντας χαλαρές βόλτες χωρίς να το πιέζω το συνήθισα σε σύντομο χρόνο και μου έκανε εντύπωση το ποσο ευκολοδήγητο τελικά ήταν, πήγα σε εντελώς διαφορετικής γεωμετρίας μηχανή και μου φάνηκε απότομη η αλλαγή, δώσε χρόνο στον εαυτό σου και μην πιέζεις για να γίνεις γρήγορος στα στροφιλίκια, θα έρθει όταν δέσει η σχέση σου με τη μηχανή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2024 Το ανέβασα στα καβαλέτα, έβγαλα το White Power και το πήγα για ρύθμιση προφόρτισης, κάτι που του χρώσταγα πολλά χρόνια. Τα βελονοειδή στο μοχλικό φαίνονται μια χαρά, αυριο θα το συναρμολογήσω και αργότερα θα συνεχίσω την ψυχοθεραπεία με το καρμπιρατέρ, τα καβαλέτα του τιμονιού και κάτι άλλα που δε θυμάμαι τώρα.Μπορεί και να βάλω καμιά Supertrapp. Μην ακούσω σχόλιο για το σκεπάρνι, είναι βασικό εργαλείο στα αγροτικά μηχανήματα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες