leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 και εγώ θέλω τέτοια προστατευτικά! Έχω βάλει στο μάτι κάτι ValterMoto... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stepap44 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Εγώ την έκανα μια βόλτα 70 χιλιομετρων και συναντησα εναν φιλο που ειχα να δω καιρο! Καλο καιρο ειχε σημερα οπότε γιατί όχι; Διαπίστωσα ότι πρέπει να πάρω ένα παντελόνι για τις μεγάλες αποστάσεις όμως, γιατί κατά τις 6 30 το απόγευμα που γυρνούσα πάγωσαν τα γόνατα μου!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2017 Περπατάω το πρωί ημιθανής από τα χθεσινοβραδινά, όταν παίρνει το μάτι μου σ' ένα παγκάκι μια γλυκιά κοπελίτσα με δερμάτινα πάνω - κάτω, μπότες (μοτοσυκλετιστικά όλα τα παραπάνω, δεν εννοώ UGG και κολανάκι), φορεμένο κράνος. Στο Αγρίνιο που κάτι πέραν του παπιού είναι ψιλοσπάνιο όλα αυτά.Προς έκπληξη μου όταν πλησιάζω πετάγεται από το παγκάκι και μου λέει ναζιάρικα "Μα πού πάρκαρες μωρό μου;" Εγώ μένω κολώνα, ρε πούστη πόσα πια ήπια χθες; Μιλάμε για σοκ. Εν τέλει, μιλούσε μέσω handsfree κράνους με τον δικό της και ταυτόχρονα ερχόταν να με ρωτήσει που είναι η κεντρική πλατεία. Πάμε μέχρι τη γωνία να της δείξω που να στρίψει, αυτή να προχωράει χοροπηδώντας λέγοντας στον γκόμενο με "την suzuki χιλιάρα" I quote, ότι έκανε έναν καινουριο φίλο (ευτυχώς που ήταν ωραία δλδ!) και εκείνη την στιγμή ακριβώς πέφτουμε πάνω στην κολλητή της δικιάς μου. Αααντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ο Ντάμπο δηλαδή, πολλαπλά σοκ για όλους μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.Happy new year και σ' εσάς :) 35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Ρε τον μλκ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Εγω πηγα την παπια μου για μια βολτα στο κεντρο σημερα (κλασσικα το παιδι για ολες τις δουλειες εγω ) και μετα για μια μικρη βολτα στον περιφερειακο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Ρε τον μλκ Εγώ είπα ρε τον γκαντεμόσαυρο τον Στεφανάκο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2017 Βγήκανε κάτι ξεγυρισμένες δουλίτσες σήμερα, κι επειδή δεν απαιτούνταν "εργάτης" τύπου σκούτερ για τη διεκπεραίωσή τους, ξαμολύθηκε ο tweety να ξεμουδιάσει λίγο μετά από καιρό ακινησίας. 40+ χλμ σ' ένα 3ωράκι καλά ήτανε.Παρεπιπτόντως, η μπαταρία super ακόμα (9+ ετών). Πήρε με την πρώτη μιζιά και κράταγε ρεύματα. Έχω την αίσθηση ότι αυτή η μπαταρία δε θα πεθάνει ποτές. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2017 Μια απολαυστική βολτούλα μιας και είχα άδεια σήμερα.Οι καθημερινές είναι οι καλύτερες μέρες για βόλτα! 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Που; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Αν δεν κάνω λάθος, ακριβώς εδω:https://www.google.gr/maps/@37.6565668,24.0139516,3a,75y,120.63h,79.81t/data=!3m6!1e1!3m4!1sxhkmo6PCHtC3k3I7UGx9HQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=enhttps://www.google.gr/maps/dir//37.6566689,24.0141337/@37.6565668,24.0139516,16.5z?hl=en 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Που;Ακριβώς εκεί που λέει ο αποπάνω. Σου τράβηξε το βλέμμα το τέρας και δεν είδες ολόκληρο ναό μπροστά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2017 Camay το monster και σε συνδυασμό ότι ήμουν από κινητό δεν τον είδα ποτέ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Blaze ;) 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2017 Έψαξα για βαλβίδες εισαγωγής για το yamaha xt250 30x μου αλλα τζιφος μονο κατι εξαγωγης βρήκα (δεν θελω να βάλω ημιτασιον) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2017 Περπατάω το πρωί ημιθανής από τα χθεσινοβραδινά, όταν παίρνει το μάτι μου σ' ένα παγκάκι μια γλυκιά κοπελίτσα με δερμάτινα πάνω - κάτω, μπότες (μοτοσυκλετιστικά όλα τα παραπάνω, δεν εννοώ UGG και κολανάκι), φορεμένο κράνος. Στο Αγρίνιο που κάτι πέραν του παπιού είναι ψιλοσπάνιο όλα αυτά.Προς έκπληξη μου όταν πλησιάζω πετάγεται από το παγκάκι και μου λέει ναζιάρικα "Μα πού πάρκαρες μωρό μου;" Εγώ μένω κολώνα, ρε πούστη πόσα πια ήπια χθες; Μιλάμε για σοκ. Εν τέλει, μιλούσε μέσω handsfree κράνους με τον δικό της και ταυτόχρονα ερχόταν να με ρωτήσει που είναι η κεντρική πλατεία. Πάμε μέχρι τη γωνία να της δείξω που να στρίψει, αυτή να προχωράει χοροπηδώντας λέγοντας στον γκόμενο με "την suzuki χιλιάρα" I quote, ότι έκανε έναν καινουριο φίλο (ευτυχώς που ήταν ωραία δλδ!) και εκείνη την στιγμή ακριβώς πέφτουμε πάνω στην κολλητή της δικιάς μου. Αααντε να αποδείξεις οτι δεν είσαι ο Ντάμπο δηλαδή, πολλαπλά σοκ για όλους μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.Happy new year και σ' εσάς :)Αν σου κάνει ναζάκια και ζήλιες, πιαστην και πες της "μωρό μου η αγάπη δεν είναι ελέφαντας". Ελπίζω να καταλάβει. Καλή χρονιά κάγκουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2017 Έβγαλα την μπαταρία και τη σύνδεσα στον φορτιστή-συντηρητή lidl ....Με -10 έξω δεν βλέπω να την κυκλοφοράω ούτε αυτή τη βδομάδα ......Θα στριμώξω τη γυναίκα να με πηγαίνει το πρωί στη δουλειά !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Μετά από 19 μέρες ακινησίας του σφούτερ, πήγα με κάποια σχετική ανησυχία στο γκαράζ για το εάν θα πάρει μπρος εύκολα ή ίσως και καθόλου.Πήρε με την 1η και πανεύκολα όπως κάθε μέρα, σαν να μην έγινε τίποτα. Η θερμοκρασία στο γκαράζ όλες αυτές τις μέρες κυμάνθηκε μεταξύ 4 & 8 βαθμών.Α, μπαταρία είναι η μαμά, 6 ετών και 4 μηνών....... και το σφούτερ ένα ταπεινό και καταφρονεμένο Κορεάτικο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Μετά από 19 μέρες ακινησίας του σφούτερ, πήγα με κάποια σχετική ανησυχία στο γκαράζ για το εάν θα πάρει μπρος εύκολα ή ίσως και καθόλου.Πήρε με την 1η και πανεύκολα όπως κάθε μέρα, σαν να μην έγινε τίποτα. Η θερμοκρασία στο γκαράζ όλες αυτές τις μέρες κυμάνθηκε μεταξύ 4 & 8 βαθμών.Α, μπαταρία είναι η μαμά, 6 ετών και 4 μηνών....... και το σφούτερ ένα ταπεινό και καταφρονεμένο Κορεάτικο. Άσε μας ρε Κωστάκη ! Αν όλοι ήταν σαν και σένα θα είχαν χρεωκοπήσει όλοι οι μπαταριάδες της Αθήνας . Την μια μπαταρία 15 χρόνια , την άλλη 6 ...Βρε μπας και τις έχεις καλωδιομένες στον συντηρητή όλη μέρα και μας δουλεύεις ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 (τροποποιήθηκε) Άσε μας ρε Κωστάκη ! Αν όλοι ήταν σαν και σένα θα είχαν χρεωκοπήσει όλοι οι μπαταριάδες της Αθήνας . Την μια μπαταρία 15 9+ χρόνια , την άλλη 6 ...Βρε μπας και τις έχεις καλωδιομένες στον συντηρητή όλη μέρα και μας δουλεύεις ?? Ναι, θα είχαν χρεωκοπήσει όντως. Όπως και οι συνεργειάδες με τόσο σκυλιά αξιόπιστα μηχανήματα που έχω και τόσο λίγα χλμ που κάνω. Διορθώνω κατ' αρχήν. 9 χρόνια & 2 μήνες του Vstrom, όχι 15. Όχι φίλε Μπαμπίνο. Δεν έχω καμμία καλωδιωμένη, διότι το γκαράζ είναι και για άλλους και δεν υπάρχει δυνατότητα να τραβήξω τόσα μέτρα μπαλαντέζα και να έχω και τους συντηρητές εκτεθειμένους σε κόσμο και.... τρικλοποδιές. Μόνο στο V-Strom αποσυνδέω κάποιες φορές τον έναν πόλο όταν βλέπω ότι δε θα την λειτουργήσω για αρκετό διάστημα (πάνω από μήνα). Υ.Γ. Μεταξύ μας τώρα, ο βασικότερος λόγος που δεν έχω κάνει κίνηση να πάρω το cbf-1000 - και ίσως και να μην κάνω αν και μπορώ -, είναι ότι η συγκεκριμένη (όπως και το 600άρι που είχα παλιότερα), έχουν σοβαρό θέμα με τη μπαταρία. Χρειάζεται να τα βάζεις μπρος τουλάχιστον 1 φορά τη βδομάδα, αλλιώς τα παίρνεις στο χέρι, κολλάει και η μίζα απ' το γύρνα-γύρνα χωρίς αποτέλεσμα και πάπαλα. Εμ, βλέπεις φτιάχνονται Ιταλία μεριά με ηλεκτρικά Ιταλικά! Μλκες Γιαπωνέζοι, τί εξαρτήματα επιτρέψατε να βάζει η συνεργαζόμενη χώρα συναρμολόγησης...... Ας συμφωνούσατε να βάζουν περιφερειακά που έχουν γαμάτα οι Ιταλιάνοι. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2017 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Πες μου πόσες μότο με τόσο καιρό ακινησία σε τακτικό χρονικό διάστημα (ειδικά αν εχεις και συναγερμό πάνω) δεν θα πάρουν την μπαταρία στο χέρι...Του versys αλλάχθηκε από το 2008....φέτος πριν 15 μέρες. Αλλά ήταν καθε μέρα σχεδον εν κινήσει και δεν έμπαινε συχνά συναγερμός και λοιπές ιστορίες. Η καινούργια με όλα αυτα που του έχω πλέον πάνω είναι ζήτημα να βγάλει 3ετία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Το σημαντικοτερο κ αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο τουιτι εδω κ κατι χρονια εχει δημιουργησει ψυχολογικο!! προβλημα σε συγκεκριμενους σκουτεραδες με τα 3.853λιτρα καταναλωση κ την εξωγηινη!! μπαταρια του!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Το σημαντικοτερο κ αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο τουιτι εδω κ κατι χρονια εχει δημιουργησει ψυχολογικο!! προβλημα σε συγκεκριμενους σκουτεραδες με τα 3.853λιτρα καταναλωση κ την εξωγηινη!! μπαταρια του!! Α; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Μετά από 19 μέρες ακινησίας του σφούτερ, πήγα με κάποια σχετική ανησυχία στο γκαράζ για το εάν θα πάρει μπρος εύκολα ή ίσως και καθόλου.Πήρε με την 1η και πανεύκολα όπως κάθε μέρα, σαν να μην έγινε τίποτα. Η θερμοκρασία στο γκαράζ όλες αυτές τις μέρες κυμάνθηκε μεταξύ 4 & 8 βαθμών.Α, μπαταρία είναι η μαμά, 6 ετών και 4 μηνών....... και το σφούτερ ένα ταπεινό και καταφρονεμένο Κορεάτικο. Εν τω μεταξυ, περα απο την μπαταρια, μου κανει εντυπωση που το συγκεκριμενο σκουτερ σου εχει βγει σκυλι!! Οι περισσοτεροι κατοχοι που γνωριζω εχουν τρελα θεματα ελειπους ποιοτητας, και μοτερικα αλλα και περιφεριακα..Πραγματικα το απευχομαι, και μπραβο σου γιατι φαινεται πως το καλομεταχειριζεσαι και το φροντιζεις! Πολλα και καλα χιλιομετρα!! (Του address η μπαταρια, made in Japan, 8.5+ χρονια και δεν ειχε αλλαχτει.. Και τα τελευταια 4.5 που ηταν στα χερια μου, γυρνουσε την μιζα, τουλαχιστον 50-70 φορες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.. Χειμωνα-καλοκαιρι... Πηγαν οι μαλακες και εβαλαν κατι πραγματικα αξιοπιστο ενω κοστιζει 20-30 ευρω, και το tps, γραναζι πρωτης και δευτερας και το μπεκ του ψεκασμου που τα χρεωνουν χρυσαφι, ειναι ολα προβληματικα... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2017 Εμένα πάλι η GP12 θέλει κάθε χρόνο τέτοια εποχή μπαταρία. Είτε βάλεις κινέζικια, είτε βάλεις επώνυμη καλή "υποτίθεται". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) Εν τω μεταξυ, περα απο την μπαταρια, μου κανει εντυπωση που το συγκεκριμενο σκουτερ σου εχει βγει σκυλι!! Οι περισσοτεροι κατοχοι που γνωριζω εχουν τρελα θεματα ελειπους ποιοτητας, και μοτερικα αλλα και περιφεριακα..Πραγματικα το απευχομαι, και μπραβο σου γιατι φαινεται πως το καλομεταχειριζεσαι και το φροντιζεις! Πολλα και καλα χιλιομετρα!! (Του address η μπαταρια, made in Japan, 8.5+ χρονια και δεν ειχε αλλαχτει.. Και τα τελευταια 4.5 που ηταν στα χερια μου, γυρνουσε την μιζα, τουλαχιστον 50-70 φορες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.. Χειμωνα-καλοκαιρι... Πηγαν οι μαλακες και εβαλαν κατι πραγματικα αξιοπιστο ενω κοστιζει 20-30 ευρω, και το tps, γραναζι πρωτης και δευτερας και το μπεκ του ψεκασμου που τα χρεωνουν χρυσαφι, ειναι ολα προβληματικα... )Παναγιώτη, ίσως είναι λίγο λοταρία το θέμα του συγκεκριμένου σκούτερ, δεν ξέρω. Σε μένα έχει βγει τελείως σκυλί, ΧΩΡΙΣ να το προσέχω ιδιαίτερα, πέραν ίσως του (πολύ σημαντικού παράγοντα) ότι το έχω σε κλειστό γκαράζ απ' την 1η μέρα. Αυτοί που ξέρεις τ' αφήνουν όλοι έξω? (Έτσι για το στατιστικό του πράγματος).Το δικό μου (όπως και όλα τα ίδια) έχει ένα θεματάκι με τις πάμπολλες βιδούλες που κουμπώνουν τα πλαστικά γύρω-γύρω. Οι πλαστικές βιδωσιές είναι λίγο ΓΤΠ και κάποιες φορές μπορεί ν' ακούσεις ότι τρίζει και ν' ανακαλύψεις ότι έχει φύγει κάποιο βιδάκι. Γι' αυτό θέλει κάπως τακτικό έλεγχο με το κατσαβιδάκι των εργαλείων (κλάϊν-μάϊν).Όλα τα ίδια μοντέλα είχαν κι ένα θέμα με το στρογγυλό λαστιχάκι του κεντρικού σταντ που έφευγε κι αυτό κάθε 3μηνο (με βαριότανε) και βάραγε πολύ ενοχλητικά το σταντ στο κάτω μέρος του κινητήρα, αλλά την τελευταία φορά ο μάστορης το μάγκωσε με tire-up και το έχω πλέον πολύ καιρό εκεί. Απ' ότι έμαθα απ' την Kymco, επειδή πρέπει να χάθηκαν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τέτοια ανά τον κόσμο και κυλούσαν στους δρόμους, το φτιάξανε πλέον πιο σωστά. Μικρό το κακό φυσικά αυτά τα "προβληματάκια" σε σχέση με άλλα που ακούμε και ζούμε, αλλά τα αναφέρω έτσι για να είμαι ακριβοδίκαιος. Έχω πει πως όταν φύγουν απ' το μάταιο τούτο κόσμο οι μπαταρίες των V-Strom & Kymco, θα τελέσω εξόδιο ακουλουθία να τιμήσω τη μνήμη τους και τα γηρατειά τους. Σας θέλω όλους εκεί. Οι γυφτιές "λόγω κόστους" που κάνουν τα τελευταία χρόνια ΚΑΙ οι γιαπωνέζοι όπως όλοι, το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να τους ρίξουν στα μάτια των καταναλωτών / πελατών τους ανά τον κόσμο. Κρίμα.- Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2017 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 Πες μου πόσες μότο με τόσο καιρό ακινησία σε τακτικό χρονικό διάστημα (ειδικά αν εχεις και συναγερμό πάνω) δεν θα πάρουν την μπαταρία στο χέρι...Του versys αλλάχθηκε από το 2008....φέτος πριν 15 μέρες. Αλλά ήταν καθε μέρα σχεδον εν κινήσει και δεν έμπαινε συχνά συναγερμός και λοιπές ιστορίες. Η καινούργια με όλα αυτα που του έχω πλέον πάνω είναι ζήτημα να βγάλει 3ετίαΝαι, αν είχε και συναγερμό επάνω Αντρίκο, νομίζω τα πράγματα θα ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικά. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι δεν έχει και άλλα ηλεκτρονικά καλούδια (traction control, υπολογιστή ταξιδίου κλπ) που τραβάνε όσο νά 'ναι ρεύματα. Όσο περισσότερα βάζουν επάνω, επιβαρύνουν τη μπαταρία και την αξιοπιστία ("ό,τι δεν υπάρχει δε χαλάει", που λέει κι ένας καρδιακός φίλος). Το σημαντικοτερο κ αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο τουιτι εδω κ κατι χρονια εχει δημιουργησει ψυχολογικο!! προβλημα σε συγκεκριμενους σκουτεραδες με τα 3.853λιτρα καταναλωση κ την εξωγηινη!! μπαταρια του!! Μη διασπείρεις ψευδείς ειδήσεις Σπυρέτο, τρομάζεις κόσμο (βλέπε Gouky7). ΠΟΤΕ δε μίλησα για 3,5 λίτρα. Η κατανάλωσή του είναι στα 4,2 - 4,8 (όσο κι αν το σκίσεις). 5άρι ας πούμε δεν έχω μετρήσει ΠΟΤΕ ως τώρα.Τον τελευταίο καιρό έχω προσέξει μια μικρή άνοδο προς το άνω μέρος της διακύμανσης, κι απ' ότι μου είπαν αν ρυθμίσω πεταλούδες μάλλον θα επανέλθει στις παλιές δόξες. Σιγά μην ασχοληθώ για 0,3 - 0,4 λίτρα κατανάλωση. Δεν έχω χρόνο για μαστόρια ρεεεεεε....... (βασικά τούς είμαι τελείως άγνωστος σαν φάτσα). Πλάκα-πλάκα, η κατανάλωση του σφούτερ (3,0 - 3,5 λίτρα ακατέβατα) συγκρινόμενη με του V-Strom είναι δυσανάλογα υψηλή γι' αυτά που προσφέρει. Δε με πειράζει όμως εφόσον κάνω τη δουλειά μου όπως θέλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες