nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Φωτογραφίες από την χθεσινή βραδινή βόλτα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Πλύσιμο από την λάσπη της προχθεσινής βόλτας και βόλτα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Μεσημεριανή βολτούλα παραλιακά και αν θυμάμαι καλά αυτή ήταν η 6η μέχρι στιγμής 65χλμ γράφει το κοντέρ και συνεχίζουμε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Ενα παιδι απο το χωριο μου που εχει εδω και 2 χρονια ενα keeway 2T εβγαλε καποια προβληματακια, οχι αμαν, αλλα εβγαλε.Τα πιο ανθεκτικα μηχανακια που εχουν βγει σε αυτα τα κυβικα σε 2Τ ειναι πιστευω τα lead και τα dioΤΕΡΜΑ OFF-TOPIC MODE off 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Ενα παιδι απο το χωριο μου που εχει εδω και 2 χρονια ενα keeway 2T εβγαλε καποια προβληματακια, οχι αμαν, αλλα εβγαλε.Τα πιο ανθεκτικα μηχανακια που εχουν βγει σε αυτα τα κυβικα σε 2Τ ειναι πιστευω τα lead και τα dioΤΕΡΜΑ OFF-TOPIC MODE offμακάρι να μη μου βγάλει κανένα πρόβλημα . μέχρι στιγμής (αν και είναι πολύ νωρίς) δεν έχω κανένα πρόβλημα , μόνο καμιά φορά όταν ανοίγω με μίζα θέλει 2-3 φορές για να πάρει μπρος ---- OFF TOPIC---- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Καλο λαδακι βαζε (motul πχ) για να μην σε μπουκωσει την εξατμιση εχε το νου σου στην αντλια λαδιου δλδ να ξερεις ανα πασα στιγμη οτι στελνει λαδι και απο κει και περα οτι και να γινει εκτος του κινητηρα δεν αποτελει μεγαλο προβλημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 τίποτα δεν θα πάθει το keeway σου,αν το οδηγείς και το συντηρείς σαν άνθρωπος.Ον τοπικ,αφού συνήλθα μετά απο μια εφιαλτική εβδομάδα με πυρετό και ελεινούς πόνους σε όλο το κορμί,σήμερα πήγα και φούλαρα,έφτιαξα πιέσεις στα λάστιχα,για να μπορώ να πηγαίνω επιτέλους κυριλέ στο δρόμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 Πλυσιματακι σημερα μαζι με ντουκατεο φιλο εν οψη κοπης πιτας του Honda cbf 125 Greek Club 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλο λαδακι βαζε (motul πχ) για να μην σε μπουκωσει την εξατμιση εχε το νου σου στην αντλια λαδιου δλδ να ξερεις ανα πασα στιγμη οτι στελνει λαδι και απο κει και περα οτι και να γινει εκτος του κινητηρα δεν αποτελει μεγαλο προβλημα.ακόμα το σκουτεράκι έχει το λάδι από το μαγαζί όπου το πήρα , σκεφτόμουν να του βάλω το motul 510 τίποτα δεν θα πάθει το keeway σου,αν το οδηγείς και το συντηρείς σαν άνθρωπος.Ον τοπικ,αφού συνήλθα μετά απο μια εφιαλτική εβδομάδα με πυρετό και ελεινούς πόνους σε όλο το κορμί,σήμερα πήγα και φούλαρα,έφτιαξα πιέσεις στα λάστιχα,για να μπορώ να πηγαίνω επιτέλους κυριλέ στο δρόμο.αυτό πιστεύω και εγώ , όσο το προσέχεις το μηχανάκι σου τόσο σε προσέχει και αυτό ανεξάρτητα με το τι μάρκα είναι --off topic-- Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 από τον RoadKiller Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Πλυσιματακι σημερα μαζι με ντουκατεο φιλο εν οψη κοπης πιτας του Honda cbf 125 Greek Club Αυτό το τσουτσουνάκι στην εξατμισούλα είναι για να μην μπαίνουν νερά μέσα κατά το πλύσιμο;(Τούμπανο το CBFακι σου!) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Αυτό το τσουτσουνάκι στην εξατμισούλα είναι για να μην μπαίνουν νερά μέσα κατά το πλύσιμο;(Τούμπανο το CBFακι σου!) ναι για αυτο ειναι!! δεν ξερω αν παιζει ρολο στο πλυσιμο αλλα μου εχουν πει καλο ειναι να το βαζω και μα ρεσει και στο ματι οποτε το βαζω οταν το πλενω!!!ευχαριστω πολυυυυ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Πλύσιμο από την λάσπη της προχθεσινής βόλτας και βόλτα.Σαλόνικα.... μου έλειψε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Την κουκούλωσα και της είπα γλυκά.. Κάνε να μην ειναι μπιέλα αυτο που ακούγεται μην σε παρει ο διαολος.. ΧΑΧΑ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 τούμπανο και το monster :P Επίσης μόνο εγώ βλέπω ότι είστε τόσο φίλοι που τα μηχανάκια σας τα χετε κάνει να μοιάζουν ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καθάρισμα λάδωμα αλυσίδα της GP12 και πλύσιμο και την GP12 και το νέο σκουτεράκι. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον Schumi 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 ακόμα το σκουτεράκι έχει το λάδι από το μαγαζί όπου το πήρα , σκεφτόμουν να του βάλω το motul 510 αυτό πιστεύω και εγώ , όσο το προσέχεις το μηχανάκι σου τόσο σε προσέχει και αυτό ανεξάρτητα με το τι μάρκα είναι --off topic--Καλύτερα βάλε το 710. Αυτό χρησιμοποιώ και στο δικό μου, δεν βγάζει καθόλου κάπνα μόλις ζεσταθεί αλλά το σημαντικότερο λιπαίνει πολύ καλά το μοτέρ. Τα δίχρονα δηλαδή λάδι και αλλαγές ελατηρίων και πιστονιών χρειάζονται, δεν νομίζω ότι αξίζει να τσιγκουνευτείς ενώ με 13-14 ευρώ βρίσκεις το 710 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Καθάρισμα λάδωμα αλυσίδα της GP12 και πλύσιμο και την GP12 και το νέο σκουτεράκι. Δώσε κανένα ίνφο ψηλέ για το σκούτερ.Θέλει φίλος να πάρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Καλύτερα βάλε το 710. Αυτό χρησιμοποιώ και στο δικό μου, δεν βγάζει καθόλου κάπνα μόλις ζεσταθεί αλλά το σημαντικότερο λιπαίνει πολύ καλά το μοτέρ. Τα δίχρονα δηλαδή λάδι και αλλαγές ελατηρίων και πιστονιών χρειάζονται, δεν νομίζω ότι αξίζει να τσιγκουνευτείς ενώ με 13-14 ευρώ βρίσκεις το 710 :)όχι απλός έχω ακούσει ότι το 710 είναι λίγο υπερβολικό για 50αρι , μπορεί να κάνω και λάθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Xθες πηγα απο τον @HLIAS να αλλαξουμε λαδακια και μπουζι στο παπι. Και εκει που καθομασταν, συνειδητοποιουμε οτι το ρελαντι μου ηταν λιγο χαμηλο.-Ρε, δεν ανεβαζουμε και λιγο το ρελαντι σου;-Και δεν το ανεβαζουμε; Κλαιν! 2.5 ωρες αργοτερα, φτασαμε στο βιδακι του ρελαντι! Νομιζω οτι απο καπου μας παρακολουθουσαν οι αρχιμηχανικοι της Suzuki χαιδευοντας ασπρες γατες, γελοντας μοχθηρα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 από τον r3negade 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Xθες πηγα απο τον @HLIAS να αλλαξουμε λαδακια και μπουζι στο παπι. Και εκει που καθομασταν, συνειδητοποιουμε οτι το ρελαντι μου ηταν λιγο χαμηλο.-Ρε, δεν ανεβαζουμε και λιγο το ρελαντι σου;-Και δεν το ανεβαζουμε; Κλαιν! 2.5 ωρες αργοτερα, φτασαμε στο βιδακι του ρελαντι! Νομιζω οτι απο καπου μας παρακολουθουσαν οι αρχιμηχανικοι της Suzuki χαιδευοντας ασπρες γατες, γελοντας μοχθηρα. δε ρυθμιζατε κ τις βαλβιδες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Καθάρισμα λάδωμα αλυσίδα της GP12 και πλύσιμο και την GP12 και το νέο σκουτεράκι. Μεγειές, καλοτάξιδο το σκουτεράκι... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2016 Δώσε κανένα ίνφο ψηλέ για το σκούτερ.Θέλει φίλος να πάρει.Ακόμα είναι πολύ λίγα τα χλμ που έχει κάνει. 650...Γύρω στο 3 είναι μέχρι στιγμής η κατανάλωση του.Πολύ καλοί χωροι. Ευέλικτο, ελαφρύ και φθηνό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2016 Xθες πηγα απο τον @HLIAS να αλλαξουμε λαδακια και μπουζι στο παπι. Και εκει που καθομασταν, συνειδητοποιουμε οτι το ρελαντι μου ηταν λιγο χαμηλο.-Ρε, δεν ανεβαζουμε και λιγο το ρελαντι σου;-Και δεν το ανεβαζουμε; Κλαιν! 2.5 ωρες αργοτερα, φτασαμε στο βιδακι του ρελαντι! Νομιζω οτι απο καπου μας παρακολουθουσαν οι αρχιμηχανικοι της Suzuki χαιδευοντας ασπρες γατες, γελοντας μοχθηρα.Και πως αλλαξατε μπουζι χωρις να κατεβασετε μοτερ και να βαλετε στη καλιμπρα το πλαισιο?μισες δουλειες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2016 Και πως αλλαξατε μπουζι χωρις να κατεβασετε μοτερ και να βαλετε στη καλιμπρα το πλαισιο?μισες δουλειες.Ξερουμε κολπα εμεις ρε! Τα μαθαινεις θες δεν θες αν εχεις ΚΤΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Αλλαξα λαδακια φιλτρο φιλτρο βενζινης στην γρια αν και εβαλα λιγο παραπανω απο οσο λαδι θα επρεπε θα χω θεμα γενικοτερα η θα την ακουσει στερεοφονικα καμια τρομπα; η ειμαι κομπλε; απο λεπτο σε λεπτο ακολουθει και βολτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες