Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Πλύσιμο από την λάσπη της προχθεσινής βόλτας και βόλτα.

20160206_160556.jpg

20160206_190752.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μεσημεριανή βολτούλα παραλιακά και αν θυμάμαι καλά αυτή ήταν η 6η :biggrin: μέχρι στιγμής 65χλμ γράφει το κοντέρ και συνεχίζουμε... :thumbsup:

12669966_757882637645071_1499468301_o.jp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα παιδι απο το χωριο μου που εχει εδω και 2 χρονια ενα keeway 2T εβγαλε καποια προβληματακια, οχι αμαν, αλλα εβγαλε.

Τα πιο ανθεκτικα μηχανακια που εχουν βγει σε αυτα τα κυβικα σε 2Τ ειναι πιστευω τα lead και τα dio

ΤΕΡΜΑ OFF-TOPIC MODE off

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα παιδι απο το χωριο μου που εχει εδω και 2 χρονια ενα keeway 2T εβγαλε καποια προβληματακια, οχι αμαν, αλλα εβγαλε.

Τα πιο ανθεκτικα μηχανακια που εχουν βγει σε αυτα τα κυβικα σε 2Τ ειναι πιστευω τα lead και τα dio

ΤΕΡΜΑ OFF-TOPIC MODE off

μακάρι να μη μου βγάλει κανένα πρόβλημα . μέχρι στιγμής (αν και είναι πολύ νωρίς) δεν έχω κανένα πρόβλημα , μόνο καμιά φορά όταν ανοίγω με μίζα θέλει 2-3 φορές για να πάρει μπρος ---- OFF TOPIC----

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο λαδακι βαζε (motul πχ) για να μην σε μπουκωσει την εξατμιση εχε το νου σου στην αντλια λαδιου δλδ να ξερεις ανα πασα στιγμη οτι στελνει λαδι και απο κει και περα οτι και να γινει εκτος του κινητηρα δεν αποτελει μεγαλο προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τίποτα δεν θα πάθει το keeway σου,αν το οδηγείς και το συντηρείς σαν άνθρωπος.

Ον τοπικ,αφού συνήλθα μετά απο μια εφιαλτική εβδομάδα με πυρετό και ελεινούς πόνους σε όλο το κορμί,σήμερα πήγα και φούλαρα,έφτιαξα πιέσεις στα λάστιχα,για να μπορώ να πηγαίνω επιτέλους κυριλέ στο δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλυσιματακι σημερα μαζι με ντουκατεο φιλο εν οψη κοπης πιτας του Honda cbf 125 Greek Club 

IMG_20160207_154025_zpskdhdybqx.jpg

IMG_20160207_154011_zps3cixkyml.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο λαδακι βαζε (motul πχ) για να μην σε μπουκωσει την εξατμιση εχε το νου σου στην αντλια λαδιου δλδ να ξερεις ανα πασα στιγμη οτι στελνει λαδι και απο κει και περα οτι και να γινει εκτος του κινητηρα δεν αποτελει μεγαλο προβλημα.

ακόμα το σκουτεράκι έχει το λάδι από το μαγαζί όπου το πήρα , σκεφτόμουν να του βάλω το motul 510 

τίποτα δεν θα πάθει το keeway σου,αν το οδηγείς και το συντηρείς σαν άνθρωπος.

Ον τοπικ,αφού συνήλθα μετά απο μια εφιαλτική εβδομάδα με πυρετό και ελεινούς πόνους σε όλο το κορμί,σήμερα πήγα και φούλαρα,έφτιαξα πιέσεις στα λάστιχα,για να μπορώ να πηγαίνω επιτέλους κυριλέ στο δρόμο.

αυτό πιστεύω και εγώ , όσο το προσέχεις το μηχανάκι σου τόσο σε προσέχει και αυτό ανεξάρτητα με το τι μάρκα είναι --off topic--

Τροποποιήθηκε από τον RoadKiller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλυσιματακι σημερα μαζι με ντουκατεο φιλο εν οψη κοπης πιτας του Honda cbf 125 Greek Club 

IMG_20160207_154025_zpskdhdybqx.jpg

Αυτό το τσουτσουνάκι στην εξατμισούλα είναι για να μην μπαίνουν νερά μέσα κατά το πλύσιμο;

(Τούμπανο το CBFακι σου!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό το τσουτσουνάκι στην εξατμισούλα είναι για να μην μπαίνουν νερά μέσα κατά το πλύσιμο;

(Τούμπανο το CBFακι σου!)

ναι για αυτο ειναι!! δεν ξερω αν παιζει ρολο στο πλυσιμο αλλα μου εχουν πει καλο ειναι να το βαζω και μα ρεσει και στο ματι οποτε το βαζω οταν το πλενω!!!:baby:

ευχαριστω πολυυυυ :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλύσιμο από την λάσπη της προχθεσινής βόλτας και βόλτα.

20160206_160556.jpg

Σαλόνικα.... μου έλειψε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την κουκούλωσα και της είπα γλυκά.. Κάνε να μην ειναι μπιέλα αυτο που ακούγεται μην σε παρει ο διαολος.. ΧΑΧΑ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_20160207_154011_zps3cixkyml.jpg

τούμπανο και το monster :P  
Επίσης μόνο εγώ βλέπω ότι είστε τόσο φίλοι που τα μηχανάκια σας τα χετε κάνει να μοιάζουν ; 
:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθάρισμα λάδωμα αλυσίδα της GP12 και πλύσιμο και την GP12 και το νέο σκουτεράκι. 

DSC_0362_zps6cl4b2p8.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Schumi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακόμα το σκουτεράκι έχει το λάδι από το μαγαζί όπου το πήρα , σκεφτόμουν να του βάλω το motul 510 

αυτό πιστεύω και εγώ , όσο το προσέχεις το μηχανάκι σου τόσο σε προσέχει και αυτό ανεξάρτητα με το τι μάρκα είναι --off topic--

Καλύτερα βάλε το 710. Αυτό χρησιμοποιώ και στο δικό μου, δεν βγάζει καθόλου κάπνα μόλις ζεσταθεί αλλά το σημαντικότερο λιπαίνει πολύ καλά το μοτέρ. Τα δίχρονα δηλαδή λάδι και αλλαγές ελατηρίων και πιστονιών χρειάζονται, δεν νομίζω ότι αξίζει να τσιγκουνευτείς ενώ με 13-14 ευρώ βρίσκεις το 710 :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθάρισμα λάδωμα αλυσίδα της GP12 και πλύσιμο και την GP12 και το νέο σκουτεράκι. 

Δώσε κανένα ίνφο ψηλέ για το σκούτερ.

Θέλει φίλος να πάρει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα βάλε το 710. Αυτό χρησιμοποιώ και στο δικό μου, δεν βγάζει καθόλου κάπνα μόλις ζεσταθεί αλλά το σημαντικότερο λιπαίνει πολύ καλά το μοτέρ. Τα δίχρονα δηλαδή λάδι και αλλαγές ελατηρίων και πιστονιών χρειάζονται, δεν νομίζω ότι αξίζει να τσιγκουνευτείς ενώ με 13-14 ευρώ βρίσκεις το 710 :)

όχι απλός έχω ακούσει ότι το 710 είναι λίγο υπερβολικό για 50αρι , μπορεί να κάνω και λάθος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xθες πηγα απο τον @HLIAS να αλλαξουμε λαδακια και μπουζι στο παπι. Και εκει που καθομασταν, συνειδητοποιουμε οτι το ρελαντι μου ηταν λιγο χαμηλο.

-Ρε, δεν ανεβαζουμε και λιγο το ρελαντι σου;

-Και δεν το ανεβαζουμε; Κλαιν!

2.5 ωρες αργοτερα, φτασαμε στο βιδακι του ρελαντι!

2i6x6b.jpg

Νομιζω οτι απο καπου μας παρακολουθουσαν οι αρχιμηχανικοι της Suzuki χαιδευοντας ασπρες γατες, γελοντας μοχθηρα.

Τροποποιήθηκε από τον r3negade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Xθες πηγα απο τον @HLIAS να αλλαξουμε λαδακια και μπουζι στο παπι. Και εκει που καθομασταν, συνειδητοποιουμε οτι το ρελαντι μου ηταν λιγο χαμηλο.

Νομιζω οτι απο καπου μας παρακολουθουσαν οι αρχιμηχανικοι της Suzuki χαιδευοντας ασπρες γατες, γελοντας μοχθηρα.

δε ρυθμιζατε κ τις βαλβιδες...:tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DSC_0362_zps6cl4b2p8.jpg

Μεγειές, καλοτάξιδο το σκουτεράκι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώσε κανένα ίνφο ψηλέ για το σκούτερ.

Θέλει φίλος να πάρει.

Ακόμα είναι πολύ λίγα τα χλμ που έχει κάνει. 650...

Γύρω στο 3 είναι μέχρι στιγμής η κατανάλωση του.

Πολύ καλοί χωροι. Ευέλικτο, ελαφρύ και φθηνό. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πως αλλαξατε μπουζι χωρις να  κατεβασετε μοτερ και να βαλετε στη καλιμπρα το πλαισιο?

μισες δουλειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πως αλλαξατε μπουζι χωρις να  κατεβασετε μοτερ και να βαλετε στη καλιμπρα το πλαισιο?

μισες δουλειες.

Ξερουμε κολπα εμεις ρε! :shades:

Τα μαθαινεις θες δεν θες αν εχεις ΚΤΜ.:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξα λαδακια φιλτρο φιλτρο βενζινης στην γρια αν και εβαλα λιγο παραπανω απο οσο λαδι θα επρεπε θα χω θεμα γενικοτερα η θα την ακουσει στερεοφονικα καμια τρομπα; η ειμαι κομπλε; απο λεπτο σε λεπτο ακολουθει και βολτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα