The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2018 Καθώς το ελατήριο της εξάτμισης μας άφησε αμήχανους, κάθισα και την έβγαλα τελείως να καθαρίσω ό,τι μπορώ από την μπίχλα που είχε μαζευτεί εκεί και να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται το πιστόνι. Καθάρισα επίσης το καπάκι του μπροστινού γραναζιού το οποίο μαζεύει κι αυτό πανεύκολα μπίχλα. Και στο τέλος κατέληξα να παραγγείλω καινούριο πιστόνι, φλάντζες και ρουλεμάν μπιέλας μιας και το μαμά έχει πια 18500 χιλιόμετρα και τα ελατήρια δεν σφραγίζουν πλήρως https://drive.google.com/open?id=178V9XamHDsRBerbb5AiC9N5gzzV0DdSU Έπεται η συνέχεια... 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2018 Αλλαγή μπροστινής σαμπρέλας γιατί απο οτι φαίνεται κάτι πάτησα. Και έχανε αέρα. Όλα είναι μια χαρά τώρα. Μένει να κάνω τον καθαρισμό injection, τους δίσκους συμπλέκτη και το μηχανάκι θα είναι σαν καινούριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2018 Προχθές πήρα το μηχανάκι από το πρώτο σέρβις, έγινε η ανάκληση της τρόμπας φρένου, αλλάχθηκαν τα cartridges των καλαμιών μπροστά στην εγγύηση εξαιτίας ενός θορύβου και σήμερα είπα να ασχοληθώ με τα θερμαινόμενα grip. Επειδή πάει κανα 160άρι το ένα, για να μην φθείρονται, πήρα ένα κομμάτι λαστιχένιο grip για ρόπαλο του κρίκετ, το έκοψα και το έβαλα πάνω: 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2018 τσαρκες σε ερημωμενα χωρια ειδα κατι ωραιους χβματοδρομους αλλα μετα θυμηθηκα οτι πουλησα το freewind Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 Βολτούλα κλασσικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 Βόλτα στα Βίλια Αττικής 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 Πρώτη φορά χωμάτινος (λασπωμένος μάλλον, γιατί όλη την προηγούμενη ημέρα έβρεχε) σε πίστα moto cross στο Λονδίνο! Παρέα με τον @Vasilis M Γούσταρα τόσο που άρχισε να καλλιεργείται στο μυαλό μου η σκέψη απόκτησης εντουρακίου 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 @warhol Αν μπορείς να μας πείς σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος,ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 Μεχρι τη διασταύρωση για Βίλια θέλει προσοχή, εχουν γινει μονοδρομήσεις με φανάρια. Απο εκει και περα για πόρτο ολα οπως πριν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venzinas 375 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 Απογευματινη βολτα! Τρομερη η διαδρομη απο Τατόι μεχρι Μαλακάσα! Κ μετα για καφε Ορωπο! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 @xaotikos Ωραίος,ευχαριστώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2018 Την παρασκευή αγόρασα μια βαλίτσα απο την Earth Explorer, με την ευκαιρία περασά μία βόλτα απο Κατερίνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα και επιστροφή απο Γρεβενά. Αρχίζω να της παίρνω τον αέρα πιστέυω. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 9 ώρες, το μέλος psychoboy έγραψε: @warhol Αν μπορείς να μας πείς σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος,ευχαριστώ! Όπως έγραψε και ο φίλος γίνονται έργα και σε μερικά σημεία έχουν τοποθετηθεί φαναράκια(είναι 3 συνολικά) για μονοδρομήσεις. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 12 , 2018 από τον warhol 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2018 Συμπλήρωσα λαδάκι, γιατί πίνει πολύ. Tutoro έτσι , τι νομίζατε 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2018 Επιτέλους έκανα μια πατέντα στην μάσκα του φαναριού μπροστά για να σταματήσει να τρίζει. Απο τότε που είχα φάει στουκάρισμα το καλοκαίρι κάθε φορά που έπεφτα σε λακούβα έκανε λες και ήτανε φθηνοκατασκευή το παπί. Το έφτιαξα βάζοντας στην βάση του αριστερού καθρέπτη ένα πλαστικό. Δεν φαίνεται καθόλου και απο οτι φαίνεται την κρατάει σταθερή ακόμα και σε απότομο δρόμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.996 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Αυτό πάει στο κοιτάξτε τί αγόρασα. Εδώ να ποστάρεις όταν τα φορέσεις κύριε! @The Dread Rider Καλά μαστορέματα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Αυτό πάει στο κοιτάξτε τί αγόρασα. Εδώ να ποστάρεις όταν τα φορέσεις κύριε! @The Dread Rider Καλά μαστορέματα! Χαχαχα σωστός! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2018 Εδώ και κάμποσο καιρό είχα πάρει κάτι ScotchGuard Pro φιλμ προστασίας και ακόμη δεν τα έχω περάσει στο μηχανάκι. Είπα σήμερα να κάνω μια δοκιμή στα κομμάτια που είναι για τις βαλίτσες... ευκολάκι... Τώρα μένει να πλύνω το μηχανάκι και να τα βάλω πάνω... 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Θαύμα θαύμα! Το μπεκ κατά κάποιο μαγικό τρόπο που ούτε καν θα μπω στον κόπο να το σκεφτώ ξεμπούκωσε! Νομίζω πρέπει να πάω να ανάψω κεράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 πριν 17 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Εδώ και κάμποσο καιρό είχα πάρει κάτι ScotchGuard Pro φιλμ προστασίας και ακόμη δεν τα έχω περάσει στο μηχανάκι. Είπα σήμερα να κάνω μια δοκιμή στα κομμάτια που είναι για τις βαλίτσες... ευκολάκι... Τώρα μένει να πλύνω το μηχανάκι και να τα βάλω πάνω... Για πες πληροφορίες πόσο απο πού και αν σου άρεσε τελικά η εφαρμογή του? Θέλω με κάποιο τρόπο να προστατέψω το ντεπόζιτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος nikos_pc έγραψε: Για πες πληροφορίες πόσο απο πού και αν σου άρεσε τελικά η εφαρμογή του? Θέλω με κάποιο τρόπο να προστατέψω το ντεπόζιτο. http://thetankslapper.biz/ Ναι μια χαρά εφαρμογή, όταν ντύσω και το μηχανάκι θα έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos.boun 665 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Καλή μέρα!!! Καλή βόλτα!!! Καλοί φίλοι!!! @pitapola @ΓιωργοςΤΤ 15 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 Flying Tigers shark face για το Yamaha μου. Καλο βγηκε μου φαινεται... 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2018 πριν 25 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Flying Tigers shark face για το Yamaha μου. Καλο βγηκε μου φαινεται... Οτι και καλα δαγκωνει δηλαδης? :p 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες