Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Καθώς το ελατήριο της εξάτμισης μας άφησε αμήχανους, κάθισα και την έβγαλα τελείως να καθαρίσω ό,τι μπορώ από την μπίχλα που είχε μαζευτεί εκεί και να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται το πιστόνι. Καθάρισα επίσης το καπάκι του μπροστινού γραναζιού το οποίο μαζεύει κι αυτό πανεύκολα μπίχλα.

U4OM957.jpg

19u781L.jpg

OnyA5yE.jpg

Και στο τέλος κατέληξα να παραγγείλω καινούριο πιστόνι, φλάντζες και ρουλεμάν μπιέλας μιας και το μαμά έχει πια 18500 χιλιόμετρα και τα ελατήρια δεν σφραγίζουν πλήρως 

https://drive.google.com/open?id=178V9XamHDsRBerbb5AiC9N5gzzV0DdSU 

Έπεται η συνέχεια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αλλαγή μπροστινής σαμπρέλας γιατί απο οτι φαίνεται κάτι πάτησα. Και έχανε αέρα. Όλα είναι μια χαρά τώρα. Μένει να κάνω τον καθαρισμό injection, τους δίσκους συμπλέκτη και το μηχανάκι θα είναι σαν καινούριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προχθές πήρα το μηχανάκι από το πρώτο σέρβις, έγινε η ανάκληση της τρόμπας φρένου, αλλάχθηκαν τα cartridges των καλαμιών μπροστά στην εγγύηση εξαιτίας ενός θορύβου και σήμερα είπα να ασχοληθώ με τα θερμαινόμενα grip.

Επειδή πάει κανα 160άρι το ένα, για να μην φθείρονται, πήρα ένα κομμάτι λαστιχένιο grip για ρόπαλο του κρίκετ, το έκοψα και το έβαλα πάνω:

4raHKSe.jpg

928nhy9.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσαρκες σε ερημωμενα χωρια ειδα κατι ωραιους χβματοδρομους αλλα μετα θυμηθηκα οτι πουλησα το freewind

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι τη διασταύρωση για Βίλια θέλει προσοχή, εχουν γινει μονοδρομήσεις με φανάρια. Απο εκει και περα για πόρτο ολα οπως πριν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απογευματινη βολτα! Τρομερη η διαδρομη απο Τατόι μεχρι Μαλακάσα! Κ μετα για καφε Ορωπο! J1dgac2_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

hzPtEVK.jpg

ktYuDQ1.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την παρασκευή αγόρασα μια βαλίτσα απο την Earth Explorer, με την ευκαιρία περασά μία βόλτα απο Κατερίνη, Λάρισα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα και επιστροφή απο Γρεβενά.

35k4dmx.jpg

1ou68o.jpg

21ebvyg.jpg

2hchkb4.jpg

xeju5l.jpg

34j98hw.jpg

15ww7l.jpg

4u99gz.jpg

Αρχίζω να της παίρνω τον αέρα πιστέυω.

33nbyjb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος psychoboy έγραψε:

@warhol Αν μπορείς να μας πείς σε τι κατάσταση είναι ο δρόμος,ευχαριστώ!

Όπως έγραψε και ο φίλος γίνονται έργα και σε μερικά σημεία έχουν τοποθετηθεί  φαναράκια(είναι 3 συνολικά) για μονοδρομήσεις.

Τροποποιήθηκε από τον warhol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτέλους έκανα μια πατέντα στην μάσκα του φαναριού μπροστά για να σταματήσει να τρίζει. Απο τότε που είχα φάει στουκάρισμα το καλοκαίρι κάθε φορά που έπεφτα σε λακούβα έκανε λες και ήτανε φθηνοκατασκευή το παπί. Το έφτιαξα βάζοντας στην βάση του αριστερού καθρέπτη ένα πλαστικό. Δεν φαίνεται καθόλου και απο οτι φαίνεται την κρατάει σταθερή ακόμα και σε απότομο δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό πάει στο κοιτάξτε τί αγόρασα. Εδώ να ποστάρεις όταν τα φορέσεις κύριε! @The Dread Rider

Καλά μαστορέματα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 2 λεπτά, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε:

Αυτό πάει στο κοιτάξτε τί αγόρασα. Εδώ να ποστάρεις όταν τα φορέσεις κύριε! @The Dread Rider

Καλά μαστορέματα!

Χαχαχα σωστός!

Ευχαριστώ πολύ! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδώ και κάμποσο καιρό είχα πάρει κάτι ScotchGuard Pro φιλμ προστασίας και ακόμη δεν τα έχω περάσει στο μηχανάκι.

Είπα σήμερα να κάνω μια δοκιμή στα κομμάτια που είναι για τις βαλίτσες... ευκολάκι... Τώρα μένει να πλύνω το μηχανάκι και να τα βάλω πάνω...

0cMwFbf.jpg

dIOWr26.jpg

Zd9zEpb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θαύμα θαύμα! Το μπεκ κατά κάποιο μαγικό τρόπο που ούτε καν θα μπω στον κόπο να το σκεφτώ ξεμπούκωσε! Νομίζω πρέπει να πάω να ανάψω κεράκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε:

Εδώ και κάμποσο καιρό είχα πάρει κάτι ScotchGuard Pro φιλμ προστασίας και ακόμη δεν τα έχω περάσει στο μηχανάκι.

Είπα σήμερα να κάνω μια δοκιμή στα κομμάτια που είναι για τις βαλίτσες... ευκολάκι... Τώρα μένει να πλύνω το μηχανάκι και να τα βάλω πάνω...

0cMwFbf.jpg

dIOWr26.jpg

Zd9zEpb.jpg

Για πες πληροφορίες πόσο απο πού και αν σου άρεσε τελικά η εφαρμογή του? Θέλω με κάποιο τρόπο να προστατέψω το ντεπόζιτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 λεπτό, το μέλος nikos_pc έγραψε:

Για πες πληροφορίες πόσο απο πού και αν σου άρεσε τελικά η εφαρμογή του? Θέλω με κάποιο τρόπο να προστατέψω το ντεπόζιτο.

http://thetankslapper.biz/

Ναι μια χαρά εφαρμογή, όταν ντύσω και το μηχανάκι θα έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 25 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Flying Tigers shark face για το Yamaha μου. Καλο βγηκε μου φαινεται... :tongue:

kiboD83.png

JAhME7r.jpg

Οτι και καλα δαγκωνει δηλαδης? :p

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα