Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Πριν λίγες μέρες του τύλιξα τα πηνία, σήμερα του άλλαξα αλυσίδα,νομίζω πρέπει να μου το κάνει μεταβίβαση σιγά-σιγά...! #kawasaki #versys #650 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Πριν λίγες μέρες του τύλιξα τα πηνία, σήμερα του άλλαξα αλυσίδα,νομίζω πρέπει να μου το κάνει μεταβίβαση σιγά-σιγά...! #kawasaki #versys #650ποιανου χρεπι φτιαχνεις εσυ? νομιζα ελεγες για τον τενεκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 ποιανου χρεπι φτιαχνεις εσυ? νομιζα ελεγες για τον τενεκεΟ τενεκές θα μπει μουσείο κ θα πα να πάρω κάνα ΚΤΜ Το χρεπι ενος τενεκε αλλου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Την πουλησα............Καπετανιε, μπας και παιξατε τις αδειες με τον Σακη gp800 ?? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Καπετανιε, μπας και παιξατε τις αδειες με τον Σακη gp800 ?? Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ενώ το καντράν μου έδειχνε 2 κουτάκια βενζίνης ξαφνικά άρχισε να μην ανταποκρίνεται στο γκάζι, να κομπιάζει και στο τέλος έσβησε. Κατάφερα να το σπρώξω μέχρι το βενζινάδικο όπου είδαμε ότι το ντεπόζιτο ήταν άδειο. Την ώρα λοιπόν που ο βενζινάς το γεμίζει και εγώ σκέφτομαι τι σκατά συμβαίνει, μια γενναία δόση βενζίνης πιτσιλιέται έξω και πάνω στο μοτέρ όπου αρπάζει φωτιά! Παλεύω να την σβήσω έως ότου... ...... Χτυπάει το ξυπνητήρι και ξυπνάω... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 O ενας βλέπει οτι του κλέβουν το μηχανακι που δεν έχει καν, ο άλλος ότι παίρνει φωτιά το δικο του, και γω τις προάλλες έβλεπα οτι μου είχανε σπασει και οι 2 μανετες... Καλα παμε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ειμαι ο μονος που τα μονα μηχανοβια ονειρα που βλεπω περιλαμβανουν εμενα να κανω σουζα οσο ευκολα οσο την κανω στο gta? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ειμαι ο μονος που τα μονα μηχανοβια ονειρα που βλεπω περιλαμβανουν εμενα να κανω σουζα οσο ευκολα οσο την κανω στο gta?LIES!!! Οι σούζες στο GTA είναι δυσκολες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Στην αρχη ναι αλλα με παθος και μερακι εγινα αυθεντια In real life on the other hand.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Ειμαι ο μονος που τα μονα μηχανοβια ονειρα που βλεπω περιλαμβανουν εμενα να κανω σουζα οσο ευκολα οσο την κανω στο gta?+1 εδω :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 +1 εδω :)+2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Και ναι.δοξα το θεο και τα μανουαλια,μου φερανε μετα απο 2 μηνες λαστιχο.Ζητω η bridgestone.Αυριο αλλαγη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Την πήγα μια βολτούλα Μυτιλήνη να πάρει τον αέρα της γιατί είχε φτάσει να πίνει μούστο αντί βενζίνη και έπρεπε να αποτοξινωθεί. Χάραμα στο βόρειο Αιγαίο και έπαρση της σημαίας για πες μου ρε θείε,με τους κάγκουρες πώς την παλεύατε τότε? 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Πριν λίγες μέρες του τύλιξα τα πηνία, σήμερα του άλλαξα αλυσίδα,νομίζω πρέπει να μου το κάνει μεταβίβαση σιγά-σιγά...! #kawasaki #versys #650Σα δε ντρέπεσαι ρε να θες να φας το εργαλείο του αδερφού σου..... Ενώ το καντράν μου έδειχνε 2 κουτάκια βενζίνης ξαφνικά άρχισε να μην ανταποκρίνεται στο γκάζι, να κομπιάζει και στο τέλος έσβησε. Κατάφερα να το σπρώξω μέχρι το βενζινάδικο όπου είδαμε ότι το ντεπόζιτο ήταν άδειο. Την ώρα λοιπόν που ο βενζινάς το γεμίζει και εγώ σκέφτομαι τι σκατά συμβαίνει, μια γενναία δόση βενζίνης πιτσιλιέται έξω και πάνω στο μοτέρ όπου αρπάζει φωτιά! Παλεύω να την σβήσω έως ότου... ...... Χτυπάει το ξυπνητήρι και ξυπνάω... Χειρότερος κι από μένα είσαι εσύ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2015 Γυρισες, ή εισαι Μυτιληνη ακομα;; Περασες απο τα λημερια μου, και δεν εριξες ενα συρμα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Ειμαι ο μονος που τα μονα μηχανοβια ονειρα που βλεπω περιλαμβανουν εμενα να κανω σουζα οσο ευκολα οσο την κανω στο gta?+1 εδω :)+2+ 450 απο 'δω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Γυρισες, ή εισαι Μυτιληνη ακομα;; Περασες απο τα λημερια μου, και δεν εριξες ενα συρμα!!Ακόμα δω είμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το καταδρομικό παντός καιρού και ανοικτής θαλάσσης πληρώθηκε καυσίμου μέχρι το χείλος. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης λιπάνθηκε Η πίεση των ελαστικών ελέγχθηκε και συμπληρώθηκε μέχρι του μεγίστου επιτρεπομένου ορίου Το σύστημα πέδησης ελέγχθηκε Και το σάλπισμα του εγερτηρίου ρυθμίστηκε δια την 5ην πρωινήν αύριο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον naftilos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 ......................Και το σάλπισμα του εγερτηρίου ρυθμίστηκε δια την 5ην πρωινήν αύριο Για κυνήγι θα πας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα φάει η μύγα χιλιόμετρα, και το κουνούπι μίλια.Αλλοίμονο στην ιπτάμενη πανίδα που θα βρεθεί στο διάβα μου με το πρώτο φως της ημέρας Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον naftilos 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 - Πλύσιμο full (πρόπλυση με Valet Pro Advanced Neutral Snow Foam, πλύσιμο με Britemax Clean Max, πλύσιμο ζαντών με Billberry Wheel Cleaner)- Κέρωμα με Dodo Juice Orange Crush και πέρασμα των trim με Britemax Rubbermax- Περιποίηση αλυσίδας με τα νέα προϊόντα της IPONE. Τόσο το Chain Clean όσο και το Spray Racing Chain White μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, κέρδισαν πελάτη σίγουρα!- Έλεγχο αέρα στα λάστιχα All in all, ένα ευχάριστο διομισάωρο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Γυρισες, ή εισαι Μυτιληνη ακομα;; Περασες απο τα λημερια μου, και δεν εριξες ενα συρμα!!Πανάγο σε σκέφτηκα,είναι αλήθεια,αλλά δεν θα προλάβαινα το παπόρο.Τρίτη πρωί θα είμαι πίσω Πειραιά.Αν δε κοιμάσαι,πίνουμε ένα καφέ,θέλω να πάω να δω και λίγο το Γιώργο το Χάλαρη,πιο πάνω στη Δωδεκανήσου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 Άλλαξα λάμπες στα κωλοφάναρα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Captain Slow 987 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2015 (τροποποιήθηκε) Επισημοποιησαμε τον έρωτά μας ........ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2015 από τον Captain Slow 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες