Jump to content
Alarm

Κοιταξτε τι αγορασα !!!

Recommended Posts

Για την ιστορία, εγώ που κυκλοφορώ ντάλα μεσημέρι όσο πιο κέντρο της Αθήνας γίνεται, με κλειστό το κέντρο και μπλοκαρισμένος πίσω από λεωφορεία, με το full face της προκοπής κράνος, εκτός από μία (1) φορά, δεν έχει ιδρώσει δεύτερη το κεφάλι μου...

Γιατί -δε θα το πιστέψετε- αλλά υπάρχουν και κράνη τα οποία έχουν σωστό εξαερισμό και υλικά...

ΥΓ Αυτό που ξέρετε πως θα πέσετε κι από που, το κάνετε και με τα νούμερα του τζόκερ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτό το μαξιλαράκι για τη Maxia 3.

$(KGrHqN,!nME8VMgDlKMBP(4Ip!e6!~~60_12.J

25€ από γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσες φορές έχω πέσει εντός πόλης, ήταν στα πλάγια και ποτέ δεν ακούμπησε κράνος στην άσφαλτο, σε

σύγκρουση συμφωνώ ότι είναι πιο πιθανό να σκάσω με τα μούτρα κάπου, it's a risk i'm willing to take.

ΥΓ Αυτό που ξέρετε πως θα πέσετε κι από που, το κάνετε και με τα νούμερα του τζόκερ;

ξέρω ότι σμπούτσο σας οι περισσότεροι για αυτό που θα πώ, μιας και ήδη μερικοί εκφραστήκατε ήδη "κοροϊδευτικά" για αυτούς που πρόκειτε να τον "καταδικάσουν" τον άνθρωπο... Εγώ δεν θα κάνω αυτό, μιας και εγώ όταν πιάνω ένα από τα scooter μου βάζω μόνο full face κράνος... ούτε τα γάντια μου, ούτε την στολή μου... ΜΟΝΟ full face... άρα και εγώ για τους "δικαστές" του Mybike, εγκληματίας είμαι... Εγώ όμως θα σταθώ αλλού! Σε αυτό που ανέφερε ο φίλος μας ο @bihlas87 με τα σημεία πρόσκρουσης, ιδού λοιπόν μια μελέτη με τα πιο πιθανά σημεία πρόσκρουσης:
headimpact2_j.JPG

αυτά λοιπόν για τα jet και τα full face.... Όχι λοιπόν φίλε @CptAngel και @Dant3, δεν είναι θέμα ούτε μοτοσυκλετισμόυ αλλά ούτε και πρακτικότητας... την ίδια ώρα που θα σου πάρει να βάλεις ένα full face, ΤΗΝ ΙΔΙΑ θα σου πάρει και το jet, την ίδια φροντίδα που θέλει το ένα θέλει και το άλλο, όσο σκάει η καφκάλα σου στην ζέστη με το ένα σκάει και με το άλλο... απλώς να... όταν φας τα μούτρα σου έχεις 34,6% λιγότερες πιθανότητες να τρώς με καλαμάκι... 

Τονίζω ότι προσπεράσαμε ΉΔΗ την όλη φάση κράνος 20 ευρώπουλα... γιατί θέλω να σας δώ σε αντίστοιχο forum να κράζετε τύπο με full face Xoei/Psarai/Folan, ενώ φλασάρετε τα Shoei/Arai/AGV/Nolan! αφού φοράς που φοράς... φόρα το σωστό!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν επιασες σε τι αναφερομαστε βασικα οποτε δεν πειραζει παμε γι' αλλα.

Αλλος ενας εξυπνακιας με inazuma. Τι γινεται ρε φουστη.. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρετε κράνος MX να καλύβει και σαγόνι, να αερίζεται καλά και να είναι και μούρικο και σταματήστε να μαλώνετε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να είμαι 100% ειλικρινής, μόνο με τη 14άρα κυκλοφορώ full armored + full face.

Μην ανοίγεσαι υπάρχει φωτογραφικό υλικό... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην ανοίγεσαι υπάρχει φωτογραφικό υλικό... 

Nα οδηγώ την 14άρα.

Όχι να την ξεπαρκάρω........

Κοπρίτη....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλος ενας εξυπνακιας με inazuma. Τι γινεται ρε φουστη.. :blink:

Ευτυχώς. Όντως η φύση με προίκισε με πολύ μυαλό. Πράγμα που δεν βλέπω από την απάντηση σου να ισχύει και για σένα :-)

Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχώς. Όντως η φύση με προίκισε με πολύ μυαλό. Πράγμα που δεν βλέπω από την απάντηση σου να ισχύει και για σένα :-)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα οδηγώ την 14άρα.

Όχι να την ξεπαρκάρω........

Κοπρίτη....

Για να τσεκαρω ενα παλιο σκληρο δισκο...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΥΡ ΑΝΤΜΙΝ ΜΟΥ:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λέω ότι είσαι εξυπνάκιας, ούτε θέλω να σε κοροϊδέψω και θέλω να κάνεις κι εσύ αυτό από τη μεριά σου.

Έχω να σου πω όμως επί της ουσίας, ότι κι εγώ έχω σωστό κράνος, κόστους άνω των 500€, όταν το πήρα, με σωστά υλικά και καλύτερο εξαερισμό από τα touring, και όμως το κεφάλι ιδρώνει. Δουλεύω delivery, είμαι από 9 μέχρι 12 ώρες πάνω στο παπάκι και η ζωή μου χωρίς το jet θα ήταν σαν την δική σου χωρίς κράνος γενικότερα. Δηλαδή κόλαση.

Μπράβο σου αν έχεις τύχει στο 1 ή στα 2 ή στο δάχτυλο του ενός χεριού κράνη που δεν ιδρώνει το κεφάλι σου, αλλά μάλλον είσαι τυχερός ή δεν πήρες το κατάλληλο κράνος. Επέτρεψέ μου να διαλέγω το κράνος μου, ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ με βάση το αν μου κάθεται καλά στο κεφάλι και αν θα με προστατέψει σωστά κατά την πρόσκρουση και όχι για το αν θα ιδρώσει. Και επέτρεψέ μου να σου πω και το εξής. Δεν έχουν όλοι το ίδιο κεφάλι. Μπορεί εμένα να μην μου κάθεται καλά στο κεφάλι το Χ ή Ψ κράνος που θα μπορέσει να μου εγγυηθεί ότι δεν θα ιδρώσει το κεφάλι. Αντιθέτως προτιμώ να αγοράσω ένα κράνος που κάνει το αντίθετο. Ο καλός εξαερισμός δεν σου εγγυάται ότι δεν θα ιδρώνει το κεφάλι σου.

Οπότε υπάρχει 3 τινά. Ή είσαι τυχερός που πήρες κράνος, τα οποία ξαναλέω μπορεί να είναι και μετρημένα, και σου έκατσε ΚΑΙ καλά στο κεφάλι ΚΑΙ είναι με καλά υλικά ΚΑΙ με καλό εξαερισμό ΚΑΙ δεν σε ιδρώνει. Ή δεν το φοράς πολλές ώρες. Ή δεν έχεις αγοράσει το σωστό κράνος σε άλλο θέμα, πιο σημαντικό πχ από το να ιδρώνει το κεφάλι σου και να έχει σωστά υλικά.

Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική εκτός αυτών των τριών.

Όσο για το πολυφορεμένο πλέον chart με τα ποσοστά %, για το που χτυπάει περισσότερο το κεφάλι ας μας εξηγήσει κάποιος που ξέρει και δεν βλέπει ΜΟΝΟ την εικόνα, με ποια κριτήρια, ποιες ταχύτητες, που έγιναν τα τεστ στα οποία βγήκαν αυτά τα αποτελέσματα. Εντός πόλεως; Εκτός; Μικτά; Και να μας πει και αν πιστεύει τόσο πολύ σε αυτά τα ποσοστά. Εγώ έχω πέσει με την πάπια πάνω από 6 φορές που θυμάμαι αυτή τη στιγμή στα 12 χρόνια που κάνω delivery. Κράνος δεν έχει ακουμπήσει ποτέ κάτω. Τώρα θα μου πείτε βέβαια, μια φορά θα γίνει η μλκια και θα ακουμπήσει. ΝΑΙ, συμφωνώ. Είναι τα ποσοστά που γράφει το chart (δεν)...

Αν πίστευα τόσο πολύ στα ποσοστά, ή εσείς αν πιστεύατε, γιατί να καβαλάμε μηχανές; Θέλετε να δούμε μήπως τα ποσοστά θνησιμότητας από ατυχήματα με μηχανές και αυτοκίνητα μέχρι πχ τα 80 χλμ; Τι ποσοστό υπάρχει να σκοτωθείς αν τρακάρεις με αμάξι στα 80 και με μηχανή στα 80; Ή στα 100. Ή στα 150;

Θαρρώ πως ξέρετε την απάντηση, οπότε γιατί να καβαλάμε μηχανές αν το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο.

Πέραν όλων αυτών, θα ήθελα να πω κάτι για τους δικαστές, που λένε και τα παιδιά πιο πάνω, του mybike. 

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ...

Κρίνετε κάθε μέρα και δικάζετε σαν τους δικαστές, αλλά η χώρα έχει την χειρότερη παιδεία πάνω στο θέμα, σε όλο τον κόσμο. Αλλά ναι. Όλοι εσείς είστε η εξαίρεση του κανόνα, πάντα τα κάνετε όλα σωστά και πως έγινε βρε παιδί μου και μαζευτήκατε όλοι στο mybike. Κατά τα άλλα θέλετε να απαντάμε και στα σοβαρά.

Δεν γίνετε. Κι όταν γίνετε, κι αυτό το σοβαρό, δεν θα το πάρετε στα σοβαρά. Οπότε τσάμπα ο κόπος. Γι αυτό γελάει ο CptAngel πιο πάνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Φαντάσου να έρχεται πυγμάχος από το αντίθετο ρεύμα και να σου σκάσει κροσέ όταν περνάει από δίπλα σου.

Ασχετο αλλα μου ηρθε φλασια αυτη η φραση και πεθανα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:worshippy::worshippy::worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Schumi, η αλήθεια βρίσκεται κάπου αλλού νομίζω.
Οπως είπε ο bihlas είναι ενήλικος και παίρνει με δική του ευθύνη οτι ρίσκο κρίνει εκείνος οτι θέλει/αξίζει να πάρει.
Για το τεχνικό της υπόθεσης θα πω οτι κάνω περίπου στα 120χλμ, μέσα στην πόλη, 6 μέρες τη βδομάδα, λόγω παρόμοιας φύσης της δουλειάς μου. Όχι μία μετακίνηση δηλαδή απο το Α στο Β και τέλος... πολλές μετακινήσεις και στο άρθοισμα τους είναι κάπου στα 120 χλμ.. αλλες μέρες λίγο παραπάνω, άλλες λίγο παρακάτω. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τις συνθήκες που θέλω να περιγράψω.
Φοράω πάντα full face κράνος και δεν θα ήθελα να φοράω jet για διάφορους λόγους μεταξύ των οποίων ειναι και η ασφάλεια. Άλλοι λόγοι ειναι μάλλον πιο προσωπικοί, πχ το θεωρώ σιχαμένο να κάνω 120χλμ μέσα στην πόλη ανάμεσα σε αυτοκίνητα και να έχω εκτεθημένο το πρόσωπο μου σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα. Τελείως προσωπική επιλογή μάλλον αυτό βέβαια.
Τα λέω αυτά για να φέρω τον αντίλογο που λέει οτι, το να κάνεις πολλά χλμ μεσα στην πολη χωρις jet δεν σημαίνει οτι θα πάθεις και τίποτα. Θες να πεις οτι ειμαι απο τους τυχερούς και εγώ? Ιδρώνω, δεν το κρύβω... απλά επιλέγω την ασφάλεια και την υγιεινή (με το σκεπτικό που ανέφερα πιο πάνω) και φοράω full face... για την ακρίβεια φοράω πάντα full face, μπουφαν και γάντια (για τους ίδιους λόγους πάνω κάτω ... και για την ασφάλεια και γιατί δεν ψήνομαι να πάθω καρκίνο του δέρματος όντας εκτεθημένος μέσα στη μέση του δρόμου τόσες ώρες καθημερινά.
Αν θες παρομοίασε το με την γιαγιά που σου λέει να πάρεις "ένα ζακετάκι γιατί θα κρυώσεις". Δεν υπάρχει λόγος να το πάμε σε αυτό το άκρο... αλλά επίσης δεν βλέπω τον λόγο να πάμε στο άλλο άκρο που λέει "γαμησε τους, βγες με το σώβρακο αν θες γιατί εισαι κύριος του εαυτού σου, εισαι μάγκας και δεν θα σου υποδείξει κανείς τι θα κάνεις". Όπως είπα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Ρεζουμέ: Ο κάθε ένας διαλέγει μάλλον με τα δικά του κριτήρια... ο bihlas είπε στο τελευταίο τους (για εμένα) μήνυμα ότι ξέρει το ρίσκο και το παίρνει σαν ενήλικος. End of story για εμένα εκεί. Η πιο ειλικρινής απάντηση που μπορεί να δώσει κάποιος. Το να πάμε να βγάλουμε όμως το ίδιο ασφαλή τα jet κράνη, ή το να πούμε "δεν γίνεται αλλιώς" ειναι μάλλον εξίσου παράλογο με το να προσπαθεί κάποιος να πείσει τον bihla οτι αυτό που κάνει ειναι βλακεία.... κυρίως γιατί το ξέρει ήδη όπως είπε.

Το δεύτερο θέμα οπότε είναι το εξής... δικαστές, παιδεία κλπ. Υπάρχει λόγος να το πάμε εκεί? Εγώ δίνω σε όλους την ίδια συμβουλή που θα έδινα στο παιδί μου (δεν έχω). Αν δεν ήθελα να το έκανε το παιδί μου γιατί το θεωρω απο ριψοκίνδυνο μέχρι βλακεία... το ίδιο θα πω και σε αυτούς. Αν έρθει κάποιος δηλαδή και πει "ελα μωρε δεν τρεχει τίποτα... κρανος..λολ... αφου δεν υπάρχουν μπάτσοι", θες να του πω "οκ φιλε, ο κάθε ένας έχει την άποψη του" γιατί αν του πω οτι αυτό ειναι βλακεία θα σημαίνει οτι το παίζω δικαστής και "καλύτερος" κλπ? Δεν γίνεται να το πάρεις απλά σαν συμβουλή και όχι σαν κρίση/κατηγορία?
Επειδή λοιπόν είναι δημόσιος χώρος και διαβάζεσαι/διαβάζομαι απο κοινό, το θεωρώ πιο χρήσιμο (κοινωνικά και συλλογικά) να βγει μια άποψη που ειναι περισσότερο προς το "λογικό" παρά προς το "κάνε οτι θες αγορίνα η ζωή ειναι δική σου και μαγκιά σου". Το καταλαβαίνω το δεύτερο αλλά... τα εν οίκω μη εν δήμω. Δεν το βλέπω έξυπνο να παροτρύνουμε κάποιον προς κάτι που...ε... ειναι επικίνδυνο, με την δικαιολογία "ο κάθε ένας μας ειναι διαφορετικός". Ναι είναι διαφορετικός... απλά εγώ το κρίνω πάντα όπως είπα κάτω απο το πρίσμα του "τι συμβουλή θα ήθελα να δώσω στο παιδί μου".
Προτιμώ λοιπόν να έχουμε στο μυαλό μας το "λογικό" και να παρεκκλίνουμε απο αυτό (γιατί δεν γίνεται να είμαστε αποστειρωμένοι), και το εννοώ αυτό...ΝΑ παρεκκλίνουμε...ΝΑ ΜΗΝ το τηρούμε πάντα, είναι απολύτως φυσιολογικό το να μην τηρούμε πάντα τους κανόνες... παρά να έχουμε στο μυαλό μας το "yolo" και να παρεκκλίνουμε απο αυτό... γιατί αγγίζει τα όρια του επικίνδυνου.

Δεν ειναι ούτε προσωπική επίθεση σε εσένα ούτε στον ctpangel ούτε θέλω να το παίξω PC principal ... ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω με όλα αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια καθε φορα βλεπω νεο ποστ λεω καποιος κατι θα αγορασε να δουμε και να του ευχηθουμε.

Αλλα 3 σελιδες για ενα κρανος?????? 

Και το αν πρεπει η οχι να το φοραει?????

Ελεος ρε παιδια κεφαλι του ειναι οτι θελει το κανει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ποσόστα είχαν μαζευτεί από ατυχήματα που καταγράφηκαν φίλε @Schumi, δεν ρίχνανε τυπάδες κάτω να δούνε πως θα σκάσουν... Στατιστικά στοιχεία από νοσοκομεία/ασφαλιστικές κτλ....

Αν πίστευα τόσο πολύ στα ποσοστά, ή εσείς αν πιστεύατε, γιατί να καβαλάμε μηχανές; Θέλετε να δούμε μήπως τα ποσοστά θνησιμότητας από ατυχήματα με μηχανές και αυτοκίνητα μέχρι πχ τα 80 χλμ; Τι ποσοστό υπάρχει να σκοτωθείς αν τρακάρεις με αμάξι στα 80 και με μηχανή στα 80; Ή στα 100. Ή στα 150;

Θαρρώ πως ξέρετε την απάντηση, οπότε γιατί να καβαλάμε μηχανές αν το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο.

Πέραν όλων αυτών, θα ήθελα να πω κάτι για τους δικαστές, που λένε και τα παιδιά πιο πάνω, του mybike. 

Το αν πιστεύεις στα ποσοστά φίλε μου είναι δικό σου θέμα, και ΜΟΝΟ δικό σου, όλοι μας καβαλάμε μηχανές.... το ποσοστό που θα πέσεις ή θα μείνεις όρθιος δεν το ξέρω, ούτε εγώ ούτε εσύ, από την άλλη όμως φοράω και την στολή μου.... Αλλά I'll tell you what... Εγώ φίλε @Schumi φορούσα Dainese γαντάκι των 200+ ευρώ, υποτίθεται καλό/αγωνιστικό κτλ κτλ κτλ κτλ.. Στο τροχαίο που είχα φίλε μου μου κόπηκε το ένα δάχτυλο! Άκου να δείς τώρα... βρήκε το τιμόνι του γαμώ glx, στο clip on μου και μου κόπηκε το ένα δάχτυλο, το τιμόνι του δεν βρήκε στις προστασίες αλλά σε ένα γαμώ κενάκι... Ποιές ήταν οι πιθανότητες? Το γάντι καλύπτεται 60% από προστασίες, και βρήκε να πετύχει σημείο με σκέτο δέρμα!!! Οι πιθανότητες ποιές ήταν? Τι να τις κάνω εγώ τις πιθανότητες ρε φίλε όταν μου έχει γίνει το σαγόνι κιμάς μοσχαρίσιος? 

Τώρα θα μου πεις πάλι, γιατί καβαλάς? Καβαλάω ρε φίλε... αλλά προσέχω και τι φοράω.. Ξέρω ότι οι γαμώ-πιθανότητες είναι εναντίον μου... Και θα τρέξω και θα κάνω και θα δείξω.. αλλά θα έχω και κάτι να με καλύπτει... έστω και λίγο... Εν κατακλείδι το γάντι μου σταμάτησε την αιμοραγία φίλε μου! τρέξανε κυριολεκτικά 4 σταγόνες αίμα... Και η ραφή του γαντιού έσφιξε με το κόψιμο και δεν έχανα αίμα... αν δεν είχα γάντι θα είχα χάσει και το δάχτυλο αλλά και αίμα.... Ε να λοιπόν... τυχαίνει! Shit fucken happens!

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ...

Κατά τα άλλα θέλετε να απαντάμε και στα σοβαρά.

Γι αυτό γελάει ο CptAngel πιο πάνω.

Εσύ γελάς, στα παπάρια μου και εμένα όμως που γελάς! Δεν δίκασα κανέναν φίλε μου, και είναι το πρώτο πράγμα που είπα... Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, και ούτε θα πώ ότι θα τον πληρώνω εγώ μετά για τα νοσοκομεία και τέτοιες πίπες! ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ... Αλλά αν μπορώ να πείσω ΕΝΑ άτομο για full face θα το κάνω... αν όχι.. I still tried.. Εσύ γέλα, αύριο μπορεί να μη γελάς.. Μπορεί και να γελάς πιο πολύ! Επιλογή σου, άσε με λοιπόν να πω την συμβουλή μου, κοροιδεψέ με, αλλά μην με ειρωνεύεσαι (και όχι μόνο εμένα, οποιονδήποτε συμβουλεύει για εξοπλισμό)... 

Η παιδεία είναι και στο πως θα πάρεις την συμβουλή, όχι μόνο στο τι θα κάνεις... Αν μου πεί κάποιος στον δρόμο "φίλε τρέχεις πολύ" Δεν θα γυρίσω να του πω "Άσε μας ρε φλώρε, Life fast Dayang", κάθε άλλο θα με κάνει να το σκεφτώ.. ΝΑΙ μπορεί και 1 χιλιόμετρο πιο κάτω να το ξανακάνω, αλλά τουλάχιστον θα το σκεφτώ και θα το δεχτώ! ΔΕΝ θα του την πώ... Πόσο μάλλον όσον αφορά τον εξοπλισμό! Αφου φοράς που φοράς, ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

Αρσενικά είμαστε όλοι, ατάκες τέτοιας φύσεως ΜΟΝΟ αντιπαράθεση θα φέρουν, και τίποτα άλλο... Συμβουλεύσαμε για full face.. Διαφονείς? Γράψε το... Μην ειρωνεύεσαι, ούτε πιο μάγκας είσαι, ούτε πιο ψαγμένος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Seatcowl, όλο αυτό που έγραψα ήταν περισσότερο για τον ama που λέει ότι δεν ίδρωσε 2η φορά με το κράνος του ποτέ. Αλλά και για τους υπόλοιπους. Προφανώς και ιδρώνεις και ιδρώνουμε όλοι μας. Αυτό θέλω να του πω με αυτά που έγραψα, ότι υπάρχουν 3 τινά. Και του τα εξήγησα.

Μία είναι η απάντηση σε όλα όμως. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δεν το πήγα εγώ στο άκρο πρώτος. Εγώ ήρθα και το πήρα από το άκρο που εσείς το φέρατε και να το φέρω κάπου προς το κέντρο. Δεν είπα πουθενά μην φοράτε ΚΑΘΟΛΟΥ κράνος, ούτε ΚΑΘΟΛΟΥ εξοπλισμό, ούτε YOLO, ούτε πουθενά τέτοια που είναι το ακριβώς αντίθετο. Την ειρωνία φίλε μου leosake την έφεραν πρώτα άλλοι. Αλλά ξέρεις και κάτι; Κάθομαι και παίζω τώρα την μαριωρή, σαν τα παιδάκια για το ποιος είπε πρώτος και ποιος δεύτερος. Κλάιν. Το υποτυπώδες δεν θα ήταν να γίνουν 2 σελίδες αναφορά. Θα ήταν να γίνει αυτό που λες. Συμβουλή, απόρριψη ή αποδοχή. ΤΕΛΟΣ.

Το θέμα έχει πάει 2 σελίδες για το jet κρανάκι. Τι μου λες ότι "εγώ, και δεν του είπα τίποτα άλλο, και και" Δεν είσαι μόνος σου στο θέμα ούτε συγκεκριμενοποίησα εσένα. Για όλους αυτούς που έγραψαν και γίνονται κατ' εμέ δικαστές είναι το θέμα. Ούτε μάγκας, ούτε ψαγμένος, ούτε ΤΙΠΟΤΑ. Ψαγμένος αντίθετα το παίζεις εσύ (στο συγκεκριμένο θέμα, γιατί γενικότερα σε πάω απίστευτα από αυτά που γράφεις εδώ μέσα) βάζοντας charts με ποσοστά. Εσύ ο ίδιος φάσκεις κι αντιφάσκεις, μόνος σου στην απάντησή σου πιο κάτω. Μας το λες ότι θα σκεφτόσουν να μην τρέξεις αλλά από την άλλη στα @@ σου θα το ξανακανες πιο κάτω. Αυτό είναι ακόμα πιο ανώριμο κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή τώρα σοβαρά. Κάνεις ένα λάθος, στο λέει ο άλλος κι αντί να μην το ξανακάνεις, λες ΟΚ θα το σκεφτώ, αλλά στα @@ μου πιο πέρα θα το ξανακάνω, κι αυτό το θεωρείς σωστό; Και μάλιστα πρέπει να το δεχτώ κι εγώ; Σοβαρά τώρα; Πιο κάτω λες αφού φοράς που φοράς, φόρα το σωστό. Σωστό ξαναλέω είναι ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Για τις δικές σας ανάγκες, για τα δικά σας θέλω, για τα δικά σας πιστεύω και για τα δικά σας στατιστικά. Όχι για όλους. Δεν υπάρχουν σταθερές σε κάτι που έγκειται σε πιθανότητες. Πιστεύω να το κατανοείς αυτό. Και όχι μόνο σε πιθανότητες αλλά και σε προσωπικές επιλογές που, όπως και να 'χει, δεν είναι αντικειμενικές και σταθερές.

Διάβασα μετά για το ατύχημά σου και το δάχτυλό σου. Είναι σαν να έρχομαι εγώ και να σου λέω "δεν με νοιάζει πόσο κάνει το γαντάκι, υπάρχει άλλο καλύτερο, με παραπάνω λεφτά που θα σε προστατεύει καλύτερα" "τι; δεν σε βολεύει; στα @@ μου ρε φίλε που θα οδηγάς λες και έχεις τενοντίτιδα... τουλάχιστον αν θα πέσεις δεν θα χάσεις άλλο δάχτυλο γιατί προστατεύει 85% καλύτερα. Όχι 60% όπως το δικό σου..." Εσύ, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου θα μου έλεγες ΟΚ ευχαριστώ, θα το σκεφτόσουν και; Και δεν θα το κανες ποτέ. Γιατί ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. Και λογικό είναι. Τώρα όμως έχασες ένα δάχτυλο. Μακάρι να μην ξαναπέσεις ή να μην ξαναέχεις ούτε εσύ και ούτε κανένας μας ατύχημα. Αλλά, όπως είπα και στο προηγούμενο μου ποστ, αν είναι να μην καβαλάμε καθόλου ρε φίλε. Γιατί τα στατιστικά είναι εναντίον μας. Ε όχι ρε φίλε, εγώ θα οδηγάω γιατί το γουστάρω κι ας είναι και εναντίον μου τα στατιστικά. Και τα γράφω και αυτά και αυτούς που τα βγάζουν στα @@ μου. Γιατί το σκεπτικό είναι το ίδιο. Μόνος σου το λες. 60% προστάτευε το γάντι, το χέρι σου. Άλλα θα προστατεύουν καλύτερα. 34% πιθανότητα υπάρχει να βρω πηγούνι αν θα πέσω. Πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να σκοτωθώ με τη μηχανή, από ότι με το αμάξι. Καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου; Δεν θα οδηγούσε κανένας μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, κατά χρονολογική σειρά:

Σήμερα, "τώρα δα"
Για την τσάρκα ή κανα τζόγκινκ ή περπάτημα 
http://www.avramidissports.gr/shop/athlimata/treximo-athlimata/ipodimata-treximo/asics-gel-essent-2-t526n-4293-1/?ref=bestprice.gr
( η εικόνα από το ιντερνετ)
_dsc0184_16.jpg

για τη δουλειά και καμιά τσάρκα 
http://www.athlokinisi.gr/index.php/man/work-n-cushion-2-0-detail

athlokinisi382.jpg

Πριν 2 εβδομάδες:
Για τον κολλημένο εγκέφαλο, μπας και ξεκολλήσει

http://www.ecig-store.eu/index.php?route=product/product&product_id=692

maxresdefault.jpg

Πριν μήνες:
Για το χέρι, στις μεγάλες διαδρομές ή / και φθινόπωρο 
(ξεκολλάνε οι άσπρες και γκρι λωρίδες στην παλάμη με χρήση 3-4 μήνες)
https://toofast.gr/showprod.php?id=1826

20150210123036_Untitled.jpg

Για τον κολλημένο εγκέφαλο που έλεγα πριν, για να μην βγει για τσάρκα
https://www.moto-accessories.gr/products/flip_up/flip_up_spasto_kranos_mt_flux_black_matt

preview_kranos_mixanis_mt_flux_black_mat

Α !! και ένα "πολυ-ανοιχτήρι", για κονσέρβες (πχ κομπόστα), για εβαπορέ, για μπύρα με 1€ από λαϊκή σήμερα  :laugh:
https://easyu.gr/catalog/product/view/id/15291/s/anoiktiri-konservas-17cm-f3-1/

(σαν αυτό είναι V )
80-70.jpg

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μιας και μου το θυμησε ο Γιωργος, προ μιας βδομαδας:

-85874330581742077881454454599.jpg

Τωρα μενει να αγορασουμε και ενα Power Bank...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

r3negade

Μιας και μου το θυμησε ο Γιωργος, προ μιας βδομαδας:

-85874330581742077881454454599.jpg

Τωρα μενει να αγορασουμε και ενα Power Bank...

Να σε ρωτήσω κάτι ποιο είναι το κινητό που πήρες πως λέγετε ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα